![]() |
Azonosítás után.
Ezt a topicot azért nyitom, hogy a felmerülő problémák egy helyen legyenek, itt mindenki elmondhatja hogy mi a gondja, és ha tudunk, segítünk, ha pedig nem ,akkor Ati itt megtalálja összeszedegetve a gondokat, így nem kell őt aklatni priviben, meg mailban meg msn-en meg mittudomén hol, meg nem kell elárasztani a supportot levékékkel.
|
Akinkek valami gondja lesz az úgyis a supportra fog írni szerintem;)
|
Quote:
Rögtön meg is nyitom a sort. Szeretném felhívni a játékosok figyelmét arra, amit Ati mond! A tárgy rovatban bent van az orid enve, és sorszáma, amihez a kód tartozik. DE! VipMail-osok külön figyelem! A VipMail-es címeken a subejct (tárgy) rész elég kicsi, így nem látszik az ország neve, sorszáma! Ők válogatni kényszerülnek! (Én is VipMail-os vagyok, és én egyáltalán nem látom az orik nevét. Tudom, ez az én problémám, minek regeltem oda postafiókot. :D) De én ezt azért írom le, nehogy az legyen belőle, hgoy a VipMailosok letámadják Ati-t (vagy a support címet) hogy "De aszondtad, hgoy ki van írva, pedig nem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Úgy tudod megnézni, hogy megnyitod a mailt. Ott ki lesz írva végig, teljes terjedelmében a tárgy szövege. Ott látni fogod az orid nevét, és soszámát. |
Én is vip-mailos vagyok és amikor bemész az üzibe akkor rendessen látszik minden!
Legalábbis nekem látszik és ,ha kell ide is másolom:) Szóval az üzi megnyitása után látszik rendessen. |
Így néz ki a VipMail-os tárgy rovat:
Jatek kozbeni azonositas a Hoditoban - .... 1600x1200-as felbontásban kitettem az explorert fullscreen-re, tehát a tárgy rovat le van korlátozva karakterre, nem tudod 'láthatóvá' tenni. Sajnos bel kell kattintani a levélbe, de utána tökéletesen látszik, ahogy azt a fenti hsz-emben leírtam. |
Quote:
:p |
Ja bocsi a hsz.-ed végén valamiért átsiklottam!
Sorry! Megzavart a kutyám vagy valami hasonló:( |
Quote:
na... szóval ha megnyitod, akkor meg kiírja rendesen. Így: "Tárgy: Jatek kozbeni azonositas a Hoditoban - exuskills (#286259) Érkezett: 2007.10.02 12:27" |
Ide lehet, akkor is írni, ha valaki esetleg nem kapta meg a kódot?
Még jó, hogy szabira tettem a kritikus országokat. |
Quote:
És akkor valaki majd kitalálja, hogy mi lehet a kódod, és megírja ide. :) Aztán vagy eltalálta, vagy nem. :) Persze ennél egyszerűbb lett volna, ha működő mailcímen van az országod, és megkapod a tényleges kódot, nem pedig próbálkozni kell a 20 karakteres azonosítóval. |
Quote:
Ha nem kaptad meg, lehet, hogy a fiókod leszűrte, mint kéretlen levél, és törölte, vagy blokkolta. Nézd meg a spam-ek között. Hátha ott van. Ha nincs, kérdd le újra. Ha azután se jön meg, akkor gáz van, mert nem azon a mailon van, amin gondolod, hogy van. :( (Írok neked szívesen egy kódot, de az nem fog működni.:D) |
Úgy látszik hiába írtam nekik szépen szóló szavakat, hogy a hódítós leveleket engedjék már át. Nem ért nekik a szépszó!
|
Quote:
|
Quote:
Végül is ha nem marad más, akkor jönn a cím csere. |
Quote:
1, Beírod a kódot. 2, Lekéred újra. 3, Majd később foglalkozol ezzel az egésszel... :) Ez így 3 különböző gomb. |
Jut is eszembe.
Mind anarchban, mind közösön leírtam, de hátha itt is hasznát veszi valaki: Ha valakinek megszűnt a címe (nem úgy értve, hogy nem tudja a jelszót, stb, tehát törölte a szolgáltató inaktivitás miatt), akkor ugyanahhoz a szolgáltatóhoz ugyanazt a címet regisztrálja vissza. Nagyon nagyon kicsi a valószínűsége, hgoy valaki "elregisztrálta" a felszabadult címedet. 99%-ban vissza lehet regisztrálni ugyanazt. És ha beléptél az új (a régivel megegyező) postafiókodba, utána kérheted is rá a kódot. Meg fogod kapni. (Többen kipróbáltuk, működik!) Szóval törölt címről is visszahozható egy (vagy több) ori. |
Quote:
|
Quote:
Sajnos olyan sűrűn nem lehet azonosítást tartani, amilyen sűrűn a megszűnő e-mail címeket másnak újra kiadják. :( |
Quote:
De hgoy legyen egy példa: Én nekem fogalmam nincs, hogy Te pl milyen címen tartod az országaidat. Ergó, ha enekd törlik a mailod, nekem esélyem nincs a te mailodat beregelni, és a te orijaidat lekérni rá. :D De hogy minden okés legyen: Akinek van országa 'nem létező' mailcímen, és tudja, hogy a volt címét sok másik játékos (esetleg ellensége) ismeri, akkor is nyugodtan beregisztrálhatja a saját ex-mail címét újra, csak erről jó lenne, ha hallgatna a többiek előtt. :D:D:D |
Quote:
|
Kérdésem az volna hogy az azonositás csak a hoditóra vonatkozik,vagy a más nyelvü játékban is most van?
|
Quote:
|
Köszi a gyors választ.Csak meglepödtem hogy csak a hodos orik kódjai érkeztek.Lenne még egy kérdésem .Mikor kezdödik meg a többi azonositása?
|
Quote:
|
Ok megértettem és köszi a gyors reagálást.öszintén nem is gondoltam hogy ilyen gyorsan választ is kapok.
nem vagy véletlenül tagja a gyorsreagálásu erök legaktivabb tagja(nem igényel választ) |
Én külön mail címen tartom az orijaimat és külön az egyéb magán leveleket így soha nem érhet meglepi,mert a hódos mailomat nem adom meg senkinek:)
|
Quote:
|
Ezt most azért írom ide, mert az azonosítás után vettem észre... (Fogalmam nincs, van-e összefüggés.)
Van egy olyan országom, ahol kevesebb gabonát termelek, mint fogyasztok. Ezen felül 0 raktáram van. Elméletileg éheznie kéne a népemnek, és körönként elmenni pár embernek. (Nem túl nagy a hiány, elég kevés, de attól még hiány.) De nem éheznek, és nem mennek el. Ez mitől lehet? (Na nem mintha zavarna...:D:D:D:D) |
A beérkező és elmenő emberek száma kb egyenlő, ezért jönnek is be, meg mennek is el, de erről nincs külön esemény, hiszen akkor ezzel lennél csak tele. :)
|
Oks, de eddig volt, hogy "Embereid éheznek, 2 ember másik vidékre költözött." Vagy valami ilyesmi. A 2 se egy nagy szám. :D
Viszont akkor örülök neki, hogy az úgy van, amit mondtál. :) Köszi az infót! |
All times are GMT +1. The time now is 18:33. |