Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   6 vagy 12? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2329)

Harcosok 09-19-2007 06:09

6 vagy 12?

Hát a tegnapi gyözködés nem volt elég:S(nem engem kellett gyözködni)
Ugyhogy most megnyitom a külsön is ezt a témát:)
Kérek mindenkit egyértelmű választ adjon:)

Mennyit véd egy tornyos íjász?
6 vagy 12?
Egyéb módosítokat ne ragozzuk az más dolog

Én azt mondom 12:D

Valezius 09-19-2007 06:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 125010)
Hát a tegnapi gyözködés nem volt elég:S(nem engem kellett gyözködni)
Ugyhogy most megnyitom a külsön is ezt a témát:)
Kérek mindenkit egyértelmű választ adjon:)

Mennyit véd egy tornyos íjász?
6 vagy 12? (elfet most ne ragozzuk)

Én azt mondom 12:D

Én nem tudom, de az ellenkezőjét mondom mint te :)

Harcosok 09-19-2007 06:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125012)
Én nem tudom, de az ellenkezőjét mondom mint te :)

Téged is nagyon szeretlek:D
Akkor te mondd a 83-at te érts egyet Vulpival aza biztos...

Valezius 09-19-2007 06:32

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 125015)
Téged is nagyon szeretlek:D
Akkor te mondd a 83-at te érts egyet Vulpival aza biztos...

Kijaza Vulpi? :)

Egyébként nálam a tornyos íjász is 6-ot véd, a torony meg íjászok száma*6, de max férőhelyet :)
Így van beállítva az excel táblám :)

monro 09-19-2007 07:12

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 125016)
Kijaza Vulpi? :)

Egyébként nálam a tornyos íjász is 6-ot véd, a torony meg íjászok széma*6, de max férőhelyet :)
Így van beállítva az excel táblám :)

A torony magában nem véd 6 pontot csak ha van benne egy íjász :)
Ha van benne akkor viszont 6 az íjász védelme + 6 mert a toronyban ül...
Így a kérdésre a helyes válasz 12 pont a védőértéke a tornyos íjásznak.

A tornyok területi védelme nem tartozik a tornyos íjász védőerejéhez közvetlen, hiszen akkor is jár ha csak torony van de elitek vagy lovasok vannak otthon.

Dragi 09-19-2007 07:37

14 :):)

*rövid*

Pax Hungaricum 09-19-2007 09:29

Hozzászólás törölve.....

J.Ati 09-19-2007 09:35

csak,hogy kötözködjünk kedves Hungaricum:D
A katmorál is beleszámít?:D

Pax Hungaricum 09-19-2007 09:35

Hozzászólás törölve.....

Pax Hungaricum 09-19-2007 09:37

Hozzászólás törölve.....

Pax Hungaricum 09-19-2007 09:38

Hozzászólás törölve.....

Harcosok 09-19-2007 10:00

Hát aki tegnap ott volt az msn bezsélgetésben az láthatta:)
Aki meg nem azt ne érdekelje:D

Amugy megvan írva rendesen:
Mennyit véd a tornyos ijász?
És ha jól emléxem odaírtam msot a faji dolgokat hagyjuk:)
Akinek így nem tetszika kérdés inkább ne zavarja meg mayát:D

Harcosok 09-19-2007 10:02

Ja de emléxem már ő mit válaszolt rá amikor kérdezték tőle abban a beszélgetésben:
Szatír
na mostmár mindent tudtok:D

Pax Hungaricum 09-19-2007 10:08

:mad:

Hozzászólás törölve.....

Harcosok 09-19-2007 12:34

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125041)

Egy íjász 6 pontot véd. Egy íjász akkor is 6 pontot véd, ha toronyban van. Csak mivel a torony "működik", kap mellé +6 bónusz védelmet. Ettől függetlenül egy íjász akkor is csak 6 pontot véd, nem az íjász védő értéke emelkedik 12-re, hanem ha bemegy a toronyba, akkor a torony fog +6-ot védeni... Tehát pontatlan már maga a kérdés is.

Pfff:D
Na jó ezt kár ragozni:D
Tornyos ijjász=toronyban lévő ijjász :)
De akkor idézek a súgóból egy kicsit:)

"40 íjásznak ad fedezéket és lőpozíciót , ami által az őrtoronyban lévő íjászok védőereje megduplázódik."
Le van írva tisztán duplázodik az íj védelme:)
Na csak nekem vna igazam?:D

Jaj istenem ilyen tévedésekkel ne vezesd félre akezdöket,hogy az íj ereje nem duplázodik ahnem a torony véd 6-ot stb...
"Tele van szemetelve ilyenekkel a forum":(

Remedy 09-19-2007 12:40

Nekem csak ket kerdesem lenne.

