Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Kis kényelmi módosítás lopáshoz ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=244)

Senki 02-17-2006 10:39

Kis kényelmi módosítás lopáshoz ;)

Kis kényelmi módosításra gondoltam a térkapuk kezelésével kapcsolatban, szavazást indítottam (ha sikerült :D) és ott minden lényegeset megtudtok. :)

Phoenix 02-17-2006 10:40

hol van??? még nem látom :confused:

Senki 02-17-2006 10:46

hű de gyors vagy... most lett kész... csak pofozgatni kellett a szövegeket hogy elférjenek... ;)

Phoenix 02-17-2006 10:50

Quote:

Originally Posted by Senki
hű de gyors vagy... most lett kész... csak pofozgatni kellett a szövegeket hogy elférjenek... ;)

ja bocs :) de ez a téma eléggé érdekel :P
nem rossz ötlet...legalább nem kellene mindig ide-oda mászkálni benne :)

Senki 02-17-2006 10:54

Quote:

Originally Posted by Phoenix
ja bocs :) de ez a téma eléggé érdekel :P
nem rossz ötlet...legalább nem kellene mindig ide-oda mászkálni benne :)

én annyira nem vagyok érintett benne, de amennyire igen, már ott is zavaró a folytonos lapozgatás.... :)

Phoenix 02-17-2006 10:55

Quote:

én annyira nem vagyok érintett benne, de amennyire igen, már ott is zavaró a folytonos lapozgatás.... :)

jaja..meg ha az ember több kapun is mászkál ide-oda, akkor meg eléggé idegesítő :mad:

Lepidus 02-18-2006 01:13

lustaság fél egészség..ha adsl ed van kb 5mp benézni tanácsadók oldaldra és vissza..:p

Senki 02-18-2006 03:21

Quote:

Originally Posted by Lepidus
lustaság fél egészség..ha adsl ed van kb 5mp benézni tanácsadók oldaldra és vissza..:p

jó, nekem van... és akinek nincs az meg mit csináljon?

Half 02-18-2006 13:08

Quote:

jó, nekem van... és akinek nincs az meg mit csináljon?

Mozilla tobb lap kenyelmesen hasznalhatp:D

Pagi 02-18-2006 13:22

Akkor ennyi erovel a szovetsegi oldalon jelenjen meg a szovetseg altal nyitott terkapuk listaja is... ugyanis arra csak 2 lehetoseg van: 1. vagy a pontlistat nezegeted, vagy 2. vegignezed a szovid tanacsadoit...es azert gyakran erre is szukseg van, nem?:)

Lepidus 02-19-2006 00:21

ez is kb 20 mp...meg ien ksi dolog is 300k orinál leterheli a szervert..

Senki 02-19-2006 17:40

azért látom gyűlnek a szavazatok... :) A változtatás meleltt több mint 2.8szer annyian szavaztak eddig mint akik szerint hülyeség :p ...

Phoenix 02-20-2006 11:48

mindenesetre én remélem, hogy meg lesz változtatva :)

Woodstock 02-20-2006 18:01

Valóban jó lenne...

spirit.. 02-21-2006 23:22

Quote:

Originally Posted by Woodstock
Valóban jó lenne...

Szerintem is jó lenne,mert nekem is van tolvaj országom és lusta egy ember vagyok:D

director 02-22-2006 16:00

Quote:

Originally Posted by spirit..
Szerintem is jó lenne,mert nekem is van tolvaj országom és lusta egy ember vagyok:D

pedig a leglustább faj az óriás, nem? :P

(és azok még lopni is lusták.. :))

Csokibácsi 02-22-2006 16:13

Quote:

Originally Posted by director
pedig a leglustább faj az óriás, nem? :P
(és azok még lopni is lusták.. :))

Ez fogas kérdés ...
De lusta vagyok foglalkozni vele, éppen sziesztázom :)

spirit.. 03-02-2006 18:59

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Ez fogas kérdés ...
De lusta vagyok foglalkozni vele, éppen sziesztázom :)

Az elfek is elég lusták,pedig nem is sziesztáznak :)

Synkel 04-17-2006 09:40

Quote:

Originally Posted by spirit..
Az elfek is elég lusták,pedig nem is sziesztáznak :)

Az elfek nem lusták, csak beosztják az energiájukat:D
Az, hogy a tolvajlás menüben ott legyenek a nyitott térkapuk, az nem roszz ötlet. De a szövik által nyitottakat is feltüntetni azért egy kissé túlzás...

Senki 04-17-2006 09:47

Quote:

Originally Posted by Synkel
Az, hogy a tolvajlás menüben ott legyenek a nyitott térkapuk, az nem roszz ötlet. De a szövik által nyitottakat is feltüntetni azért egy kissé túlzás...

hol volt itt szó a szövikéről? ;) :D

Vérmes(e) 07-19-2006 19:35

Így van, kicsit pofozni kellene a dolgon, ha már bővítési lehetőség van, akkor legyen fullos...
Ne csak a saját kapuk, de a tagok kapui is jelenjenek meg, jelölve, hogy az kié, és meddig van még nyitva + az aktuális infok innen is lekérhetőek legyenek

Csocsó 07-20-2006 13:25

Csak a kényelem... ennyi erővel a variknál is meglehetne jeleníteni hiszen aktív varázslatok! És így tudod h kire nem kell térkaput nyitni...v éppen kell mert 1kör múlva bezáródik és hátha nem tudod újra megtalálni v sok időbe kerül kiderítened h kire is volt nyitva kapud...
Egyszerre úgyse fog 2oritól lopni! Ha meg igen akkor 2ablakban megoldható elvileg. Szal szerintem fölösleges, nem kell elkényelmesedni, meg fölöslegesen terhelni a rendszert :)

Szecsa 07-20-2006 16:22

Jo otlet! :) Tamogatom!

Bár a 3-as otletre adtam le a voksokat, de az elso javaslat nagyon jo lenne, illetve Paginal lattam, hogy a szovetseg altal nyitott terkapukat is kiirna a rendszer...igy talan ha lehetseges ez, akkor vmi ilyesmi szerepelhetne a szovetseg menupontban: Szovetsegeseid es sajat terkapuid..vagy vmi hasonlo :)

All times are GMT +1. The time now is 18:06.