Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ki és mennyire úúútálja Gyulát? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2450)

Steve 11-05-2007 20:37

Ki és mennyire úúútálja Gyulát?

Ki és mennyire úútálja Gyula bátyámat? mondjuk az iulyen topicjaiért. Én spec útálom és okom is van rá. Ő az aki ígérget a viszkijével, aztán sosenem lácc semitse belőle... pfff

Gyula 11-05-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 133837)
Ki és mennyire úútálja Gyula bátyámat? mondjuk az iulyen topicjaiért. Én spec útálom és okom is van rá. Ő az aki ígérget a viszkijével, aztán sosenem lácc semitse belőle... pfff

Hő Steve, nekem már van egy utálós topicom. Nem kell kettő, de azért értékelem a jó szándékot.

Steve 11-05-2007 22:06

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 133852)
Hő Steve, nekem már van egy utálós topicom. Nem kell kettő, de azért értékelem a jó szándékot.

nekem külön gyulautálós topic kell, kész. Útállak annyira hogy kilógjak a sorból, ha nem teccik......

Gyula 11-05-2007 22:14

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 133857)
nekem külön gyulautálós topic kell, kész. Útállak annyira hogy kilógjak a sorból, ha nem teccik......

Régi barátságra való tekintettel ezt megengedm neked, különcködve is utálhatsz.

-(0Kristóf0)- 11-10-2007 12:42

Kifejtenétek miért utáljuk Gyulát?? Mert számomra eddig olyan közömbös volt mint a nitrogén :D

Gyula 11-10-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 134553)
Kifejtenétek miért utáljuk Gyulát?? Mert számomra eddig olyan közömbös volt mint a nitrogén :D

Steve nem utál, max dragi meg synkel, de az ő szereteükböl nem kérek, utáljanak csak nyugodtan és nyalják egymás seggét :DD

Dragi 11-10-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134561)
Steve nem utál, max dragi meg synkel, de az ő szereteükböl nem kérek, utáljanak csak nyugodtan és nyalják egymás seggét :DD

hát Gyula gratulálok...... Bebizonyítottad mennyit érsz ..... és nem nyalom Synkel seggét nincs rá szükségem hogy bárki seggét nyaljam.... és nem utállak de azt hittem te ennél okosabb és normálisabb vagy de úgy látom tévedtem ....

Gyula 11-10-2007 15:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 134562)
hát Gyula gratulálok...... Bebizonyítottad mennyit érsz ..... és nem nyalom Synkel seggét nincs rá szükségem hogy bárki seggét nyaljam.... és nem utállak de azt hittem te ennél okosabb és normálisabb vagy de úgy látom tévedtem ....

nem gondolod hogy el kéne húznod innen? nem veszed észre hogy hányan röhögnek mér rajtad és hogy senki nem kíváncsi rád? és senki nem kíváncsi rád. ráadásul van 1000 topic ezen kívül amibe lehet írni :)
most meg szaladj synkel bácsihoz, tudom neki problémás engem olvasni de majd biztos ő is ide jön véleményt nyilvánítani.

Hornet 11-10-2007 16:08

Hűha.:eek::eek::eek:
Mi van a háttérben????

Dragi 11-10-2007 17:47

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134566)
nem gondolod hogy el kéne húznod innen? nem veszed észre hogy hányan röhögnek mér rajtad és hogy senki nem kíváncsi rád? és senki nem kíváncsi rád. ráadásul van 1000 topic ezen kívül amibe lehet írni :)
most meg szaladj synkel bácsihoz, tudom neki problémás engem olvasni de majd biztos ő is ide jön véleményt nyilvánítani.

Hadd röhögjenek ha nekik úgy esik jól nem igazán izgat ki mit gondol rólam azt vallom hogy aki ismer tudja milyen vagyok aki nem ismer annak a véleménye nem érdekel... a Tiéd meg főleg nem :) ezekután nagyot csalódtam benned Gyula és lehet elkéne gondolkoznod hogy tényleg ilyen vagy-e mint ahogy velem most viselkedsz ?! nos további szép estét és jó játékot

Debilke 11-10-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134566)

Kevesebb pia, kicsit több önkontroll, ha véletlenül több lett a pia.... a végeredmény még egészen szimpatikus is lehetne Gyula, de ez épp a szánalmas kategóriát súrolja...