Harcosok: Mi ertelme volt nyitni ezt a topicot?

Tobbiek: Mi ertelme volt egyaltalan valaszolni?

Harcosok 09-19-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 125109)

Harcosok: Mi ertelme volt nyitni ezt a topicot?

A topic nyitás oka:
Tegnap egy ismerösöm probáltam meggyözni ha van tornya és van ijja is akkor 1 ij 12-t véd
Ezt kb 20 percen át
Aztán bekapcsoltam jópár embert msn-ről ők is elmondták neki ezt
A bezsélgetés után megkérdeztem az ismerösöm elhiszi-e már
Válasza nem volt:)

Ezért ma nyitottm neki 1 témát...

Harcosok 09-19-2007 12:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 125109)
Nekem csak ket kerdesem lenne.

Nekem is lenne kettő:)
Ha nem érdekel amit írok akkor miért olvasod az a témát amit én nyitok?
És ha atöbbiek ne válaszoljanak te miért nem tudtad megállni,hogy hallgatsz?:S

Ati 09-19-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 125112)
Nekem is lenne kettő:)
Ha nem érdekel amit írok akkor miért olvasod az a témát amit én nyitok?
És ha atöbbiek ne válaszoljanak te miért nem tudtad megállni,hogy hallgatsz?:S

Ezt muszáj?

Harcosok 09-19-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 125113)
Ezt muszáj?

Ati nem én kezdtem el szerintem azt,hogy na jól kössünk bele a másikba:)
Csak mert válaszolni merek már te is engem fogsz ki:)Mondjuk már megszoktam...

DE kérlek te is írd le errőla témáról a véleményed...
Mert tegnap Mayát azért nem sikerült meggyöznöm mert állítása szerint pont te írtad le valahol az ő igazát...ÁLLÁÍTÁSA SZERINT!

Ati 09-19-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 125114)
Ati nem én kezdtem el szerintem azt,hogy na jól kössünk bele a másikba:)
Csak mert válaszolni merek már te is engem fogsz ki:)Mondjuk már megszoktam...

Teljesen mindegy, hogy ki kezdi. Ha van egy ember, aki mindenkiből ezt hozza ki, akkor annak az embernek kell figyelnie arra, hogy ne provokáljon másokat.

Bogár 09-19-2007 12:59

először is: Harci, miért nem nyitottad a viccekhez vagy a chatbe ezt a topicot?

amúgy én most is azt mondom, amit a tegnap mondtam, amikor megtiszteltetek azzal, hogy behívtatok abba az msn-es káoszba (köszönet érte utólag is). szóval én annak az oldalnak adok igazat, amelyik többet fizet. :)
valaki ajánlott 2 sört eddig, de sajnos nem tudom, hogy melyik oldalon áll. :D

Harcosok 09-19-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 125116)
először is: Harci, miért nem nyitottad a viccekhez vagy a chatbe ezt a topicot?

amúgy én most is azt mondom, amit a tegnap mondtam, amikor megtiszteltetek azzal, hogy behívtatok abba az msn-es káoszba (köszönet érte utólag is). szóval én annak az oldalnak adok igazat, amelyik többet fizet. :)
valaki ajánlott 2 sört eddig, de sajnos nem tudom, hogy melyik oldalon áll. :D

Ja és mert hódos kérdés:)
Ha jól emléxem Dragon volt és ő a 14 mellett:D

Harcosok 09-19-2007 13:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 125115)
Teljesen mindegy, hogy ki kezdi. Ha van egy ember, aki mindenkiből ezt hozza ki, akkor annak az embernek kell figyelnie arra, hogy ne provokáljon másokat.

Elmondod nekem mi volt a provokálásom Remedy hsz elött?
Mert kapásból a kezdő hsz-be ahogy van ugy belekötöttek:)És ráadásul olyan dolgokkal ami ugy ahogy van....

Harcosok 09-19-2007 13:06

Remedynek és Pax Hungaricumnak is olyan választ írtam amilyen módon ők írtak nekem. Ugyhogy nem én provokáltma őket hanem ők engem...
Ez szerintme más dolog...
Most ebéd aztán ha még nem leszek kitiltva folytatom:)

Remedy 09-19-2007 13:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 125119)
Remedynek és Pax Hungaricumnak is olyan választ írtam amilyen módon ők írtak nekem. Ugyhogy nem én provokáltma őket hanem ők engem...
Ez szerintme más dolog...
Most ebéd aztán ha még nem leszek kitiltva folytatom:)

En nem provokaltalak. Teljesen feleslegesnek tartom, hogy topicot nyitsz, amikor tudod a valaszt. A tobbiektol is teljesen feleslegesnek tartom a kotozkodeseket, ami csak es kizarolag a szemelyednek szol. Es Te is pontosan tudtad, hogy ez lesz belole. Ergo, meg se kellett volna nyitni a topicot, de ha mar megnyitottad, a tobbieknek nem kellett volna igy hozzaallniuk.

