Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X fórum rulezz,avagy tiltás tiltás hátán. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2413)

Tsobi 10-19-2007 12:38

X fórum rulezz,avagy tiltás tiltás hátán.

Üdv Mindenkinek !

Tegnap kora estétől késő estéig heves szócsatáknak adott helyet a Fórum [u] ,ami sajnos gyakran előfordul mostanában. Eleinte csak szájkarate volt,ami átcsapott vitába,ami elfajult egészen addig,hogy vádaskodás és sértegetés lett a vége. Ati természetesen a résztvevőket honorálta,eddig senki nem hördült fel,hisz tudtuk,hogy megérdemeljük. Nekem alig fél órája telt le a büntim és mint szokásom,beköszöntem fórumon .. pár eszmecsere után egy tegnap esti vitától teljesen független dologgal,a nyelvészettel kapcsolatban megemlítettem az egyik tegnapi résztvevőt,hisz Ő ért a dologhoz... erre megkapom a második tiltásomat,mondván a fórum nem egymás sértegetésére való. Kérdem én,Ati,hát hol sértettem én meg bárkit is?Hisz az első pirosamból is levontam a tanulságot.
Nem vagyok felindulva,szóval lehet hozám szólni .. csak nem értem a dolgot.
Köszi előre is a választ !

Ati 10-19-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 130799)
Üdv Mindenkinek !

Tegnap kora estétől késő estéig heves szócsatáknak adott helyet a Fórum [u] ,ami sajnos gyakran előfordul mostanában. Eleinte csak szájkarate volt,ami átcsapott vitába,ami elfajult egészen addig,hogy vádaskodás és sértegetés lett a vége. Ati természetesen a résztvevőket honorálta,eddig senki nem hördült fel,hisz tudtuk,hogy megérdemeljük. Nekem alig fél órája telt le a büntim és mint szokásom,beköszöntem fórumon .. pár eszmecsere után egy tegnap esti vitától teljesen független dologgal,a nyelvészettel kapcsolatban megemlítettem az egyik tegnapi résztvevőt,hisz Ő ért a dologhoz... erre megkapom a második tiltásomat,mondván a fórum nem egymás sértegetésére való. Kérdem én,Ati,hát hol sértettem én meg bárkit is?Hisz az első pirosamból is levontam a tanulságot.
Nem vagyok felindulva,szóval lehet hozám szólni .. csak nem értem a dolgot.
Köszi előre is a választ !

Valamiért divat lett az U-ban (és az X-ben, micsoda párhuzam :)) az utóbbi napokban, hogy sértegetitek egymást, bármiáron. Nem kevésszer szóltam, hogy abba kéne hagyni, mindannyiszor folytattátok. Kitiltás után is. És újabb kitiltás után is.

Sajnálom, ha egy fórumon nincs más téma, mint egymás sértegetése. Ha ez a helyzet, akkor eljutunk lassan odáig, hogy az ezt élvezők nem tudnak többet írni, és a probléma megoldva, további teendő nincs.

Persze be lehetne még tartani a fórumetikettet is.

Amelyik egyszerűbbnek tűnik...

Tsobi 10-19-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 130800)
Valamiért divat lett az U-ban (és az X-ben, micsoda párhuzam :)) az utóbbi napokban, hogy sértegetitek egymást, bármiáron. Nem kevésszer szóltam, hogy abba kéne hagyni, mindannyiszor folytattátok. Kitiltás után is. És újabb kitiltás után is.

Sajnálom, ha egy fórumon nincs más téma, mint egymás sértegetése. Ha ez a helyzet, akkor eljutunk lassan odáig, hogy az ezt élvezők nem tudnak többet írni, és a probléma megoldva, további teendő nincs.

Persze be lehetne még tartani a fórumetikettet is.

Amelyik egyszerűbbnek tűnik...

Természetesen igazad van .. tegnap a sulyok kicsit messzire repült. Ezentúl részemről nem kívánom megszegni a fórumetikettet,eddig sem volt szándékomban. Viszont az utóbbi kitiltást akkor sem értem. Hisz semminemű sértést nem könyvelhettél el,egyszerűen megemlítettem a nyelvészettel kapcsolatban a hölgyet,mert Ő ért hozzá. Tudtommal 7 vagy 8 nyelven beszél ..

