![]() |
Ami még az egyébbe se fér el
Üdv!
2dolog közül lehet szavazni, indoklás nem kell. Mivel sok szemetet írtam a fórumra, és se időm se kedvem kiválogatni, így vagy minden megy, vagy minden marad.* Köszönöm a figyelmet, és a szavazatokat. ui.: A miértbe ennél jobban nem akarok belemenni. *Ez alól kivételt képeznek a hódító kézikönyvbe írt dolgok, azokat van aki szelektálja. |
Egyébre tettem a voksom .. miszerint egyáltalán ne töröld a hsz-eidet.
Walee .. Walee .. mostanában divat lett az önostorozó topic-ok nyitása .. fel is vetem a javaslatot,miszerint ezeknek a korlátozását is be kellene vezetni. Hisz -nem csak- engem legalább annyira zavarnak,mint a visszaolvasni képtelen fórumozók ezerszer kibeszélt és megrágott javaslatai .. :) Pont Te törölnéd a hsz-eidet?Abcurdum .. Nem ecsetelem a *pont Té-t* Röviden: NE ! |
Nem tudom miért akarod törölni,de szerintem fölösleges lenne:)
Sok olyan ember van aki szintén törölhetné ennyi erővel! Írtad,hogy nem akarsz belemenni ezért én nem is eröltetem,majd biztos jön valaki napközben és erőszakosabban lép fel. OFF:Olvastam valahol egy hsz.-t mindjárt kikeresem és idemásolom! A lényeg az volt,hogy egy topicot szétoffolnak fölösleges marhaságokkal- esetleg vitákkal,beszólásokkal meg jópofának hitt dumákkal! Azt hiszem az 1/A eseményekben volt!:) A lényeg amit abból kivettem,hogy hsz. számot növelnek offolásokkal. A meg mire jó azt nem tudom:DON: Amúgy erről mijért kell szavazni másoknak:confused:!? |
És Walee pont nem ezért jártatja a nagy,lepcses száját :p
|
Nemtom mire jo ez a martirkodas, szerintem ezt egyedul Neked kell eldonteni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Állj csak neki szelektálni, mert elég hülyén néznek ki a topikok lyukasan. Bizony elég zavaró amikor valaki a válaszában hivatkozik másvalaki írására, de azt már nem lehet megtalálni sehol.
|
Quote:
Ha meg zavar, tiltsd le, ennyit megtehetsz ;) |
Quote:
|
Szerintem ne töröld ki.
Azzal hogy kitörölnéd az eddigi hsz-eid, azzal értelmét vennéd az eddigi időtöltésednek. Teljes mértékben kidobott idő lenne. Ha eleged lett a fórumból akkor egy kicsit szüneteltesd, hátha késöbb másképp gondolod. Nem tudom mi bánthatott meg ennyire, de szerintem 1-2hét és szebben látod majd a mindent. :) |
én a középsőre szavaztam.
Szerintem azt az üzenetet, ami miatt ez a topic létrejött, töröld ki. A többit viszont egyáltalá ne. Szerintem nem írsz hülyeségeket, semmi gond nincs itt veled. (legalábbis amennyire én látom a dolgokat.) |
Én az egyébre szavaztam, szerintem döntsd el magad. Most mindenki önigazoló topicot fog nyitni, hogy ki mennyire szereti, és olvassa szívesen a hozzászólásait???
|
Ha így folytatjátok, akkor megint előveszem a kedvesebbik énemet, és akkor jajj Nektek! :)))))))))))))
|
Quote:
Ne kímélj minket;):D |
Quote:
Hát Attila(:-t semmiképp ne kíméld.... XD :p |
Quote:
Vale, ne kattanj be.:) |
Nem találtam egyetlen önigazoló topicot se, azt se tudom miről beszéltek...
Lehet, hogy ez lehet az oka :confused: 1998 olvasatlan üzenet mártírkodás, bekattanás, megbántódás? Ti mi a fenéről beszéltek? :confused: Egy csomó szemetet írtam a fórumra, amit nem szívesen hagynék magam mögött. A szelektálás pedig esélytelen. Miért szavaztatom meg? Mert bizonytalan ember vagyok... Azaz pont. |
Na.
Alaposan fontolóra vettem tegnap óta a kérdést, még aludni se tudtam miatta. Végül arra jutottam, hogy szerintem töröld az összes beírásod. Éspedig azért mert ezen a fórumon Atinak van a legtöbb hozzászólása (belepofázik mindenbe ugyanis) aztán nekem, és te vagy a 3-dik. Az én előnyöm viszont nem kellően megnyugtató veled szemben, úgyhogy igazán segíthetnél egy ennyikét:D:D:D *Ati ne legyél kedves* |
Ha mind ak etten törölnétek magatokat, akkor felkerülnél az 1. oldalra a members list-en. :D:D:D:D:D
:p Vale, miféle szemétről van szó? :O :S Ha csak az a gáz, hygo szerinted vannak hozzászólásaid, amik értelmetlenek... Hát fátylat rá. Emiatt nehgoy töröld az értelmeseket is, mert az nagyon nagy hiba lenne. |
Quote:
|
Ne elgyél gyenge. Küzdj a látásmódod ellen! :D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Felhívom mindenki figyelmét, hogy csak 48óra van szavazni, bár eredetileg 24-et akartam :) ui.: Már maga a kérdés is sértő... |
Quote:
|
Quote:
|
Azt lehet tudni, hogy mi a probléma? Hátha tudunk segíteni.
|
Quote:
Ezen te se tudsz változtatni :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nálad például: ά=a és α=a Ha már át akarjuk írni, akkor a legjobb megoldás, ha magyarra írjuk, és ekkor az a szabály, hogy a nem latin betűsöket kiejtés szerint írjuk át. (Ez a formája nem tetszik, és csak beszólást kaptam volna érte) :) |
Quote:
Nem kellett volna előbb szavazásra bocsájtani, hogy akarsz-e szavazást? Esetleg az is mehetett volna szavazásra, hogy meg akarod-e nyitni ezt a topikot. Utóbbiban nem vagyok biztos, majd nyitok neki egy szavazást :) |
Egyéb.
Mert csak. Sok jó dolgot olvastam tőled.Ha azokat is törlöd akkor hibát vétesz. Ha valakinek nem tetszik amit írsz hát így járt. Én sem értek mindenkivel mindenben eggyet. Így jártam.... Az ógörög meg nekem kínai.:D |
Neki álltam és végig olvastam az összes írásodat, és úgy döntöttem, hogy arra kérlek a morbid vicceket, ne töröld. A többivel, azt teszel, amit akarsz.
|
Sztem,ha vki leir bárhova vmit az az egyéni véleményét tükrözi, ki ilyet ,ki olyat ir ,semmikép netörölj semmit:)))
|
Szerintem hallgass a szívedre és lépj a fényre!
|
Quote:
Asszem többet nem írok ide, a szavazás éjfél körül végetér. |
A választást megkönnyítendő:
"Általános szabály, hogy ha egy beírással kapcsolatban egyáltalán felmerül benned a kérdés, hogy az vajon a fórumra való-e, akkor nem való a fórumra." |
All times are GMT +1. The time now is 12:42. |