![]() |
5/U dühöngő . csak U csak itt
Nah akkor itt a topic, itt csak U-s dolgok legyenek ne pedig tippek-trükkök és hasonló finomságok. itt minden kiderül, akinek valami baja van az itt írhat persze emberi hangnemben. rem ezzel kihúztuk U fórumáról a mérges fogakat :D
|
akkor dühöngő van dühöngök 1-et szérugom a falakat körülöttem:))
|
Quote:
ez itt 5/U-soknak van én ide nem is írhatnék :):):) |
Quote:
csak várj amíg híre megy a toicnak xD |
Quote:
|
hamarosan én se leszek ott
ami ott megy, az röhely már. Csalok ellen meg nem játszom. És ég a pofámrol a bör hogy mindenki tudta csak az én szövim nem:)) |
Gondoltam eddig nem szólok, de úgy látom muszáj: attól, hogy indított valaki mégegy U-s fórumot, a fórumszabályok nem tűntek el a semmibe, azok továbbra is vannak ám!
(Ahogyan az esetleges szabálytalanságok jelentésének lehetőségei is a megfelelő helyen.) |
Én félig ide tartozom.
5/Q-s vagyok. A Q fele U... :D (KU)... :D |
Quote:
Akkor én is U-s vagyok félig:) A te elméleted szerint:p |
Bár házasságtörő vagyok.... Mert elzéróztam magam a Q csopiból. :D Úgyhogy megcsaltam. Többekkel is megcsaltam... A V-vel... W-vel... X-szel... :D Szegény Q. :(
:D |
Quote:
a feljelentés elment :) de szövimnek igaza van :) mindeki tudott róla....és természetesnek veszik....sőt...... követendő példának tartják. én sem hittem volna el ha nem a saját szememmel látom. de egy alapos szanálás ráférne a csopira. akinél felmerül a kétség az már repülhetne. egyből tisztább lenne a csopi. és viták sem lennének |
Quote:
|
nem tudom.......:) zéró tolerancia. ha mindenki maximálisan szabályosan játszik akkor nincs gond. a gyanút meg úgy értettem h az admin részről történik a rendszerbe belelátva...:D azt hiszem így ésszerűbb....de nem elhanyagolható h minden nap a csopi kiszavaz egy embert aki x napig nem jöhet vissza
|
Quote:
Szerintem túl sok reality-show-t néztél. :):):) |
Quote:
Amugy nem értem az embereket minek jo a multi??? abba mi az élvezett?? az hogy 3 saját oszágom van egy csopiba és az történik amit én akarok?? Sajnos amit napi emlit tulságosan is már nem kétség, de ha ezt lehet akkor én is ezt fogom csinálni, más is ezt fogja csinálni és akkor innentől az értelme a kihivásnak az értelme elveszik Engem pl kevesebbé átdotak az anarchba, pedig semmi közöm nem volt hozzá, söt mikor megkérdeztem mi a turo van attól aki jelentett elismerte hogy csak megprobálta és sajnos szenvedő alanya voltam. Mert szarba került Nem kerültem vissza. Régen volt, már nem izgat, de akkor pl én ugy érzem vanak kivételezettek. Ezt minden bántás nélkül irom több napi lehigadás után tetejében még zöldben is elismerte, ja ezt pl nem volt leirva. De innentől kezdve számomra egyértelmü |
Quote:
Azt hiszem erre nemigen tudok mit mondani, és nem is kell..... |
Quote:
természetesen jeleztem Inkább szomorú vagyok és ezt probáltam kifejezni. nekem a hod egy kihivás, egy játék. én ilyen vagyok az életbe is, kihivás az egész. És sokan igy fogják fel ahogy én:)))) Én nyugodt természetü vagyok:) talán még ezért nem volt kitiltásom a hodba se figyi se kör:)) oké a forumon már kaptam töled kettö figyit elismerem:) de az régen volt. |
Quote:
|
de a válasz amit feltettem továbbra is érdekel.
Mi a jo abba ha csalok??? Ilyenkor mit mondhatok el:) hogy jaj de szupi gyerek vagyok? |
Quote:
|
Quote:
ezetsetben pedig azért mert nem tudja védeni x ori a seggét, és tudja h el lesz kapva, mivel az egész csopi zúzva lett ahogy mentünk felfelé azzal a céllal h első 4 hely meglegyen. ne kérdezd h mi a jó a cheatelésben, nem tudom. de leszedem onnan az egész bagázst mégpedig tisztán, 1 orival jksz és hasonló finomságok nélkül. mert lehet h a játék keretein belül érvényes bizonyíték nincs és emiatt éldegélnek még mindig ilyen emberek de a lényeg h az ilyen ember nálam nem az oriját veszíti el hanem a tisztelete :) kinek mi a fontosabb...... arra mérget vehetsz ;):D |
Quote:
Ebből az ügyől mi lett? Csak mert pár emberke orineve előtt sárga [SZ] díszeleg .. |
Sajnos lemaradtam a fórum eseményekről,és most vettem észre ,h csalási mizéria van a gyorsba,szeretném tudni,h ki(k) az érintettek,és ha privibe valaki elküldené megköszönöném.szeretem tudni én is a pletykákat :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Micsoda véletlen,hogy az idő múlásával mindig ugyanaz az ember van 'megvádolva' JKSZ-szel és multival :)
gondolok itt hárombetűs barátunkra .. |
Quote:
Hirtelen más 3 betűs nem jut eszembe:D:D:D |
Quote:
|
vad
*rövid* |
Quote:
|
Neki másfele is jó híre volt régebben:) Ne de nem szólok bele, semmi közöm hozzá...
|
Quote:
|
Pedig a pálinkája milyen finom :o
:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 17:10. |