Ati 10-19-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 130803)
Természetesen igazad van .. tegnap a sulyok kicsit messzire repült. Ezentúl részemről nem kívánom megszegni a fórumetikettet,eddig sem volt szándékomban. Viszont az utóbbi kitiltást akkor sem értem. Hisz semminemű sértést nem könyvelhettél el,egyszerűen megemlítettem a nyelvészettel kapcsolatban a hölgyet,mert Ő ért hozzá. Tudtommal 7 vagy 8 nyelven beszél ..

Akkor hogy egyértelmű legyen: a burkolt sértegetéseknek sincs helye a fórumon. Sőt, igazából máshol se, de ha ezt Hódítón kívül intézitek, az nem az én hatásköröm.

Tsobi 10-19-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 130804)
Akkor hogy egyértelmű legyen: a burkolt sértegetéseknek sincs helye a fórumon. Sőt, igazából máshol se, de ha ezt Hódítón kívül intézitek, az nem az én hatásköröm.

Nyilván az elbírálás szubjektív,de azért ha te valamibe belelátod a sértést,az még nem biztos,hogy az. Egyébként a hölgy jelenleg is tiltását tölti .. én pedig ha már sértegetek valakit,akkor azt akkor teszem,ha ott van. A vicc az egészben,hogy szó nem volt semmiféle burkolt vagy nyílt sértésről. Mint mondtam tanultam a kora reggeliből .. és eszem ágában nem volt kitiltatni magam mégegyszer !

De ha általános szabályként behozod,hogy egymásra nem lehet utalni,egymás nevét nem lehet nyíltan kimondani,mert cenzúra és bünti jár érte,akkor mondd azt és nem lesz fórumozás :)

Ati 10-19-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 130805)
Nyilván az elbírálás szubjektív,de azért ha te valamibe belelátod a sértést,az még nem biztos,hogy az. Egyébként a hölgy jelenleg is tiltását tölti .. én pedig ha már sértegetek valakit,akkor azt akkor teszem,ha ott van. A vicc az egészben,hogy szó nem volt semmiféle burkolt vagy nyílt sértésről. Mint mondtam tanultam a kora reggeliből .. és eszem ágában nem volt kitiltatni magam mégegyszer !

De ha általános szabályként behozod,hogy egymásra nem lehet utalni,egymás nevét nem lehet nyíltan kimondani,mert cenzúra és bünti jár érte,akkor mondd azt és nem lesz fórumozás :)

Az utóbbi napok alapján valóban meg is szűnik hamarosan a fórumozás, amint mindenki eléri a 168 körét, mert a szép szóból sajnos nem ért a többség, ahogy nézem. Valami biztosan lehet a levegőben. Akkor majd jönnek új emberek, akik talán másról is tudnak beszélgetni, mint egymás sértegetése.

Azt is gondolhatnám, hogy az én toleranciaszintem esett le, de ha 2 fórumos figyelmeztető beírás, figyelmeztetésre kirakás, és 5 körre kirakás nem elég, akkor azt gyanítom, hogy nem az én toleranciaszintemmel van a probléma. :(

Tsobi 10-19-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 130806)
Az utóbbi napok alapján valóban meg is szűnik hamarosan a fórumozás, amint mindenki eléri a 168 körét, mert a szép szóból sajnos nem ért a többség, ahogy nézem. Valami biztosan lehet a levegőben. Akkor majd jönnek új emberek, akik talán másról is tudnak beszélgetni, mint egymás sértegetése.

Azt is gondolhatnám, hogy az én toleranciaszintem esett le, de ha 2 fórumos figyelmeztető beírás, figyelmeztetésre kirakás, és 5 körre kirakás nem elég, akkor azt gyanítom, hogy nem az én toleranciaszintemmel van a probléma. :(

Szerintem elbeszélünk egymás mellett! A két figyelmeztetés elég lett volna,ha nem provokáljuk egymást .. ebből lett később a tiltás. A tiltás után nekem nem volt szándékomban sem burkoltan,de még nyíltan sem megsérteni senkit,és nem is tettem. Ennek ellenére egy abszolut sértésmentes hsz miatt újra tiltottál. Remélem érthető a probléma .. még átolvasom párszor.

