![]() |
ki mennyi időt Hódítózik?:)
Ezt a Topicot nagyrészt csak a szavazás miatt hoztam létre:)
|
Quote:
|
amíg írtad addig én is írtam:)
|
Miért nincs 23 óra 59 perc gomb?
|
Quote:
|
na már megin félre írtam szavazásnál nem de, hanem te:D
|
lehet egy buta kerdesem? az oraszam napontara vagy hetentere vonatkozik? :D:D:D
|
naponta:):)
|
Quote:
sztem napokra vonatkozik:D vagy félnapokra:D inkább |
Quote:
Van aki még a dupla nullán ülve is a hódot nézi a wapon:) |
Quote:
|
Quote:
höhö, olyat én is csináltam már :) igazán megszállottaknak érdemes egy külön gépet telepíteni a wc-be, hogy közben tudj piacolni:D |
oylan nincs, hogy országonkéént 24 órát? :D :D :D
|
Quote:
Na ekkor mondta Békésné itt a függőség kialakulásának vagyunk tanui. Ekkor viszont napi 72 óra felel meg a dolog? DDD |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
DDD Ati, megsem merem emliteni az asszonynak, pedig csábitgattam multkor az számitógépes internetes hütővel is :) De azt mondta szósem lehet róla, a végén onnét etetném a népeimet:) Látjátok feleim, ez az elnyomás, kénytelen vok a nappaliból hódozni. |
Quote:
ez télleg borzasztó:D |
szegáény diákok csak max 2-4et tudnak..bezzeg a portások,a programozók meg az infótanárok..fuuuj:p
|
Quote:
|
mert te függő vagy..én szüneteimet barátnőmeml töltöm;)
|
Quote:
szóval ez az "én meg a nőmmel töltöm az időm" szöveg annyire fel tud idegelni... ez olyan kicsinyes kibúvó az alól hogy nem akar több időd rászánni a játékra... Legalább vallana be, hogy attól fél, hogy függő lesz vagy hogy nem akar rá több időt áldozni, vagy nem tud. És nem ezzel a gagyi indokkal játtsza el a sértettet mert nem hajlandó hajnali kettőkor megnézni hogy tényleg szétzúzom az országát.... :mad: Mellesleg ha a barátnőm miatt esetleg nem tudok játtszani akkor szabizok ott ahol a helyzet megengedi avagy megköveteli.... Csak persze erről csak az tud akivel játtszom, vagy az akivel megbeszéltem hogy hol és mikor folytatjuk azt a kis magánpárbajt.... |
Nem értem, hogy miért kell ezen annyira eldurranni.
Mindenki úgy osztja be az életét ahogy akarja. Ha valakinek a bnője fontosabb (nekem az), s este 2kor nincs kedve felkelni a nő mellöl az ágyból, szerintem az megérthető. Meddig tart egy ilyen általad említett háború? 1-2 nap. Egy szövibe 4 játékos, egy klánba 10 fér be. Szerintem bőven meg tudom oldani, hogy ha a bnőmmel akarok lenni, s Te este akarsz nálam keménykedni, hogy röhögve kivédjelek... Szóval meg tudom érteni azokat is, akik nem ülnek a nap 24 órájában 4-5 böngészőn keresztül bámulva a hódot, hanem napjában 1-2szer néznek be. S ha Te ezeket le tudod verni, akkor "zseni" vagy... S nem értem, hogy miért kell mindenkit szétverni...meg ezzel fenyegetőzni minden fórumon... |
úúú, félelmetes öszzeszámolni mennyi időt töltök az orik előtt:D
|
Quote:
|
És olyat csináltatok,hogy a tálcát azért kellett felemelni 5 sorosra,mert annyi oritok meg volt nyitva? :) És én nem szeretem,ha összecsoportosítja :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Egyéni szociális probléma ha fenyegetve érzed magadat. Nem fenyegettem senkit. Hozzád eddig kb most szólok 3.szorra, szóval nem értem a problémád.:confused: (UI: sajnálom ha valaki nem ért egyet a nézetemmel...) |
Quote:
De azért néha nagy segítség megkérni egy kettő barátot hogy tegye fel a védőket, mert nem tudok belépni :p |
Quote:
és nem csak hódban, máshol is jól jön néha.. és egyébként az énjeim teljesen ekvivalensek, mivel a lányok jó szinészek:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
* a 400. postom ;) * |
Quote:
|
nekem csak kétsoros tálca.:P..én minden nap fent vagyok hajnali kettőig..nem tudok hamarabb elaludni..senki..én csak a szünetekről beszélek..rengeteg időt szánok játékra,csak nem vagyok függőő..ENNYI:P
|
Quote:
|
de barátnő első--bár kicsit érdekes,mikor itt aludt..simi minden :$ és ránézek órára :18 (3G körváltás) nem osk hiányzott h felkeljek orit nézni,de kibírtam:P azok durvák akik 0-24 ig minden KV-t megnéznek..ismerek ilyet..ÁÁÁ:p
|
ha itthon vagyok mindig van 1 böngésző ablak csak a hódnak megnyitva:)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:10. |