![]() |
vip átutalással
olyan arcra lenne szükségem aki átutalással intézi a vipjeit..fontos lenne..kérlek..aki ilyen keressen meg msnen lécci:maxxtro00@hotmail.com
|
Quote:
|
Quote:
Mi az, hogy "nem megy"? Megadod, hogy honnan hova akarod utalni, MEGJEGYZÉS ROVATBA BEÍROS AZ ORSZÁG SORSZÁMÁT, a néni pedig lepecsételi az átutalási megbízást, és ezzel kész is vagy. Mi nem megy egy átutaláson????????? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bocsánat csak megörültem hátha tud segíteni valaki és nem figyeltem eléggé nekem ez a banki maszlag nem világos :( és kössz Senki a segítséget még1szer :o
|
Lehet nem idevag, de ez is vip atutalas lenne....Olyanra van lehetoseg, hogy egyik oribol lehessen VIP-et utalni?
Tegyuk fel az orszagombol, akarok utalni az xxxxx-es sorszamu orszagba. Ilyenre lesz lehetoseg? :) (Szo se rola, parbajba lehet szepen utalni...30%-os veszteseggel, csak... :) ) |
Quote:
"saját VIP köreidet másra át nem ruházhatod." |
Quote:
|
Koszonom a valaszokat :)
|
csak egy oan embert kerestem aki az elakadt quos orimon tud segíteni,de már mindegy ,reatsrtoltam:P--sak azért,mert még fiatalkorú vagyok,szóval az átutalás necces..
|
Quote:
|
vipet csak banki átutalással lehet intézni..nem??erre céloztam..
|
Quote:
Súgót mikor olvastál? Tippelek: még soha az életben. A kedvedért, hátha itt elolvasod, idézek pár sort a súgóból: Hogyan lehetek VIP tag? 1. Bankkártyás fizetés 2. SMS 3. Banki átutalás, befizetés A többit vedd kérlek a fáradságot, és olvasd el. |
én queosiáról beszélek..ÁÁÁÁÁ..ati..lécci...ne nézz hüének..köszi..és igenis olvasok súgót
|
Quote:
2, A Queosiában EGYÁLTALÁN NEM LEHET BANKI ÁTUTALÁSSAL VIPELNI. Ott csak a bankkártyás fizetés van. |
Lenne egy kerdesem mivan azokkal akik a mas orszagnak torteno utalassal csaltak rosszat csinaltak azt, hogy lehetet mi volt??
csak kivancsisag! |
csak egy oan embert kerestem aki az elakadt quos orimon tud segíteni,de már mindegy ,reatsrtoltam:P--sak azért,mert még fiatalkorú vagyok,szóval az átutalás necces..--ez nem utalás a queosiára??olvasni luxus,hogy a te szavajárásodal éljek..
|
Mint említettem (már sokszor...) A Queosiában nem fogadunk el átutalást. Ahogyan ez a súgóban le is van írva....
No comment. |
üdv!
az átutalásosdi nekem se megy, pedig már többször próbáltam :( valaki írja le lépésről lépésre lécci mit hova kell(ene) írni. tudom, kicsit dedós módszernek tűnik, de ha csak így megy :D belphegore@freemail.hu előre is köszi Josh |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pl minden junior kártya is electron. egyikkel sem megy. |
Átutalással nem lehet a Queosiában VIP tagságot váltani!!! |
Quote:
ezt értem, de én speciel a hódítóról írtam, kicsit fentebb, és és nem átutalni szeretnék, hanem bankkártyás fizetést, ami elvileg folyamatos, csak nem tudom hogyan kell(ene) regisztrálni... nekem is junior kártyám van |
Quote:
vannak kártyák amikkel nem lehet interneten vásárolni semmit. ezekkel értelemszerűen vippet sem lehet fizetni. ez az adott banktól függ, hogy azzal a tipusú kártyával engedélyezi e a netes vásárlásokat. |
Quote:
|
Quote:
|
Kicsit mintrha offtopicba ment volna át ez a beszélgetés, hiszen mindenki a bankkártyás fizetésről beszél, amikor NEM ERRŐL VAN EBBEN A TÉMÁBAN SZÓ.
Aki bankkártyás fizetéssel kapcsolatban szeretne beszélgetni, annak: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=272 Ez a téma az ÁTUTALÁSRÓL SZÓL, amihen NEM KELL BANKKÁRTYA! Átutalással VIP tagságot váltani CSAK a Hódítóban lehet, se a Queosiában, se a Cuceritorban nem. |
Átutalás a Hód-ból a Queosia-ba
A Queosiában befulladt az orim, mert szabiznom kellett hosszabb ideig és túlléptem a 90 napos szintlimitet. Ez van. Nem lázadok.
- - - A Hódban van jópár VIP köröm, amit szivesen "átutalnék" a Queosiás orimnak. SMS-sel gyűjtögettem össze. Kártyával nem fizetek a neten. Nem csak itt, sehol sem mivel IT biztonsággal foglalkozom. Tudom, hogy mit -nem- csinálok. Örülnék egy játékok közt átívelő VIP kör "átutalás"-os megoldásnak. |
Mivel a Hódító sokkal olcsóbb, és sokkal több kedvezmény van rajta (hiába no, az jobban a szívem csücske :)), ezért erre nincsen lehetőség.
Kérdés: ennek mi köze a vip tagság átutalással való fizetéséhez? |
All times are GMT +1. The time now is 15:21. |