Nem célom továbbá a 168 kör megszerzése sem.

Tsobi 10-19-2007 13:21

Gondolom a tiltást nem fogod visszavonni :p

Dragi 10-19-2007 13:50

Ejnye no hát hiába szálltak azok a galambok :):):):):)

Remedy 10-19-2007 14:02

Meg lehet kerdezni, hogy ez az ominozus masodik kitiltas pontosan milyen beiras miatt volt? :)

Fefe013 10-19-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 130820)
Meg lehet kerdezni, hogy ez az ominozus masodik kitiltas pontosan milyen beiras miatt volt? :)

Ez engem is érdekelne.....

laci 10-19-2007 14:18

Biztosan meg lehet kérdezni, de ha ott büntették, akkor valószínűleg itt is büntetni fogják, úgyhogy vagy privátban, vagy (inkább) sehogy ;)

Napi 10-19-2007 14:33

nem hiszem h a hsz-ben lett volna burkolt utalás vagy bántó szándék :) de valahol megértem...én is kaptam pirosakat tegnap/ma, hisezn ezt azért már nem hagyhattuk szó nélkül :) történtek/történnek a csopiban nem szép dolgok amik szabályosnak vannak álcázva, hiszen több gépről mennek valószínűleg...de ebben nem vagyok illetékes....... megemlítettük, vita kirobbant...de ez nem egy nap termése volt, hanem hosszú heteké. én úgy érzem h jogos volt a kritikám XDXD és jogos most isXDXDXDXD
de a belső fórumot tényleg nem erre kell ahsználni :)

Synkel 10-19-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by Napi (Post 130824)
nem hiszem h a hsz-ben lett volna burkolt utalás vagy bántó szándék :) de valahol megértem...én is kaptam pirosakat tegnap/ma, hisezn ezt azért már nem hagyhattuk szó nélkül :) történtek/történnek a csopiban nem szép dolgok amik szabályosnak vannak álcázva, hiszen több gépről mennek valószínűleg...de ebben nem vagyok illetékes....... megemlítettük, vita kirobbant...de ez nem egy nap termése volt, hanem hosszú heteké. én úgy érzem h jogos volt a kritikám XDXD és jogos most isXDXDXDXD

Csak szólok, alapvetően a külsőt se:)

Ati 10-19-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by Napi (Post 130824)

Szabályosnak vannak álcázva?

No akkor nézzük, hogy a vita miből robbant ki:

X játékos küldött egy hadüzenetet Y játékosnak, aki ezen megsértődött, hátbatámadásnak vette, és elindult a kampány X ellen.

Egész pontosan hol látsz ebben bármi olyat, ami bármiféle álcázást igényel, vagy köze van ahhoz, hogy hány gépről játszik valaki? :-o

Ezentúl kezdjek lejáratókampányba minden olyan sakkpartnerem ellen, aki le meri ütni bármelyik bábumat?

Aki így játszik, annak nem biztos, hogy ez a játék való. Különösen nem a gyors csoport.

Napi 10-19-2007 14:40

igen de általános fórum lévén szabadabb elvek illetik emg az itteni hszeket nem igaz? :) vagy itt sem lehet? nem tudom...... sok vitát olvastam már itt A-beli események miatt is , és személyek miatt úgyszintén. nem értem ez miben lenne más:)

Napi 10-19-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 130828)

X játékos küldött egy hadüzenetet Y játékosnak, aki ezen megsértődött, hátbatámadásnak vette, és elindult a kampány X ellen.

Egész pontosan hol látsz ebben bármi olyat, ami bármiféle álcázást igényel, vagy köze van ahhoz, hogy hány gépről játszik valaki? :-o

Ezentúl kezdjek lejáratókampányba minden olyan sakkpartnerem ellen, aki le meri ütni bármelyik bábumat?

