![]() |
Zuhanó piaci árak
Főként tapasztalt játékosok véleményét várom.
Az egyik csoport piaca (Nem mondom melyik, nem akarok szabályt sérteni.) egy ideje nemkicsit megbolondult. Mióta az ominózus csoportban leledzem ilyen alacsony árakat még nem láttam mint amilyenek lassan egy hónapja vannak (Sőt, talán még egyetlen csoportban se láttam ilyesmit.). Konkrétumot nem nagyon merek beítni, csak arányokat. Lényegében mindhárom piacon az árak az eddigieknek a harmadára (sőt van ami negyedére) csökkentek és ez a csökkenő tendencia még mindig erősen megvan. Pusztán kíváncsiságból, mi okozhat ilyen drasztikus árzuhanást? Ps.: Remélem ez a topik nem ütközik semmilyen szabályba, direkt nem írtam pontos adatot, ellenben a jelenség háttere nagyon érdekel.:) |
vmi olyasmi, hogy nincsenek a csoport elen mrd-okkal rendelkezo orik, akik idonkent felvasaroljak a lezuhant aru cuccokat, hogy aztan visszarakjak dragabban. es itt nem nehany ezer 1segre gondolok termeszetesen.
az egesz csoport valszeg kisebb hekis, vmit termelo, eladni szandekozo orikbol all. mivel a kinalat van csak meg a kereslet meg hianyzik, ezert nem er semmit a piacon levo aru. vmi ilyesmi lehet. |
Quote:
|
Quote:
A kicsiknek ez most kifejezetten jó, az tuti. De pl alig győzöm a HT-t a katipiac után állítgatni, mert lehet, hogy amiért kitette legutóbb a katonákat (akkor még jó ár), az következő alkalommal már pont elég ahhoz, hogy a rablóbandák martalékává váljanak. Lassan fél éve vagyok a csoportba és a toppban ekkora változást nem láttam, ami ezt előidézhette volna. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Láttam már hogy hogy le tudnak menni néha az árak, de személy szerint ilyen intenzív elértéktelenedéssel eddig nem találkoztam. |
Quote:
A kínálat nem feltétlen nőtt meg, inkább a kereslet csökkent drasztikusan. Nincsenek nagyarányú fedezések, nem kell a fedezett területet beépíteni, és nincs veszélyben a top sem, így nem érdekük magasan tartani az árakat. |
az árakat szándékosan is le lehet vinni a gazdagok által mondjuk úgy, politikai okokból :)
|
Quote:
Kár, hogy nehezen viselem a magaslati levegőt.:D |
Quote:
|
Quote:
Próbáld ki. Amint elindulsz komolyabban felfele, egyből lesz ára mindennek, hogy az utolsó fillérjeidet is a haladásra kelljen költened:) |
Quote:
Quote:
Ez a két lehetőség is fennáll, sőt akár mind a 3 tényező közrejátszása is lehetséges......:D |
Quote:
Fölöttem 5körön belül 2 aktív ország van, a következő 20-ra, utána 50re és 100+-ra. Komoly félnivalójuk nincs így se.:) |
Quote:
De legalább most nagyon olcsón veszek tekit késöbb jó drágáért eladhatom majd... csak győzzem kivárni.:p |
jól leírták a többiek. nincs veszélyben a top. nem kell felvenni a nyersit meg a katikat az új generáció elől. a top meg írja a tekijeit és nem vásárol.
jól sejtem ez a W csoport? ejjj de rég voltam ott :) |
Szerintem ne nagyon hangoztass csoportot... Direkt nem tettem én se...
Ettől függetlenül a tipp jó. |
miért is? ötös szinten csak ott vagy, nagy ész kell hozzá :) konkrét piaci adatokat meg nem adtunk ki. kétlem h ebből probléma lehet.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mindegy, nem lényeg. |
Quote:
Mondjuk ezt a trükköt én is ellesném, hogy az ötös orim ne az ötösön legyen:D |
látodlátod, csak meg kell kérni és kész ;)
|
Quote:
Csak Grabi mondta(ki).:p |
én nagyon régen kerek erdő közepében szándékosan tartottam piacon alacsonyan az árakat.. hogy az emberek elbontsák a bányáikat, mert kényelmes olcsó a csopi minek az.. jöttek a null bányás, null tanyás ütőgépek.. és utána egész jól meg lehetett szedni magad belőle.. :rolleyes:
de ez már régen volt.. és azt hiszem a gyors csopiban.. akkor még más világ volt :rolleyes: |
Quote:
Nekem mondjuk más tippem lett volna az indokra. |
Quote:
mikor én voltam W-ben, akkor nem voltak alacsonyak az árak :) |
Quote:
|
Quote:
|
az, hogy te még emlékszel hogyan kell hódítózni :D
|
Quote:
Ha gondolod privibe mutatok ezt-azt... aztán mondj véleményt magad.;) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A csoportunkba akkor szokott megugrani a piac ha több ütés , főleg pusztitás van , de tuti , hogy valamelyik piac lenn van |
Quote:
|
Csak annyit mondok, hogy engem nagyon elszomorít, hogy a csoportba alacsony ára van a tekinek és a nyersinek. Naon nem örülök!
|
Quote:
Tegyél ellene:) |
Quote:
Mielött szintet lépsz felvásárolsz egy rahedli cuccot aztán 4. szinten meg eladod;) |
Quote:
Lehet előjött egy szövi nagy törppel, katigyárral, tekitartalékkal. Vagy egyszerűen Árpi abbagyta :D :D :D |
Quote:
csak ne felejtsen építeni raktárakat, úgy 30-35%-ot:D on Ha szerencsétek van, akkor valaki szándékosan nyomja lefele az árakat, hogy minél többet fel tudjon vásárolni. Ha ez a helyzet, akkor viszonylag gyorsan normalizálódni fog a helyzet. Ha hosszabb ideig fenn marad ez a helyzet, akkor nincs más hátra a piac jelentős részét fel kell vásárolni és hagyni kell elveszni, vagy hatalmas háborúkat generálni ami ilyen távolságok mellett igen nehéz lehet. |
Quote:
Vinni kell Ahmed bácsi piacát + Báhia leányzóét és akkor nem kell raki;):p Két piac felvásárlása után a 3. már úgyis megy magától:) |
All times are GMT +1. The time now is 19:10. |