Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Megint JKSZ. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2352)

szajonara 09-28-2007 07:29

Megint JKSZ.

Miért fogom ki én állandóan az ilyeneket??
Most az 5ben lévő szövimel fogtunk ki egy csapatot, ezeknek legalább van bőr a képükön és bevallják, hogy összedolgoznak, itt a belső levelezést értem. Tettem JKSZ jelentést, és csak remélni tudom, hogy a játék megtisztul egy kicsit.
:mad::mad::mad:

Synkel 09-28-2007 07:34

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 126711)
Most az 5ben lévő szövimel fogtunk ki egy csapatot, ezeknek legalább van bőr a képükön és bevallják, hogy összedolgoznak, itt a belső levelezést értem. Tettem JKSZ jelentést, és csak remélni tudom, hogy a játék megtisztul egy kicsit.

Ezek is msn-en vallották be? Ha igen, akkor szerintem felejtsd el a dolgot, ha pedig zöldben, akkor elég ha passzolod az üzit a supportra, nem kell neki feltétlen topicot nyitni. A fórum tele lenne ha mindig topicot nyitnék amikor valami idióta kezdő elvagánykodik vele, hogy pl 8-an vannak ellenem...

szajonara 09-28-2007 07:42

Az "itt a belső levelezésen" alatt a hódító levelezését értettem. Felháboritó hogy csalnak is és még eszük sincs, vagy csak ennyire pofátlanok. Nem csak őket hanem a leveleiket is , mindent szabályosan. Ami meg a legfurcsább, hogy az egyik azzal vagánykodik, hogy ő már az 1/A-t is megjárta, csak már rég nem játszott, akkor viszont tudnia kéne hogy ez így nem kóser.

Ati 09-28-2007 07:53

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 126711)

Igazából valószínüleg nem véletlen, hogy pont ellened történnek ezek a dolgok. Gondolj bele: adott valaki, akivel ha történik valami (bármi), azonnal rohan a fórumra panaszkodni miatta. Nyilván rengetegen fognak azzal "viccelni", aki a leglátványosabb. Ez már oviban is így volt, sokan nem változnak ovi óta. :) Figyeld meg, hogy amint nem fogsz minden egyes ellened történt támadás ellen a fórumon problémázni, hanem esetleg megpróbálsz védekezni ellenük, ezek a jelenségek meg fognak szűnni.

szajonara 09-28-2007 07:57

Jelenleg ütjük őket, itt csak az elv ami bosszant, ovi ide ovi oda.:)
Egyébként is csak a kiemelkedőekről írok, viszont kérnék egy szivességet. Itt ork tábival vagyok hagy üthessem törlésig őket. :)

Reni 09-28-2007 08:08

én nem kérnék a helyedben ilyet

Kubbi 09-28-2007 08:13

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 126716)
én nem kérnék a helyedben ilyet

Hátha utánuk akar menni anarhba, hogy ott is üthesse őket. :D

Reni 09-28-2007 08:14

miután elnyomta az üzijüket máshol nem is tudná megtenni :)

szajonara 09-28-2007 08:17

Csak viccből írtam. :)

hami 09-28-2007 12:14

Az ilyen gyerekeket hagyd az anarchosokra. Csak még az előzőek sem mertek szabiról előjönni:)

Inkább nyissunk egy általános JKSZ topicot. De ha Ati írását veszem alapul az egyszerűbb lenne:D

-Fegya- 09-28-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 126714)
Igazából valószínüleg nem véletlen, hogy pont ellened történnek ezek a dolgok. Gondolj bele: adott valaki, akivel ha történik valami (bármi), azonnal rohan a fórumra panaszkodni miatta. Nyilván rengetegen fognak azzal "viccelni", aki a leglátványosabb. Ez már oviban is így volt, sokan nem változnak ovi óta. :) Figyeld meg, hogy amint nem fogsz minden egyes ellened történt támadás ellen a fórumon problémázni, hanem esetleg megpróbálsz védekezni ellenük, ezek a jelenségek meg fognak szűnni.

