![]() |
Milyen büntetés jár a VIP országnak , ha nem megfelelő a hangnem-
Miért kizárással büntetik az országot , ha a hangnem féreérthető , de nem durva , ill a hivatalos áláspont pedig
" VIP országokat is töröltök? Normál esetben VIP országokat nem törlünk. Ha nem megfelelő stílusban nyilvánul meg egy VIP ország, akkor az írásjogát megvonjuk, hogy másokkal ne tudjon kommunikálni, de továbbra is játékban marad. " vagy az irás joggal együtt a belépést is szabályozátok? Mert belépni nem tud a szövim , az ori áll , de a tolikat gyilkolják szépen nála . |
Ha nagyon csúnyát írt, akkor kaphakt kör alapú kitiltást is. Az azt jelenti, hogy amíg a büntetés tart, addig nem tud belépni az országába. De az támadható marad. Először figyelmeztetést kap csak, aztán 5 kör kitiltást, aztán megy felfelé a büntetés, az utolsó állomás a 168 kör.
Extrém esetben törölhetik is az országot, de ahhoz már nagyon sokszor és nagyon keményen kell beírni. VIP országot nem nagyon törölnek valóban, ahogy ki is van írva. |
Quote:
" nem mindegy , hogy a p..s melyik végén állsz , mi is áltunk már a rosszabik végén" a szöveget nem tartom helyesnek , de túl szigorunak tartom a büntetést. Köszönöm a válaszodat . Nem tudja valaki hol lehet felebezni ? |
2 eset van:
vagy már kapott ezelőtt a kitiltás előtt büntit, és azért ilyen nagy ez most, vagy pedig nem csak ezt az üzit küldte... support@hodito.hu De én nem javaslom... Az ilyen büntiket feljelntés alapján osztják, tehát megvolt az oka annak, hogy ekkorát kapott. Másrészt meg mire a support válaszol, addigra letelik a 168. Tehát szerintem ne írj oda. |
Felmenőági rokon emlegetése azonnali törlést, VIP tag esetén 168 kör kitiltást és az írási lehetőség megvonását eredményezi. Kivételt tenni nem áll szándékunkban, az ilyen magatartás nem való a Hódítóba.
(Ez most erre a konkrét esetre vonatkozik... Ha már idézel az üzenetből, akkor célszerű azt a részét is idézni... Persze ne tedd.) |
Quote:
Nem teszek panaszt , nincs értelme az idő miatt , csak az a gáz , hogy tönkre tehetnek 1 orit , meg lehet , hogy 1 szövit .Ezért inkább nem nyilvánitok véleményt. A levelek megvanak , ha érdekel bemásolom , kiváncsi vagyok a véleményedre . Ja aki felnyomta ő is azomos hangnembe irt , csak a feldobott levelet nézk , vagy megnézik az előzményeket is |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szivesen idemásolnám az üzit , mert amire te gondolsz az érthető igy is ugy is . Gondolom csak a feldobott levelet olvastátok , az előzmények nem számitanak. Ő alkotott rúlunk először is véleményt , mindegyikünkről . Az esetből tanulva inentől szépszavakkal fogom elmondani , leirni a véleményem mondjuk igy ahogy ő irta konkrét idézet a levélből "Én fogom megmondani, és nem szokásom nyafogni. Egyikőtöknek sincs stílusa és kultúrája ehhez a játékhoz sajnos." ez számomra ugyan olyan sértés , mint a kétértelmü fogalmazás. |
Quote:
És ha már fórumon beszélünk róla, akkor egy jótanács is egyben mindenkinek: nem szabad hagyni a provokációt sem. Nem egyszer fordult elő, hogy valaki kiprovokálta az ilyen magatartást, aztán jókat röhögött a kitiltásokon. Ilyenkor nem mérlegeljük, hogy provokálásra válaszol-e bárki, ezért mindenkit arra kérek, hogy a válaszait kultúráltan fogalmazza meg. A provokálásokra a legjobb egyáltalán nem válaszolni. |
Quote:
"van olyan, hogy az ember a p.cs rossz végén van -mi is voltunk - most ti vagytok. " " fogalmazhatott volna másképp is , ebbe igazad van , jár neki büntetés ,de ezért a maximum????????? |
Quote:
Tűzzel vassal annál inkább..:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Otthon anyukádnak, meg a haverjaidnak megmondhatod, hogy mit mikor és hová." Ati öszintén , ebből azt olvasol ki amit akarsz . már a tolik felét leszedték , köszönjük . Most megnézem a pontlistát és irok neki 1 szalonképes levelet ( nem lesz kétértelmü). |
Quote:
Úgy vélem, hogy ha egy JÁTÉKBAN a sértegetések a játék kereteit már elhagyják, akkor az nem helyénvaló. Ha ide még rokonokat is belekeverünk, akkor végképp nem. Ez egy általános szabály a kultúrszint megtartásához. |
Quote:
Anyukám emlegetése nekem is piszok rosszul esik. Amúgy meg ha írkálsz nekik akkor annál jobban ölnek majd.(Szerintem) |
Szerintem teljesen jogos az eset, az anyukáját senkinek sem kell belekeverni semmilyen formában! Sztem sokkal jobban bosszantja egy higgadt, kimért levél, mint egy indulatos, ha már mindenképp írni akarsz neki!
