![]() |
A support hatekonysaga
Sziasztok!
Tudtok valamit arrol, hogy kb. mennyi idon belul javitja a hibakat a support, mert mar elegge turelmetlen vagyok. Feper |
Quote:
|
Quote:
Nekem ennél sokkal hatékonyabbak voltak. El se veszett a kék számom újránál:) Az eredeti kérdéshez pedig: Türelem. A support malmai össze-vissza őrölnek ( Pool pl kivételezett ), ha sietteted a dolgot, vagy fórumra viszed a sérelmedet keményen magad ellen dolgozol. |
En csak erdeklodtem, nekem (5)-os tunt el, gondolom ertheto, hogy egy kicsit feltem az orszagom jovojet :D
|
Quote:
Amúgy biztos vagyok benne, hogy addig is nem ezeken a hiányzó személyiségeken fog múlni az országod sorsa ;) kitartás :) |
Quote:
Talán pont a személyiségektől függ a sorsa az orijának:D |
Quote:
|
Ránéztem a levelekre gyorsan, és nem látok ilyen témával foglalkozó levelet.
|
Koszi Ati.
Lehet, hogy a rendszer visszavagta valami miatt a levelet. Elkuldtem meg egyszer. |
a tárgyba javasolt írni vmit ;)
ha nem tetted volna.. |
Megoldodott a problema :)
Koszi |
kis kék 5öst én is féltettem volna :)
|
Én az összes orim féltem függetlenül a kis számoktól:)
|
Quote:
Nekem csak ez az egy van mar, szoval tessek bekeben elni vele ;) |
Kb 100 orim van. Mindet féltem. :p
;) |
Quote:
Szóval még azt se tudod mennyi orid van:p Remélem a nevüket és a sorszámaikat tudod azért fejből:o |
Azért kb, mert van vagy 20 szétdobálva románban, németben, meg angolban....
Meg van egy pár, ami nem 100% enyém, csak 50%... és így tovább, nem ragozom. De azonosításnál eltűnt vagy 20 országom... Úgyhogy most elmegyek, és sírni fogok. :'( |
Quote:
:D |
Sziasztok!
Csak érdeklődnék, hogy kinek mennyi idő alatt jött vissza a személyisége újrázás után? Már 4-5 napja jeleztem, és még mindig semmi :confused: |
Quote:
|
szerintem semmi baj a supporttal, az én problémámat viszonlag hamar orvosolták...
ki is töltöttem azt a kis 7 kérdésből álló tesztecskét utána, ahol megdícsétem őket :) nagyjából 1 - 1,5 hét volt mire megcsinálták amit kértem, de tudom, hogy nem én voltam a legfontosabb, és hogy sokkal nagyobb gondokkal fordulnak hozzájuk a játékosok. És a 2 hetet tartották. tehát elégedett vagyok. :) |
Pár mostani levél témáját bemásolnám, okulásképp. Egyszer biztos ezekkel is lesz foglalkozva, amint valaki elolvassa őket, ez nyilván első körben nem én leszek, hiszen nem igazán olyan témák, amik így ránézésre konkrétan engem igényelnének:
- Tisztelt Admin Csapat - [No Subject] - miért? - ?????????? - help pls. - Fw: kérelem - hodito - fontos Aki meg tudja mondani, így ránézésre, hogy ezek közül melyik miről szól, annak gratulálok. :) Tehát mégegyszer: tessék olyan subject (téma) megjelölést használni, amiből egyből kiderül, hogy miről szól a levél. A fentiek egyike sem ez a kategória. |
Akkor én ügyes voltam :) Arról a címről írtam, amin az érintett orik vannak, és a tárgy is elég érthető volt :)
Tárgy: Kérelem: Országok lekapcsolása minden ori nevét sorszámát, és a beállításokban található hosszú kódját mellékeltem a levélben. :) és foglalkzotak velem. :) köszi itt is :P |
Quote:
Szólj, ha eltaláltam! :D:D:D:D:D |
Quote:
|
Hát a miért? és a ???????? 99,5 % hogy áthelyezésről szól. :D Az Y fórum tanusága szerint kevesen olvassák el az e-mailt, amit kaptak. Előbb reklamálnak Y-ban. Aztán mi meg elküldjük őket a fenébe. :D Akkor meg írnak a supportra.
|
Az tény, hogy nem a regisztrált címemről írtam, mert nappal a munkahelyi címről tudok írni, este meg az otthoniról. Az otthonira vannak regisztrálva az orik, de akkor írok még egy üzit. köszi
|
Ati: hangsúlyozom NEM a jogosságát vitatom, csak ÉRDEKLŐDÉS szinten kérdezem (mivel véletlenül mind3 ori exSzkarabeuszos... ), hogy milyen vétséget kell elkövetni 3-4 hónapja SZK-n lévő oriknak ahhoz hogy anarchba kerülhessenek?
MOVED TO ANARCHIST GROUP: Land of LadyMomo (#168) Reason: Countries were not linked as required by the game rules Admin (#0) [1/A] , 2007-11-22 07:10:02 -------------------------------------------------------------------------------- MOVED TO ANARCHIST GROUP: vodka (#2214) Reason: Countries were not linked as required by the game rules Admin (#0) [1/A] , 2007-11-22 07:10:02 -------------------------------------------------------------------------------- MOVED TO ANARCHIST GROUP: Westie (#546) Reason: Countries were not linked as required by the game rules Admin (#0) [1/A] , 2007-11-22 07:10:02 |
Quote:
Ez teljesen független attól, hogy SZK az országok egy része, vagy sem. Ui: Ennek mi köze a Hódító support hatékonyságához? |
Quote:
Igen 4 volt. Nyuszit azért nem említettem, mert gondoltam ő akár tehetett is valamit fordulás után. Na mind1. Csak furcsa volt. |
Quote:
Viszont ennek így sincs semmi köze a Hódító support hatékonyságához. :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mert ismerem mind a 3 ori tulaját, és kicsit furcsa hogy hirtelen mind a 3 átkerül amikor nem is játszanak mióta SZK-k lettek. Befejeztem az offot. Lécci nézz már utánna, ha lesz időd rá, bár gondolom volt valami ami miatt ez lett a döntés. |
Quote:
Mindenesetre biztosíthatlak, hogy nincs tévedés az áthelyezések körül, teljesen jogosan került át mind a 4 ország. |
Sziasztok!
Legyszives segitsetek kihez fordulhatok, ha gondom tamadt a jatekkal. A gond lenyege, hogy bizonyos ido utan anarchba kerulok.. meg ha semmit sem csinalok akkor is. lehet a felallas tiltott amivel probalkozom :D:D:D nade komolyan, a support annyit mond, hogy ne csaljak.. kosz, ez meg nem segit. valami egyeb 5let? |
jah, amugy angolban 2/B ben vagyok es onnan nem repulok:)
|
Quote:
Ennek amúgy mi köze a support hatékonyságához? Kérlek, hogy megfelelő témába írj, ne összevissza, ahova épp betaláltál. A kacsák neki életéhez sincs köze a témának, ne is az legyen az a hely, ahova ezt írod. :) Köszönöm. |
Ati kuldtem neked privat uzit. Ez jarhato ut remelem.
|
Quote:
Csak ezen a fórumon 9-10ezerszer van leírva... |
All times are GMT +1. The time now is 12:03. |