Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Itt meg utálhatjuk az 1.039 Tagot akik a külső fórumra regeltek! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2449)

Dragi 11-05-2007 19:34

Itt meg utálhatjuk az 1.039 Tagot akik a külső fórumra regeltek!

Én se maradjak már ki a jóból :p szavazást azonnal gyártok :p:p:p

Pepa 11-05-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133804)
Én se maradjak már ki a jóból :p szavazást azonnal gyártok :p:p:p

Végre egy jó kis topik.

Dragi 11-05-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 133811)
Végre egy jó kis topik.

Kösz Pepa :D De ettől még utállak!!!!!:D:D:D:D

Pepa 11-05-2007 19:46

Most legalább csak az én szavam ebben a pillanatban. egyedül döntöttem és senki nem bitorolja el tőlem a jogok, hogy ítéletet mondjak az 1039. Tag fölött, arra illetően, hogy ki mennyire utálhatja, vagy sem.

Pepa 11-05-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133812)
Kösz Pepa :D De ettől még utállak!!!!!:D:D:D:D

Pedig nem is vagyok 1039. tag. egyébként a stílusom, nem népszerűségi verseny.

Dragi 11-05-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 133814)
Pedig nem is vagyok 1039. tag. egyébként a stílusom, nem népszerűségi verseny.

nem az 1039.-ik tagot hanem összesen az 1039 tagot :D:D:D

*megóvom magam a további utálkozós topicoctól :p*

Pepa 11-05-2007 19:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133815)
nem az 1039.-ik tagot hanem összesen az 1039 tagot :D:D:D

Akkor utálj engem egyszemélyben és mindenki felett. Bocs Lotr, de most én leszek az egy, mindenek felett.

Dragi 11-05-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 133816)
Akkor utálj engem egyszemélyben és mindenki felett. Bocs Lotr, de most én leszek az egy, mindenek felett.

jó de azért még ugye jó vagyok nálad egy sörre ?:D :D :D

Pepa 11-05-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133817)
jó de azért még ugye jó vagyok nálad egy sörre ?:D :D :D

Ha valamit megígérek azt be is tartom. Nemcsak egy sörre, hanem egy Heinekem-re. Én utálkozhatok itt egy kicsit, csak Neked szabad?

Dragi 11-05-2007 19:59

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 133819)
Ha valamit megígérek azt be is tartom. Nemcsak egy sörre, hanem egy Heinekem-re. Én utálkozhatok itt egy kicsit, csak Neked szabad?

utálkozz csak tied a pálya :)

Pepa 11-05-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133820)
utálkozz csak tied a pálya :)

Akkor had szóljon: Utálom magam, mert állandóan és folyton félrevezetek mindenkit a külsőn, hamis tudást vetek friss talajba és ragaszkodom hozzá. Utálom a magamba lakozó művészt, mert a megfelelő topicba teszem azokat az írásaimat, amik valójában senkit sem érdekelnek, utálok mindenkit aki zöldet adott nekem ezzel lehjetővé téve, hogy unalmas és semmitmondó topikokat nyissak és hozzászolhassak mindenhez. Tehát, utálok mindenkit (kivéve ditkét, mert Ő nekem, nagyon drága:D és elfogadott úgy ahogy vagyok), de leginkább magamat.

Synkel 11-05-2007 20:27

Én asszem mindenkit utálok. Akit esetleg nem, az is csak idő kérdése:D

Redback 11-05-2007 20:31

Utáljatok már engem külön is mert kisebbségi érzetem van, hogy mindenkiről van topic hogy utáljuk ezt azt(topicot NE nyissatok lécci), szal utáljatok külön!

BimmBimm 11-05-2007 20:33

Szép topik, csak kár hogy nincs olyan opció amire szavaznék:D

Pepa 11-05-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 133825)
Tehát, utálok mindenkit (kivéve Ditkét, mert Ő nekem, nagyon drága:D és elfogadott úgy ahogy vagyok), de leginkább magamat.

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 133834)
Utáljatok már engem külön is mert kisebbségi érzetem van, hogy mindenkiről van topic hogy utáljuk ezt azt(topicot NE nyissatok lécci), szal utáljatok külön!

Nem tudom miről beszélsz.

Redback 11-05-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 133840)
Nem tudom miről beszélsz.

Arról hogy utáljatok engem, mert kisebbségi érzetem van hogy Egy csomó tagról van topic, hogy utáljuk Gyulát például.Nah engem is utáljatok

Dragi 11-05-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 133836)
Szép topik, csak kár hogy nincs olyan opció amire szavaznék:D

ne kötözködj téged is utáljunk ?:D:D:D

Dragi 11-05-2007 21:31

Phoenix szavazni tudsz de hozzászólni nem na hát szép vagy mondhatom!!!! :D:D:D

BimmBimm 11-05-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133842)
ne kötözködj téged is utáljunk ?:D:D:D

Engem már réges régen útáltok:D

Toti 11-05-2007 21:38

Na mi van veletek? most kitört rajtatok a mindenki utál mindenkit láz? Engem is utálnátok egy picit? de csak egy picit:D:D:D

Csokibácsi 11-05-2007 21:39

Nekem utalhattok nyugodtan, van még bőven hely a bankszámlámon.

