Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Élőhalott, elhullt egységek csatában (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2308)

Reni 09-10-2007 10:31

Élőhalott, elhullt egységek csatában

Sziasztok!

Keresem, de nem találok passzoló topicot amiben olyan javaslat van, hogy az élőhalott mészárláskor kapja meg a mészárlásban elhulló egységeket /toli, vari/ is alapkatonában.
Ha valaki tud róla, hogy már volt ilyen jelezze.
Köszi

Kubbi 09-10-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 123832)
Sziasztok!

Keresem, de nem találok passzoló topicot amiben olyan javaslat van, hogy az élőhalott mészárláskor kapja meg a mészárlásban elhulló egységeket /toli, vari/ is alapkatonában.
Ha valaki tud róla, hogy már volt ilyen jelezze.
Köszi

Én úgy tudom, hogy már volt ilyen javaslat.
El lett vetve mint a búza. :D.

Reni 09-10-2007 10:38

Nem tudod merre találom?
Elvetett javaslatok között?

Kubbi 09-10-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 123834)
Nem tudod merre találom?
Elvetett javaslatok között?

http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=237
Éppen én írtam. :p

De nem is tudom mi lett vele, csak azt hogy nem lett belőle semmi.
Olvass szerintem utána nyugodtan. :)

("egy apro tuning hullahoz" c topik, huszon valahanyadik lapján.)

Reni 09-10-2007 11:01

köszi :)
/rövid üzi/

Gonoszkóp 09-10-2007 11:05

Szvsz nagyon jó ötletnek tartom.Hulla győztes csatában ellen összes elhullott egységét megkapja (mészárláskor is) mint alap kati.Úgy tudom,most nem az egészet kapja meg.Cimbi támadásánál 56elit halt meg és csak 26-ot kapott meg katiként...További hulla győzelem esetén (mészinél) kapja meg le leölt varik,tolik bizonyos százalékát katonaként. Sztem legyen ez 50%.

Tehát hulla győztes mészinél megkapja összes megpusztult katonai egységet mint alapkatona és a leölt varik és tolik 50%-át alapkatonaként.

Elég gyönge a hulla,ennyi plussz járjon már neki.Súgóban is van h az élőhalott sereg csak növekszik és növekszik...Ezzel a tuninggal sztem még élvezetesebb lenne hullaként a játék.

Kubbi 09-10-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123837)
Szvsz nagyon jó ötletnek tartom.Hulla győztes csatában ellen összes elhullott egységét megkapja (mészárláskor is) mint alap kati.Úgy tudom,most nem az egészet kapja meg.Cimbi támadásánál 56elit halt meg és csak 26-ot kapott meg katiként...További hulla győzelem esetén (mészinél) kapja meg le leölt varik,tolik bizonyos százalékát katonaként. Sztem legyen ez 50%.

Tehát hulla győztes mészinél megkapja összes megpusztult katonai egységet mint alapkatona és a leölt varik és tolik 50%-át alapkatonaként.

Elég gyönge a hulla,ennyi plussz járjon már neki.Súgóban is van h az élőhalott sereg csak növekszik és növekszik...Ezzel a tuninggal sztem még élvezetesebb lenne hullaként a játék.

Szerintem ezt a korábban említett topikban kellene folytatni, hogy ne össze-vissza legyenek a hullával kapcsolatos dolgok.
Másrészt nem értem amit írtál. Hullának nincs csata alatti vesztesége. Ha meg arra gondolsz, hogy az ellenfélnél dőlt el 56elit, azt meg azért nem értem, mert a csata alatti veszteség 100%-át megkapod, kivéve a mészár okozta +veszteség.
És asszem azért lett elvetve ez az ötlet, mert fentebb a hulla egyszerűen nem jut el a győztes csatához. Tehát nem ez a megoldása a hullának. De szánjatok rá 1-2 órát rágjátok át ki mit írt, hátha jobban látjátok majd a dolgokat utána. :)

