![]() |
A variorik kati moráljának megtartása
Miért van az ,hogy míg a toli orik a kocsmáik miatt 100%-ék körül tudják tartani a katonai moráljukat, addig egy vari ori legfejebb (fajtól függően) 75%-85% körül tudja tartani a kati morálját.
Mennyiben különb egy toliori ill.egy variori. Nem lehetne valamit csinálni hogy a vari orik is tudják emelni a katonai moráljukat. Pl: valami varázslat vagy ilyesmi. Várom a hozzá szólásokat |
Quote:
Következtetések kb azok voltak, hogy az óriások így is elég erősek. Nem hogy ha még 100% kat morállal szaladgálnának a bevédett mf óriás varik, hadivarik... |
Quote:
A dolog egyszerű amúgy_ki kell menni ütni néha vagy több kocsmát kell tartani:p |
Miért lennének erősek!
Ott az elf azoknak a védelme is erős+katimoráljuk is 85%-hoz közelit Velük mi van? |
Ha nem csak betonijat tartok hanem elitett akkor meggyengül a védelmem.
Több kocsmát belegondoltál hogy mennyi kocsma kell. Minden 1000 varira legalább 2 .Van 30000 varim ako 150. |
Quote:
Az ehez kapcsolódó témákat olvasgasd!;) |
Egy vari oriás lehet,hogy bekésebb.Én full betonij+vari+500 toli.Szerinted ez harcias
|
Quote:
Legyen rengeteg varid mellé legyen sok Íjászod toronyban és ne legyen egy deka kocsmád se,mert az minek+ még 100-as katmorál ajándékba és akkor szétkapod a pannont:D |
Quote:
|
Ugy akkartam irni hogy hullával nem lehet+ oriással se igazán
|
Szerintem egy toliori harciasabb mint egy variori.Sok lopás+ gyujtogatás.
|
Quote:
Viszont én van ,hogy hadival se tudok ütni,mert nincs kit és akkor 80-ra lezuhan a katmorálom! Most akkor én is igényeljek egy katmorál növelő szert? kéne valami bájital talán:D |
Quote:
Elösször próbáld ki az elfet is, annak sok a kocsija, és magas lesz a morálod. ;) Én hullával szeretnék rengetni. |
de ha van célpontod akkor tudod növelni.
De énnekem hiába van akkor se tudom. Akkor legalább az lenne hogyha a szövi elvissz segitséget nyujtani és nekem mondjuk van 100 pacim.Nyerünk akkor az legyen hatással az én morálomra is. |
Kubbi kiforgatod a szavaimat.Nem az elf orik ellen vagyok.Hanem az ellen hogy a tolis orinak konnyebb tartani a katimorálját.
|
Quote:
Próbálj ki egy tolis orit, és lesz magas morálod. :) |
Van egy ember orim 5/Q ba toli eddig még nem ütötekbe.
|
És a hadinak nem jár hogy meszár után felmenjem a moráljuk.
Ne ird azt hogy nem lehet a varis orikat gömbölni ami persze többé kevésbé igaz. De egy szövis orin keresztül bármikor feltuják mérni az épület listáját |
ha látják hogy kevés a betonij akkor betütik+ ha nincs más csak ij akkor azzal is számol egy jó szövi hogy alacsany a kati morál.25% vesztek a védelmemből ami nagyon sok
|
Bocs varit akkartam irni
|
Quote:
A hadinak mészár után? Én még nem mészároltam hadit 8-10x... Inkább pusztítás, és földfoglalás. Félelfet viszont már mészároltam 10x is.És a kis sunyi, még mindig ölt... :) Sőt a varink is tudott ütni. De ha csak szotyizol a tornyokban, ne várd hogy felmegy a morálod...:rolleyes: |
Quote:
Szólj melyik az és megoldjuk... On :D:D:D Szerintem jól van az, hogy ha valaki nem üt akkor 75-85%-on van a katmorálja; ha lusta megoldani, hogy nagyobb legyen akkor minek is. Ha nem támadsz akkor minek a morál, ha szöviben vagy és full vari vagy akkor védekezésnél hívjál íjjakat a szövitől. Védjenek meg, ha már gömbölsz nekik... |
Néhány tornyot bonts, barakk fel, veszel lót és beütöd az üres orikat.Aztán a seregcsere is megoldható :D
|
Igazán a Q-ban van ori amit ijakkal is beüthetsz, csak figyelni kell, ott vannak pl a teljes sereggel kitámadó hullák...
;) |
Verden, javasolták neked, hogy olvasd át a hasonló témákat. Ez nem egyszer került elő, elég komoly viták folytak róla, és így maradt a dolog ahogy most van. Hozzáteszem, szerencsére.
Az óriás az egyik legdurvább hadis faj. Hogy te full varisnak használod, és betonvédelem mögé dugod, az a te bajod. Másnak 1 kocsmával is sikerül magasan tartani a morált. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Werden:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=403 Ha jól emlékszem, itt kaptam tanácsokat a probléma megoldására. |
Lehet a katonai morálon javítani támadás nélkül is, bár rizikósabb.
Ugyebár mindig az adott fajnak megfelelő pont felé közelít a morál. Ha tehát sokáig fent van, evidensh hogy elkezd csökkenni egy idő után, ám nem áll meg az egyensúlyi pontnél, hanem "továbblendül" Mint egy inga :) Aztán vissza stb... Namármost ez ugye működik fordítva is ;) Pár óra alatt meg lehet szépen izmosítani a katmorált, ha előbb mesterségesen lecsökkented egy cseppet. Ezután az egyensúlyi ponton felül fog dekkolni jó darabig. (Magyarul 100-nál szép zöld karácsonyfát állít ;) ) |
igen,és ezt le is írták páran:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:57. |