![]() |
Ki és mennyire útálja Serget?
Ennek a topicnak a célja, hogy a Serget utálók itt szabadon és gátlások nélkül negatív kritikával illessék és útálják a szóban forgó topklán vezért.
Itt lehet Serget kultúráltan szidni, szapulni, átkozni. Dícséreteket kéretik mellőzni. Ha valaki esetleg engem szándékozik itt útálni kérem ne tegye, akinek erre lenne ingerenciája, az nyisson nekem saját útálkozós topicot. Végezetül kijelentem, hogy én nem útálom Serget, csak feltümési viszketegségem és topic nyitogatási mániám van. |
szavazás nincs ? "vazze"
|
Quote:
Mindjárt intézem. |
Elég szar, hogy Gyula nyitotta ezt a témát, mer nekem macerás olvasni az ő üzijeit:)
Mivel Serget nem utálom, asszem nincs is itt helyem, szal viszlát!:) |
Quote:
|
Quote:
Másrészt meg nagy ívben nem érdekel hogy neked tetszik vagy nem hogy én topicot nyitok Sergnek, vagy bárki másnak. |
Quote:
|
Én nagyon utálom magam, mert mindig leállok olyanokkal is vitatkozni akik fegyvertelenek egy szellemi párbajban...off:Mindig is szerettem volna saját topikot ezért Gyulám örök hálám :D
|
Én nagyon utálom Serget, mert ma mindenkit utálok.:)
Gyula ,Te sem usztad meg :) |
Quote:
|
Quote:
Vagy mégis ? :) |
no én szavaztam, nincs mit elmondanom kérem kapcsolja ki :D
|
:D:D:D:D:D:D
*no comment* :p |
Betelgeuse, bimmbimm, Burning, csunyabogar, Cyby_, Dragon,Szamár :)), Eke, LiverPool, mennyelhej, retekeger, Steve, Synkel, [HTPA]GeeForce
Ezeket a hódosokat kérem juttassanak el részemre ori listát hogy megismerkedhessünk:D |
Quote:
amúgy nem hiszem, hogy összefutunk mert egy orim szabin, másikat meg nem hiszem, hogy bántanád:rolleyes::) |
Quote:
Egyébként most épp restaurálás alatt áll, úgyhogy csak a 80%-a igaz. :D De az nagyon! :D Pár nap múlva ha ránézel, akkor már kész lesz. Szép teljes orilista. :) |
huvazze mellényomtam:mad:
nem lehet visszakérni a szavazatomat? |
Quote:
|
nagyon utálom serget, mert nem szól nekem h szabizik és mindig a legrosszabbkor megy el szabira. amikor meg szóváteszem, akkor petikém így meg úgy :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2008-02-04 07:01:06 *Pannónia* (#10001) elfoglalt 372 hektárt Phyllocladium (#4318) országától. sokan úúútálják... :cool: 2008-02-04 18:01:20 Az utolsó mohikán (#3211) támadást indított Asylum (#3165) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 783 hektár földet. miért nem jöttök úúútálni, hogy lehet 50 kör alatt a topp 30%ba feljutni, 1 személyes klánnal :p |
Félre értés ne essék:én ne utálom Serget,de figy,ha serg pl 3-4hónap aaltt visszamászik od aahol volt,akkor várhatjuk,h lesz itt fedezés módosítás...mert itt lesz egy példa,h igen meg lehet csinálni,igaz több 100mrdböl,ha a végén fedezni kell,de meglehet...szal annyira nem örülök,h Serg vissza aakr mászni,de ezen felül elismerésem szépen halad!
|
Quote:
Egyáltalán: Kijaza Serg?:D:D:D |
Synk nem érted mi mondok....:ha Serg vissza megy akkor soha az életbe nem lesz könnyírtés,mert azt mondják(nem Sergék félre ne érts,inkább Ati),h visszatudott menni,minek könnyiteni,meg a másik,h ha megnézitek a top 30as pontlistát aba van még ott ori(k) aki 4-5nap alatt 2-300k pontott emelkedettt...
|
Quote:
elhihetitek nem lehet kevés az sem, és nem 1 hónap gyűjtögetés eredménye volt lentebbi csoportokban. talán ezt kéne megérteni először. Természetesen várjuk vissza a klánba majd, később. ;) |
hát nézd, itt alapvetően ketté kéne osztani a dolgot. sergnek és akivel játszik rengeteg munkája és újrázása van abban a tartalékmennyiségben amivel esetleg felmehet. azért esetleg mert két klánon kell felmennie. mostanában mind a kettő már nagyjából együtt van, nehéz fába vágja a fejszéjét.
és igen pontosan azt kell csinálni amit serg. sok szinten termelni, újrázgatni és hatalmas vagyonnal felmenni, ez tényleg követendő példa. plussz előnye nyílván h egy tíz milliós klán termelheti neki a katit meg a nyersit. a fedezéssel kapcsolatban: mi megpróbáltunk egy teljes klánt fedezni, komoly pénz. nem olyan könnyű ez mint ahogy gondoljátok. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy innentől nehezedik a helyzet neki, de én drukkolok azért;) |
Köszi fiúk a biztatást igyekszem ahogy tőlem telik....:D
|
Serg nem adok orilistát me félek megismerkedni.
Ugyhogy Serg monnyon le!!! Mivel Gyula te nyitottad ,igy Gyula is monnyon le!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cserébe csak az ingó és ingatlan vagyonodról kell még lemondanod.:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:09. |