Pepa 11-05-2007 21:49

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 133845)
Engem is utálnátok egy picit? de csak egy picit:D:D:D

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 133841)
Arról hogy utáljatok engem, mert kisebbségi érzetem van

Felettéb utállak mindkettőtőket, de főleg Redback-et és Toti-t, azért mert nincs külön utálkozós topicjuk.

Ma mindenki jó nálam egy utálatra:cool: Cserébe draginak egy sör, Andrew szabályai szerint.

LotR 11-05-2007 21:50

megint miezmár ez a beteg topic? :D

Pepa 11-05-2007 22:02

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 133848)
megint miezmár ez a beteg topic? :D

Sőt elbitoroltam a nevedet is.

Pepa 11-05-2007 22:03

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 133816)

Erről beszéltem.

[HTPA]GeeForce 11-06-2007 07:06

ELNÉZÉST!

ITT ÉS MOST SZERETNÉM FELHÍVNI A FIGYELMET, HOGY REMEDY-T SENKI SEM UTÁLJA!

DE NAGYON SOKAN UTALJÁK!

Úgyhogy megragadom az alkalmat, és szeretném, ha engem is utalnátok! Utálni már elég sokan utálnak engem, de most már jólesne egy kis utalás is! :D:D:D:D:D

[HTPA]GeeForce 11-06-2007 07:09

Te hallod Sárkányos?

Elég égő, hogy a saját globál-utálós topikodban nem te szavaztál először.... :D:D:D:DD

:p

Dragi 11-06-2007 15:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 133882)
Te hallod Sárkányos?

Elég égő, hogy a saját globál-utálós topikodban nem te szavaztál először.... :D:D:D:DD

:p

őőő Gee, azt észrevetted már hogy szavazásnál a nevek ABC sorrendbe vannak nem pedig szavazási sorrend szerint ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[HTPA]GeeForce 11-06-2007 21:49

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133952)
őőő Gee, azt észrevetted már hogy szavazásnál a nevek ABC sorrendbe vannak nem pedig szavazási sorrend szerint ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Észre. A nickem sajátosságából adódóan én minden szavazáson utolsó vagyok. Még a sajátomon is. Itt má kötöszködni se lehet? :D:D:D:D:D:p

Toti 11-06-2007 21:59

Na itt az ideje, hogy én is utáljak mindenkit! de főleg magamat! Most vettem észre, hogy a hűtő sarkában ott figyel egy dobozos soproni! és csak most vettem észre! ilyenekről elfelejtkezni!!!:D

Gyula 11-06-2007 22:04

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 134016)
Na itt az ideje, hogy én is utáljak mindenkit! de főleg magamat! Most vettem észre, hogy a hűtő sarkában ott figyel egy dobozos soproni! és csak most vettem észre! ilyenekről elfelejtkezni!!!:D

Ez valóban felelőtlenség, szégyeld magad.

[HTPA]GeeForce 11-06-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 134016)

Szerintem egy bádogüditőért nem kár.... :(

Éljen a Szalon Sör!!!!!!!! :D:D:D:p
Hajrá Pécs! HAJJ RÁÁ PÉÉCS! :D:D PVSK PVSK PVSK! :D ;) :p Egyáltalán mijaza Sopron? :D:D:D

(Na most lehet utálni engem is, bár van saját utálós topicom nekem is...:p:D)
De mivel benne vagyok a felahsználókban, (duplán is:p) ezért itt is lehet utálni. :D

Dragi 11-07-2007 04:44

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134014)
Észre. A nickem sajátosságából adódóan én minden szavazáson utolsó vagyok. Még a sajátomon is. Itt má kötöszködni se lehet? :D:D:D:D:D:p

nem lehet! Itten csak utálkozni lehet! :D

Toti 11-07-2007 08:22

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134024)
Szerintem egy bádogüditőért nem kár.... :(

Éljen a Szalon Sör!!!!!!!! :D:D:D:p
Hajrá Pécs! HAJJ RÁÁ PÉÉCS! :D:D PVSK PVSK PVSK! :D ;) :p Egyáltalán mijaza Sopron? :D:D:D

(Na most lehet utálni engem is, bár van saját utálós topicom nekem is...:p:D)
De mivel benne vagyok a felahsználókban, (duplán is:p) ezért itt is lehet utálni. :D

Akkor ezért most nagyon utállak!!! :D

És egyáltalán mijaza szalon??? :DGondolom arrafelé azzal locsolnak, mert meginni nem lehet:D

[HTPA]GeeForce 11-07-2007 08:38

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 134060)
nem lehet! Itten csak utálkozni lehet! :D

Jó, akkor utállak.... :D:D:D:D Remélem most boldog vagy! :D

[HTPA]GeeForce 11-07-2007 08:46

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 134067)
És egyáltalán mijaza szalon??? :D

1848-ban
Hirschfeld Lipót Sörfőzdét alapított Pécsett. A Sörfőzde, a dinamikus fejlődésnek köszönhetően hamarosan a régió egyik legnagyobbja lett. Ennek bizonyítékaként az 1868. évi Pécsi Általános Kiállításról elhozták az aranyérmet, mely az „Elismerés az érdemnek” feliratot viselte. Az alapító halála után fia, Hirschfeld Sámuel a fejlődés ütemét felismerve, előbb kutak fúrásával biztosította a jó minőségű forrásvizet, majd a gyár bővítését célzó fejlesztési terveit valósította meg.