Aki így játszik, annak nem biztos, hogy ez a játék való. Különösen nem a gyors csoport.

nem erre utaltam :)

Ati 10-19-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by Napi (Post 130829)
igen de általános fórum lévén szabadabb elvek illetik emg az itteni hszeket nem igaz? :) vagy itt sem lehet? nem tudom...... sok vitát olvastam már itt A-beli események miatt is , és személyek miatt úgyszintén. nem értem ez miben lenne más:)

Most regisztráltál nemrég. Mit is fogadtál el pontosan, mint fórumszabály? :)

Dragi 10-19-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 130828)

Hát Ati persze :) Csak az a kár hogy akit te épp most védessz nem olyan ártatlan bárányka mint amilyennek mutatja magát :) Nem akarok nagyon belefolyni a témába örülök hogy épp kimaradtam ebből a vitából is :) de azért nem ártana egy kicsit körbe nézned az ő házatájukon IS:)

Ati 10-19-2007 14:42

Quote:

Originally Posted by Napi (Post 130830)
nem erre utaltam :)

A vita ebből alakult ki.

Ati 10-19-2007 14:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 130832)
Hát Ati persze :) Csak az a kár hogy akit te épp most védessz nem olyan ártatlan bárányka mint amilyennek mutatja magát :) Nem akarok nagyon belefolyni a témába örülök hogy épp kimaradtam ebből a vitából is :) de azért nem ártana egy kicsit körbe nézned az ő házatájukon IS:)

Védek valakit is? Az egyik fél, akit szerinted "védek", épp a tegnapi fórumos összezörrenés leghosszabb kitiltását tölti.

Semmi másról nincs szó, mint fórumos sértegetésekről. Lehet, hogy különböző fórumokat olvasunk, de én nem láttam, hogy ezen kívül bármi más téma terítékre került volna.

Napi 10-19-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 130833)
A vita ebből alakult ki.

mint ahogy az a nagy vitáknál lenni szokott már senki sem emléxik rá h miből alakult ki :) de lement a játék keretein belül a megfelelő formula. várom az elbírálást :D

Ati 10-19-2007 14:47

Quote:

Originally Posted by Napi (Post 130835)
mint ahogy az a nagy vitáknál lenni szokott már senki sem emléxik rá h miből alakult ki :) de lement a játék keretein belül a megfelelő formula. várom az elbírálást :D

Szerintem minden érintett ki lett már téve, és a beírásai a fórumról törölve. Felületesen néztem volna a fórumot? :-o

Napi 10-19-2007 14:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 130836)
Szerintem minden érintett ki lett már téve, és a beírásai a fórumról törölve. Felületesen néztem volna a fórumot? :-o

nem :) nem fórumon lett tálalva mert ott nem szabad. megvan a bejelentésének a másik formulája is ami szabályos.

Ati 10-19-2007 14:48

Quote:

Originally Posted by Napi (Post 130837)
nem :) nem fórumon lett tálalva mert ott nem szabad. megvan a bejelentésének a másik formulája is ami szabályos.

Szuper. Akkor ennek mi köze a fórum-kitiltásokhoz, amiről ez a téma szól? :)

Napi 10-19-2007 14:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 130838)
Szuper. Akkor ennek mi köze a fórum-kitiltásokhoz, amiről ez a téma szól? :)

ez a szöveg összetartó ereje :D

richardka 10-19-2007 14:55

hmm

csak annyit jegyeznék meg, hogy talán a vita a tegnapi veszekedés talán azért robbant ki mert pár ember nem birta cérnával a dolgokat
és ugye történtek viszontválaszok is és ugye ez saját magát gerjeszti természetes hogy ilyenkor elszabadulnak az indulatok

ha én irtam volna anno, én kitiltást is kaptam volna. Sööt talán törlést.

remélem diplomatikus vagyok:)) csak azt probálom megfejteni, kifejezni hogy a kitiltás szerintem összefügg a vitával:))

Ati 10-19-2007 14:57

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 130840)
hmm

csak annyit jegyeznék meg, hogy talán a vita a tegnapi veszekedés talán azért robbant ki mert pár ember nem birta cérnával a dolgokat
és ugye történtek viszontválaszok is és ugye ez saját magát gerjeszti természetes hogy ilyenkor elszabadulnak az indulatok

ha én irtam volna anno, én kitiltást is kaptam volna. Sööt talán törlést.

remélem diplomatikus vagyok:)) csak azt probálom megfejteni, kifejezni hogy a kitiltás szerintem összefügg a vitával:))

... ami miatt 2x is szóltam, hogy talán be kéne fejezni, igen. :)

