![]() |
Diplomácia/A szövetség fontos eseményei
A javaslatom a következő lenne:
Kényelmi, ha valaki mnt-t küld az események között jelenjen meg színesen, soxor észre sem veszi az ember ha megkapta. Ha visszavonják kapjon róla értesítőt ugyanúgy ( ha még csak ajánlat volt, és nem volt elfogadva akkoris) Szövetség fontos eseményei: A vezér láthasson több eseményt a szövetségeseiről. Ide tartozik: ha mnt ajánlatot kap. ha sikertelenül gömbölt |
Mindkét MNT-s javaslatot támogatnám.
Ha épp nem saját magammal kötök MNT-t, én is néha átsiklok rajta, hogy kaptam... Aztán jön a zöld, hgoy "Hé, küldtem MNT-t, mér nem fogadod el?" És az is jó ötlet, hogy a vezér láthassa, ha szövetségesei MNT-t kapnak. |
Viszont néha így is brutális egy mozgalmas szövi fontos eseménylistája, úgyhogy én úgy támogatnám ezeket, hogy ki lehessen kapcsolni. Vagy legyen külön.
Pl "A szövetség fontos eseményei" ez alatt legyen egy ilyen: "A szövetség fontos eseményei (bővített, csak VIP országok számára)". És ha arra nyomok, akkor mind a 4 tag összes létező eseményét hozza fel. (nem csak a sikertelen gömböket, meg mnt-ket. Mindent.) |
"A vezér láthasson több eseményt a szövetségeseiről.
... ha sikertelenül gömbölt" Ezt látod a mágikus események/szövetségi eseménylistában. |
Szerintem nem kéne már azt a kilométeres fontos események listáját túlberhelni, valahol a MNT menüpontban legyen egy szövi mnt fül, oszt szevasz!
|
Quote:
A szövetség fontos eseményeibe szerintem MINDEN fontos dolog megvan. A rendszer a mnt-t nem tartja annyira fontosnak, hisz visszavont el nem fogadott mnt-ről még rendszerinfó se jön. |
Quote:
Néha? nálunk mindig :) 2 kérdés:kötöttél már mnt-t? Most is megjelenik, csak épp elveszlik a sok esemény között ezért a javaslat azon volt h SZÍNESEN jelenjek meg ;) Vezér vagy egyáltalán? ha az akkor tuti érdekelne, h mikor kötötték meg a szövetségeseid, hisz akikkel köti az ember azokkal általában a Vezér van kapcsolatba... |
Quote:
Szövetség eseményei? ott nincs ilyen. Események/ mágikus események--- megSUGOm , h ott meg a saját akcioid látod csak ;) |
Quote:
Nem javasoltam volna ha úgy gondolnám minden fontos esemény benne van-e, és különben is én csupán a Vezérhez kértem h ezt láthassa, a többieknek NEM ;) ha neked gond ne légy Vezér ;) ha Vezér leszel rájössz jó tudni ;) |
Quote:
Kivéve, ha rákattintasz a "Szövetségi eseménylista" feliratra, mert akkor a nevével hűen a teljes szövetség akcióit látod. (Természetesen azon tagokét, akik ezt engedélyezték.) |
?