Gyula 11-10-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 134586)
Kevesebb pia, kicsit több önkontroll, ha véletlenül több lett a pia.... a végeredmény még egészen szimpatikus is lehetne Gyula, de ez épp a szánalmas kategóriát súrolja...

Debilke, neked meg kevesebb időt kellene a számítógép előtt ;-)

Gyula 11-10-2007 20:40

Azért ez jó, hogy idejön egy számomra névtelen senki, akiröl lövésem sincs kicsoda, leugat, hogy hogyan kéne viselkednem meg hogy mennyit kéne innom, amihez aztán semmi köze nincs. Ilyenkor értem meg, hogy Ati miért nem jár már hód talikra.

Dragi 11-10-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134595)
Azért ez jó, hogy idejön egy számomra névtelen senki, akiröl lövésem sincs kicsoda, leugat, hogy hogyan kéne viselkednem meg hogy mennyit kéne innom, amihez aztán semmi köze nincs. Ilyenkor értem meg, hogy Ati miért nem jár már hód talikra.

szerintem meg ilyenkor kéne elgondolkoznod ;) De hát Gyula nem tudom hogy az neked mennyire erősséged

Gyula 11-10-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 134596)
szerintem meg ilyenkor kéne elgondolkoznod ;) De hát Gyula nem tudom hogy az neked mennyire erősséged

Igen elgondolkozom, azon hogy hogy lehet az, hogy egy nick aki január óta nem irt ide egy árva szót sem, miért pont most jut eszébe, hogy ide jöjjön és beböfögjön nekem ::)

Aki tudja a választ az szóljon nekem.

Dragi 11-10-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134599)
Igen elgondolkozom, azon hogy hogy lehet az, hogy egy nick aki január óta nem irt ide egy árva szót sem, miért pont most jut eszébe, hogy ide jöjjön és beböfögjön nekem ::)

Mert mondjuk ennyire szimpi volt neki a megnyílvánulásod ? például ?

Debilke 11-10-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134595)

Egy általad névtelen senkinek nevezett embernek is van véleménye... bocs, Mad vagyok, és nem ugattalak le... egyszerűen nem tetszik a hozzáállásod... és azt hiszem ez az a fórum, ami erről szól épp, bocs ha tévedek...
Semmi közöm nincs ahhoz ki mennyit iszik, stb, de az nem jogosítja fel, hogy így viselkedjen egy másik emberrel, mint ahogy Te Dragival.

Debilke 11-10-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 134599)

beböfögjön??? gratula

Synkel 11-10-2007 21:17

Huhhhh
Alakul ez úgy látom:)
Gyula, télleg letiltottalak, mert nem érdekel a hülyeséged, személyeskedésen kívül úgyse sok telik tőled, de azért a beidézéseket látom. Ezekből meg egyrészt az jön le, hogy igazam volt mikor letiltottalak, másrészt meg az, hogy szánílmasabb vagy még annál is amilyennek eredetileg hittelek...

Ugyanakkor felhívom a figyelmet arra, hogy ez a topic neked készült, hogy téged utájunk benne, nem nekem, és nem Draginak:)

Viszlát!

Seldon 11-11-2007 01:02

GyulaGyula... :D
Én annyira de annyira úútállak, nekem még whiskey-t se ígértél :p:p:p
:D:D

Bubba 11-12-2007 21:50

Gyula: fárasztó ennyi hejen utálni téged:)

Gyula 11-12-2007 22:13

Quote:

Originally Posted by Bubba (Post 135029)
Gyula: fárasztó ennyi hejen utálni téged:)

Ne haragudj Bubba, nem tehetek róla :)

Dragi 11-13-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Madmaiselle Hm (Post 135096)
DeaSeltegykicsitsokkaljobban:p :D

Már bocs de ez ki a fenét érdekel ? ;) Tiszta olyan lettél mint a Dina meg a MÁgnes :)

Dragi 11-13-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by Madmaiselle Hm (Post 135130)
Revolvert fogtak a fejedhez h elolvasd a soraim?:) Ehh, nc...

nem, nem fogtak revolvert a fejemhez. Csak viccesnek tartom hogy azt csinálod ami ellen nem egyszer vitatkoztál hogy nem fórumra való :) na ez a nc :)