Ezek után miért van ekkora csodálkozás, hogy ha nem fejeztétek (?) be, akkor abból tényleges kitiltások születtek? :eek:

kese 10-19-2007 15:01

nem voltam ott tegnap és még nem is olvastam de van olyan ember akit kidobnak elsőre (és most nem magamrol beszélek) 168 körökre de van olyan is akinek szinte mindent lehet és csak pár köröket kap azt is nagy sokára

richardka 10-19-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 130841)
... ami miatt 2x is szóltam, hogy talán be kéne fejezni, igen. :)

Ezek után miért van ekkora csodálkozás, hogy ha nem fejeztétek (?) be, akkor abból tényleges kitiltások születtek? :eek:

Ajj Ati
ha felfornak az indulatok azt hiszed 1 perc mulva lehül??
:):D

Amugy matador szerintem nem piszkálodásbol irta amit irt a kitiltás előtt:))
de nem én vagyok a fönök:) innentől nem az én részem kritizálni

richardka 10-19-2007 15:03

valamit nem értek

ha az U forumon lévő dolgok a lényegesek akkor a cim miért ez?
X fórum rulezz,avagy tiltás tiltás hátán.

biztso nem figyelek

kéne egy ilyen dühöngő forum:)) csak erös idegzetüeknek. Azt hiszem sok minden kiderülne:)

Ati 10-19-2007 15:07

Quote:

Originally Posted by kese (Post 130843)
nem voltam ott tegnap és még nem is olvastam de van olyan ember akit kidobnak elsőre (és most nem magamrol beszélek) 168 körökre de van olyan is akinek szinte mindent lehet és csak pár köröket kap azt is nagy sokára

Így van, hiszen különbséget teszünk az esetleges véletlen infókiadás, és a szándékos szentségelés között. Ez így van rendjén. Képzeld el mi lenne, ha egy igen erős nyilvános káromkodásért csak figyelmeztetés járna. Nyilván nem lenne helyes dolog.

Jelen esetben azonban ennek az égvilágon semmi köze nincs ehhez a témához.

Ati 10-19-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 130844)
Ajj Ati
ha felfornak az indulatok azt hiszed 1 perc mulva lehül??
:):D

Ha nem, akkor miért van most ekkora csodálkozás abból, hogy bizony ilyenkor kitiltások születnek? Ez teljesen természetes. A fórumetikett betartása nem opcionális, hanem kötelező.

Ati 10-19-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 130845)
kéne egy ilyen dühöngő forum:)) csak erös idegzetüeknek. Azt hiszem sok minden kiderülne:)

Van már vagy két ilyen fórum is itt valahol. :) Egy Hódítós és egy általános. :)

Ati 10-19-2007 15:12

Egyébként örülök neki, hogy időnként szóba kerül, hogy miért jár kitiltás azért, ha a fórumon prostituáltnak nevezem a játékostársamat, de remélem, hogy ebből nem csinálunk rendszert, és az alapvető emberi normák magyarázatának helyéül az általános iskola helyett nem ezt a fórumot fogjuk kinevezni. :)

Hóhér 10-19-2007 15:35

egy halk megjegyzés , kérdés...

Az EU komoly pénzekkel támogatja a prostituáltakat, bevezetve a magán vállalkozások rejtelemibe, vagyis a prostitució mint szakmát elfogadottnak kell tekinteni.

Ha két játékos beszélget a fórumon, és a másik szakmája iránt érdeklődik így:

- te ügyvéd vagy?
- te rendőr vagy?
- te prostituált vagy?

Úgy gondolhatjuk, hogy 1-1 kérdéssel burkolva megsértjük a másik játékost.

Vajon ezekben az esetekben melyik kérdés ütközik a fórum etikett szabályaiba ?

Ha úgy gondoljuk , hogy valakitől csak megkérdezni is azt, hogy prostituált e , már sértő,
esetleg ez nem sértő egy valóban ezzel foglalkozó állampolgár számára?
Az a tudat, hogy az ő, EUban elismert és támogatott munkája említése során valaki tiltást kaphat egy fórumon, játékban?

