Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A support hatekonysaga (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2420)

Feper 10-23-2007 12:00

A support hatekonysaga

Sziasztok!

Tudtok valamit arrol, hogy kb. mennyi idon belul javitja a hibakat a support, mert mar elegge turelmetlen vagyok.

Feper

Pool 10-23-2007 12:24

Quote:

Originally Posted by Feper (Post 131563)
Sziasztok!

Tudtok valamit arrol, hogy kb. mennyi idon belul javitja a hibakat a support, mert mar elegge turelmetlen vagyok.

Feper

Nekem elveszett újránál A-ban a kék számom, szombat volt, írtam és hétfőre megvolt

Synkel 10-23-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 131575)
Nekem elveszett újránál A-ban a kék számom, szombat volt, írtam és hétfőre megvolt

Nekem ennél sokkal hatékonyabbak voltak. El se veszett a kék számom újránál:)

Az eredeti kérdéshez pedig: Türelem. A support malmai össze-vissza őrölnek ( Pool pl kivételezett ), ha sietteted a dolgot, vagy fórumra viszed a sérelmedet keményen magad ellen dolgozol.

Feper 10-23-2007 12:40

En csak erdeklodtem, nekem (5)-os tunt el, gondolom ertheto, hogy egy kicsit feltem az orszagom jovojet :D

Reni 10-23-2007 13:03

Quote:

Originally Posted by Feper (Post 131577)
En csak erdeklodtem, nekem (5)-os tunt el, gondolom ertheto, hogy egy kicsit feltem az orszagom jovojet :D

Tuti hamarosan javítják, már többekkel előfordult ez a baki, csak hát az admin is ember, neki is lehetnek egyéb elfoglaltságai.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy addig is nem ezeken a hiányzó személyiségeken fog múlni az országod sorsa ;)
kitartás :)

J.Ati 10-23-2007 13:26

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 131579)
Amúgy biztos vagyok benne, hogy addig is nem ezeken a hiányzó személyiségeken fog múlni az országod sorsa ;)

Ezt nem tudhatjuk:)
Talán pont a személyiségektől függ a sorsa az orijának:D

Ati 10-23-2007 21:47

Quote:

Originally Posted by Feper (Post 131563)
Sziasztok!

Feper

Ma szabadnap van, az első-második munkanap várhatod, hogy ez a probléma meg lesz oldva.

Ati 10-23-2007 22:04

Ránéztem a levelekre gyorsan, és nem látok ilyen témával foglalkozó levelet.

Feper 10-23-2007 22:45

Koszi Ati.
Lehet, hogy a rendszer visszavagta valami miatt a levelet. Elkuldtem meg egyszer.

LotR 10-24-2007 00:11

a tárgyba javasolt írni vmit ;)
ha nem tetted volna..

Feper 10-24-2007 14:23

Megoldodott a problema :)
Koszi

Napi 10-24-2007 19:06

kis kék 5öst én is féltettem volna :)

J.Ati 10-25-2007 00:07

Én az összes orim féltem függetlenül a kis számoktól:)

Feper 10-25-2007 08:11

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 131788)
Én az összes orim féltem függetlenül a kis számoktól:)

Akinek sok orszaga van ... :)
Nekem csak ez az egy van mar, szoval tessek bekeben elni vele ;)

[HTPA]GeeForce 10-25-2007 13:21

Kb 100 orim van. Mindet féltem. :p
;)

J.Ati 10-25-2007 22:30

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131836)
Kb 100 orim van. Mindet féltem. :p
;)

Kb. 100 ori:confused::D
Szóval még azt se tudod mennyi orid van:p
Remélem a nevüket és a sorszámaikat tudod azért fejből:o

[HTPA]GeeForce 10-26-2007 09:32

Azért kb, mert van vagy 20 szétdobálva románban, németben, meg angolban....

Meg van egy pár, ami nem 100% enyém, csak 50%... és így tovább, nem ragozom. De azonosításnál eltűnt vagy 20 országom... Úgyhogy most elmegyek, és sírni fogok. :'(

laci 10-28-2007 22:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131932)
Azért kb, mert van vagy 20 szétdobálva románban, németben, meg angolban....

Meg van egy pár, ami nem 100% enyém, csak 50%... és így tovább, nem ragozom. De azonosításnál eltűnt vagy 20 országom... Úgyhogy most elmegyek, és sírni fogok. :'(

Úristen... légy erős, Gee, félek hogy halálra fogod magad unni, nem maradt csak vagy 80 országod...

:D

Paliking 11-14-2007 08:19

Sziasztok!

Csak érdeklődnék, hogy kinek mennyi idő alatt jött vissza a személyisége újrázás után?
Már 4-5 napja jeleztem, és még mindig semmi :confused:

Ati 11-14-2007 08:21

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 135458)
Sziasztok!

