![]() |
Ki a kedvenc szineszed/szinesznod?
Sziasztok :)
Szoval nem tudom, hogy jo helyen nyitom-e ezt a temat, de ide illik a legjobban. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan szeretunk moziba jarni, DVD-zni, filmeket nezni... es mint nekem is, biztos nektek is van kedvenc szineszetek, szinesznotok... na erre lennek en kivancsi :) Kezdem en. Eleg sok szineszt kedvelek, de az en abszolut kedvencem: Bruce Willis. Jo szinesznek tartom, sok jo filmje van (kedvenc: Az utolso cserkesz) es nem csak egyfajta szerepet tud eljatszani... na meg persze eleg ferfias is :D Szinesznok kozul talan a Meg Ryan... bar arrol tobbet tudnek meselni, hogy melyik szinesznot utalom jobban... :D Most csak ennyit. Varom a Ti velemenyeteket is!!! |
Al Pacino
Kedvenc film: Egy asszony illata |
nekem a színészek közzül: Brandon Fraser!!!!!! Imádom a Múmia című filmet, meg a bájkeverőt is :D
szinésznők közzül meg talán: Sanra Bullock, meg az Aliasban aki szerepel, csak nem jut az eszembe a neve :confused: |
Quote:
|
Pasik:
David Hewlett Joe Flanigan Csajok: no az sok van, ebbe inkább nem kezdek bele. :))))))))))))) |
Quote:
lehet, hogy ciki, de tudsz mondani filmeket amibe jatszottak ezek a szineszek? Joe Flanigan neve egesz ismeros, de nem tudok arcot tenni hozza; David Hewlett neve pedig... nem mond nekem semmit.. :o azert csak van egy kedvenc a csajok kozott, nem? :)))) |
Quote:
|
Al Pacino az Egy asszony illatában egy vak katonatisztet alakít és Oscar-t kapott érte;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Neked a kedvenc szineszem az Edward Norton, hangrol felismerem :D
|
Quote:
de nem írnék ide listát a többiekről, mert az teljes képtelenség.. rengetegen vannak:) sok filmet nézek, és vannak olyan kedvenceim, akiket szerintem innen még senki nem látott:) |
mondj par peldat Director... hatha...:)
Nekem szemely szerint: Brad Pitt, Edward Norton, Vin Diesel, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Ed Harris, Al pacino, Tom Hanks, Robert DeNiro, es meg sokan masok..:D Csajok: Sandra Bullock, Meg Ryan, a tobbinek nem tom a nevet csak a mell/derek/csipot....:D |
Quote:
|
Quote:
|
ffi: Dustin Hoffman, Anthony Hopkins
női: Andy McDowell |
Sandra Bullock forever:)
|
Quote:
|
Jodie Foster, Vinnie Jones
|
Jack Nikolson és Meg Ryan!
Angyalok Városa! Lehet nyálas de az egyetlen szerelmes film amit szeretek;) És Tom Hanks! Na ő igen! Akció sztárok meg sztem egyáltalán nem színészek... |
Quote:
|
Csajok: Janifer Aniston olyan szerelmes vagyok bele
Fiuk Johnny Depp olyan Izmi:D:D:D najoa viccet felre teve Johnny Depp eleg jo szinesz Pirates of the Carrebien(vagy hogy irjak) vagy felelem es reszketes LAs Vegasban:D |
Quote:
amugy bakker ez nagyon gáz! Többet nem irok hülyeségeket részegen...:eek: |
Quote:
|
Tom Hanks, Forrest Gump. Nicholas Cage, A szikla, Tolvajtempó, Fegyencjárat.
|
Nicolas Cage, Jonny Depp, Vin Diesel csajok közül meg: Angelina Jolie, Keira Kinghtlei(nem tuti hogy így írják) és Sandra Bullock:)
|
nem tudom, hogy vagytok vele; de en az Edward Nortont is nagyon szeretem az Amerikai Historia X-ben :)
|
Angelina Jolie, Nicole Kidman
Kevin Spacey, Joaquin Phoenix, Matt Damon, Judd Law |
ez érdekes... Angelina Jolie nevét nem láttam olyan sok helyen. :-o
amúgy Adam Sandler a kedvenc. de nagyon jók a "klasszikus" színészek is: Al Pacino, Robert de Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins, Tom Hanks, Morgan Freeman. a nőknél sztem nincs kiemelkedő színész... Angelina Jolie, Sandra Bullock, Reese Witherspoon. Whoopi Goldberg sztem az, aki a legjobban beleéli magát a szerepekbe. kár, hogy nem láttam vele valami komolyabb témájú filmet. |
jah... kifelejtettem Jamie King-et. :) :D
:cool: |
Vinnie Jones és Mel Gibbson már ha fiúkról van szó
Nő meg nem is tom, talán Nicol Kidman |
csacsi!
Mindenki tudja jól, hogy Alyssa Milano :) :) |
Quote:
Ha már itt tartunk az egyik kedvencem nekem ő és hát azért kétszeres oscar díjjas. Jó filmje a letaszítva, Szükségállapot, traning day(azt hiszem kiképzőtábor a magyar neve arra kapta az egyik oscart) |
Al Pacino, Robert de Niro, Danzel Washington, Mel Gibson, Tom Hanks és ha már senki nem említette akkor Samuel L. Jackson (bocsi ha valamelyiket nem helyesen írtam)
Szerintem ők már akkora színészek hogy nem nagyon lehet különbséget tenni benne hogy ki a legjobb őket kedvelem igazán. Nők közül hát nem is tudom igazán talán Jodie Fostert említeném meg Maverick, Pánik szoba, Légcsavar viszont A kapcsolattal nagyon mellé nyúlt:mad: |
hm, érdekes, hogy nőket kevesen mondanak.. majd mondok én:)
Natalie Portman, Helena Bonham Carter, Uma Thurman (hm, talán, de amúgy utálom is:P), Kate Winslet (igen, tényleg, lehet fújozni:P), Oksana Akinshina (fogadok, hogy névről senki nem vágja ki ő:P).. éss.. ja, Judith Vittet. (öö.. vajon így írja a nevét? őt pláne nem vágjátok:), egy nagyon jó filmje van, meg az egyetlen, akit ismerek személyesen:P) most ennyi jut eszembe.. ilyen korán nem forog az agyam:)) |
Quote:
Sandra Bullock, Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones Csak hogy 7 legyen:D |
|
jaj Josh Holloway majdnem kimarad, csak hogy Toto is örüljön :D:D:D
|
ki az a liv taylor?:confused:
|
azt én sem tudom, kicsit elírtam, de már javítva :P
|
All times are GMT +1. The time now is 13:59. |