Könnyen elképzelehető, hogy valakinek sokkal nagyobb sértés, hogy ha rendőrnek nevezik, mintha prostituáltnak neveznék, de lehet hogy egy ilyen kijelentésért vajon nem is járna kitiltás a fórumon... ?

pl egy burkolt sértés akárkinek, ami lehet dícséret is :
" olyan jó a szimatod ezekben a jksz-es ügyekben vajon rendőr vagy? "

:confused:

nehéz kérdések ezek, kíváncsian várom a választ
:rolleyes:

Ati 10-19-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 130853)
nehéz kérdések ezek, kíváncsian várom a választ
:rolleyes:

Abban a tudatban, hogy játékostársunk nem prostituált, azt javasolni neki, hogy "további jó prostituálkodást" (nem ezzel a szóval hangzott el ez tegnap), szerinted sértő lehet? :) Különösen miután az érintett játékos jelzi, hogy ez szerinte sértő volt? :)

De természetesen -- szintén csak a tegnapi napnál maradva -- skizofrénnek nevezni valakit szintén nem a fórumozók hatásköre, hanem egy orvoscsoporté. :)

Ugyanúgy, ahogy valakinek ember mivoltát megkérdőjelezni szintén. :)

Azt hiszem, hogy itt már elpoénkodjuk a dolgot, és valóban túlságosan komolyan nem is szabadna ennyi idő elteltével venni. Remélem, hogy a kedélyek lecsillapodtak mostanra már.

Tsobi 10-19-2007 16:15

Bár újra és újra visszatérünk a tegnap esti vitához .. természetesen nekem nem azokkal a büntetésekkel volt a problémám .. hisz mind megérdemeltük,amit kaptunk. Nekem a ma reggeli állítólagos sértésem miatti tiltás nem fér bele az igazságérzetembe.Hisz szó nem volt semmiféle sértésről. */Azt meg,hogy mi miatt,hogy,mikor és kik közt indult ki a vita .. szerintem hagyjuk .. páraknak igen kellemetlen élmény lenne,ha minden napvilágra kerülne. Nem vagyok jelentgetős .. Napi úgyis megtette,amit meg kellett. Ha az illető(k) tudják csinálni a szabályok és ellenőrzések ellenére,akkor csinálják./*

Akik kíváncsiak voltak arra,hogy hogy zajlódott a történet,nekik elküldtem. Döntse el mindenki,hogy indokolt volt-e a piros. Ok nélkül én sem 'háborognék'. :)

BeeLord 10-19-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 130859)
Bár újra és újra visszatérünk a tegnap esti vitához .. természetesen nekem nem azokkal a büntetésekkel volt a problémám .. hisz mind megérdemeltük,amit kaptunk. Nekem a ma reggeli állítólagos sértésem miatti tiltás nem fér bele az igazságérzetembe.Hisz szó nem volt semmiféle sértésről. */Azt meg,hogy mi miatt,hogy,mikor és kik közt indult ki a vita .. szerintem hagyjuk .. páraknak igen kellemetlen élmény lenne,ha minden napvilágra kerülne. Nem vagyok jelentgetős .. Napi úgyis megtette,amit meg kellett. Ha az illető(k) tudják csinálni a szabályok és ellenőrzések ellenére,akkor csinálják./*

Akik kíváncsiak voltak arra,hogy hogy zajlódott a történet,nekik elküldtem. Döntse el mindenki,hogy indokolt volt-e a piros. Ok nélkül én sem 'háborognék'. :)

Végigolvastam ezt a pár oldalt és akkor azt mondom, talán valóban nem volt jogos. És akkor most? Hogyan tovább?:)

Én is kaptam már gyakorlatilag indokolatlan kitiltást, még ha csak 5 köröst is, de ezeken a dolgokon kár csámcsogni, mert tenni ellene az egyszerű játékos úgysem tud. Ez van, letelik a 12 kör és minden mehet tovább.

Fefe013 10-19-2007 16:46

Sztem burkoltan megsérteni vkit v ironizálni /sztem ez esetben ez történt/ nem feltétlen ugyanaz, sőt........! Bár nem nekem kell megúzni a kettő közti határt! De ha már ironizálni sem szabad, akkor én még ennél is visszafogottabb kell, h legyek............:(:(

All times are GMT +1. The time now is 02:01.