1907.
A Szalon Iparkamarai védjegyezése. Így a Szalon sörnek, mint az egyik legrégebben forgalmazott és folyamatosan piacon lévő márkának, már igazi történelme van.

1911.
Megalakul a Hirschfeld S. Sörgyár Részvénytársaság, mely sikeresen túlélte az 1920-as, 30-as évek gazdasági válságát, és a háborúk nehéz éveit is.

1942.
A még működő sörgyárak háborús „egységsört” főztek, mely a Komlólelke névre hallgatott. A Sörfőzde rendületlen fejlődését az 1948-as államosítás sem tudta megakasztani.

Az 1970-80-as
évekre fejeződtek be a kapacitást bővítő beruházások, ekkorra érte el a gyár a mai méreteit.

1992.
Az állami vállalat részvénytársasággá alakult.

1993.
A privatizáció során a bécsi Ottakringer-csoport kezébe került a gyár. A tulajdonosváltás korszerű szemléletmódot, fejlett technikát hozott magával és a Gold Fassl márkát.

1994.
A Szalon Világos sör mellé egy méltó családtag érkezett a Szalon Barna. Ezt bizonyítja a Szalon Barna értékesítési mutatóinak dinamikus fejlődése.

1994-95.
A minőségi változások nemcsak a cég arculatát, a termékek minőségét és megjelenését érintették, hanem a cég nevét is. Az új tulajdonos célja, hogy a város és a régió erős otthona legyen söreinek, melyet a Pécsi Sörfőzde zrt. név is reprezentál, s egyben hangsúlyozza, hogy nem gyártjuk, hanem főzzük a sört.

1999.
A sörpiaci igényekre reagálva a hatos csomagolású Szalon, Gold Fassl Spezial és idény jelleggel a Három Királyok, Tavaszi sör bevezetése. A Gold Fassl licence család pilseni típusú Gold Fassl Pils piaci bevezetése is ebben az évben történt meg.

2003.
A Pécsi Sörfőzde zrt. a Radler kiszerelését a 0,33 palackkal és a 6-os packkal bővítette, mely termékekkel elsősorban a gasztro és a nagy területű üzleteket célozta meg.

2006.
A 2006-os év sok változást hozott a gyár életében. A sörpiac mintegy felét ma a dobozos sörök adják, így a Sörfőzde, hogy kielégítse ezt az igényt egy vadonatúj dobozoló gépsort vásárolt, ami jelenleg a legmodernebb technológia Magyarországon. A mintegy 3 millió eurós beruházás mellett egyéb minőségi fejlesztésekre is sor került.

Az új termékek közül mindenképpen meg kell említenünk a Radler Powert, a egy izotóniás energiaitalt alkoholmentes sörrel vegyítve, ami egyedülálló ízújdonság a magyar piacon.

A forgalmazott termékek köre is bővült. A Pécsi Sörfőzde ezen év őszétől forgalmazza a Paulaner Original Münchnert és a Paulaner Hefe-Weissbier naturtrüb-öt, mely sörök Bajorország kedvencei közé tartoznak.

A Pécsi Sörfőzde zrt. önállóan és sikeresen dolgozik a magyar sörpiacon. Az egyetlen olyan sörgyár hazánkban, melyre nem nyomta rá bélyegét a testvérvállalat meghatározó szerepe. Saját imázst alakított ki, mellyel folytatja hosszú történetét. Akkor is, ha Ottakringhez tartozik, az egyetlen magyar tulajdonú sörgyár maradt.

[HTPA]GeeForce 11-07-2007 08:48

Termékeink:

Szalon
Szalon barna
Szalon félbarna
Szalon alkoholmentes
Szalon Búzasör
Három királyok
Paulaner Original M.
Paulaner Hefe-W. n.
Radler Lemon
Radler Bodza
Radler Power
Gold Fassl Pils
Gold Fassl Spezial
Ottakringer Helles
Schneider Weisse
Null Komma Josef

;)

Ennyit arról, hogy Sopronig Mászok... :D:D:D:D :p

Dragi 11-07-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134071)
Ennyit arról, hogy Sopronig Mászok... :D:D:D:D :p

Ja meg offolsz :D:p

Synkel 11-07-2007 15:30

Ha már sörtopic: Kőbányai rulez!:D

Pepa 11-07-2007 16:24

Utálok mindenkit, aki sörözik.

All times are GMT +1. The time now is 19:03.