Gonoszkóp 09-10-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 123838)
Szerintem ezt a korábban említett topikban kellene folytatni, hogy ne össze-vissza legyenek a hullával kapcsolatos dolgok.
Másrészt nem értem amit írtál. Hullának nincs csata alatti vesztesége. Ha meg arra gondolsz, hogy az ellenfélnél dőlt el 56elit, azt meg azért nem értem, mert a csata alatti veszteség 100%-át megkapod, kivéve a mészár okozta +veszteség.
És asszem azért lett elvetve ez az ötlet, mert fentebb a hulla egyszerűen nem jut el a győztes csatához. Tehát nem ez a megoldása a hullának. De szánjatok rá 1-2 órát rágjátok át ki mit írt, hátha jobban látjátok majd a dolgokat utána. :)

igen ellen mészi vesztesége volt 56 amiből jóval kevesebbet kapott az illető.
valóban nem oldja meg de 5.és szvsz 4. szinten élvezhetőbbé válik és jóval nagyobb pénforrást jelentene.
bár erősíteni kéne a hullát v kivenni a játékból,mert jelenleg a hulla semmire nem jó max bohóckodós játékra vagy h tamagocsi szinten játszunk vele.

Gonoszkóp 09-10-2007 11:55

megoldás husira: ne lehessen rengetni és gyújatni,+20% tamadóerő
5.szint 20% támadóerő 4. 30% 3.50%....
+ amit eddig írtunk lásd fentebb

maluszba -1 tábi építés költsége és a nyersi 20%-kal drágább
10%-kal nagyobb emberlopás

Gonoszkóp 09-10-2007 11:58

legyen hullából egy játszható hadis faj:p

Gonoszkóp 09-10-2007 12:10

és hullától ne lehessen tekit lopni,de írni se tudjon max 5%-ig.lakiteki kivéve

Dragi 09-10-2007 12:18

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123842)
és hullától ne lehessen tekit lopni,de írni se tudjon max 5%-ig.lakiteki kivéve

húúúúúú köszi :D:D:D

Gonoszkóp 09-10-2007 12:23

:confused::confused::confused: szívesen:D

Dragi 09-10-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123845)
:confused::confused::confused: szívesen:D

vicces kedvedbe vagy vagy komolyan gondoltad az előbbit ?

mondjuk ha vicc volt akkor nagyon rossz vicc :D:D:D

Gonoszkóp 09-10-2007 12:32

:Dnagyon belelendültem a dologba.összeszedem magam és leírom h miért is lenne jó:D

Dragi 09-10-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123847)
:Dnagyon belelendültem a dologba.összeszedem magam és leírom h miért is lenne jó:D

hűűűű ember jól meggondoltad ? Én a helyedbe bele se kezdenék :D Vagy ha írhatnékod van írd le egy lapra és tépd össze :D:D:D Addig csináld amíg el nem múlik :D:D:D

Gonoszkóp 09-10-2007 12:40

késő:D:D
ide vetem magasröptű gondolataim h neked jó legyen:D
és h kóstolgatsz idehívom harcosokat és Csufikát:D

Dragi 09-10-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123849)
késő:D:D
ide vetem magasröptű gondolataim h neked jó legyen:D
és h kóstolgatsz idehívom harcosokat és Csufikát:D

híjjad :) felőlem :) bár akkor benne lesz a javaslatba hogy az élőhalott kilophassa az összes embert az óriás házaiból és a hulla tudjon rengetni hírnév változás nélkül :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sikoly 09-10-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123839)
igen ellen mészi vesztesége volt 56 amiből jóval kevesebbet kapott az illető.
valóban nem oldja meg de 5.és szvsz 4. szinten élvezhetőbbé válik és jóval nagyobb pénforrást jelentene.
bár erősíteni kéne a hullát v kivenni a játékból,mert jelenleg a hulla semmire nem jó max bohóckodós játékra vagy h tamagocsi szinten játszunk vele.

