![]() |
Megint tesztelek.
Mert tesztelni jó... :)
|
naná :D
főleg amikor felpüffed a processor, és lenyomja magáról a hűtést... :D Majd kidurran. :D |
Ezt a topicot lehet nem értem:)
|
Mitagadás, elég komplikált :)
|
Ati tesztelte, hogy van-e jogosultsága új témát nyitni.... Mi ezen a bonyolult?
:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D: |
Quote:
|
Teszt Itt próbálgathatsz, hogy miket tud a fórum, mit hogyan lehet csinálni stb.
ez elég egyértelműnek tűnik pedig :) |
|
naháát sikerült :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
most nem látja senki rajtam kívül?
ehhh és honnan tudhatom meg, hogy honnan tilos berakni? |
Quote:
most látszik? |
Quote:
|
Text copyright 2007 UltimateDisney.com. Unauthorized reproduction prohibited. Unless otherwise noted, images copyright Disney.
tényleg ott van |
Reni: én láttam végig a képet. az baj? (mondjuk egy szép jánynak jobban örültem volna, mint egy mosolygós pasinak... :D
Ati: nyilván valóan vicceltem. :P |
Üdvözlünk ismét, Synkel
273 olvasatlan üzenet Egy olyat nem tudnál tesztelni, hogy ezt ne lássam? Ráadásul gyarapszik mint atom |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem se tünik el!
Üdvözlünk ismét, Attila(: 44 olvasatlan üzenet Régebben amikor úgy hagytam és nem figyeltem a fórumra x percig akkor magától nullára váltott most meg éjszaka óta így van. A témák persze nem voltak olvasva,de amit nem akarok olvasni azok eltűntek maguktól és nem kellett olvasottnak jelölni. Valami biztos állítva lett. |
Csak mert itt merült fel azért írom be ide, rem nem gond:
kb 2 napja 900 felett van az olvasatlanok száma, pedig amikor rákattintok arra, és végig böngészem amiket kidob akkor is 900 felett van mikor visszajövök..... ja és kiírta tegnap, h 1 új elismertség, de azt már majdnem egy hete kaptam és már korábban is megnéztem, ez miért van? Új funkció v mi, mert eddig soha nem írta ki |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Köszönöm szépen;) |
Fefe!
Timur keres Y-ban meg M-ben! |
Quote:
Kijjazza a Timur? Egyáltalán irányomba jött a felkiáltás? Ja, Y-ban és M-ben, ha megtalál, akkor tud vmit:D:D |
Men tudom. Csak Fefe nevű játékost kerestek nagyon... Gondoltam te vagy, sé szólok. Ha nem te vagy, akkor meg vedd úgy, hogy nem neked szóltam. :D:D:D:D
|
Quote:
|
újabb teszt... jaja
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Talán nem úgy hangzik?;):D |
Azt nem akartam,hogy Xantusz Darabra:p
|
Na mint a piacon:
-Xantuszt darabra! |
Quote:
Nagyon felidegesítették egymást, mert a tanár vagy 3x megkérdezett valamit tőle (tényleg halk volt a válasz mindig) erre a csávó elordítja magát: "F, MINT LÁNCHÍD B..MEG!...". No. Akkor kapta az első igazgatóiját. :D |
Én is próbálom. .:D
|
All times are GMT +1. The time now is 07:39. |