Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Működik a JSZK? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2339)

szajonara 09-21-2007 23:07

Működik a JSZK?

Hi,

Ismét ara fanyarodtam, hogy ide írjak Most már 4/N ben vagyok és szörnyű dolog történt a szövinkel. :( Még 5 ben kibukott mellőlünk a vari, de ez az élet rendje a gyenge elbukik. Viszont most felvettünk egy új tagot. Az egy dolog, hogy semmiben nem volt együttműködő, de alig fél napja volt velünk egyszercsak elvitte mindenkitől az összes íjat 10 körre úgy hogy őt senki sem támadta. Egy kör múlva 2 ori is ránkszállt. Egy körben 5 sereget indítottak 600 lóval fejenként, az 10 ütés üres oriban, be is vertek rendesen, az új tag nem kommunikál velünk és öt nem ütötték, mindhármunkat szétszedtek, elég rendesen. A vezér kirakta de 24 körnek el kell telnie ahhoz, hogy ne szórakozhasson. Most vitte el másodszor mindenki íját, és megint jönnek felénk. Most rá is megy egy sereg de csak 200 lóval úgy hogy nála kb. 20k íj van 10 körig. Tettünk Jszk-t. De eddig nem történt semmi. Próbáltuk megelőzni és elhozni mindenét annak a körnek az elején amikor visszajött minden hátha akkor nem tud vinni, de vett íjat és megint mindent vitt. Ilyenkor mit lehet tenni???

Synkel 09-21-2007 23:22

Elég érdekes szövid van, ha télleg így történt a dolog. Szerintem ha jelentettétek sokkal többet már nem tudtok tenni. Reménykedjetek, hogy a support gyorsan reagál, és kidobják őket anarchba. Segítek reménykedni:)

tdomo 09-21-2007 23:28

Elég nyílvánvalónak tűnik, de nem nagyon bizonyítható. Ha nem is rakják át anarchiába őket, én a helyetekben 24 kör után mindent megtennék, hogy megtoroljam ezt a gerinctelen magatartást.

szajonara 09-21-2007 23:45

Ha a support nem lép a megtorlás az biztos lesz. Még ha egész éjszaka ütnek, akkor is pár nap alatt megint ütőképesek leszünk. A JSZK-t azért próbáltuk, mert a tiszta játék első lépése az szerintem, de nagy megtorlás lesz, szinte mindenünket kiraktuk a piacra majd ha visszaépítünk legaláb meglesznek, de nagyon szemét a gyerek, úgy látszik éjszaka melózhat mert minden körét úgy kezdi, hogy segítséget kér kb 40x, nehéz lesz tartani de már 120 hekit vesztettünk fejenként lassan nem éri meg nekik ránkjönni, dehát jön még kutyára teherautó! :)

Nanahara 09-21-2007 23:48

miért nem szabiztatok le?

szajonara 09-21-2007 23:58

Nem szokásunk, a volt varink foyton szabizott és el is bukott, a társaim és én inkább a harcolni a végsökig típusok vagyunk :)

Pax Hungaricum 09-22-2007 00:06

Az jó tipus, de néha beletörik a bicskád. Lásd, most. Ki kellett volna nyomni a szöviből, és beszabizni 72 órára. És akkor legrosszabb esetben is csak 1x tudja megcsinálni. :S

Kutyuleee 09-22-2007 00:06

Ezt sztem nem fogja szónélkül hagyni a support.
Dde amúgy amit ajánlani tudok,hogy rakjatok ki piacra mindent.és utolsó körben, mielött bomlik a szövi vegyétek vissza körváltás elött és hivjatok el tőle mindent:D
(jah és JKSZ és nem JSZK:D)

Synkel 09-22-2007 00:16

Csak szólok, szabizni nem egyszerű, ha van kinn segítő sereged.
Amúgy meg szerintem ez messzemenőleg kimeríti a tisztességtelen játék fogalmát.

szajonara 09-22-2007 00:23

Na igen :) kicsit elírtam :) Remélem a Support lép bár már megvan a bosszúterv, lehet kár volt jelenteni. Mind a 3an átépülünk mire vége lesz. Itt félelf tudós létemre úgy jártam a legjobban ha mindenől 7k-t tartottam 680 hekin Az íjak mind toronyban, a vari elég hogy ne ártózzanak, a tolikkal beférek majdnem mindenhova, de most 10k toli lesz, a többieknek meg 12k ló fejenként, ork meg óriás biztos üti őket :) Keményen kapni fognak, ha csak ki nem teszik őket.

