Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   vip átutalással (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=238)

Lepidus 02-13-2006 21:10

vip átutalással

olyan arcra lenne szükségem aki átutalással intézi a vipjeit..fontos lenne..kérlek..aki ilyen keressen meg msnen lécci:maxxtro00@hotmail.com

sivatagi rohamkukac 02-17-2006 06:36

Quote:

Originally Posted by Lepidus
olyan arcra lenne szükségem aki átutalással intézi a vipjeit..fontos lenne..kérlek..aki ilyen keressen meg msnen lécci:maxxtro00@hotmail.com

ez engem is érdekelne mert nekem se megy :(

Ati 02-17-2006 08:46

Quote:

Originally Posted by sivatagi rohamkukac
ez engem is érdekelne mert nekem se megy :(

Nem megy???

Mi az, hogy "nem megy"? Megadod, hogy honnan hova akarod utalni, MEGJEGYZÉS ROVATBA BEÍROS AZ ORSZÁG SORSZÁMÁT, a néni pedig lepecsételi az átutalási megbízást, és ezzel kész is vagy.

Mi nem megy egy átutaláson?????????

Senki 02-17-2006 09:02

Quote:

Originally Posted by Ati
Nem megy???

Mi az, hogy "nem megy"? Megadod, hogy honnan hova akarod utalni, MEGJEGYZÉS ROVATBA BEÍROS AZ ORSZÁG SORSZÁMÁT, a néni pedig lepecsételi az átutalási megbízást, és ezzel kész is vagy.

Mi nem megy egy átutaláson?????????

spec arra gondol Rohamkukac (Ránti :p) hogy banki átutalás kártyáról, abból is az angol hódos worldpayes..... onnét tudom hogy nekem se sikerült megfejteni számára a rejtélyt :rolleyes:

Ati 02-17-2006 09:07

Quote:

Originally Posted by Senki
spec arra gondol Rohamkukac (Ránti :p) hogy banki átutalás kártyáról, abból is az angol hódos worldpayes..... onnét tudom hogy nekem se sikerült megfejteni számára a rejtélyt :rolleyes:

No de ez a téma a banki átutalásról szól, ne keverjük ide a bankkártyás fizetést, ami EGY MÁSIK mód.

Senki 02-17-2006 09:12

Quote:

Originally Posted by Ati
No de ez a téma a banki átutalásról szól, ne keverjük ide a bankkártyás fizetést, ami EGY MÁSIK mód.

Ránti is kever akkor és én is.... ezer bocsánat mindkettőnk nevében :) (fene érti ezt a banki/közgazdász zsargont, no! ;) )

sivatagi rohamkukac 02-17-2006 16:54

bocsánat csak megörültem hátha tud segíteni valaki és nem figyeltem eléggé nekem ez a banki maszlag nem világos :( és kössz Senki a segítséget még1szer :o

Szecsa 02-17-2006 17:17

Lehet nem idevag, de ez is vip atutalas lenne....Olyanra van lehetoseg, hogy egyik oribol lehessen VIP-et utalni?
Tegyuk fel az orszagombol, akarok utalni az xxxxx-es sorszamu orszagba.

Ilyenre lesz lehetoseg? :) (Szo se rola, parbajba lehet szepen utalni...30%-os veszteseggel, csak... :) )

Ati 02-17-2006 17:38

Quote:

Originally Posted by Szecsa
Lehet nem idevag, de ez is vip atutalas lenne....Olyanra van lehetoseg, hogy egyik oribol lehessen VIP-et utalni?
Tegyuk fel az orszagombol, akarok utalni az xxxxx-es sorszamu orszagba.

Ilyenre lesz lehetoseg? :) (Szo se rola, parbajba lehet szepen utalni...30%-os veszteseggel, csak... :) )

Erre nincsen lehetőség, ez le is van írva:

"saját VIP köreidet másra át nem ruházhatod."