Nem egeszen ertem, miert pont az en hozzaszolasom tunt neked provokalasnak, kotozkodesnek...

tdomo 09-19-2007 13:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 125122)
Teljesen feleslegesnek tartom, hogy topicot nyitsz, amikor tudod a valaszt. A tobbiektol is teljesen feleslegesnek tartom a kotozkodeseket, ami csak es kizarolag a szemelyednek szol.

Egyetértek.

Harcosok 09-19-2007 13:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 125122)
En nem provokaltalak. Teljesen feleslegesnek tartom, hogy topicot nyitsz, amikor tudod a valaszt. A tobbiektol is teljesen feleslegesnek tartom a kotozkodeseket, ami csak es kizarolag a szemelyednek szol. Es Te is pontosan tudtad, hogy ez lesz belole. Ergo, meg se kellett volna nyitni a topicot, de ha mar megnyitottad, a tobbieknek nem kellett volna igy hozzaallniuk.

Nem egeszen ertem, miert pont az en hozzaszolasom tunt neked provokalasnak, kotozkodesnek...

Akkor kérlek adj 1 tippet ,hogy gyözzem meg az ismim aki 15embertől hiába hallotta,hogy a nincs igaza.
Vagy hagyjam tévhitben?

tdomo 09-19-2007 13:15

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 125124)
Akkor kérlek adj 1 tippet ,hogy gyözzem meg az ismim aki 15embertől hiába hallotta,hogy a nincs igaza.
Vagy hadjam tévhitben?

Linkeld be a súgót.

Harcosok 09-19-2007 13:21

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 125125)
Linkeld be a súgót.

:)Hát a súgónak azt a részét sokszor elolvasta de hát félreért valamit szerintem:)
De ott volt Burning is ő is bemásolta neki a súgóból azt a részt.
Én mindennel probáltam gyözködni...
Nem volt elég
Ugyhogy nem szórakozás képpen nyitottma meg ezt a témát. És nem is akartam senkinek semmi rosszat szólni...De én nem vagyok olyan, hogy türöm az oktalan beszólásokat.
Tudom most ebböl a szövegből valaki kiragad majd egy szót és beírja ez hibás :S De már csak azért se rakom a wordbe:P

Remedy 09-19-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 125124)
Vagy hagyjam tévhitben?

Rovid leszek: igen. Ha nem hiszik el, amit mondok, egyszer, majd megtapasztaljak a sajat borukon. Ennyi. :) Ez nem egy melyfilozofiai kerdes, amirol eszmet kellene cserelni...

Harcosok 09-19-2007 13:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 125135)
Rovid leszek: igen. Ha nem hiszik el, amit mondok, egyszer, majd megtapasztaljak a sajat borukon. Ennyi. :) Ez nem egy melyfilozofiai kerdes, amirol eszmet kellene cserelni...

Na hát nem vagyunk egyformák:)Biztos van olyan is aki el se kezdi neki ezt magyarázni minden ember más:)
Én ugy érzem akkor is bebizonyítom neki, hogy téved és ezálltal legyen erösebb az orija:)

Pax Hungaricum 09-19-2007 13:49

Hozzászólás törölve.....

Harcosok 09-19-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125141)
Jólvan, de ha már bebizonyítasz neki valamit, akkor már ne olyat bizonyíts be, ami nem teljesen igaz...

Ez olyan, mintha volna egy piros almád, amiről 2 színtévesztő veszekedik. Aze gyik esküdözik, hogy sárga, a másik esküdözik, hogy kék....

Tudod mit? Bizonyítsd be neki, hogy 12-t véd.
Számoljon 12-vel.

Csak ha mondjuk agyonverik, miután kiszorozta 12-vel, ne csodálkozzon.... Nem az én haverom, elhiheted, állatira nem érdekel, hogy kit vernek agyon.

És nem provokáltalak.
A hozzászólásaimban kifejtettem, hogy a topicot feleslegesnek, a szavazást meg butaságnak tartom.
És mivel normális hangnemben, segítőkész szándékkal, valami átfogóbb képet próbáltam adni erről a kérdésről számodra, meg a haverod számára, ez messze nem volt provokáció.

A provokáció ott kezdődik, hogy megfenyegetem a családodat, és 72 órára bevitetlek a rendőrörsre...