Az oviról jót vagy semmit! :)

Grabi 09-28-2007 14:57

látom tanul, tanul a gyermel :D

yenkie 10-01-2007 18:29

Nem itt, hanem máshol írtam már ebben a témában.
(kaptam is érte, nem volt odavaló)
Sajnos nagyon sok ori játszik szabálytalanul, és nem mindegyiket lehet megfogni.
Van az a bizonyos kiskapu (teljes eseménylista), ami sok orinak jó, de sokan ki is használják.
Máshol lebeszélt ütések, de előtte nézz teljest.
Puff ki is van védve a jksz
tudom, hogy így megy, mivel ismerek olyan csapatot, akik így csinálják
csak az ütő orik sorrendje változó.:(

Ati 10-01-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127419)
Nem itt, hanem máshol írtam már ebben a témában.
(kaptam is érte, nem volt odavaló)
Sajnos nagyon sok ori játszik szabálytalanul, és nem mindegyiket lehet megfogni.
Van az a bizonyos kiskapu (teljes eseménylista), ami sok orinak jó, de sokan ki is használják.
Máshol lebeszélt ütések, de előtte nézz teljest.
Puff ki is van védve a jksz
tudom, hogy így megy, mivel ismerek olyan csapatot, akik így csinálják
csak az ütő orik sorrendje változó.:(

Ha kitámadsz, akkor vállald ennek következményeit, legyen megfelelő védelmed otthon. Megint oda lyukadunk ki, hogy éjjel akarsz támadni, hogy nehogy valaki észrevegye, és a gonoszok mégis észrevették.

Nem az a megoldás, hogy szabálytalanságot kiáltasz, hanem az, hogy ha kitámadsz, akkor is bevéded az országodat.

Nem szabálytalanságot kell kiáltani minden alkalommal, amikor megtámad valaki, hanem megtanulni védekezni, megtanulni kockázatot vállalni, megtanulni felelősen támadni. Röviden: megtanulni játszani.

yenkie 10-01-2007 19:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 127422)
Ha kitámadsz, akkor vállald ennek következményeit, legyen megfelelő védelmed otthon. Megint oda lyukadunk ki, hogy éjjel akarsz támadni, hogy nehogy valaki észrevegye, és a gonoszok mégis észrevették.

Nem az a megoldás, hogy szabálytalanságot kiáltasz, hanem az, hogy ha kitámadsz, akkor is bevéded az országodat.

Nem szabálytalanságot kell kiáltani minden alkalommal, amikor megtámad valaki, hanem megtanulni védekezni, megtanulni kockázatot vállalni, megtanulni felelősen támadni. Röviden: megtanulni játszani.

Ezzel egyet is értek.
DE!
A csapat működése:
Varis: felderít, gömböl. Célpont megvan.
Leadja hadisnak. (Szöviben van)
Hadis:
Támad, mindennel, amit elér.
Szól MF barátnak, aki környéken van, és ütés után indul
MF barát mindíg 3-4 körre van tőle.
MF barát értasíti haverokat, akik 3-4-5-6 körrel lejjebb vannak.
"Nézz teljest"
ez a jelszó
mindíg úgy megy, hogy le van zsírozva, ki mikor, kit támad.
SMS, MSN, Skype? telefon.
Egy szintel feljebb szövi tagjai cserélődnek.
A csapat így csinálja.
Egymást segítve folyamatosan cserélődve haladnak.
És "NÉZZ TELJEST"

Ezt nem tudod megmagyarázni, ha belepusztulsz sem.

Sokszor jó a teljes, de KISKAPU!!!!!!

Ati 10-01-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127430)
Sokszor jó a teljes, de KISKAPU!!!!!!

Egy mindenki számára, bármikor, korlátlanul elérhető funkció nem kiskapu. Tudom, hogy zavaró, hogy kitámadsz, bédtelen az országod, és eközben mások megtámadnak, de ez így működik. Tessék gondoskodni ilyenkor is a megfelelő védelemről.

Nem szabálytalan, ha valaki a felelőtlenül tök üresen hagyott országodat megtámadja.

Ezt tessék már végre megérteni.

yenkie 10-01-2007 19:57

full poén

Mf haverok támadnak vakon, és már ki is van védve
heti 1-2 támadással nem esnek szét, és kicsi klánként működnek
ált 7-9 ori van egyben
ezek A-ban valahogy összekeverednek 1 klánba
előbb-utóbb.:(
azért eszük van.:o

yenkie 10-01-2007 19:58

más

nem ide tartozik, de magyarázza meg valaki, hogy 6k íj toronyban hogyan véd 40k lovat?
nekem sehogy nem jött ki
de működik

Ati 10-01-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127432)
full poén

Mf haverok támadnak vakon, és már ki is van védve
heti 1-2 támadással nem esnek szét, és kicsi klánként működnek
ált 7-9 ori van egyben
ezek A-ban valahogy összekeverednek 1 klánba
előbb-utóbb.:(
azért eszük van.:o

erre abból következtetsz, hogy a szemét gonoszok használják a teljes krónikát, amit amúgy mindenki más is használ?

