Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ki és mennyire útálja Serget? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2447)

Gyula 11-05-2007 18:40

Ki és mennyire útálja Serget?

Ennek a topicnak a célja, hogy a Serget utálók itt szabadon és gátlások nélkül negatív kritikával illessék és útálják a szóban forgó topklán vezért.

Itt lehet Serget kultúráltan szidni, szapulni, átkozni.
Dícséreteket kéretik mellőzni.
Ha valaki esetleg engem szándékozik itt útálni kérem ne tegye, akinek erre lenne ingerenciája, az nyisson nekem saját útálkozós topicot.

Végezetül kijelentem, hogy én nem útálom Serget, csak feltümési viszketegségem és topic nyitogatási mániám van.

Dragi 11-05-2007 18:48

szavazás nincs ? "vazze"

Gyula 11-05-2007 18:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 133781)
szavazás nincs ? "vazze"

Tudtam, hogy valami még hiányzik.
Mindjárt intézem.

Synkel 11-05-2007 18:49

Elég szar, hogy Gyula nyitotta ezt a témát, mer nekem macerás olvasni az ő üzijeit:)
Mivel Serget nem utálom, asszem nincs is itt helyem, szal viszlát!:)

Dragi 11-05-2007 18:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 133783)
Elég szar, hogy Gyula nyitotta ezt a témát, mer nekem macerás olvasni az ő üzijeit:)

én se utálom . Na de egy szavazás nélküli utálós topic :eek::eek: az nem is utálós topic :D:D:D

Gyula 11-05-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 133783)

Légyszives a káromkodást mellőzd a topicban, kiskoruak is olvassák mint pl Dragi.
Másrészt meg nagy ívben nem érdekel hogy neked tetszik vagy nem hogy én topicot nyitok Sergnek, vagy bárki másnak.

Dragi 11-05-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 133786)
Légyszives a káromkodást mellőzd a topicban, kiskoruak is olvassák mint pl Dragi.

16 nap múlva olyat mondok neked amilyet most nem .... :D:D:D

Serg 11-05-2007 19:21

Én nagyon utálom magam, mert mindig leállok olyanokkal is vitatkozni akik fegyvertelenek egy szellemi párbajban...off:Mindig is szerettem volna saját topikot ezért Gyulám örök hálám :D

Mona 11-05-2007 19:24

Én nagyon utálom Serget, mert ma mindenkit utálok.:)
Gyula ,Te sem usztad meg :)

Serg 11-05-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 133797)
Én nagyon utálom Serget, mert ma mindenkit utálok.:)
Gyula ,Te sem usztad meg :)

Akkor tessék szavazni is!:D

Mona 11-05-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 133808)
Akkor tessék szavazni is!:D

Szavazni-szavazni, de nem találok olyant, ami most megfelelne :p
Vagy mégis ? :)

LotR 11-05-2007 21:54

no én szavaztam, nincs mit elmondanom kérem kapcsolja ki :D

[HTPA]GeeForce 11-06-2007 07:01

:D:D:D:D:D:D
*no comment*
:p

Serg 12-21-2007 20:56

Betelgeuse, bimmbimm, Burning, csunyabogar, Cyby_, Dragon,Szamár :)), Eke, LiverPool, mennyelhej, retekeger, Steve, Synkel, [HTPA]GeeForce

Ezeket a hódosokat kérem juttassanak el részemre ori listát hogy megismerkedhessünk:D

Burning 12-21-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 145197)
Betelgeuse, bimmbimm, Burning, csunyabogar, Cyby_, Dragon,Szamár :)), Eke, LiverPool, mennyelhej, retekeger, Steve, Synkel, [HTPA]GeeForce

Ezeket a hódosokat kérem juttassanak el részemre ori listát hogy megismerkedhessünk:D

persze:)
amúgy nem hiszem, hogy összefutunk mert egy orim szabin, másikat meg nem hiszem, hogy bántanád:rolleyes::)

[HTPA]GeeForce 12-21-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 145197)

Van orilistám itt kint a közösön.... nem küldöm el, nyisd meg azt a topicot. :p
Egyébként most épp restaurálás alatt áll, úgyhogy csak a 80%-a igaz. :D De az nagyon! :D

Pár nap múlva ha ránézel, akkor már kész lesz. Szép teljes orilista. :)

puma 12-21-2007 21:20

huvazze mellényomtam:mad:
nem lehet visszakérni a szavazatomat?