A hulla tényleg eléggé játszhatatlan faj most(én hulla voltam 5-ben ).
Olyan mint a piac az épületeknél.olyat énis támogatnék hohy mondjuk 30%-át kapja meg a mészárlás áldozatainak is.Igen nagy költség fenntatrani egy hullát és nem rossz ha van rá pénze.Gondolok itt a full elites hullákra akiknél nem egyszer láttam hogy kitámadva egy szövi vagy 20-24 sereggel megy vissza rombolni és a hazafelé tartó elitek nagyrésze elveszik.

Dragi 09-10-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 123851)
A hulla tényleg eléggé játszhatatlan faj most(én hulla voltam 5-ben ).
Olyan mint a piac az épületeknél.olyat énis támogatnék hohy mondjuk 30%-át kapja meg a mészárlás áldozatainak is.Igen nagy költség fenntatrani egy hullát és nem rossz ha van rá pénze.Gondolok itt a full elites hullákra akiknél nem egyszer láttam hogy kitámadva egy szövi vagy 20-24 sereggel megy vissza rombolni és a hazafelé tartó elitek nagyrésze elveszik.

hmmm tartson védelmet egy full elites óriást is hazakísérnek x millió sereggel ha fullra kitámad ez nem faj függő ..... az hogy költséges fenntartani egy hullát hát akkor az ork az milyen Olcsó János ?:)

Ati 09-10-2007 14:18

A mészárlás célja az áldozat országának gyengítése. A mészárlást az élőhalottak esetében sem változtatjuk haszonszerző akcióvá.

csofika 09-10-2007 14:50

Gonoszkóp valamennyi javaslatával egyetértek.

Véleményem szerint is jó ötlet egy kicsit erősíteni a hullát. Az orkkal szemben így is elég nagy hátrányt jelent a tekihiány, persze tudom vannak előnyei is.

Magam részéről a hulla legnagyobb hátrányának azt tartom, hogy gyújtogatásnál nem tudja - varázslat híján - hogy ki volt az ellenfél, így nehéz visszatámadni és befenyíteni az ellenfelet. Persze tudom vannak rá módszerek hírnév nézegetése, de ez jóval körülményesebb, mint varival térkapu felderítést alkalmazni.

Szóval a mészárlás esetén elég lenne 10%-is, de alapelvi szinten ezekből is lehetnének necromaták.

laci 09-10-2007 14:56

Van egy külön, "élő" topic a hulla erősítésére, rengeteg javaslattal, véleménnyel és cáfolattal, tényleg kell még egy, hogy felsoroljuk a zseniális ötleteinket?

(gy.k.: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776 )

Kubbi 09-10-2007 14:57

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 123859)
Persze tudom vannak rá módszerek hírnév nézegetése, de ez jóval körülményesebb,

Hát tényleg elég körülményes kideríteni a hírnév változásból, ugyanis a hullán végzett vari/toli akciók nem járnak hírnévváltozással. :D
De sok sikert hozzá! :p

csofika 09-10-2007 14:59

Jaj igazad van Kubbi, ezt el is felejtettem, már régen játszottam hullavál. De így még nehézkesebb a dolog.

Gonoszkóp 09-10-2007 16:07

Laci muszáj,mert úgy néz ki az a topic a feledésbe merült.
Ati is dobhatna vmit hogysmint a husival,mert én ilyen állapotban értelmetlennek látom a husit.:D
gyönge kezdők,kiélezett varisok és tolisok ellen van csak esélye.normálisan pénzt sem tud szerezni,mert h tekibe rakja és visszajön piacról és nincs génél lelophatják.hiába kereskedik h már nagy pénz van nála nekimennek...

