![]() |
Élöhalott Szövije segit?
Hali valaki megtudná nekem mondani ?Van egy hullám és lopjákszöviben van ,hogy tudhatom meg ki lopizza ?Vagy ezt sose lehet megtudni, egyy hullát lehet büntetlenül tolvajolni? ha van megoldás léci részletesen irjátok le kösszike ((10 perc köszike sikerült Keresgetös modszer)))))
|
Quote:
|
Szia!
Semmilyen megoldás nincs a lopás kivédésére és az elkövető ország felderítésésre. A hulla a legsebezhetőbb pont egy szövim belül. Ha nem akarod, hogy lopjanak, akkor ne tartsál olyat az oridban amit el lehet vinni. 0 bánya, 5-7 bank és szinte le vagy védve. |
Quote:
és ezt már jópárszor kivesézték itt a fórumon |
Quote:
|
azért van módszer Pepa:P
ketten is beelőztek:D |
Quote:
|
de még renget is
|
Quote:
akkó csofika :D:D |
Quote:
na azt szerintem még nem olvastam :o |
Quote:
|
Quote:
|
hoppsz erős tévedés:)ki is vettem kissé hamarabb írtam mint ahogy forognak a fogaskerekek:D
|
Csak az a probálgatos mód van?1 köröm van visza és koccol nagyon kéne gyors segi
|
Quote:
|
Quote:
Próbáld a közelebbiket, alattatok. Majd ha 4 körre kerültél, a fölötted levőket. De szerintem valahol a 2 körösök között kell lennie. :) |
Változik a hírnév
Quote:
Mintha a súgóban v.hogy így lenne leírva. |
Quote:
|
"Mivel az Élőhalotton bárki képes átütni akár tolvajjal, akár varázslóval, ezért az ellene irányuló akcióknál csak a nyertes csatáért kapsz hírnvépontot (+ vagy -)."
|
Quote:
*rövid* |
a lopás mértékéből jó eséllyel be lehet lőni, hogy mekkora pontkülönbséggről lopott
ha pénzt lop, azt még én is ki tudom számolni :D:D |
Bocs
Mivel az Élőhalotton bárki képes átütni akár tolvajjal, akár varázslóval, ezért az ellene irányuló akcióknál csak a nyertes csatáért kapsz hírnvépontot (+ vagy -).
Roszzul tudtam.:( Elnézést. |
Köszike sikerült
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:53. |