Tehát leszögezem, nem ismerlek, nem is foglak, és amíg TE nem erőszakoltad ble a hozzászólásaimba, hogy provokáció, addig nekem ez meg sem fordult a fejemben!!!!!!!!!!!! Leírtam a véleményem! Ami NEM ellened szólt, hanem a haverod és teközted zajló teljesen felesleges vita ellen! Egyikőtöknek sincs igaza!

1 torony, ambien van 1 íjász NEM is 6-ot és NEM is 12-t véd!!!!!!
Tehát a topicnak továbbra sincs értelme! Ellened irányuló provokáció miatt sírni meg még úgy sincs értelme! Mert szó sem volt ilyesmiről!
Különben is most írtam először olyan topicba, amihez közöd van... Tehát már a feltételezés is rágalmazás, hogy én előre megfontolt rosszindulattal viseltetem irántad! Ne rágalmazz!

Sajnállak ...
Föleg azért mert ilyen apró dolgokból probálsz ....
Sajnállak komolyan...
Akkor kiderül mindjárt a súgó rosszul vna leírva,hogy nem 6-ot véd egy íj...
Az egyéb bonuszokról itt nincs szó érted?Azt senki se kérdezte az nem ehhez a témához jön...Ugyhogy azpokat hanyagold azokat nem kérdeztme ne is írd le öket most itt ne is törödj azokkal:)
Itt csak az íjról meg a toronyról:)

Pax Hungaricum 09-19-2007 14:11

Hozzászólás törölve.....

Harcosok 09-19-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125145)
Nnna...

A sajnálkozásod helyett (amire egyébként nem tartok igényt, köszönöm szépen) vezesd be "nyomorult, béna, tudatlan, kritikus, bunkó, sértegető" elmémet, hogy HOL írtad azt, hogy nem érvényes semmi bónusz?
Annyi van ott, hogy az elfeket hanyagoljuk.
Én hanyagoltam, egy szót nem írtam elfekről!

De most már kezdem érteni, hogy te provokálsz másokat. Mert ez szín tiszta aljasság amit művelsz.
Én idejövök, egy nyílt fórumba, és elmondom a véleményem, erre te megrágalmazol, hogy direkt rossz szándékkal viseltetem irántad, és hogy provokállak.
Mivel provokáltalak úgy mégis? Mert ezek szerint a saját magad által hibásan megfogalmazott kérdésre hibás választ adtam? talán tanulj meg magyarul fogalmazni, és írd oda: "MEnnyit véd egy íjász, ami toronyban van, ha 100% katonai morállal rendelkezik az ország, és semmilyen más módosító tényezőt nem veszünk figyelembe (pl toronyarány%, faji bónuszok, tudományok, stb)?"
Ugyanis ezek szerint a topic erről szól... De te nem ezt írtad!

Azért mert nem tudsz magyarul fogalmazni, vagy mert a nyitó hozzászólásból kihagytál 3-4 lényeges mondatot, ne fogd rám, hogy provkállak!

Elég szánalmas próbálkozás...

Én azokat kezdem sajnálni, akikkel nap-mint-nap beszélsz... Mert ha megúnlak, egyszerűen letiltalak, aztán nincs gond... De akik ezt nem tudják megtenni, azokat szívből sajnálom.

csak az elejét olvastam el és már meguntam...
az elfeket hanyagoljukból ha te nem tudtál semmire következtetni hát akkor továbbra is csak sajnállak...
védjen neked a torony 6-ot ne az ij 12-öt is legyél vele boldog:D

Pax Hungaricum 09-19-2007 14:18

Hozzászólás törölve.....

Harcosok 09-19-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 125147)
ui: a súgóval semmi baj, ugyanis a súgó KITÉR az egyéb szorzótényezőkre... Azért, mert esetleg aki nem ismeri a súgót, meg tudod téveszteni azzal, hogy egy épület leírásából kimásolsz 4 sort, és vagy 10-et nem (amiben lényeges dolgok vannak) az nem azt jelenti, hogy azonnal igazad lett.

Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy "Fasz...".
Erre te felháborodsz, hgoy miért modnok ilyeneket...

Kérdem én: MIlyeneket?
Hiszen én csak azt akartam mondani, hogy "Faszállító autó, amivel télen a tűzelőt juttatják el a központi fűtéssel nem rendelkező lakosok részére."

Te ezt csináltad. És ismétlem a nyitó hozzászólást és a topicot vagy rosszul írtad meg, vagy kihagytál belőle lényeges dolgokat...

fel is háborodok:D

Pax Hungaricum 09-19-2007 14:22

Hozzászólás törölve.....

Harcosok 09-19-2007 14:23

Na sajnos a topik nem érte el az a célt amit én szerettem volna ugyhogy ne is ragozzuk tovább
Jobban mondva amig a topik nem tér vissza az alap kérdéshez addig én nem fogom...

All times are GMT +1. The time now is 19:31.