Én személy szerint azt is sajnálom, h nem törlik a vipeket ezekért, de ugye ennek nyomós oka van és meg is értem! |
Anyuka szidás az tényleg csúnya dolog,de a pöcs szó is csúnya szó?
Az olyan ,mint a kuki vagy ezer példát lehetne felhozni.:) |
Hmm..
Ugye a VIP-nél anyagi érdekek is szerepet játszanak... De nehogy azt higgye v.ki ,hogy azért mert kifizet pár SMS-t már jobban eleresztheti magát! Nincs különbség ilyen téren VIP-es és nem VIP-es között. (Csak a Topic címéből gondolom,hogy a nyitó ezt is hiheti.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Bannolj létszi olyan rossz vagyok!:confused: |
Quote:
Leszögezném , nem én iogatok leveleket , én az indokra voltam kiváncsi , miért kell tönkre tenni valakit , ill valakiket , lehet hogy velem van a baj ,vagy elfogult vagyok , de nem érzem ennyire sulyosnak a levelet , ha abbol indulok ki , hogy ennél sulyosabb bünzi , már csak a törlés. Na jó akkor ezentul erre is figyelünk . |
Quote:
Részemről amit írtam nevetséges és írásjogba került,de aztán visszakaptam és azóta inkább virágnyelven írok:D |
Quote:
Akkor most őt is törölni kéne:rolleyes::D:D |
Quote:
Szóval a lényeg, hogy a VIP szvsz a helytartót, a bónusz napi kétszeri jóváírását és a külön pontlistát, illetve a pontlista kibővítését adja. Nem automatikus védelmet bizonyos szabálysértések ellen. Attól, hogy küldtem egy sms-t, még ugyanúgy sértegetek mást adott esetben, mintha normál országom lenne. Nem értem, miért enyhébb a büntetés a VIP országok esetében. Persze ez nem tartozik szorosan a címben és kezdő hsz-ben megadott témához, de közvetetten mégiscsak ezzel van kapcsolatban. |
Quote:
Annak, h a vip orikkal ez a kivétel van annak gondolom az az oka, h a hódítót is fenn kell tartani vmiből, és ha nagyon elszalad velük a ló akkor ők is törölve vannak, ugyhogy ilyen indítványnak nem látom értelmét:( |
Szerintem azért van a vipesekkel különbség,mert ők fizetnek és aki fizet azt nem távolítják el és ez érthető:)
|
Quote:
hogy aki Anyukámat (Vagy bárkiét)a szájára veszi az az EMLÉKÉT sérti meg. Ezek átgondolása után még mindíg nem érzed súlyosnak a levelet? |
Quote:
VIP országokat is töröltök? Normál esetben VIP országokat nem törlünk. Ha nem megfelelő stílusban nyilvánul meg egy VIP ország, akkor az írásjogát megvonjuk, hogy másokkal ne tudjon kommunikálni, de továbbra is játékban marad. " Vagy ezt az álásfoglalást kéne törölni , vagy ehez kéne ragaszkodni. utoljára hangsulyozom BÁR VIP orim van több is , és én hoztam fel a témát , mivel közvetve érintet vagyok , de nem én irtam az üzenetet. |
Quote:
|
Quote:
Nem értem mi a problémád az állásfoglalással kapcsolatban... szerintem pont ilyen elbírálásban volt része a haverodnak... szerintem tökéletesen ragaszkodtak hozzá :) |
Quote:
|
Quote:
nyakon vághat, vagy rád hívja a rendőröket, de nem veheti el a te tulajdonodat ;) de szerintem ez egy másik téma, és nem ide való :) |
A VIP-ről:
Nekem is VIP-es az orim mivel nagy előnnyel jár a 2+piac.(Nekem) A HT is jól jön mikor melózom és nincs szabad kezem/időm. A WAP is használható otthonomtól távol... De eszembe nem jut,hogy másképp írjak bárkinek is emiatt. Vagy hogy más elbírálás alá fogok esni... Bőven elég amit ad nekem a VIP tagság. Főleg ha ezzel biztosítom a játék működését... (Ami nekem szórakozási lehetőséget ad.) |
Tudok egy jobb példát.
Két diák dolgozatot ír és mindkettő puskázik(csal) ekkor a tanár csak az egyik diákot bünteti meg,mert a másik az óra előtt adott a tanárnak pénzt. Kicsit rossz példa,de remélem érthető:) |
Quote:
Vagy tiltsák ki pár körre . |
Quote:
nagyon rossz példa :) nem tudom te hova jársz/jártál suliba, nálunk nem volt szokás lefizetni a tanárt ;) |
All times are GMT +1. The time now is 20:46. |