Quote:
Esetleg h buktak a tolvajai? Mer spec én nem látom... |
Quote:
Az egyiket a Mágikus eseményeknél, a másikat az Alvilági eseményeknél. :p |
Quote:
Események- mágikus események- csak a saját mágikus eseményeimet látom:) és ha nem lennék lusta legörgetni látnám a többiekét is :p :D:D:D 4-ből 1 megoldva :) |
Quote:
No akkor ezt meg is beszéltük. Csak azért, mert lusta vagy, nem kellenek újabb menüpontok. ;) |
Quote:
sose kattintok a tolvaj akcióimra :D kivéve most és ott kibukott:) sose kerestem volna ott:) Jó helyen van? :p A szövetség fontos eseményeinél +2 fülnél jobban nézett volna ki, mint a kristálygömb-felmért szövetségek- felmért épület fülek :) |
Quote:
|
Quote:
viccet félre téve, hadi akciom kevesebb van, volt lesz, mint vari ;) sosenem voltam még hulla :p Sajnos az amúgyis régebbi mint én a játékban, szval könnyebben megszoktam. Várnám a véleményeket a javaslattal kapcsolatba! |
Melyikre gondoltál? :)
2007-09-20 14:38:13 xxxxx (#xxxxx) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél. 2007-09-20 14:38:13 xxxxxx (#xxxxxx) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. szerintem nem én voltam az egyedüli aki nem vette észre a szokásos sok esemény között 3. szerintem nem én vok az egyedüli akitől emiatt esetleg visszavonták amiről nincs értesítés (mivel még el sem fogadtam) és ezért sodrodott a békéből majdnem háborúba, mert azt állította h nem is kapott 4. szerintem van akkora jelentőségű esemény mnt egy hadi esemény 5. szerintem szem kímélő kényelmi dolog |
Quote:
|
Quote:
akkor legyen vastagabb betű... :p ok megtanulok ujra olvasni... xxx országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs. xyy országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs. yyy kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél. xxy országától megérkezett 0 ipari, 0 gazdasági, 4 mezőgazdasági, 0 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 4 hadügyi, 0 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercs. + még ehez képzeljetek pár piaci eladtál értesítőt + visszahozták értesítőt, varázslatok értesítőt.... Sztem átfutni szokták a játékosok, nekem könnyebbség lett volna ha vhogy kiemelődik ezek közül, mivel ezekkel nincs teendőm még az mnt-vel van, lenne. |
Quote:
|
Quote:
üzenetváltás van, de még mindenki megküldi és elfogadja eltlhet több mint 24h is, de van aki gyakrabban van és inkább visszavonja mer már furának tartja... stb. |
Quote:
Ezt szövin belül tessék lerendezni, ne egyből a játékot akard megváltoztatni, amiért a szövid körönként írja a tekercseket... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem kötsz mnt-ket , de a nem kötöteket se szeretnéd h lássa a vezéred :p Van kiemelt pontlista amit sztem a többség másra használ;) tudom, de vissza is vonhatja mielőtt elfogadnám, mer lehet te nem vagy még vele tisztába de visszalehet élni csúnyán azzal az országnak a bizalmával aki elküldött feléd 1 mnt-t és te még nem fogadtad ;) A diplomáciai érdekeltségekről meg annyit, h 1 szövinek 1 főnöke van , fontos h tudjon a dolgokról ;) Te úgy gondolod, h 2 szövetségbe 1-1 tagnak mnt-je van ők nem piszkálák egymást , de attól mehet az adok kapok? :D Ilyenről még itt nem hallottam... |
Quote:
Akkor olvasd el amit írtam és utánna kritizálj. azt írtam, azért ne legyen [b]mert[b] egy-egy tagnak mnt-je van. Én mindenkinek megírom, hogy nem kötök mnt senkivel, még régi szövivel sem és ha ezek után valaki küld akkor az magára vessen. Én vagyok annyira gerinces és tisztességes, hogy ne nézzem a felajánlott mnt egy egyoldaló mnt-nek. |
Quote:
hiába olvaslak nem értelek :confused: két oldalű nem lehet egyoldalú... Erről beszélek, h van némi visszaélési lehetőség vele és ezért inkább visszavonja ha nincs gép előtt aki küldi ,erre céloztam. Ergo nem látom a dipi oldalon h küldött, mérges leszek h átverés, mer az eseményeimbe meg bele olvad, a szövi eseményeknél se látom h küldtek-e nekik... Ez bizalom kérdése 4-4 ismeretlen ember között, senki nem tudja a másikról h ki tisztességes és ki él vele vissza... Személyes kérdés :ha nem kötsz mnt-t akkor mér akarsz engem meggyőzni arról, h jó így ahogy van hisz téged egyáltalán nem érint! Azért írom mer volt belőle probléma, csupán a bold-ot v színt szeretet volna ez ember, de látom feleslegesnek tartják ezt a részét... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:57. |