Croissant 12-21-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by puma (Post 145201)
huvazze mellényomtam:mad:
nem lehet visszakérni a szavazatomat?

ezt a párodtól kérdezd :):):)

Grabi 12-22-2007 04:16

nagyon utálom serget, mert nem szól nekem h szabizik és mindig a legrosszabbkor megy el szabira. amikor meg szóváteszem, akkor petikém így meg úgy :)

LotR 12-22-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 145236)
nagyon utálom serget, mert nem szól nekem h szabizik és mindig a legrosszabbkor megy el szabira. amikor meg szóváteszem, akkor petikém így meg úgy :)

csak a gondok, mindig csak a gondok :D:D:D

Serg 01-02-2008 10:55

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 145236)

Az első része igaz -nem szólok :D a második része pedig enyhén szólva is az igazság teljes mértékű eltorzítása

Hóhér 02-05-2008 15:28

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2008-02-04 07:01:06 *Pannónia* (#10001) elfoglalt 372 hektárt Phyllocladium (#4318) országától.

sokan úúútálják...

:cool:

2008-02-04 18:01:20 Az utolsó mohikán (#3211) támadást indított Asylum (#3165) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 783 hektár földet.

miért nem jöttök úúútálni, hogy lehet 50 kör alatt a topp 30%ba feljutni, 1 személyes klánnal

:p

Cyby_ 02-05-2008 15:40

Félre értés ne essék:én ne utálom Serget,de figy,ha serg pl 3-4hónap aaltt visszamászik od aahol volt,akkor várhatjuk,h lesz itt fedezés módosítás...mert itt lesz egy példa,h igen meg lehet csinálni,igaz több 100mrdböl,ha a végén fedezni kell,de meglehet...szal annyira nem örülök,h Serg vissza aakr mászni,de ezen felül elismerésem szépen halad!

Synkel 02-05-2008 15:43

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 156810)
Félre értés ne essék:én ne utálom Serget,de figy,ha serg pl 3-4hónap aaltt visszamászik od aahol volt,akkor várhatjuk,h lesz itt fedezés módosítás...mert itt lesz egy példa,h igen meg lehet csinálni,igaz több 100mrdböl,ha a végén fedezni kell,de meglehet...szal annyira nem örülök,h Serg vissza aakr mászni,de ezen felül elismerésem szépen halad!

Fedezésen esetleg könnyíteni lenne értelme. Serg miatt tovább nehezíteni nem tűnik valami jó ötletnek, főleg amíg nem csinálják tömegesen utána mások is:)

Egyáltalán: Kijaza Serg?:D:D:D

Cyby_ 02-05-2008 15:45

Synk nem érted mi mondok....:ha Serg vissza megy akkor soha az életbe nem lesz könnyírtés,mert azt mondják(nem Sergék félre ne érts,inkább Ati),h visszatudott menni,minek könnyiteni,meg a másik,h ha megnézitek a top 30as pontlistát aba van még ott ori(k) aki 4-5nap alatt 2-300k pontott emelkedettt...

Hóhér 02-05-2008 15:51

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 156813)
Synk nem érted mi mondok....:ha Serg vissza megy akkor soha az életbe nem lesz könnyírtés,mert azt mondják(nem Sergék félre ne érts,inkább Ati),h visszatudott menni,minek könnyiteni,meg a másik,h ha megnézitek a top 30as pontlistát aba van még ott ori(k) aki 4-5nap alatt 2-300k pontott emelkedettt...

tudom, ezt nehéz lesz elhinni, de Serg eddig a saját tartalékaival jutott fel.
elhihetitek nem lehet kevés az sem, és nem 1 hónap gyűjtögetés eredménye volt lentebbi csoportokban.
talán ezt kéne megérteni először.

