![]() |
Pc avagy a számitógépügyekről.Kérdés válasz!
Várom a kérdéseket minden pc ügyben.Vásárlással kapcsolatosan is!:)
|
Szerintem nem a megfelelő helyre nyitottad ezt a topicot!
Ennek mi köze a hódítóhoz? |
Őőő... ennek szerintem nagyon nem itt van a helye... plusz kényszerít rá, hogy topikokat nyitogass?
Ilyen is van már, a megfelelő helyen. |
Bocsika még próbálgatom.Hogy tudom kitörölni a regisztrációmat?:confused:
|
Quote:
Csak hogy épületesen is hozzá szóljak ... Te sehogy tudtommal... de ezért miért kell össze-vissza témákat nyitni? |
Quote:
|
Nemtökmindegy az neked?:mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Már tisztára leégettem magam.:(Akkor hogyan kell kitörölni?:confused:
|
Quote:
Regisztrációt te nem tudsz törölni, max töröltetni. |
Kivel?Hogyan?
|
Quote:
Ha viszont szeretnél ide még írni, akkor nem javaslom, hogy töröltesd, mert Ati nem fog örülni, ha törölteted magad, aztán újraregelsz. Szerintem kár lenne, inkább olvass egyelőre és ha már nagyjából tisztában vagy azzal mi hol van, mi hova való, akkor irkálj.:) Ezeket a topikokat meg szépen mindenki el fogja felejteni, vagy ha kéred talán Ati törli is.:) |
Quote:
|
A gépeghez értek!:(
|
És mond milyen gépekhez?Ugyanis én is értek a gépekhez (mosogépekhez),de a pc gépész tudásom elég halovány.Nagy tulzás a halovány is:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elégedj meg azzal,hogy a Gábor ért a gépekhez!;):D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Tehát van probléma vagy vásárlással kapcsolatos dolgok?(PC):cool:
|
Kérdésem az lenne hogy 24 orábol hány ora szgépezés minösül függöségnek,ha adva van hogy 1 giga ram van a pc-n?Sajnálom de szavazatomcsak a választól vüggö.:D
|
Quote:
|
Quote:
Ha ez az arány 0.5 felett vagy akkor minden egyébb módosítók nélkül is függő vagy... :D |
Quote:
|
Úgy látom, hogy ahhoz a témához sincs túl sok köze, amit a témanyitó címnek megadott. Gratsz, így kell jó témát csinálni. :D Átmozgatva mondjuk a teszt fórumba... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:21. |