Smooth Scroller 09-10-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123840)

-1 tábi helyett inkabb +1 kellene. es mindemellett meg azt is adhatnank a hullanak, hogy az otthonlevo tabornokok bonusz szamitson bele a vedoertekbe, ha mar nincs vedelem varazslat. a hullanak a vedoerteke annyira csapnivalo, hogy hozzajuk jarnak a varisok is foldert. ha meg tart tornyosijaszt full elit mellett, akkor meg megugyse tud utni.

dragabb nyersi? olyan nincs, mindenki ugyanannyiert veheti a piacon. valszeg arra gondolhattal, hogy mint az oriasnal +20% nyersi az epiteshez. juj de jo, hiszen majdnem barki rengetheti es gyujthatja, es meg tobb nyersi is kelljen neki? hu, ezzel aztan meg lehetetlenebb lenne vele a jatek magasabb hekin a draga nyersi piac mellet. de jo javaslat...

azonkivul meg tobb emberlopi? igy is allandoan minuszosak a hullak, mert mindenki hozzajuk jarkal, akar meg passziobol is, ismet 1 franko javaslat...

a hullat nem maluszolni kell hanem segiteni, mert ugy szetgyujtjak + rengetik, hogy csak ugy fustol. koszi szepen a javaslatot, dijaztam 1 pirossal.

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 123859)
Gonoszkóp valamennyi javaslatával egyetértek...

akkor ez is jo volt 1 pirosra.

laci 09-10-2007 20:31

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123866)
Laci muszáj,mert úgy néz ki az a topic a feledésbe merült.

És gondolod, hogy itt több sikere lesz mint a Megbeszélésekben lévő topicban? Ráadásul mind olyan ötletek hangzanak itt el, amelyek a másikban ilyen-olyan formában már (f)elsültek, de nyithatunk még néhány témát az élőhalott erősítéséről, ha gondoljátok ;)

Gonoszkóp 09-11-2007 05:19

Quote:

Smooth,olvashatnál picit figyelmesebben,mielőtt pirivel dobálózol:P

Gonoszkóp 09-11-2007 05:23

h nem lehet rengetni,akkor kompenzáljuk azzal,h több nyersi kell neki és építési költség és több.
régebben voltam hulla de 60%körül volt mindig a foglalkoztatottságom,loptak sokat de sosem kerültem minuszba.
Felőlem 100pirit is dobhatsz,nem érdekel különösebben,de ha ez neked egy beteges önkielégülést szerez,akkor hajrá:D

Smooth Scroller 09-11-2007 08:33

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123932)
h nem lehet rengetni,akkor kompenzáljuk azzal,h több nyersi kell neki és építési költség és több.
régebben voltam hulla de 60%körül volt mindig a foglalkoztatottságom,loptak sokat de sosem kerültem minuszba.
Felőlem 100pirit is dobhatsz,nem érdekel különösebben,de ha ez neked egy beteges önkielégülést szerez,akkor hajrá:D

mi az hogy 1 orit nem lehet rengetni? azert mert hullak maszkalnak rajta a fold immunis lett a foldrengesre? ez alapveto marhasag. az meg, hogy allandoan 60-as volt hullaval a fogid, az azt jelzi, hogy csak alacsony hekin voltal eddig. ha mondjuk 1500 hekin 60-as lett volna a foglalkoztatottsag, akkor a sajat arnyekodat sem tudnad vele megutni. ez azt jelzi, hogy kezdo jatekos vagy, akkor meg minek allsz elo javaslatokkal? az utolso mondtatodra meg nem reagalok.

Valezius 09-11-2007 08:59

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123837)

Ha tart annyi szabad helyet, hogy az a sok katona elférjen, akkor milyen hulla ez?

Quote:

Ha ilyen ötleteid vannak értelemszerűen a másik topicban kéne felvetni :p

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 123857)
A mészárlás célja az áldozat országának gyengítése. A mészárlást az élőhalottak esetében sem változtatjuk haszonszerző akcióvá.

Ez teljesen jogos :)

Valezius 09-11-2007 09:03

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 123886)
azonkivul meg tobb emberlopi? igy is allandoan minuszosak a hullak, mert mindenki hozzajuk jarkal, akar meg passziobol is, ismet 1 franko javaslat...

Ha mindenki hozzá járkál, akkor jó kis autovédelme van, mint az Arénás hulláknak :)

All times are GMT +1. The time now is 09:31.