Csak érdeklődnék, hogy kinek mennyi idő alatt jött vissza a személyisége újrázás után?
Már 4-5 napja jeleztem, és még mindig semmi :confused:

Akkor bizony rossz helyre írtál, vagy rossz címről, mert ilyen jellegű levél nem várakozik feldolgozásra.

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 08:38

szerintem semmi baj a supporttal, az én problémámat viszonlag hamar orvosolták...

ki is töltöttem azt a kis 7 kérdésből álló tesztecskét utána, ahol megdícsétem őket :)

nagyjából 1 - 1,5 hét volt mire megcsinálták amit kértem, de tudom, hogy nem én voltam a legfontosabb, és hogy sokkal nagyobb gondokkal fordulnak hozzájuk a játékosok. És a 2 hetet tartották. tehát elégedett vagyok. :)

Ati 11-14-2007 08:43

Pár mostani levél témáját bemásolnám, okulásképp. Egyszer biztos ezekkel is lesz foglalkozva, amint valaki elolvassa őket, ez nyilván első körben nem én leszek, hiszen nem igazán olyan témák, amik így ránézésre konkrétan engem igényelnének:

- Tisztelt Admin Csapat
- [No Subject]
- miért?
- ??????????
- help pls.
- Fw: kérelem
- hodito - fontos

Aki meg tudja mondani, így ránézésre, hogy ezek közül melyik miről szól, annak gratulálok. :)

Tehát mégegyszer: tessék olyan subject (téma) megjelölést használni, amiből egyből kiderül, hogy miről szól a levél. A fentiek egyike sem ez a kategória.

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 08:47

Akkor én ügyes voltam :) Arról a címről írtam, amin az érintett orik vannak, és a tárgy is elég érthető volt :)

Tárgy: Kérelem: Országok lekapcsolása

minden ori nevét sorszámát, és a beállításokban található hosszú kódját mellékeltem a levélben. :)

és foglalkzotak velem. :) köszi itt is :P

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 08:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 135466)
- miért?
- ??????????
- help pls.

Aki meg tudja mondani, így ránézésre, hogy ezek közül melyik miről szól, annak gratulálok. :)

Megmondom ránézésre. Áthelyezettek értetlenkednek, reklamálnak, könyörögnek, bizonygatnak.

Szólj, ha eltaláltam! :D:D:D:D:D

Ati 11-14-2007 08:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135469)
Megmondom ránézésre. Áthelyezettek értetlenkednek, reklamálnak, könyörögnek, bizonygatnak.

Szólj, ha eltaláltam! :D:D:D:D:D

Ők többnyire egyszerű esetek, mert arra a levélre válaszolnak, amit kaptak az áthelyezésről, ott annak a tárgyáról lehet tudni, hogy miről van szó.

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 08:56

Hát a miért? és a ???????? 99,5 % hogy áthelyezésről szól. :D Az Y fórum tanusága szerint kevesen olvassák el az e-mailt, amit kaptak. Előbb reklamálnak Y-ban. Aztán mi meg elküldjük őket a fenébe. :D Akkor meg írnak a supportra.

Paliking 11-14-2007 09:41

Az tény, hogy nem a regisztrált címemről írtam, mert nappal a munkahelyi címről tudok írni, este meg az otthoniról. Az otthonira vannak regisztrálva az orik, de akkor írok még egy üzit. köszi

Arwyl szelleme 11-22-2007 21:53

Ati: hangsúlyozom NEM a jogosságát vitatom, csak ÉRDEKLŐDÉS szinten kérdezem (mivel véletlenül mind3 ori exSzkarabeuszos... ), hogy milyen vétséget kell elkövetni 3-4 hónapja SZK-n lévő oriknak ahhoz hogy anarchba kerülhessenek?

MOVED TO ANARCHIST GROUP:

Land of LadyMomo (#168)

Reason: Countries were not linked as required by the game rules

Admin (#0) [1/A] , 2007-11-22 07:10:02

--------------------------------------------------------------------------------

vodka (#2214)

--------------------------------------------------------------------------------

Westie (#546)

Ati 11-22-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 137035)
Ati: hangsúlyozom NEM a jogosságát vitatom, csak ÉRDEKLŐDÉS szinten kérdezem (mivel véletlenül mind3 ori exSzkarabeuszos... ), hogy milyen vétséget kell elkövetni 3-4 hónapja SZK-n lévő oriknak ahhoz hogy anarchba kerülhessenek?

Ha mind a 3 (igazából 4, volt egy már fordult ország is) országot ugyanaz a személy irányítja, az ellenkezik a játék szabályaival.

Ez teljesen független attól, hogy SZK az országok egy része, vagy sem.

Ui: Ennek mi köze a Hódító support hatékonyságához?

Arwyl szelleme 11-22-2007 22:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137036)
Ha mind a 3 (igazából 4, volt egy már fordult ország is) országot ugyanaz a személy irányítja, az ellenkezik a játék szabályaival.

Ez teljesen független attól, hogy SZK az országok egy része, vagy sem.

Ui: Ennek mi köze a Hódító support hatékonyságához?