Ez ugye csak valami rossz vicc? Ha az, akkor kérlek, hogy a viccek topicban folytasd, ne itt. Köszönöm.

Ati 10-01-2007 19:59

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127433)
nem ide tartozik

Akkor miért itt kérdezed?

Gyerekek, direkt szórakoztok?!

yenkie 10-01-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 127431)
Egy mindenki számára, bármikor, korlátlanul elérhető funkció nem kiskapu. Tudom, hogy zavaró, hogy kitámadsz, bédtelen az országod, és eközben mások megtámadnak, de ez így működik. Tessék gondoskodni ilyenkor is a megfelelő védelemről.

Nem szabálytalan, ha valaki a felelőtlenül tök üresen hagyott országodat megtámadja.

Ezt tessék már végre megérteni.

Figyu
17k íjam volt toronyban, és egy ilyen banda 3 nap alatt 500 hekit vert le rólam.:(
mindenki azt mondta, hogy teljesből nézett ki
DE ISMERIK EGYMÁST ÉLŐBEN!!!!!!!!!!!
JA és nem támadtam ki

Ati 10-01-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127436)
Figyu
17k íjam volt toronyban, és egy ilyen banda 3 nap alatt 500 hekit vert le rólam.:(
mindenki azt mondta, hogy teljesből nézett ki
DE ISMERIK EGYMÁST ÉLŐBEN!!!!!!!!!!!
JA és nem támadtam ki

Akkor hol van szó csalásról? Többen is be tudnak ütni. Megoldás: nagyobb védelmet kell tartanod.

Nem egyből csalónak kikiáltani mindenkit, aki meg mert támadni...

Hogy a teljes krónika hogy jön ide ezek után, arról már aztán végképp halvény fogalmam sincs.

Tessék végre megtanulni játszani. Stratégiai tanácsokat rengeteget olvashatsz itt a fórumon, ha konkrét kérdésed van, akkor a megfelelő témában itt a fórumon is kérdezhetsz másoktól.

yenkie 10-01-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 127439)
Akkor hol van szó csalásról? Többen is be tudnak ütni. Megoldás: nagyobb védelmet kell tartanod.

Nem egyből csalónak kikiáltani mindenkit, aki meg mert támadni...

Hogy a teljes krónika hogy jön ide ezek után, arról már aztán végképp halvény fogalmam sincs.

Tessék végre megtanulni játszani. Stratégiai tanácsokat rengeteget olvashatsz itt a fórumon, ha konkrét kérdésed van, akkor a megfelelő témában itt a fórumon is kérdezhetsz másoktól.

Ez meddő vita Ati.
Te más szemszögből nézed, a dolgokat, és ezért nem is lehet hibáztatni téged.
A véleményemet leírtam, és várom a fejleményeket.
Számoltam, átépültem, várok.
De a módszer él, és virul, pont azért, mert nem lehet megfogni.
Aki megtámad, és bejön annak szoktam gratulálni.
vagy mert szemfüles volt, vagy mert tényleg erősebb.
Csak néha gondolkodom, kombinálok, pláne, ha tudom ki volt a támadó.
Még csak annyit, hogy X szövi varija renget reggel 6-7 között, 8-as váltásnál meg MF támadót kapok?

Ati 10-01-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127440)
Ez meddő vita Ati.
Te más szemszögből nézed, a dolgokat, és ezért nem is lehet hibáztatni téged.
A véleményemet leírtam, és várom a fejleményeket.
Számoltam, átépültem, várok.
De a módszer él, és virul, pont azért, mert nem lehet megfogni.
Aki megtámad, és bejön annak szoktam gratulálni.
vagy mert szemfüles volt, vagy mert tényleg erősebb.
Csak néha gondolkodom, kombinálok, pláne, ha tudom ki volt a támadó.
Még csak annyit, hogy X szövi varija renget reggel 6-7 között, 8-as váltásnál meg MF támadót kapok?

1, "Hatalmas" módszer az, hogy megtámadnak. Többen is. Hogy erre még más nem jött rá... :) (Komolyan nem értem, hogy mi a problémád különben.)

2, JKSZ-jelentővel próbálkoztál már? Ha nem, akkor miért is nem? Ha igen, akkor miért is nem gondolod, hogy azért nem lett vele semmi, mert teljesen normális, ami történt?

yenkie 10-01-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 127441)
1, "Hatalmas" módszer az, hogy megtámadnak. Többen is. Hogy erre még más nem jött rá... :) (Komolyan nem értem, hogy mi a problémád különben.)

