![]() |
Szerintetek mikor lesz meg a 500 000. ország? :)
Gondolom a cím mindent kifejt:)
Tessék akkor szavazni, kíváncsi vagyok a véleményetekre. |
Az én véleményem az, hogy kellene még egypár ilyen jópofa topic. Mikorra lesz meg a 100-dik elfes topic, mikorra lesz meg a 200000-dik hsz a külső fórumon, és így tovább...
|
Quote:
|
Sőt, ez nem a Hódítós témák között szerepel, úgyhogy gondolom a Földön levő országokra vonatkozik. Abból szerintem még jó sokára lesz meg a félmillió... :)))
|
Quote:
- Még ebben az órában - Következő órában - Estére - Ma már nem eszik a kis genyó |
Quote:
|
Quote:
Nekem a 4-dik választási lehetőség tetszik:D:D |
Na, mentem kajálni :D
|
Quote:
|
Quote:
Előre megfontolt szándékkal aljas indokból elkövetett szavazás lett volna :P |
Quote:
Ennek is több oka lehet... Például nincs mit. A "ma" fogalma sem biztos, hogy egyezik... Mert milyen időszámítás szerint? Vagy lefekvésig van a ma? Akkor már lehet, hogy este 10-kor holnap lesz? Vagy csak hajnal 3-kor? |
A kérdés csak annyi volt, mikorra leszek éhes :P
Éhes voltam, ettem, ennyi :) Ja és mégsem nyitottam neki topikot :D |
Quote:
Már csak azért se, mert a lefekvés nem feltétlenül egyeizik meg a táplálékbevitel abbahagyásának időpontjábal. Lásd: infúzió. :D:D:D |
Eygébkétn az infúzió több okból is előnyös.
Alvás közben is ehetsz. Dohányzás közben is ehetsz. Sőt! Ivás közben is ehetsz. Továbbá nem hízlal, nem terheli a gyomrot, és bélrendszert. Sőt! Ott is ehetsz, ahol tilos. Mert a szendvicsedet elveszik, de azért az infúziót nem tolják el mellőled... Nem piszkos, az original zacsiből egyből feldlgozod a tápértéket, nem kell tartanod attól, hogy az ételed bemocskolódott, mielőtt megetted. :D:D:D |
Quote:
2. Ez esetben, egészségedre. 3. Köszönjük. :D |
Quote:
Nem csak éhes voltál, hanem ravasz is. Nem nyitottál neki topicot, hanem lenyúltad a másét...:) |
Ezaz most mié kell szétoffolni más topicját ami a hódító további működéséhez elengedhetetlen? Ennak a kajás témának meg tessék új topicot nyitni! :D
|
Mennyi ország van most?
És mikor lesz meg Harcosok 100000.-dik hsz-e? Mikor leszek két zöld kockás? Mikor lesz meg az első 2 piros kockás ember? Mikor fejezem be a külsőre való írkálást? Hány éves a kapitány? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
na én is szavaztam :p
|
Quote:
|
Kristof miert nem regelsz vagy 500 orszagot az anarchban, hogy legyen elfoglaltsagod?
|
Quote:
Jelentem a kapitány 21 éves :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
már van 490.000 sorszámú szóval én novemberre teszem a tippemet
|
Quote:
|
Arra még várhatunk pár évet :)
|
Bár ez a téma elég rossz helyre lett indítva, azért most mégis egy kicsit felelevenítem. :)
Most tartunk a #499000 sorszámnál... :) November, vagy december? :D Ez itt a kérdés... ;) |
4nap van rá hogy regeljen 999orit nem nehéz osszehozni ha az eddigieket nézzuk.
sztem dec. eleje lesz első pár nap. |
Quote:
|
Oké, belehuzok :) Enyémnek kell lenni a félmilliomodik ország :D
|
hát egy félmilliós sorszámú országnak (de még egy 499999-esnek vagy 500001-esnek is) nagyon örülnék:D
|
sztem dec 3-a lessz :Dne kérdezzétek mié :D
|
All times are GMT +1. The time now is 23:47. |