![]() |
Itt meg utálhatjuk az 1.039 Tagot akik a külső fórumra regeltek!
Én se maradjak már ki a jóból :p szavazást azonnal gyártok :p:p:p
|
Quote:
|
Quote:
|
Most legalább csak az én szavam ebben a pillanatban. egyedül döntöttem és senki nem bitorolja el tőlem a jogok, hogy ítéletet mondjak az 1039. Tag fölött, arra illetően, hogy ki mennyire utálhatja, vagy sem.
|
Quote:
|
Quote:
*megóvom magam a további utálkozós topicoctól :p* |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én asszem mindenkit utálok. Akit esetleg nem, az is csak idő kérdése:D
|
Utáljatok már engem külön is mert kisebbségi érzetem van, hogy mindenkiről van topic hogy utáljuk ezt azt(topicot NE nyissatok lécci), szal utáljatok külön!
|
Szép topik, csak kár hogy nincs olyan opció amire szavaznék:D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Phoenix szavazni tudsz de hozzászólni nem na hát szép vagy mondhatom!!!! :D:D:D
|
Quote:
|
Na mi van veletek? most kitört rajtatok a mindenki utál mindenkit láz? Engem is utálnátok egy picit? de csak egy picit:D:D:D
|
Nekem utalhattok nyugodtan, van még bőven hely a bankszámlámon.
|
Quote:
Quote:
Ma mindenki jó nálam egy utálatra:cool: Cserébe draginak egy sör, Andrew szabályai szerint. |
megint miezmár ez a beteg topic? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ELNÉZÉST!
ITT ÉS MOST SZERETNÉM FELHÍVNI A FIGYELMET, HOGY REMEDY-T SENKI SEM UTÁLJA! DE NAGYON SOKAN UTALJÁK! Úgyhogy megragadom az alkalmat, és szeretném, ha engem is utalnátok! Utálni már elég sokan utálnak engem, de most már jólesne egy kis utalás is! :D:D:D:D:D |
Te hallod Sárkányos?
Elég égő, hogy a saját globál-utálós topikodban nem te szavaztál először.... :D:D:D:DD :p |
Quote:
|
Quote:
|
Na itt az ideje, hogy én is utáljak mindenkit! de főleg magamat! Most vettem észre, hogy a hűtő sarkában ott figyel egy dobozos soproni! és csak most vettem észre! ilyenekről elfelejtkezni!!!:D
|
Quote:
|
Quote:
Éljen a Szalon Sör!!!!!!!! :D:D:D:p Hajrá Pécs! HAJJ RÁÁ PÉÉCS! :D:D PVSK PVSK PVSK! :D ;) :p Egyáltalán mijaza Sopron? :D:D:D (Na most lehet utálni engem is, bár van saját utálós topicom nekem is...:p:D) De mivel benne vagyok a felahsználókban, (duplán is:p) ezért itt is lehet utálni. :D |
Quote:
|
Quote:
És egyáltalán mijaza szalon??? :DGondolom arrafelé azzal locsolnak, mert meginni nem lehet:D |
Quote:
|
Quote:
Hirschfeld Lipót Sörfőzdét alapított Pécsett. A Sörfőzde, a dinamikus fejlődésnek köszönhetően hamarosan a régió egyik legnagyobbja lett. Ennek bizonyítékaként az 1868. évi Pécsi Általános Kiállításról elhozták az aranyérmet, mely az „Elismerés az érdemnek” feliratot viselte. Az alapító halála után fia, Hirschfeld Sámuel a fejlődés ütemét felismerve, előbb kutak fúrásával biztosította a jó minőségű forrásvizet, majd a gyár bővítését célzó fejlesztési terveit valósította meg. 1907. A Szalon Iparkamarai védjegyezése. Így a Szalon sörnek, mint az egyik legrégebben forgalmazott és folyamatosan piacon lévő márkának, már igazi történelme van. 1911. Megalakul a Hirschfeld S. Sörgyár Részvénytársaság, mely sikeresen túlélte az 1920-as, 30-as évek gazdasági válságát, és a háborúk nehéz éveit is. 1942. A még működő sörgyárak háborús „egységsört” főztek, mely a Komlólelke névre hallgatott. A Sörfőzde rendületlen fejlődését az 1948-as államosítás sem tudta megakasztani. Az 1970-80-as évekre fejeződtek be a kapacitást bővítő beruházások, ekkorra érte el a gyár a mai méreteit. 