2, JKSZ-jelentővel próbálkoztál már? Ha nem, akkor miért is nem? Ha igen, akkor miért is nem gondolod, hogy azért nem lett vele semmi, mert teljesen normális, ami történt?

JKSZ bejelentő???
Emlékszel?
nem.
Egyik orim azért veszette írásjogát, mert bizonyított JKSZ bejelentés mertem szólni, hogy ki lettem röhögve.
Bizonyítani????????????
Leírtam a módszert.
Bizonyíthatatlan.
Másik topicban írtad, hogy külső beszélgetések (msn, sms, skype) nem bizonyítékok.
Sajnálom, hogy nem látod a dolgok közötti összefüggéseket.
Egyszer élőben, higgadtan el tudnám magyarázni, de erre vajmi kevés az esélyem:(

Ati 10-01-2007 20:24

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127443)
Bizonyítani????????????
Leírtam a módszert.
Bizonyíthatatlan.

Leírtad, hogy nézik a teljes krónikát a gonosz dögök, amiben különben nem is szerepelsz, mert nem támadtál ki.

Ez mire módszer?

yenkie 10-01-2007 20:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 127444)
Leírtad, hogy nézik a teljes krónikát a gonosz dögök, amiben különben nem is szerepelsz, mert nem támadtál ki.

Ez mire módszer?

olvasd végigplz
varis gömböl, hadi támad, majd értesít
többi hadi támad
játékon belül nincs üzi, fórum ritkán.
csak kívűl beszélnek
de mondom meddő a dolog
úgysem fogadod el, amit mondok

Ati 10-01-2007 20:33

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127445)
olvasd végigplz
varis gömböl, hadi támad, majd értesít
többi hadi támad
játékon belül nincs üzi, fórum ritkán.
csak kívűl beszélnek
de mondom meddő a dolog
úgysem fogadod el, amit mondok

Abszolút nem fogadom el, mert ha ilyen szitu van, amit leírsz, az tipikus jksz, amit egy bejelentővel simán ki is lehet szórni.

Ha nem lett kiszórva, akkor valószínűleg nem ez történt.

Úgyhogy tényleg meddő, mert Te sem fogadod el, hogy nem feltétlenül csalás, ha valaki meg mer támadni.

yenkie 10-01-2007 20:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 127446)
Abszolút nem fogadom el, mert ha ilyen szitu van, amit leírsz, az tipikus jksz, amit egy bejelentővel simán ki is lehet szórni.

Ha nem lett kiszórva, akkor valószínűleg nem ez történt.

Úgyhogy tényleg meddő, mert Te sem fogadod el, hogy nem feltétlenül csalás, ha valaki meg mer támadni.

soha nem balhézok, ha támadnak, és megvernek
ez egy ilyen játék.
el kell fogadnom, hogy ez a véleményed, hisz TE alkottad
ezért milló köszönet, mert nagyon sok embernek adtál napi szórakozást.
(a piros azért fájt kicsit);)

Ati 10-01-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127447)
(a piros azért fájt kicsit);)

Mielőtt mások félreértik (vagy Te :)) -- a piros az offtopic miatt ment.

Synkel 10-01-2007 20:40

Yenkie, bevallom, én se értelek. Ha nem támadtál ki, hanem beíjazva védekezel mint állat, akkor mi köze a krónikának az egész bulihoz?

yenkie 10-01-2007 20:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 127448)
Mielőtt mások félreértik (vagy Te :)) -- a piros az offtopic miatt ment.

off
tudom, és bocs:)
de arra kaptam választ máshonnan
érdekelt a dolog
na menek alszi
jó éjt

yenkie 10-01-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 127449)
Yenkie, bevallom, én se értelek. Ha nem támadtál ki, hanem beíjazva védekezel mint állat, akkor mi köze a krónikának az egész bulihoz?

