![]() |
Itt utálhatjuk Gyulát
Topikok között olvasgatva találtam 1 érdekes témát. De ott nem lehet Gyulát utálni, így, mint barát megnyitom az " Itt utálhatjuk Gyulát " topikot :)
Ha már vannak barátai, akkor legalább rájuk számíthasson :) Itt lehet utálni, sőt kulturáltan elmondani miért is utáljuk. Dicséretet nem kérünk :D |
Quote:
|
Quote:
Tessék inkább utálkozni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Szabadna tudni, hogy Gyulát honnan ismerhetjük?:D
|
Quote:
Nem szabad :) Tessék utálni ha már van saját utálkozós topicom :) |
Quote:
|
Én nem utállak, mivel nincs miért:)
|
én csak a beszólásomat hiányolom Gyulától:(
annak idején rendszeresen kaptam, de mostanság...sokkal rosszabbul élünk mint 4 hónappal ezelőtt:o |
Quote:
::(( A fene, félek most ezzel csalódást okozunk az engem utálóknak. |
Én utálom, de nincs megfelelő szavazási opció, szal a szavazást kihagyom:)
|
Quote:
De attól függetlenűl ma Őt is utálom :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Boldoggá tesz, hogy ez az érzés kölcsönös? :) |
nos én nem tudom milyen az a szirti morc de remélem olyan amilyen Gyula, mer akkor stimmt a hasonlat :D
|
Quote:
|
Én utálom Gyulát, mert amikor találkoztunk leitatta Seldont és nekem kellett haza vinnem:D:D:D
|
Quote:
:p |
hi
aki Monát akarja utálni az nekem üzennnnyen. p.s.:Gyulát még nem utálom de fejlödöképes vagyok.... azok szerint akik utálnak... Főmorc.. |
Quote:
Nem tehetek róla, hogy nem bírja a fiatalság az alkoholt :) Egyébként ivott őteljesen önállóan is, segitség és biztatás nélkül. Burning: Mostanában alig fórumozok, most is csak az utálkozós topicom miatt jöttem, szóval nincs időm neked beszólogatni. |
http://img61.imageshack.us/img61/7056/postcardkd8.jpg
Így néznek ki a szirti morcok. Baloldalt én, jobb oldalon Puma. Készült idén januárban egy éjjel veszprém főterén. |
Na a kép után itélve ,rájöttem hogy tiszta szirti morc a Gyula,tehát az elsöre szavaztam
|
Quote:
|
Veszprém.. Hm... De rég laktam ott.... 2003-ban. Meg kicsit 2004-ben. :D
Ha tudom, hogy ilyen alakok mászkálnak a tereken, akkor én is többet mászkáltam volna... :D:D:D:D:D Utolsó emlékem, hogy a DC-ből hazafelé megvágnak a zsaruk 4000 Ft-ra hajnali kettőkor, ismérlem, hajnali 2-kor!!, mert NEM a zebrán mentem át az út túloldalára.... Hanem vettem a bátorságot, és átkeltem (jó pécsi szokás szerint) az úttesten... Erre jönnek, és közlik, hogy veszélyeztetem a közlekedőket. 4k lesz. Mivel nagyjából a merev részeg és a hulla részeg állapotok között félúton járhattam, kifizettem őket... Aztán másnap amikor magamhoz tértem, arra gondoltam, hgoy "Na, jól rámijesztettek, és lehúztak 4k-val... " Aztán megtaláltam a kifizetést igazoló szelvényt... Ezek tényleg megbüntettek... Igaziból........ Azóta is elképedek rajta. :D:D:D:D Mindegy. A lényeg, hogy utállak Gyula, mert te még részt vehetsz ilyen kalandokban, én meg már nem nagyon. (Pécsen kiröhögnék azt a rendőrt, aki ezt bepróbálja. A belváros igen nagy része sétálóutca.. Itt ilyen büntetés nem nagyon létezik. Legalábbis én nem tudok róla.:D) |
én mindenkit utálok, ez nem szeméjeskedés Gyula
|
Quote:
|
Quote:
Barátaim közé tartozik, épp ezért néha utálom :) Főleg, ha ritkán, de igaza van :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:eek:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Miért? Azután nem fogsz tűsarkút hordani? Mellesleg ez egy Gyula utáló topic... Úgyhogy egymást ne itt utáljátok, mert az sérti Gyula felségterületét szerintem. Itt utáljátok Gyulát. Ha meg őt nem akarjátok utáljátok egymást az egymásutálós topicotokban. :D Vagy felajánlom az én utálós topikomat... :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:57. |