J.Ati 09-22-2007 00:25

Én ilyet még nem is hallottam!
Ez egy elég brutál eset és a support csak segít nektek.
Reménykedek én is veletek:)

J.Ati 09-22-2007 00:27

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125829)
Na igen :) kicsit elírtam :) Remélem a Support lép bár már megvan a bosszúterv, lehet kár volt jelenteni. Mind a 3an átépülünk mire vége lesz. Itt félelf tudós létemre úgy jártam a legjobban ha mindenől 7k-t tartottam 680 hekin Az íjak mind toronyban, a vari elég hogy ne ártózzanak, a tolikkal beférek majdnem mindenhova, de most 10k toli lesz, a többieknek meg 12k ló fejenként, ork meg óriás biztos üti őket :) Keményen kapni fognak, ha csak ki nem teszik őket.

Sok sikert:)
Bár ez nem egy szokványos háború szóval itt nem nektek kéne bosszút állnotok szerintem,majd a support:)

Smooth Scroller 09-22-2007 01:35

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 125825)
Dde amúgy amit ajánlani tudok,hogy rakjatok ki piacra mindent.és utolsó körben, mielött bomlik a szövi vegyétek vissza körváltás elött és hivjatok el tőle mindent:D

ebben semmi vicces nincsen. ha ezt megteszik akkor ok sem jobbak nala, kar lenne ezzel elrontani a jksz jelentest...

kutyulee, sztem ez nagyon nem volt jo javaslat.

J.Ati 09-22-2007 01:46

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 125834)
ebben semmi vicces nincsen. ha ezt megteszik akkor ok sem jobbak nala, kar lenne ezzel elrontani a jksz jelentest...

Biztos csak viccnek szánta ,mert ott volt a röhögő fejecske a mondata végén.
Mondjuk ,ha a jksz jelentő nem jön össze akkor valamit kell tenni az biztos és a legjobb az ha,ellenség ellen fordítják a saját fegyverét.
Tehát amit kutyulee írt poénból..

Smooth Scroller 09-22-2007 01:59

en nem tennem meg semmikeppen. se viccbol, se komolyan. akkor se, ha a support nem segit. mondjuk az ilyen tetuladanak nem is anarchban a helye, hanem a toroltek kozott ("nemkivanatos jatekos"), es ha en lennek a support, akkor az osszes orijat kitorolnem. ugyanis ez annyira gusztustalan, szemetlada huzas volt, hogy nem az orit kell buntetni, hanem a tulajt.

remelem ati kulon utanajar a dolognak, mert azert ez megiscsak parjat ritkito eset. nagyon kivancsi vagyok mi lesz a vege.

Valezius 09-22-2007 06:34

Na osztom én is egy kicsit az észt :D

Quote:

Ez teljesen szabályos lenne, én megcsiálnám.

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125829)

Nehogy megbánd ember, ha veled eljátszotta mással is el fogja. Az ő érdekükben is kell jelenteni.

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 125834)

De igen, elhívni gusztustalan, de szabályos. A JKSZ viszont szabályellenes.

Biztos vagyok benne, hogy ezért anarchba rakják őket.

Hornet 09-22-2007 06:49

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 125842)
en nem tennem meg semmikeppen. se viccbol, se komolyan. akkor se, ha a support nem segit. mondjuk az ilyen tetuladanak nem is anarchban a helye, hanem a toroltek kozott ("nemkivanatos jatekos"), es ha en lennek a support, akkor az osszes orijat kitorolnem. ugyanis ez annyira gusztustalan, szemetlada huzas volt, hogy nem az orit kell buntetni, hanem a tulajt.

remelem ati kulon utanajar a dolognak, mert azert ez megiscsak parjat ritkito eset. nagyon kivancsi vagyok mi lesz a vege.

Na szóval.Ez az este nem gyenge.:(
Nem csodálom,hogy meg akarják bosszulni az őket ért sérelmek miatt ezt az emberkén.:mad:

De abszolút Smoothnak adok igazat.Nem kívánatos játékos és mindenhonnan törölni kéne.;)
Mert ha átdobják Anarchba ott is csak ezt a szemétséget csinálja.

Ne hagyják már hogy azt tegye amit szeret

Valezius 09-22-2007 06:56

a büntetés mértékét nem nekünk kell eldönteni, ahogy a bíróságon se külső emberek döntik el, hogy 20év vagy életfogytig...

laci 09-22-2007 07:17

Viszont ha a belső fórumra hülye módon bemásolt káromkodós-fenyegető üzenetet ti írtátok, akkor nektek is vaskos piros lesz, kedves Szajonara...

Synkel 09-22-2007 07:22

Quote:

Originally Posted by laci (Post 125854)
Viszont ha a belső fórumra hülye módon bemásolt káromkodós-fenyegető üzenetet ti írtátok, akkor nektek is vaskos piros lesz, kedves Szajonara...

Ez tuti. Azt azér érdekesnek tartom, hogy a másiknak még van arca közösön nyavajogni, hogy neki milyen csúnyát írtak...

