![]() |
6 vagy 12?
Hát a tegnapi gyözködés nem volt elég:S(nem engem kellett gyözködni)
Ugyhogy most megnyitom a külsön is ezt a témát:) Kérek mindenkit egyértelmű választ adjon:) Mennyit véd egy tornyos íjász? 6 vagy 12? Egyéb módosítokat ne ragozzuk az más dolog Én azt mondom 12:D |
Quote:
|
Quote:
Akkor te mondd a 83-at te érts egyet Vulpival aza biztos... |
Quote:
Egyébként nálam a tornyos íjász is 6-ot véd, a torony meg íjászok száma*6, de max férőhelyet :) Így van beállítva az excel táblám :) |
Quote:
Ha van benne akkor viszont 6 az íjász védelme + 6 mert a toronyban ül... Így a kérdésre a helyes válasz 12 pont a védőértéke a tornyos íjásznak. A tornyok területi védelme nem tartozik a tornyos íjász védőerejéhez közvetlen, hiszen akkor is jár ha csak torony van de elitek vagy lovasok vannak otthon. |
14 :):)
*rövid* |
Hozzászólás törölve.....
|
csak,hogy kötözködjünk kedves Hungaricum:D
A katmorál is beleszámít?:D |
Hozzászólás törölve.....
|
Hozzászólás törölve.....
|
Hozzászólás törölve.....
|
Hát aki tegnap ott volt az msn bezsélgetésben az láthatta:)
Aki meg nem azt ne érdekelje:D Amugy megvan írva rendesen: Mennyit véd a tornyos ijász? És ha jól emléxem odaírtam msot a faji dolgokat hagyjuk:) Akinek így nem tetszika kérdés inkább ne zavarja meg mayát:D |
Ja de emléxem már ő mit válaszolt rá amikor kérdezték tőle abban a beszélgetésben:
Szatír na mostmár mindent tudtok:D |
:mad:
Hozzászólás törölve.....
|
Quote:
Na jó ezt kár ragozni:D Tornyos ijjász=toronyban lévő ijjász :) De akkor idézek a súgóból egy kicsit:) "40 íjásznak ad fedezéket és lőpozíciót , ami által az őrtoronyban lévő íjászok védőereje megduplázódik." Le van írva tisztán duplázodik az íj védelme:) Na csak nekem vna igazam?:D Jaj istenem ilyen tévedésekkel ne vezesd félre akezdöket,hogy az íj ereje nem duplázodik ahnem a torony véd 6-ot stb... "Tele van szemetelve ilyenekkel a forum":( |
Nekem csak ket kerdesem lenne.
Harcosok: Mi ertelme volt nyitni ezt a topicot? Tobbiek: Mi ertelme volt egyaltalan valaszolni? |
Quote:
Tegnap egy ismerösöm probáltam meggyözni ha van tornya és van ijja is akkor 1 ij 12-t véd Ezt kb 20 percen át Aztán bekapcsoltam jópár embert msn-ről ők is elmondták neki ezt A bezsélgetés után megkérdeztem az ismerösöm elhiszi-e már Válasza nem volt:) Ezért ma nyitottm neki 1 témát... |
Quote:
Ha nem érdekel amit írok akkor miért olvasod az a témát amit én nyitok? És ha atöbbiek ne válaszoljanak te miért nem tudtad megállni,hogy hallgatsz?:S |
Quote:
|
Quote:
Csak mert válaszolni merek már te is engem fogsz ki:)Mondjuk már megszoktam... DE kérlek te is írd le errőla témáról a véleményed... Mert tegnap Mayát azért nem sikerült meggyöznöm mert állítása szerint pont te írtad le valahol az ő igazát...ÁLLÁÍTÁSA SZERINT! |
Quote:
|
először is: Harci, miért nem nyitottad a viccekhez vagy a chatbe ezt a topicot?
amúgy én most is azt mondom, amit a tegnap mondtam, amikor megtiszteltetek azzal, hogy behívtatok abba az msn-es káoszba (köszönet érte utólag is). szóval én annak az oldalnak adok igazat, amelyik többet fizet. :) valaki ajánlott 2 sört eddig, de sajnos nem tudom, hogy melyik oldalon áll. :D |
Quote:
Ha jól emléxem Dragon volt és ő a 14 mellett:D |
Quote:
Mert kapásból a kezdő hsz-be ahogy van ugy belekötöttek:)És ráadásul olyan dolgokkal ami ugy ahogy van.... |
Remedynek és Pax Hungaricumnak is olyan választ írtam amilyen módon ők írtak nekem. Ugyhogy nem én provokáltma őket hanem ők engem...
Ez szerintme más dolog... Most ebéd aztán ha még nem leszek kitiltva folytatom:) |
Quote:
Nem egeszen ertem, miert pont az en hozzaszolasom tunt neked provokalasnak, kotozkodesnek... |
Quote:
|
Quote:
Vagy hagyjam tévhitben? |
Quote:
|
Quote:
De ott volt Burning is ő is bemásolta neki a súgóból azt a részt. Én mindennel probáltam gyözködni... Nem volt elég Ugyhogy nem szórakozás képpen nyitottma meg ezt a témát. És nem is akartam senkinek semmi rosszat szólni...De én nem vagyok olyan, hogy türöm az oktalan beszólásokat. Tudom most ebböl a szövegből valaki kiragad majd egy szót és beírja ez hibás :S De már csak azért se rakom a wordbe:P |
Quote:
|
Quote:
Én ugy érzem akkor is bebizonyítom neki, hogy téved és ezálltal legyen erösebb az orija:) |
Hozzászólás törölve.....
|
Quote:
Sajnállak ... Föleg azért mert ilyen apró dolgokból probálsz .... Sajnállak komolyan... Akkor kiderül mindjárt a súgó rosszul vna leírva,hogy nem 6-ot véd egy íj... Az egyéb bonuszokról itt nincs szó érted?Azt senki se kérdezte az nem ehhez a témához jön...Ugyhogy azpokat hanyagold azokat nem kérdeztme ne is írd le öket most itt ne is törödj azokkal:) Itt csak az íjról meg a toronyról:) |
Hozzászólás törölve.....
|
Quote:
az elfeket hanyagoljukból ha te nem tudtál semmire következtetni hát akkor továbbra is csak sajnállak... védjen neked a torony 6-ot ne az ij 12-öt is legyél vele boldog:D |
Hozzászólás törölve.....
|
Quote:
|
Hozzászólás törölve.....
|
Na sajnos a topik nem érte el az a célt amit én szerettem volna ugyhogy ne is ragozzuk tovább
Jobban mondva amig a topik nem tér vissza az alap kérdéshez addig én nem fogom... |
All times are GMT +1. The time now is 19:31. |