mivel be voltam védve, "mint állat" varival felmértek
számoltak, csaptak, info
A srácot aki kezdte, ismerem
ő mondta el az egész dolgot
de nem fogom kiadni, mivel nem belsőn ,hanem élőben mondta el.
én beszoptam, Atinak meg azért szóltam itt, mert a topic erről szól
sajnos nem mindenki a tiszta játék híve:mad:

szajonara 10-02-2007 04:58

Szerintem megfejtettem mi ennek a lényege de ahhoz, hogy ne legyen JKSZ ahhoz a célpontnak támadnia kell. Itt max olyat tudok elképzelni, hogy van egy szövi és pár MF akik haverok, kiszemelnek egy országot, a hadis betámadjan nem max sereggel, bízva abban hogy kisérni fogják, ha kisérik megy az msn "krónika" jelszóval. Ekkor a szövi hadisa esetleg mindkettő és az MFek rárepülhetnek a lepattanás után. Szerintem ez érthető és valszeg nem bizonyítható. Csak a téma felhozója nem azt írta amire gondolt. Sajnos ez benne van a pakliban és nehéz szinte lehetetlen lenne olyan szürőt létrehozni ami védene az ilyenek ellen. Arról nem is beszélve, hogy egy MFet ki lehet csontozni így, de egy átlagos vagy átlag feletti szövit semmikép.

yenkie 10-03-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 127492)
Szerintem megfejtettem mi ennek a lényege de ahhoz, hogy ne legyen JKSZ ahhoz a célpontnak támadnia kell. Itt max olyat tudok elképzelni, hogy van egy szövi és pár MF akik haverok, kiszemelnek egy országot, a hadis betámadjan nem max sereggel, bízva abban hogy kisérni fogják, ha kisérik megy az msn "krónika" jelszóval. Ekkor a szövi hadisa esetleg mindkettő és az MFek rárepülhetnek a lepattanás után. Szerintem ez érthető és valszeg nem bizonyítható. Csak a téma felhozója nem azt írta amire gondolt. Sajnos ez benne van a pakliban és nehéz szinte lehetetlen lenne olyan szürőt létrehozni ami védene az ilyenek ellen. Arról nem is beszélve, hogy egy MFet ki lehet csontozni így, de egy átlagos vagy átlag feletti szövit semmikép.

Célponznak nem kell támadni, kisérni.
Mf tudja, hogy a kezdő hadihoz befér, ezért akit az beütött, neki is menni fog.
Katmorál a sikeres támadás után lefelé megy, ergo még könnyebb is a dolga.
Így paszolgatják a célpontot.
Szövi meg max annyit tehet, hogy veri a támadókat, akik mennek le a célpontal, és folyamatosan rajta hozzák vissza a földet.:)
Soha nem fogod meg őket, csak a játékon belül bevallják a dolgot.:):(

Solya 11-21-2007 16:14

földleadás

Jelentettem be jksz-t, amiben földleadásra gyanakszom és bizonyítékokkal alá is támasztottam.

Ezzel kapcsolatban csak azt szeretném kérdezni: h az ilyen bejelentéseket mikorra várhatom, h kivizsgálják? Mert szeretném tudni hány nap eltelte után vehetem úgy, hogy alaptalan volt a gyanúm!

Remedy 11-21-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by Solya (Post 136776)
Jelentettem be jksz-t, amiben földleadásra gyanakszom és bizonyítékokkal alá is támasztottam.

Ezzel kapcsolatban csak azt szeretném kérdezni: h az ilyen bejelentéseket mikorra várhatom, h kivizsgálják? Mert szeretném tudni hány nap eltelte után vehetem úgy, hogy alaptalan volt a gyanúm!

Bár az adatgyűjtés az országok tevékenységéről folyamatos, a részletes emberi kivizsgálás csak heti egy alkalommal történik, ezért ha bejelentettél valakit, ne várd, hogy azonnal áthelyezésre is kerül.

(benne van a faqban)

Solya 11-21-2007 16:27

Okés ezt tudom, no de mégis melyik nap?
Esetleg még ezen a héten megtudom, vagy mondjuk éppen tegnap ellenőrízték és akkor várhatok a jövő7ig. Vagy ez olyan amit nem tudhatunk.:)

Remedy 11-21-2007 16:35

Quote:

Originally Posted by Solya (Post 136779)
Okés ezt tudom, no de mégis melyik nap?
Esetleg még ezen a héten megtudom, vagy mondjuk éppen tegnap ellenőrízték és akkor várhatok a jövő7ig. Vagy ez olyan amit nem tudhatunk.:)

Logikailag ha egy hetet varsz, barmikor adtad be, megnezik. Nem?

-Fegya- 11-21-2007 16:36

Quote:

Originally Posted by Solya (Post 136776)

A JKSZ bejelentőn szerintem nem lehet ilyen JKSZ-t bejelenteni, mert az az ellened irányuló JKSZ-ek bejelentésére való. Földleadás viszont aligha irányult ellened.

All times are GMT +1. The time now is 14:59.