Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ki a kedvenc szineszed/szinesznod? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=241)

Szigibabe 02-15-2006 12:22

Ki a kedvenc szineszed/szinesznod?

Sziasztok :)

Szoval nem tudom, hogy jo helyen nyitom-e ezt a temat, de ide illik a legjobban.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan szeretunk moziba jarni, DVD-zni, filmeket nezni... es mint nekem is, biztos nektek is van kedvenc szineszetek, szinesznotok... na erre lennek en kivancsi :)

Kezdem en. Eleg sok szineszt kedvelek, de az en abszolut kedvencem: Bruce Willis. Jo szinesznek tartom, sok jo filmje van (kedvenc: Az utolso cserkesz) es nem csak egyfajta szerepet tud eljatszani... na meg persze eleg ferfias is :D
Szinesznok kozul talan a Meg Ryan... bar arrol tobbet tudnek meselni, hogy melyik szinesznot utalom jobban... :D

Most csak ennyit. Varom a Ti velemenyeteket is!!!

Davalon 02-15-2006 12:54

Al Pacino
Kedvenc film: Egy asszony illata

Phoenix 02-15-2006 12:54

nekem a színészek közzül: Brandon Fraser!!!!!! Imádom a Múmia című filmet, meg a bájkeverőt is :D
szinésznők közzül meg talán: Sanra Bullock, meg az Aliasban aki szerepel, csak nem jut az eszembe a neve :confused:

Szigibabe 02-15-2006 12:56

Quote:

Originally Posted by Davalon
Al Pacino
Kedvenc film: Egy asszony illata

azt hitte volna az ember, hogy akkor mar a kedvenc filmed a Keresztapa trilogia... :)

Ati 02-15-2006 13:13

Pasik:

David Hewlett
Joe Flanigan

Csajok:

no az sok van, ebbe inkább nem kezdek bele. :)))))))))))))

Szigibabe 02-15-2006 14:09

Quote:

Originally Posted by Ati
Pasik:

David Hewlett
Joe Flanigan

Csajok:

no az sok van, ebbe inkább nem kezdek bele. :)))))))))))))

lehet, hogy ciki, de tudsz mondani filmeket amibe jatszottak ezek a szineszek? Joe Flanigan neve egesz ismeros, de nem tudok arcot tenni hozza; David Hewlett neve pedig... nem mond nekem semmit.. :o

azert csak van egy kedvenc a csajok kozott, nem? :))))

Ati 02-15-2006 14:16

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
lehet, hogy ciki, de tudsz mondani filmeket amibe jatszottak ezek a szineszek? Joe Flanigan neve egesz ismeros, de nem tudok arcot tenni hozza; David Hewlett neve pedig... nem mond nekem semmit.. :o

azert csak van egy kedvenc a csajok kozott, nem? :))))

CSK Atlantis :) David Hewlett volt a CSK1-ben is, ott annyira nem tetszett a karakter, amit alakított (ugyanaz, ami a másikban, csak itt sokkal viccesebb :D).

Davalon 02-15-2006 14:50

Al Pacino az Egy asszony illatában egy vak katonatisztet alakít és Oscar-t kapott érte;)

Szigibabe 02-15-2006 15:06

Quote:

Originally Posted by Ati
CSK Atlantis :) David Hewlett volt a CSK1-ben is, ott annyira nem tetszett a karakter, amit alakított (ugyanaz, ami a másikban, csak itt sokkal viccesebb :D).

na, megfejtettem... CSK=Csillagkapu... te Ati, olyan szineszt nem kedvelsz, aki esetleg egy picit ismertebb???? :D

Ati 02-15-2006 15:09

Quote:

na, megfejtettem... CSK=Csillagkapu... te Ati, olyan szineszt nem kedvelsz, aki esetleg egy picit ismertebb???? :D

Az olyan hétköznapi lenne......... :D

Remedy 02-15-2006 16:01

Neked a kedvenc szineszem az Edward Norton, hangrol felismerem :D

director 02-15-2006 16:03

Quote:

Originally Posted by Remedy
Neked a kedvenc szineszem az Edward Norton, hangrol felismerem :D

:) igen, nekem is egyik kedvencem..

de nem írnék ide listát a többiekről, mert az teljes képtelenség.. rengetegen vannak:) sok filmet nézek, és vannak olyan kedvenceim, akiket szerintem innen még senki nem látott:)