Cassandra 09-22-2007 07:37

Quote:

Originally Posted by laci (Post 125854)

Nem, mert ha az illető nem buhergált bele, akkor az a beirás szövifórumon született nem priviben.;)

Privinél így néznek ki a feladó adatai és ez fölül van:
********* (#******) - 2007-09-21 18:58:24

Szövifórumnál pedig így és alul van:
********* (#******), 2007-09-22 08:25:57

Abban az üziben az utóbbi formátum volt.;)

Nem tartóm szépnek ezt a stílust, de meg tudom érteni, ha tényleg róla van szó.:)

Kubbi 09-22-2007 07:41

Én mindig hosszasan ebeszélgetek, az új tagokkal. Néha a játékról, majd egyéb dolgokról. És ha debil módon válaszol, vagy bármi furi van benne, akkor keresünk mást.
Így el lehet kerülni a hasonló szövit. :)

Deni 09-22-2007 07:42

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 125860)
Én mindig hosszasan ebeszélgetek, az új tagokkal. Néha a játékról, majd egyéb dolgokról. És ha debil módon válaszol, vagy bármi furi van benne, akkor keresünk mást.
Így el lehet kerülni a hasonló szövit. :)

Ne hidd.. sokszor értelmesnek tűnő ember is kifordul magából.. vagy éppen hogy kimutatja a foga fehérjét.. én ezért vagyok mindig csak olyanokkal szöviben, akiket ismerek..

Fefe013 09-22-2007 07:57

El kellett számolnom 10-ig, h szalonképesen tudjak hozzászólni, nem velem csinálták, de nekem is ökölbe szorul ilyenkor a kezem, remélem a support minél előbb rendezi ezt a dolgot és megszabadulunk ezektől az elemektől végleg!:mad::mad:
Ilyenkor azért sajnálom, h 4/N-ben nincs orim:(

Dragi 09-22-2007 08:06

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 125862)
Ilyenkor azért sajnálom, h 4/N-ben nincs orim:(

Sose tedd :p:p:p

amúgy sajnos az Nnem egy nagy csoport hogy válogatni lehessen a szövisek közül amíg ott voltam kb. 3* láttam dipóba hirdetést abból 2* mindig ugyanaz az emberke hirdetett :p így hát sajnos nem nagy a választék

Pax Hungaricum 09-22-2007 08:21

Quote:

Mi a bajod a Játékos Szívügyi Követséggel? :(

:D:D:D:D:D:D:D

Fefe013 09-22-2007 08:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 125863)
Sose tedd :p:p

Csak most szeretnék ott lenni, míg a support döntésére várunk;):D:D

Pax Hungaricum 09-22-2007 09:12

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 125866)
Csak most szeretnék ott lenni, míg a support döntésére várunk;):D:D

Minek. ha tényleg bűnösök, (a leírtak alapján annak tűnnek) akkor úgy is megkapjuk őket nemsokára odalent. Nem kell ahhoz 4/N-ben lenni, hogy lásd őket piros-kék szövegkörnyezetben. :D

Egyébként a témához annyit szeretnék hozzáfűzni még, hogy sajnos ilyesmik előfordulnak, és nem is olyan ritkán.
Csak sokan nem jelentik fel, mert nem is tudják mi ez. Pl egy két kezdőtől hallottam már panaszt "rosszalkodó" szövetségesekre...
Lehet ezt kicsiben is csinálni, meg nagyban is. Sajnos ilyen játékosok mindig vannak :(

Valezius 09-22-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 125861)
Ne hidd.. sokszor értelmesnek tűnő ember is kifordul magából.. vagy éppen hogy kimutatja a foga fehérjét.. én ezért vagyok mindig csak olyanokkal szöviben, akiket ismerek..

Az elején is ismerted a szövijeidet? :rolleyes:

Deni 09-22-2007 09:44

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125878)
Az elején is ismerted a szövijeidet? :rolleyes:

Természetesen nem.. de meg is szívtam nem egyszer.. idő kellett mire kialakult a mostani társaságom.. de most már új emberrel nem játszanék szívesen.. :rolleyes:

Valezius 09-22-2007 09:46

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 125880)
Természetesen nem.. de meg is szívtam nem egyszer.. idő kellett mire kialakult a mostani társaságom.. de most már új emberrel nem játszanék szívesen.. :rolleyes:

Én azt vallom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt...

Deni 09-22-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125882)
Én azt vallom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt...