Nem igazán tudtam hova írjam, talán ez állt a témához legközelebb. Mivel gondoltam SZK-n nem csináltak semmit a srácok ( pontosabban 2 srác az egyik lány :) ), tehát valami előtte lehetett míg megvolt a Szkara. De az már ~3 hónapja oszlott. Tehát 3 hónap után jutott el a support idáig. Ez kapcsolódik a hatékonysághoz.

Igen 4 volt. Nyuszit azért nem említettem, mert gondoltam ő akár tehetett is valamit fordulás után.

Na mind1. Csak furcsa volt.

Ati 11-22-2007 22:17

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 137046)
Nem igazán tudtam hova írjam, talán ez állt a témához legközelebb. Mivel gondoltam SZK-n nem csináltak semmit a srácok ( pontosabban 2 srác az egyik lány :) ), tehát valami előtte lehetett míg megvolt a Szkara.

Nem feltétlenül. Lehetséges, hogy addig minden teljesen szabályosan történt, és csak most kerültek egy kézbe az országok.

Viszont ennek így sincs semmi köze a Hódító support hatékonyságához. :)

Gyula 11-22-2007 22:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137047)
Nem feltétlenül. Lehetséges, hogy addig minden teljesen szabályosan történt, és csak most kerültek egy kézbe az országok.

Viszont ennek így sincs semmi köze a Hódító support hatékonyságához. :)

Melyik országokrol van szó?

Ati 11-22-2007 22:31

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 137048)
Melyik országokrol van szó?

Nem Hódítóról, hanem Queosiáról, és a support nem tudom hogy került képbe, mivel mégcsak kérdés se lett neki írva ezügyben, úgyhogy téma teljesen szétoffolva, de ezekről:

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 137035)

Land of LadyMomo (#168)

vodka (#2214)

Westie (#546)

Arwyl szelleme 11-22-2007 22:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137047)
Lehetséges, hogy addig minden teljesen szabályosan történt, és csak most kerültek egy kézbe az országok.

SZK-n? Az meg hogy lehet? Valaki benézett csak úgy mind3 oriba?
Mert ismerem mind a 3 ori tulaját, és kicsit furcsa hogy hirtelen mind a 3 átkerül amikor nem is játszanak mióta SZK-k lettek.

Befejeztem az offot. Lécci nézz már utánna, ha lesz időd rá, bár gondolom volt valami ami miatt ez lett a döntés.

Ati 11-22-2007 22:38

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 137050)
SZK-n? Az meg hogy lehet? Valaki benézett csak úgy mind3 oriba?
Mert ismerem mind a 3 ori tulaját, és kicsit furcsa hogy hirtelen mind a 3 átkerül amikor nem is játszanak mióta SZK-k lettek.

Attól, hogy SZK-n van egy ország, még be lehet lépni, sőt használni is lehet korlátozott keretek között.

Mindenesetre biztosíthatlak, hogy nincs tévedés az áthelyezések körül, teljesen jogosan került át mind a 4 ország.

DeathSurf 12-01-2007 09:43

Sziasztok!

Legyszives segitsetek kihez fordulhatok, ha gondom tamadt a jatekkal.
A gond lenyege, hogy bizonyos ido utan anarchba kerulok..
meg ha semmit sem csinalok akkor is.
lehet a felallas tiltott amivel probalkozom :D:D:D
nade komolyan, a support annyit mond, hogy ne csaljak.. kosz, ez meg nem segit. valami egyeb 5let?

DeathSurf 12-01-2007 09:45

jah, amugy angolban 2/B ben vagyok es onnan nem repulok:)

Ati 12-01-2007 09:45

Quote:

Originally Posted by DeathSurf (Post 138932)
Sziasztok!

Legyszives segitsetek kihez fordulhatok, ha gondom tamadt a jatekkal.
A gond lenyege, hogy bizonyos ido utan anarchba kerulok..
meg ha semmit sem csinalok akkor is.
lehet a felallas tiltott amivel probalkozom :D:D:D
nade komolyan, a support annyit mond, hogy ne csaljak.. kosz, ez meg nem segit. valami egyeb 5let?

Regisztrálj eleve az anarchba, és játssz ott. :) Máris nem lesz semmi probléma később se.

Ennek amúgy mi köze a support hatékonyságához? Kérlek, hogy megfelelő témába írj, ne összevissza, ahova épp betaláltál. A kacsák neki életéhez sincs köze a témának, ne is az legyen az a hely, ahova ezt írod. :) Köszönöm.

DeathSurf 12-01-2007 09:46

Ati kuldtem neked privat uzit. Ez jarhato ut remelem.

Ati 12-01-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by DeathSurf (Post 138936)
Ati kuldtem neked privat uzit. Ez jarhato ut remelem.

Jópár helyre ki van írva, hogy privát üzenetet ne írj, mert nem válaszolok, úgyhogy.........

Csak ezen a fórumon 9-10ezerszer van leírva...

All times are GMT +1. The time now is 12:03.