Természetesen várjuk vissza a klánba majd, később.
;)

Grabi 02-05-2008 15:52

hát nézd, itt alapvetően ketté kéne osztani a dolgot. sergnek és akivel játszik rengeteg munkája és újrázása van abban a tartalékmennyiségben amivel esetleg felmehet. azért esetleg mert két klánon kell felmennie. mostanában mind a kettő már nagyjából együtt van, nehéz fába vágja a fejszéjét.

és igen pontosan azt kell csinálni amit serg. sok szinten termelni, újrázgatni és hatalmas vagyonnal felmenni, ez tényleg követendő példa. plussz előnye nyílván h egy tíz milliós klán termelheti neki a katit meg a nyersit.

a fedezéssel kapcsolatban: mi megpróbáltunk egy teljes klánt fedezni, komoly pénz. nem olyan könnyű ez mint ahogy gondoljátok.

Cyby_ 02-05-2008 15:55

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 156819)
hát nézd, itt alapvetően ketté kéne osztani a dolgot. sergnek és akivel játszik rengeteg munkája és újrázása van abban a tartalékmennyiségben amivel esetleg felmehet. azért esetleg mert két klánon kell felmennie. mostanában mind a kettő már nagyjából együtt van, nehéz fába vágja a fejszéjét.

és igen pontosan azt kell csinálni amit serg. sok szinten termelni, újrázgatni és hatalmas vagyonnal felmenni, ez tényleg követendő példa. plussz előnye nyílván h egy tíz milliós klán termelheti neki a katit meg a nyersit.

a fedezéssel kapcsolatban: mi megpróbáltunk egy teljes klánt fedezni, komoly pénz. nem olyan könnyű ez mint ahogy gondoljátok.

Igen eg yteljes klán ugy 500-600k értéken lehetetlen érdemben fedezni,de pl 1db 10millios klán 1orit fel fog tudni fedeztetni!Ezt értsétek meg,és tudom,h rengeteg ujrázása van abban,h több 100mrdnyi cucc van benne,de mind1 még mindig nem értitek mit mondok,hagyom is....

Kutyuleee 02-06-2008 00:06

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 156813)

Félig meddig egyetértek. de igazából ugyanoda jutunk vissza ahonnan elindultunk,hogy felfedezni 1milla pont főlé évek munkája. az hogy lentebb termelsz és újrázgatod be, vagy a napi képzésből mész fel A-ban, az lényegtelen, mert időben úgyanott vagy, és eddig se mondta senki hogy lehetetlen csak annyit hogy irreálisan drága.

Amúgy innentől nehezedik a helyzet neki, de én drukkolok azért;)

Serg 02-06-2008 02:42

Köszi fiúk a biztatást igyekszem ahogy tőlem telik....:D

Eke 02-11-2008 13:06

Serg nem adok orilistát me félek megismerkedni.
Ugyhogy Serg monnyon le!!!
Mivel Gyula te nyitottad ,igy Gyula is monnyon le!!!

Gyula 02-11-2008 20:46

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 157805)

Nem monyok le a Te kedvedért :P

Serg 04-08-2008 23:44

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 157805)

Én már lemondtam mindenről csak az adóhivatal nem akarja megérteni hogy az adózásról is...

webesc 04-09-2008 08:31

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 168973)
Én már lemondtam mindenről csak az adóhivatal nem akarja megérteni hogy az adózásról is...

Az APEH az ilyesmit készséggel megérti.
Cserébe csak az ingó és ingatlan vagyonodról kell még lemondanod.:D

Serg 10-17-2009 01:52

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 168984)
Az APEH az ilyesmit készséggel megérti.
Cserébe csak az ingó és ingatlan vagyonodról kell még lemondanod.:D

Akkor ez megoldott, lemondtam az asszony meg a gyerekek javára:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 05:09.