Tény, hogy megérdemelne.. de nekem már nincs ehhez türelmem.. így maradnak a barátok.. és ha új ember kerül a gépezetbe, akkor az biztos, hogy valaki barátnak a valakije és az a barát tartja is érte a hátát..
de ez már azt hiszem a topic totális szétoffolása :)

Nogixer 09-22-2007 10:24

Hali,
ez nem kispályás dolog amit csináltak!
Tételezzük fel, hogy a 3 fős szövi előtte szanaszét szedett egy orit!
Az is lehet hogy szinte ellehetetlenítette "de szép szó" a játékát. Nem jelentette, hanem egy ördögi tervet eszelt ki, hogyan is vehetne elégtételt ezeken az orikon. Csinált egy szövit, beküldte az egyik emberét az oroszlán barlangjába, mondván lesz 24 körük hogy bosszút álljanak!
Vajon ilyen beállításban nem okos:cool: cselekedet?
A support biztosan ki fogja vizsgálni a dolgot, mert gyanítom lehet ott a háttérben más esemény is! Ha történt előtte komoly eseménysorozat, nem biztos hogy ki kellene rakni őket. Nem hiszem hogy ok nélkül ilyet csinál valaki,de ha igen, tényleg nincs helye a játékban!!!:cool::cool::cool:

Valezius 09-22-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 125886)
Hali,
Az is lehet hogy szinte ellehetetlenítette "de szép szó" a játékát. Nem jelentette, hanem egy ördögi tervet eszelt ki, hogyan is vehetne elégtételt ezeken az orikon. Csinált egy szövit, beküldte az egyik emberét az oroszlán barlangjába, mondván lesz 24 körük hogy bosszút álljanak!
A support biztosan ki fogja vizsgálni a dolgot, mert gyanítom lehet ott a háttérben más esemény is! Ha történt előtte komoly eseménysorozat, nem biztos hogy ki kellene rakni őket. Nem hiszem hogy ok nélkül ilyet csinál valaki,de ha igen, tényleg nincs helye a játékban!!!:cool::cool::cool:

Ha azt csinálja, hogy támadják a szövit, és elhívja az íjakat, az unfair, de szabályos.
De ha lebeszéli, hogy elhívja, és aztán támadják be, az nem unfair hanem JKSZ. Azok pedig egy elbírálás alá kell essenek.
Mégha bosszúról is van szó, annak van szabályos módja is. aki csal, az menjen anarchba.

senkit nem szabad érdekeljen, hogy miért csalt!

Nogixer 09-22-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125888)
Ha azt csinálja, hogy támadják a szövit, és elhívja az íjakat, az unfair, de szabályos.
De ha lebeszéli, hogy elhívja, és aztán támadják be, az nem unfair hanem JKSZ. Azok pedig egy elbírálás alá kell essenek.
Mégha bosszúról is van szó, annak van szabályos módja is. aki csal, az menjen anarchba.

senkit nem szabad érdekeljen, hogy miért csalt!

Én nem azt mondtam, hogy nem anarchba való, én csak azt mondom, hogy meg kell vizsgálni, hogy KIZÁRJÁK-e őket, mert ha bosszú, akkor csak anarch!!
Bár ha bosszú, akkor a személyes véleményem szerint nagyon okos:D:D:D

Valezius 09-22-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 125889)
Bár ha bosszú, akkor a személyes véleményem szerint nagyon okos:D:D:D

Nem vagyok az ész nélküli bosszú híve, de ha már harc, akkor legyen nyílt sisakos. :rolleyes:

szajonara 09-22-2007 10:43

Most keltem, ez a gyerek insomniás lehet folyamatosan fenn van, még mindég üres az orink :(, Megnéztem a belső forumot is, sajnos a vezérunk írta neki. És még ő panaszkodik, már több mint egy napja védelem nélkü van mindenki orija, és a support ne tesz semmit, eddig összesen180 hekit vesztettem. Érdekes hogy vannak akik bármi kis hibáért törlést és anarchot kapnak, másoknak meg mindent szabad. :(

Nogixer 09-22-2007 10:45

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125891)
Nem vagyok az ész nélküli bosszú híve, de ha már harc, akkor legyen nyílt sisakos. :rolleyes:

Azért tettem oda :D jeleket, nekem nem jutott volna eszembe ilyen:rolleyes:
Kiváncsi leszek mi lesz a vége?

Dragi 09-22-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 125892)
Most keltem, ez a gyerek insomniás lehet folyamatosan fenn van, még mindég üres az orink :(, Megnéztem a belső forumot is, sajnos a vezérunk írta neki. És még ő panaszkodik, már több mint egy napja védelem nélkü van mindenki orija, és a support ne tesz semmit, eddig összesen180 hekit vesztettem. Érdekes hogy vannak akik bármi kis hibáért törlést és anarchot kapnak, másoknak meg mindent szabad. :(

mondjuk azért elkezdhettétek már volna visszahívogatni az íjjakat :)))

monro 09-22-2007 11:02

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 125886)
Hali,

Na vazze lebuktam :D

All times are GMT +1. The time now is 00:04.