Dragi 11-13-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by Madmaiselle Hm (Post 135198)
Én meg azt tartom vicesnek, amit csinálsz:) Ha az lenne kiirva hogy "CsakaDragitegykicsitsokkaljobban" akkor nem lázadnál:)Hát bocs...de az sosem lesz:)Most persze majd jössz azzal hogy te azt sose akarnád...mindegy, elég ha én és te tudjuk h mi a valóság:)Ez a téma is lezárva részemről:)

Akkor lázadnék a legjobban :p:p:p

Cassandra 11-13-2007 16:45

Quote:

Originally Posted by Madmaiselle Hm (Post 135198)
Én meg azt tartom vicesnek, amit csinálsz:) Ha az lenne kiirva hogy "CsakaDragitegykicsitsokkaljobban" akkor nem lázadnál:)Hát bocs...de az sosem lesz:)Most persze majd jössz azzal hogy te azt sose akarnád...mindegy, elég ha én és te tudjuk h mi a valóság:)Ez a téma is lezárva részemről:)

Kedves Hm!

Aligha tudod ki vagyok és én sem ismerlek téged, DE, amit a fórumon csinálsz az kritikán aluli... nem győzöm tiltani a hülyébbnél hülyébb témákat...

Látom, hogy nagyon szerelmes vagy... gratulálok hozzá, csak azt nem értem, hogy miért nem elég, ha ezt az aláírásodban hangoztatod, minek folyamatosan, minden egyes témában szajkózni?
A cset arra van hogy kötetlenül csevegjünk, de elvileg nem az összes csevegős téma van arra, hogy tudasd a nagynyilvánossággal, hogy te mennyire szeretsz valakit.

Igen én is csináltam ilyet, de megválasztottam annak helyét, nem mindenhol az virít, hogy SZERETLEK XY és nem szabadulsz tőlem.
Ez ebben a formában igen gyerekes.

Ez a téma is megy a tiltottak közé, de egyelőre megadom a lehetőséget, hogy regálj, ha úgy látod jónak.

Synkel 11-13-2007 16:47

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 135213)

Ez a téma is megy a tiltottak közé, de egyelőre megadom a lehetőséget, hogy regálj, ha úgy látod jónak.

Cassy, ezt a nagylelkűséget szeretem benned leginkább:D:D

Cassandra 11-13-2007 16:48

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 135215)
Cassy, ezt a nagylelkűséget szeretem benned leginkább:D:D

Tudod te hogy értettem, ne kötözködj.:p

Cassandra 11-13-2007 17:07

Hm, nem tudom hol gyűlölködtem én, mondom én, hogy nem ismersz... Azthiszem ilyet sehol nem tettem és távol áll tőlem mint Makó Jeruzsálemtől.
Viszont amit tőled láttam eddig az nyilt provikáció volt egyrészről, másrészről pedig Seldonról szólt...
Ez utóbbival bizonyos formában és keretek között nincs is baj, de mindenütt és állandóan ezt látni kicsit zavaró...

Ha te gyűlöletet láttál az írásomban, akkor őszintén sajnállak, mert egyáltalán nem volt benne semmi ilyesmi.

És én nem is folytatom tovább a témát, itt úgyis Gyulát "kell" úúútálni.

[HTPA]GeeForce 11-13-2007 17:15

Fogalmam nincs mi a probléma az utálós topikokkal... Szerintem ritka jó kis helyek. Egy gond van, hogy ez is kicsúszott a kezünkből, és már boldog boldogtalan ilyen topikokat nyit, meg ír tele, így elvesztette a varázsát a dolog... Már jóízűen utálni sem lehet valakit, mert rátukmálják a szeretetet... :D

Hozzáteszem, akinek az utálós topikjában eddig szavaztam és írtam, jól tudják, hogy bírom őket. Valamilyen szinten az poén is... Akik tényleg utálják egymást, azok úgyis zöldben beszélik meg.... Vagy egy sikátorban. :D:D:D:D

Szóval az utálós topikokról le kéne szállni, amíg teljesen át nem megy az a 'műfaj' bóvliba, mert úgy felhígult a dolog.

Halkan megjegyzem, hgoy van kedvelős topik is. Pl Wandnak ilyenje van, úgyhogy nem csak mindenkit utálunk, néha szeretünk is valakit. :D:D:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 22:47.