![]() |
Élőhalott, elhullt egységek csatában
Sziasztok!
Keresem, de nem találok passzoló topicot amiben olyan javaslat van, hogy az élőhalott mészárláskor kapja meg a mészárlásban elhulló egységeket /toli, vari/ is alapkatonában. Ha valaki tud róla, hogy már volt ilyen jelezze. Köszi |
Quote:
El lett vetve mint a búza. :D. |
Nem tudod merre találom?
Elvetett javaslatok között? |
Quote:
Éppen én írtam. :p De nem is tudom mi lett vele, csak azt hogy nem lett belőle semmi. Olvass szerintem utána nyugodtan. :) ("egy apro tuning hullahoz" c topik, huszon valahanyadik lapján.) |
köszi :)
/rövid üzi/ |
Szvsz nagyon jó ötletnek tartom.Hulla győztes csatában ellen összes elhullott egységét megkapja (mészárláskor is) mint alap kati.Úgy tudom,most nem az egészet kapja meg.Cimbi támadásánál 56elit halt meg és csak 26-ot kapott meg katiként...További hulla győzelem esetén (mészinél) kapja meg le leölt varik,tolik bizonyos százalékát katonaként. Sztem legyen ez 50%.
Tehát hulla győztes mészinél megkapja összes megpusztult katonai egységet mint alapkatona és a leölt varik és tolik 50%-át alapkatonaként. Elég gyönge a hulla,ennyi plussz járjon már neki.Súgóban is van h az élőhalott sereg csak növekszik és növekszik...Ezzel a tuninggal sztem még élvezetesebb lenne hullaként a játék. |
Quote:
Másrészt nem értem amit írtál. Hullának nincs csata alatti vesztesége. Ha meg arra gondolsz, hogy az ellenfélnél dőlt el 56elit, azt meg azért nem értem, mert a csata alatti veszteség 100%-át megkapod, kivéve a mészár okozta +veszteség. És asszem azért lett elvetve ez az ötlet, mert fentebb a hulla egyszerűen nem jut el a győztes csatához. Tehát nem ez a megoldása a hullának. De szánjatok rá 1-2 órát rágjátok át ki mit írt, hátha jobban látjátok majd a dolgokat utána. :) |
Quote:
valóban nem oldja meg de 5.és szvsz 4. szinten élvezhetőbbé válik és jóval nagyobb pénforrást jelentene. bár erősíteni kéne a hullát v kivenni a játékból,mert jelenleg a hulla semmire nem jó max bohóckodós játékra vagy h tamagocsi szinten játszunk vele. |
megoldás husira: ne lehessen rengetni és gyújatni,+20% tamadóerő
5.szint 20% támadóerő 4. 30% 3.50%.... + amit eddig írtunk lásd fentebb maluszba -1 tábi építés költsége és a nyersi 20%-kal drágább 10%-kal nagyobb emberlopás |
legyen hullából egy játszható hadis faj:p
|
és hullától ne lehessen tekit lopni,de írni se tudjon max 5%-ig.lakiteki kivéve
|
Quote:
|
:confused::confused::confused: szívesen:D
|
Quote:
mondjuk ha vicc volt akkor nagyon rossz vicc :D:D:D |
:Dnagyon belelendültem a dologba.összeszedem magam és leírom h miért is lenne jó:D
|
Quote:
|
késő:D:D
ide vetem magasröptű gondolataim h neked jó legyen:D és h kóstolgatsz idehívom harcosokat és Csufikát:D |
Quote:
|
Quote:
Olyan mint a piac az épületeknél.olyat énis támogatnék hohy mondjuk 30%-át kapja meg a mészárlás áldozatainak is.Igen nagy költség fenntatrani egy hullát és nem rossz ha van rá pénze.Gondolok itt a full elites hullákra akiknél nem egyszer láttam hogy kitámadva egy szövi vagy 20-24 sereggel megy vissza rombolni és a hazafelé tartó elitek nagyrésze elveszik. |
Quote:
|
A mészárlás célja az áldozat országának gyengítése. A mészárlást az élőhalottak esetében sem változtatjuk haszonszerző akcióvá.
|
Gonoszkóp valamennyi javaslatával egyetértek.
Véleményem szerint is jó ötlet egy kicsit erősíteni a hullát. Az orkkal szemben így is elég nagy hátrányt jelent a tekihiány, persze tudom vannak előnyei is. Magam részéről a hulla legnagyobb hátrányának azt tartom, hogy gyújtogatásnál nem tudja - varázslat híján - hogy ki volt az ellenfél, így nehéz visszatámadni és befenyíteni az ellenfelet. Persze tudom vannak rá módszerek hírnév nézegetése, de ez jóval körülményesebb, mint varival térkapu felderítést alkalmazni. Szóval a mészárlás esetén elég lenne 10%-is, de alapelvi szinten ezekből is lehetnének necromaták. |
Van egy külön, "élő" topic a hulla erősítésére, rengeteg javaslattal, véleménnyel és cáfolattal, tényleg kell még egy, hogy felsoroljuk a zseniális ötleteinket?
(gy.k.: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776 ) |
Quote:
De sok sikert hozzá! :p |
Jaj igazad van Kubbi, ezt el is felejtettem, már régen játszottam hullavál. De így még nehézkesebb a dolog.
|
Laci muszáj,mert úgy néz ki az a topic a feledésbe merült.
Ati is dobhatna vmit hogysmint a husival,mert én ilyen állapotban értelmetlennek látom a husit.:D gyönge kezdők,kiélezett varisok és tolisok ellen van csak esélye.normálisan pénzt sem tud szerezni,mert h tekibe rakja és visszajön piacról és nincs génél lelophatják.hiába kereskedik h már nagy pénz van nála nekimennek... |
Quote:
dragabb nyersi? olyan nincs, mindenki ugyanannyiert veheti a piacon. valszeg arra gondolhattal, hogy mint az oriasnal +20% nyersi az epiteshez. juj de jo, hiszen majdnem barki rengetheti es gyujthatja, es meg tobb nyersi is kelljen neki? hu, ezzel aztan meg lehetetlenebb lenne vele a jatek magasabb hekin a draga nyersi piac mellet. de jo javaslat... azonkivul meg tobb emberlopi? igy is allandoan minuszosak a hullak, mert mindenki hozzajuk jarkal, akar meg passziobol is, ismet 1 franko javaslat... a hullat nem maluszolni kell hanem segiteni, mert ugy szetgyujtjak + rengetik, hogy csak ugy fustol. koszi szepen a javaslatot, dijaztam 1 pirossal. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
h nem lehet rengetni,akkor kompenzáljuk azzal,h több nyersi kell neki és építési költség és több.
régebben voltam hulla de 60%körül volt mindig a foglalkoztatottságom,loptak sokat de sosem kerültem minuszba. Felőlem 100pirit is dobhatsz,nem érdekel különösebben,de ha ez neked egy beteges önkielégülést szerez,akkor hajrá:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:31. |