![]() |
szeretem-utálom
Egy ideig tényleg vicces volt, de szerintem most már kezdenek unalmasak lenni ezek a témák. Tudna valaki segíteni abban, hogyan lehet egy kattintással letiltani a teljes chat szekciót? Azért az parádés, hogy a hsz-ek nagy része ilyen témákban van.
Jah indítok szavazást is, mert ahogy látom, a chat témákban ez manapság majdhogynem kötelező. És mégvalami, én nem utálok senkit és nem is szeretek senkit. |
Quote:
Szerintem ez beteges:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Mellesleg nincs nekem tetsző szavazási lehetőség. Olyasmi, hogy különösabban nem érdekelnek, de mikor egyszerűen csak el akarom ütni az időt, tökéletesen megfelelnek ezek is. |
Quote:
|
Nekem már elegem van belőlük.
Ma egy jó adagot mellőző listára tettem. :) |
Quote:
|
Marhára elegem van opció mé nincs ?:p
|
Szerintem elférnek .. hisz ha chat,akkor már lehessen mindenféle agyament dolgokról beszélgetni :) Ha ez azt jelenti,hogy utáljuk ezt .. akkor aki akarja,utálja,aki nem,az nem :) A ma délutáni szeret/utál topicáradat egyszerűen megmosolyogtató .. és ha már ennyien hangot adtak nemtetszésüknek .. akkor bizonyára senki nem kérdezi,hogy mi váltotta ki az "X fórum rulezz ..." c. topicban leírtakat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Az elején tényleg poén volt, de amikor egy nap 3-4 ilyen téma nyílik, az már szerintem nem az...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Most ezt miért kell? Honnan tudod, hogy Matadornak is afrikaira van állítva a nyelv?:D:D |
Quote:
|
Quote:
Felőlem nyiss, én tudom, hol kell mellőzni:) Mióta Cassy megmutatta, vagy 80 téma már kukában van:D |
Quote:
|
Quote:
Megdumáltuk, pofám lapos, nem kötöszködök:D |
Quote:
|
Quote:
Mellesleg ezért szerettem volna mindig is admin vagy modi lenni. Az ilyen hatalommal való visszaélés nekem is nagyon menne:D |
Quote:
Max szelektálni a beírások közül.:p |
Quote:
|
Szerintem se kötekedjetek Ati-val, mert holnap még olyan témák is rajta lesznek az aktívtopic listátokon, amik nem is léteznek :D Fantom hozzászólások ezreivel :D Egyébként engem nem zavarnak, hiszen ami nem érdekel, azt le lehet tiltani... A tiltással meg minden regisztrált tag élhet.
Hozzáteszem, az már engem is zavart, amikor pár perc különbséggel ugyanolyan topikok nyíltak. De azt is le lehet tiltani... És nincs velük baj. |
Mondjuk én értékelném, ha nem lenne tele az egész fórum ilyen idétlenségekkel.. Szeretem a poént, nem arról van szó, de ez már több, mint infantilis.. Nem lenne hátrány, ha nem minden nap azzal kellene kezdenem, hogy szanáljam a szemetet.. mindesetre már jóval kevesebbet fórumozok, mint régen és ez főleg ezeknek köszönhető..
|
nem kicsit. nagyon.
kb ez fogadott most: Téma / Témakezdő Utolsó üzenet Válasz Olvasás Fórum Szavazás Ugrás az első új üzenethez Szavazás: szeretem-utálom tdomo Ma 21:10 Deni által Ugrás az utólsó üzenethez 24 134 Chat 12 üzeneted van ebben a témában, az utólsó 2007-11-03 Ugrás az első új üzenethez Román 1/A (Több oldalas üzenet 1 2 3 ... Utolsó oldal) Arwyl szelleme Ma 20:58 Robin által Ugrás az utólsó üzenethez 419 10.556 Általános beszélgetés Hódítós témákban Ugrás az első új üzenethez Madmaiselle Hm vs Dragon Szamár :) Madmaiselle Hm Ma 20:56 Dragon,Szamár :)) által Ugrás az utólsó üzenethez 15 95 Chat Thumbs up Ugrás az első új üzenethez Komikus sorozatok...avagy ki min kacag a legjobban :) (Több oldalas üzenet 1 2) Szigibabe Ma 20:46 -(0Kristóf0)- által Ugrás az utólsó üzenethez 58 1.769 Filmek, sorozatok, TV Ugrás az első új üzenethez Madmaiselle Hm vs Dragon Szamár :) Madmaiselle Hm Ma 20:39 Madmaiselle Hm által Ugrás az utólsó üzenethez 12 125 Chat Szavazás Ugrás az első új üzenethez Szavazás: Itt utálhatjuk Gyulát (Több oldalas üzenet 1 2) Mona Ma 20:35 [HTPA]GeeForce által Ugrás az utólsó üzenethez 48 475 Chat Szavazás Ugrás az első új üzenethez Szavazás: .mert szeretjük Seldont :) (Több oldalas üzenet 1 2) Madmaiselle Hm Ma 20:34 Dragon,Szamár :)) által Ugrás az utólsó üzenethez 46 265 Chat Ugrás az első új üzenethez Wand topic. Topic Wandnak és azoknak akik szeretik őt :) (Több oldalas üzenet 1 2 3 ... Utolsó oldal) Gyula Ma 20:14 [HTPA]GeeForce által Ugrás az utólsó üzenethez 469 5.218 Chat Szavazás Ugrás az első új üzenethez Szavazás: Útáljuk együtt Hm-öt! :D Seldon Ma 20:13 Dragon,Szamár :)) által Ugrás az utólsó üzenethez 29 426 Chat Question Ugrás az első új üzenethez Aranyalma (Több oldalas üzenet 1 2 3 ... Utolsó oldal) webesc Ma 19:23 [HTPA]GeeForce által Ugrás az utólsó üzenethez 406 5.671 Segítség új játékosoknak Ugrás az első új üzenethez Ki és mennyire úúútálja Gyulát? Steve Ma 19:15 [HTPA]GeeForce által Ugrás az utólsó üzenethez 33 456 Chat Szavazás Ugrás az első új üzenethez Szavazás: World of Warcraft (Több oldalas üzenet 1 2) BeeLord Ma 19:08 Matest által Ugrás az utólsó üzenethez 78 1.479 PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Szavazás Ugrás az első új üzenethez Szavazás: Igényfelmérés: SMS fogadás Vodafone irányból - 1. kérdés (Több oldalas üzenet 1 2 3 ... Utolsó oldal) Ati Ma 18:49 rlevis19 által Ugrás az utólsó üzenethez 138 2.338 Általános beszélgetés Hódítós témákban The threads below have not been updated since your last visit but still contain unread posts. (...) forum.utállak.hu :p |
Quote:
|
Én nem találtam megfelelő lehetőséget a szavazásban :(
-Teljesen mindegy elfér,de már kicsit kezd elegem lenni belőlük Egy ilyen jó lett volna:):D Az valóban unalmas,hogy Gyulát meg Dragont 5 helyen kell utálni,de néha nagy ritkán átfutok egy-két ilyen topicot. |
All times are GMT +1. The time now is 11:57. |