1992. Az állami vállalat részvénytársasággá alakult. 1993. A privatizáció során a bécsi Ottakringer-csoport kezébe került a gyár. A tulajdonosváltás korszerű szemléletmódot, fejlett technikát hozott magával és a Gold Fassl márkát. 1994. A Szalon Világos sör mellé egy méltó családtag érkezett a Szalon Barna. Ezt bizonyítja a Szalon Barna értékesítési mutatóinak dinamikus fejlődése. 1994-95. A minőségi változások nemcsak a cég arculatát, a termékek minőségét és megjelenését érintették, hanem a cég nevét is. Az új tulajdonos célja, hogy a város és a régió erős otthona legyen söreinek, melyet a Pécsi Sörfőzde zrt. név is reprezentál, s egyben hangsúlyozza, hogy nem gyártjuk, hanem főzzük a sört. 1999. A sörpiaci igényekre reagálva a hatos csomagolású Szalon, Gold Fassl Spezial és idény jelleggel a Három Királyok, Tavaszi sör bevezetése. A Gold Fassl licence család pilseni típusú Gold Fassl Pils piaci bevezetése is ebben az évben történt meg. 2003. A Pécsi Sörfőzde zrt. a Radler kiszerelését a 0,33 palackkal és a 6-os packkal bővítette, mely termékekkel elsősorban a gasztro és a nagy területű üzleteket célozta meg. 2006. A 2006-os év sok változást hozott a gyár életében. A sörpiac mintegy felét ma a dobozos sörök adják, így a Sörfőzde, hogy kielégítse ezt az igényt egy vadonatúj dobozoló gépsort vásárolt, ami jelenleg a legmodernebb technológia Magyarországon. A mintegy 3 millió eurós beruházás mellett egyéb minőségi fejlesztésekre is sor került. Az új termékek közül mindenképpen meg kell említenünk a Radler Powert, a egy izotóniás energiaitalt alkoholmentes sörrel vegyítve, ami egyedülálló ízújdonság a magyar piacon. A forgalmazott termékek köre is bővült. A Pécsi Sörfőzde ezen év őszétől forgalmazza a Paulaner Original Münchnert és a Paulaner Hefe-Weissbier naturtrüb-öt, mely sörök Bajorország kedvencei közé tartoznak. A Pécsi Sörfőzde zrt. önállóan és sikeresen dolgozik a magyar sörpiacon. Az egyetlen olyan sörgyár hazánkban, melyre nem nyomta rá bélyegét a testvérvállalat meghatározó szerepe. Saját imázst alakított ki, mellyel folytatja hosszú történetét. Akkor is, ha Ottakringhez tartozik, az egyetlen magyar tulajdonú sörgyár maradt. |
Termékeink:
Szalon Szalon barna Szalon félbarna Szalon alkoholmentes Szalon Búzasör Három királyok Paulaner Original M. Paulaner Hefe-W. n. Radler Lemon Radler Bodza Radler Power Gold Fassl Pils Gold Fassl Spezial Ottakringer Helles Schneider Weisse Null Komma Josef ;) Ennyit arról, hogy Sopronig Mászok... :D:D:D:D :p |
Quote:
Ja meg offolsz :D:p |
Ha már sörtopic: Kőbányai rulez!:D
|
Utálok mindenkit, aki sörözik.
|
All times are GMT +1. The time now is 19:03. |