Mike zoostorm 02-15-2006 16:27

mondj par peldat Director... hatha...:)
Nekem szemely szerint: Brad Pitt, Edward Norton, Vin Diesel, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Ed Harris, Al pacino, Tom Hanks, Robert DeNiro, es meg sokan masok..:D
Csajok: Sandra Bullock, Meg Ryan, a tobbinek nem tom a nevet csak a mell/derek/csipot....:D

Remedy 02-17-2006 14:22

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
mondj par peldat Director... hatha...:)
Nekem szemely szerint: Brad Pitt, Edward Norton, Vin Diesel, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Ed Harris, Al pacino, Tom Hanks, Robert DeNiro, es meg sokan masok..:D
Csajok: Sandra Bullock, Meg Ryan, a tobbinek nem tom a nevet csak a mell/derek/csipot....:D

kicsit offtopic: tudjatok hogy a meg ryan nev honnan jott? (nem, nem a fatertol :P)

Szigibabe 02-17-2006 14:31

Quote:

Originally Posted by Remedy
kicsit offtopic: tudjatok hogy a meg ryan nev honnan jott? (nem, nem a fatertol :P)

nem tom, erre gondoltal-e, de az eredeti neve: Margaret Mary Emily Ann Hyra :) picit hosszu... :)

Toto 02-17-2006 17:23

ffi: Dustin Hoffman, Anthony Hopkins
női: Andy McDowell

Bubba 02-19-2006 13:01

Sandra Bullock forever:)

Szigibabe 02-19-2006 20:11

Quote:

Originally Posted by Bubba
Sandra Bullock forever:)

a Vegtelenul-be tetszett :)

szamóka 02-19-2006 20:31

Jodie Foster, Vinnie Jones

Steve 02-19-2006 21:45

Jack Nikolson és Meg Ryan!
Angyalok Városa!
Lehet nyálas de az egyetlen szerelmes film amit szeretek;)
És Tom Hanks! Na ő igen!
Akció sztárok meg sztem egyáltalán nem színészek...

Szigibabe 02-19-2006 22:41

Quote:

Originally Posted by Steve
Angyalok Városa!
És Tom Hanks! Na ő igen!

most a szivemhez szoltal... az Angyalok Varosat ezerszer megneztem, es barmikor meg tudnam nezni megint! :D (Nicholas Cage)

Half 02-19-2006 23:31

Csajok: Janifer Aniston olyan szerelmes vagyok bele
Fiuk Johnny Depp olyan Izmi:D:D:D

najoa viccet felre teve Johnny Depp eleg jo szinesz Pirates of the Carrebien(vagy hogy irjak)
vagy felelem es reszketes LAs Vegasban:D

Steve 02-19-2006 23:40

Quote:

most a szivemhez szoltal... az Angyalok Varosat ezerszer megneztem, es barmikor meg tudnam nezni megint! :D (Nicholas Cage)

énis! szavamra még a torkom is görcsbe rándult!
amugy bakker ez nagyon gáz! Többet nem irok hülyeségeket részegen...:eek:

Szigibabe 02-19-2006 23:41

Quote:

Originally Posted by Half
najoa viccet felre teve Johnny Depp eleg jo szinesz Pirates of the Carrebien(vagy hogy irjak)
vagy felelem es reszketes LAs Vegasban:D

belatom, hogy Jonny Depp jo szinesz... de en nem szeretem. valahogy... nem tom... nem szimpi :rolleyes:

TM Laci 02-22-2006 21:09

Tom Hanks, Forrest Gump. Nicholas Cage, A szikla, Tolvajtempó, Fegyencjárat.

agreszivkisparna 02-23-2006 14:52

Nicolas Cage, Jonny Depp, Vin Diesel csajok közül meg: Angelina Jolie, Keira Kinghtlei(nem tuti hogy így írják) és Sandra Bullock:)

Szigibabe 02-24-2006 22:20

nem tudom, hogy vagytok vele; de en az Edward Nortont is nagyon szeretem az Amerikai Historia X-ben :)

Arwen 03-08-2006 12:59

Angelina Jolie, Nicole Kidman
Kevin Spacey, Joaquin Phoenix, Matt Damon, Judd Law

Bogár 03-25-2006 18:18

ez érdekes... Angelina Jolie nevét nem láttam olyan sok helyen. :-o

amúgy Adam Sandler a kedvenc. de nagyon jók a "klasszikus" színészek is: Al Pacino, Robert de Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins, Tom Hanks, Morgan Freeman.

a nőknél sztem nincs kiemelkedő színész... Angelina Jolie, Sandra Bullock, Reese Witherspoon. Whoopi Goldberg sztem az, aki a legjobban beleéli magát a szerepekbe. kár, hogy nem láttam vele valami komolyabb témájú filmet.

