![]() |
Közvélemény kutat ások
Ma, immáron többedszer kaptam meg, hogy túlérzékennyé, hovatovább ellenségessé (bunkóvá?) váltam az elmúlt időben. És páran sértetten "vonultak el", mondván többet szóba se állnak velem (mondjuk ezeknek én okát nem láttam.).
Így aztán Remy után szabadon én is indítok egy témát magamnak és érdeklődnék ki szerint váltam valóban kibírhatatlanná!?:p Csak őszintén.:) Ps: Ha valakinek menthetetlenül beletiportam volna a lelkivilágába, attól itt kérek elnézést.:) |
Quote:
|
Quote:
nekem semmi bajom veled, sőt most hogy váltottunk egy-két zöldet kezd körvonalazódni milyen vagy, de még nem ismertelek ki teljesen:D |
Quote:
Mondtam, hogy a kútba ne.:( |
Quote:
|
Quote:
Majd itt jól megmondják.:D |
Quote:
|
de ha már kutat ásol, miért ne dobhatnálak bele ?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ebbe nem lehet senkit beledobni |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vaszilíj-nak szóljatok, hogy a többi ember, aki megbántott, még mozog, úgyhogy ütheti őket:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cassy: ha erdekel a velemenyem, szivesen elmondom, de nem hinnem, hogy ez masokra is tartozik... szoval nem itt, ha nem baj... :)
|
Quote:
Bár te bizonyos szempontból már kifejtetted azt, de tényleg érdekel. |
Quote:
|
Jelentem alássan én nagyon kedvelem Cassy főhercegnét,mitöbb,szeretem is :) Ha nagy a szeme,az csak azért van,hogy jobban lásson,ha nagy a füle,az csak azért,hogy jobban halljon,ha nagy a szája,az csak azért,hogy hamm bekapjon :) Szóval nem ám elviccelni :)
|
Quote:
|
Quote:
Hol? Mikor? Jó ideje nem olvasok mindent, a maradékot is futólag, muti nekem :) (jó lesz privátban is) Quote:
|
Nekem semmi gondom veled Cassy, ha már megkérdezted, sőt......... mikor regeltem ide te voltál az első, aki az akkor feltett egyik kérdésemre nagyon is kedvesen válaszolt:D;) Azóta is látom, h minden kérdésre válaszolsz, amire tudsz:D Ennyit tudok rólad, igazán nem ismerlek még, sajnos:(;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Biztos a korral jár:p Na, de egy úriember nem hozza szóba a hölgyek esetleges korát!:D Nekem viszont lehet:D:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Te Cassy Te .. a jóban is a rosszat .. ccc
Nem ám olyannak ismertelek meg,aki magát sajnáltatja és sanyargatja. Ha egyáltalán megismertelek :) |
Quote:
Lehet csak fáradt vagyok.:D Ui.: Az első mondatot is láttam ám, azt köszi.:) |
Hajrá Cassandra!
(ebben benne van a véleményem és a válaszom is ;) ) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:08. |