Senki 02-17-2006 19:32

Quote:

Originally Posted by Ati
Erre nincsen lehetőség, ez le is van írva:

"saját VIP köreidet másra át nem ruházhatod."

akartam írni hogy csak saját országra de akkor mindneki a 2. orira küldené anarchban +3 orival, és 3szor annyi vipet kapna főorira, mint normálisan.... :o :rolleyes:

Szecsa 02-18-2006 00:28

Koszonom a valaszokat :)

Lepidus 02-18-2006 01:18

csak egy oan embert kerestem aki az elakadt quos orimon tud segíteni,de már mindegy ,reatsrtoltam:P--sak azért,mert még fiatalkorú vagyok,szóval az átutalás necces..

Ati 02-18-2006 09:31

Quote:

csak egy oan embert kerestem aki az elakadt quos orimon tud segíteni,de már mindegy ,reatsrtoltam:P--sak azért,mert még fiatalkorú vagyok,szóval az átutalás necces..

No meg ugye Queosiában nincs is átutalás, szóval.................

Lepidus 02-19-2006 00:19

vipet csak banki átutalással lehet intézni..nem??erre céloztam..

Ati 02-19-2006 09:27

Quote:

vipet csak banki átutalással lehet intézni..nem??erre céloztam..

Ez kész......

Súgót mikor olvastál? Tippelek: még soha az életben.

A kedvedért, hátha itt elolvasod, idézek pár sort a súgóból:

Hogyan lehetek VIP tag?
1. Bankkártyás fizetés
2. SMS
3. Banki átutalás, befizetés

A többit vedd kérlek a fáradságot, és olvasd el.

Lepidus 02-19-2006 22:43

én queosiáról beszélek..ÁÁÁÁÁ..ati..lécci...ne nézz hüének..köszi..és igenis olvasok súgót

Ati 02-19-2006 23:19

Quote:

én queosiáról beszélek..ÁÁÁÁÁ..ati..lécci...ne nézz hüének..köszi..és igenis olvasok súgót

1, Ez a Hódítóról szóló fórum. Ha nem arról beszélsz, azt valahogy jelezd.

2, A Queosiában EGYÁLTALÁN NEM LEHET BANKI ÁTUTALÁSSAL VIPELNI. Ott csak a bankkártyás fizetés van.

Half 02-19-2006 23:22

Lenne egy kerdesem mivan azokkal akik a mas orszagnak torteno utalassal csaltak rosszat csinaltak azt, hogy lehetet mi volt??
csak kivancsisag!

Lepidus 02-20-2006 09:00

csak egy oan embert kerestem aki az elakadt quos orimon tud segíteni,de már mindegy ,reatsrtoltam:P--sak azért,mert még fiatalkorú vagyok,szóval az átutalás necces..--ez nem utalás a queosiára??olvasni luxus,hogy a te szavajárásodal éljek..

Ati 02-20-2006 09:01

Mint említettem (már sokszor...) A Queosiában nem fogadunk el átutalást. Ahogyan ez a súgóban le is van írva....

No comment.

Josh 02-20-2006 11:04

üdv!

az átutalásosdi nekem se megy, pedig már többször próbáltam :(
valaki írja le lépésről lépésre lécci mit hova kell(ene) írni. tudom, kicsit dedós módszernek tűnik, de ha csak így megy :D belphegore@freemail.hu
előre is köszi

Josh

Ati 02-20-2006 11:10

Quote:

Originally Posted by Josh
üdv!

az átutalásosdi nekem se megy, pedig már többször próbáltam :(
valaki írja le lépésről lépésre lécci mit hova kell(ene) írni. tudom, kicsit dedós módszernek tűnik, de ha csak így megy :D belphegore@freemail.hu
előre is köszi

Josh

Leírod a bankszámlaszámot a súgóból. Elmész a bankba, és megmondod, hogy oda szeretnél utalni, a többiben segítenek.

director 02-20-2006 11:33

Quote:

Originally Posted by Ati
Mint említettem (már sokszor...) A Queosiában nem fogadunk el átutalást. Ahogyan ez a súgóban le is van írva....