Bogár 03-25-2006 18:19

jah... kifelejtettem Jamie King-et. :) :D
:cool:

spirit.. 03-28-2006 16:10

Vinnie Jones és Mel Gibbson már ha fiúkról van szó
Nő meg nem is tom, talán Nicol Kidman

lll 03-30-2006 16:50

csacsi!

Mindenki tudja jól, hogy Alyssa Milano :) :)

Morisz 03-30-2006 16:59

Quote:

Originally Posted by Steve
Angyalok Városa!
És Tom Hanks! Na ő igen!

Valahol azt azt olvastam hogy a Danzel Wasinghton annyi akcióban szerepelt hogy akcióhősnek is mondható:D
Ha már itt tartunk az egyik kedvencem nekem ő és hát azért kétszeres oscar díjjas. Jó filmje a letaszítva, Szükségállapot, traning day(azt hiszem kiképzőtábor a magyar neve arra kapta az egyik oscart)

Morisz 03-30-2006 17:07

Al Pacino, Robert de Niro, Danzel Washington, Mel Gibson, Tom Hanks és ha már senki nem említette akkor Samuel L. Jackson (bocsi ha valamelyiket nem helyesen írtam)

Szerintem ők már akkora színészek hogy nem nagyon lehet különbséget tenni benne hogy ki a legjobb őket kedvelem igazán.

Nők közül hát nem is tudom igazán talán Jodie Fostert említeném meg Maverick, Pánik szoba, Légcsavar viszont A kapcsolattal nagyon mellé nyúlt:mad:

director 03-31-2006 03:58

hm, érdekes, hogy nőket kevesen mondanak.. majd mondok én:)

Natalie Portman, Helena Bonham Carter, Uma Thurman (hm, talán, de amúgy utálom is:P), Kate Winslet (igen, tényleg, lehet fújozni:P), Oksana Akinshina (fogadok, hogy névről senki nem vágja ki ő:P).. éss.. ja, Judith Vittet. (öö.. vajon így írja a nevét? őt pláne nem vágjátok:), egy nagyon jó filmje van, meg az egyetlen, akit ismerek személyesen:P)
most ennyi jut eszembe.. ilyen korán nem forog az agyam:))

Morisz 04-04-2006 10:17

Quote:

Originally Posted by director
hm, érdekes, hogy nőket kevesen mondanak.. majd mondok én

Natalie Portman, Helena Bonham Carter, Uma Thurman (hm, talán, de amúgy utálom is), Kate Winslet (igen, tényleg, lehet fújozni), Oksana Akinshina (fogadok, hogy névről senki nem vágja ki ő).. éss.. ja, Judith Vittet. (öö.. vajon így írja a nevét? őt pláne nem vágjátok:), egy nagyon jó filmje van, meg az egyetlen, akit ismerek személyesen)
most ennyi jut eszembe.. ilyen korán nem forog az agyam

Hát ez is csak 6 akkor inkább mondok én:Jessica Alba miért is??:D , akkor szintén: Rosario Dawson. Aztán a szépséget vegyítsük a tehetséggel: Nicole Kidman:p Julianne Moore őt csak az evolúció miatt.

Sandra Bullock, Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones

Csak hogy 7 legyen:D

Reni 04-08-2006 23:18

• John Corbett
  • Drew Barrymore
  • Liv Tyler

Reni 04-08-2006 23:23

jaj Josh Holloway majdnem kimarad, csak hogy Toto is örüljön :D:D:D

Láma 04-09-2006 11:18

ki az a liv taylor?:confused:

Reni 04-09-2006 13:14

azt én sem tudom, kicsit elírtam, de már javítva :P

All times are GMT +1. The time now is 13:59.