No comment.

kártyás fizetés = átutalás, höhö:) szerintem teljesen feleslegesen magyarázol:)

Ati 02-20-2006 11:43

Quote:

Originally Posted by director
kártyás fizetés = átutalás, höhö:) szerintem teljesen feleslegesen magyarázol:)

A kártyás fizetésnek semmi köze nincs az átutaláshoz. Ez két teljesen különböző dolog.

director 02-20-2006 11:45

Quote:

Originally Posted by Ati
A kártyás fizetésnek semmi köze nincs az átutaláshoz. Ez két teljesen különböző dolog.

:) elnézést ha nem elég érthetően voltam ironikus:)

dust 02-21-2006 12:30

Quote:

Originally Posted by Senki

Na, én is próbálkoztam, és a VISA ELECTRON-nal nem megy a dolog, meg még egy párral..
pl minden junior kártya is electron. egyikkel sem megy.

Ati 02-21-2006 12:49

Átutalással nem lehet a Queosiában VIP tagságot váltani!!!

Josh 02-21-2006 15:58

Quote:

Originally Posted by Ati
Átutalással nem lehet a Queosiában VIP tagságot váltani!!!

ezt értem, de én speciel a hódítóról írtam, kicsit fentebb, és és nem átutalni szeretnék, hanem bankkártyás fizetést, ami elvileg folyamatos, csak nem tudom hogyan kell(ene) regisztrálni... nekem is junior kártyám van

wand 02-21-2006 20:19

Quote:

Originally Posted by dust
Na, én is próbálkoztam, és a VISA ELECTRON-nal nem megy a dolog, meg még egy párral..

vannak kártyák amikkel nem lehet interneten vásárolni semmit. ezekkel értelemszerűen vippet sem lehet fizetni.
ez az adott banktól függ, hogy azzal a tipusú kártyával engedélyezi e a netes vásárlásokat.

director 02-22-2006 15:58

Quote:

Originally Posted by Josh
ezt értem, de én speciel a hódítóról írtam, kicsit fentebb, és és nem átutalni szeretnék, hanem bankkártyás fizetést, ami elvileg folyamatos, csak nem tudom hogyan kell(ene) regisztrálni... nekem is junior kártyám van

ha a meg nem nevezendő O-betűs bank junior kártyáiról van szó, akkor azokkal nincs is lehetőséged neten fizetni.. ajánlatos vmi standard dombornyomott kártya beszerzése, azokkal kb mindent lehet.. :)

sivatagi rohamkukac 02-22-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by dust

én egy OTP visa kártyával próbáltam meg elősször nekem se sikerült majd kaptam egy fülest hogy kell megadod a kártyaszámot majd utána meddig érvényes a kártya, neved, címed, mailod és kész ha így se megy akkor a kártya nem jó :(

Ati 02-22-2006 19:01

Kicsit mintrha offtopicba ment volna át ez a beszélgetés, hiszen mindenki a bankkártyás fizetésről beszél, amikor NEM ERRŐL VAN EBBEN A TÉMÁBAN SZÓ.

Aki bankkártyás fizetéssel kapcsolatban szeretne beszélgetni, annak:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=272

Ez a téma az ÁTUTALÁSRÓL SZÓL, amihen NEM KELL BANKKÁRTYA!

Átutalással VIP tagságot váltani CSAK a Hódítóban lehet, se a Queosiában, se a Cuceritorban nem.

Kari 02-23-2006 15:49

Átutalás a Hód-ból a Queosia-ba

A Queosiában befulladt az orim, mert szabiznom kellett hosszabb ideig és túlléptem a 90 napos szintlimitet. Ez van. Nem lázadok.
- - -
A Hódban van jópár VIP köröm, amit szivesen "átutalnék" a Queosiás orimnak. SMS-sel gyűjtögettem össze. Kártyával nem fizetek a neten. Nem csak itt, sehol sem mivel IT biztonsággal foglalkozom. Tudom, hogy mit -nem- csinálok.

Örülnék egy játékok közt átívelő VIP kör "átutalás"-os megoldásnak.

Ati 02-23-2006 15:53

Mivel a Hódító sokkal olcsóbb, és sokkal több kedvezmény van rajta (hiába no, az jobban a szívem csücske :)), ezért erre nincsen lehetőség.

Kérdés: ennek mi köze a vip tagság átutalással való fizetéséhez?

All times are GMT +1. The time now is 15:21.