Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   A magyar válogatott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2305)

Steve 09-08-2007 15:53

A magyar válogatott

Most, hogy szünet van gondoltam elmondhatnátok a véleményeteket a mostani magyar válogatottról.

Szerintem egy ilyen fiatal, szellemes csapatot csak szeretni lehet. Eddig sopánkodtam, de azt mondtam, hogy ezek még csak fiatalok, majd menni fog. De amilyen játékot mostanság művelnek, az elképesztő :) védekeznek, hajtanak, mindenki odateszi magát, a passzok ötletesek és pontosak, szal mintha nem a mi rongyos csaapatunk lenne :) A kövi meccsen már én is kinn fogok tombolni, ez tuti!

Matest 09-08-2007 16:11

Végre egy hajtós magyar focicsapat :) Az ilyen is ritka volt az útobbi években...remélem megmarad ez a stílus. Hajrá Magyarok :)

Matest 09-08-2007 16:52

éééés megvan :)

Steve 09-08-2007 16:56

szép volt fiúk! :)
Törökben kapunk egy zakót, de majd utána megint jók leszünk :)

Valezius 09-08-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by Matest (Post 123683)
Végre egy hajtós magyar focicsapat :) Az ilyen is ritka volt az útobbi években...remélem megmarad ez a stílus. Hajrá Magyarok :)

Sajna a jó játékot nem sikerült gólra váltani :o
Na majd legközelebb :)

Gonoszkóp 09-08-2007 16:57

hajaj reménykedjünk h még jobbak lesznek!
és h vmelyik fővárosi stadionban játszanak ezentúl,nincs idő leutazni.

Gonoszkóp 09-08-2007 16:58

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 123689)
szép volt fiúk! :)
Törökben kapunk egy zakót, de majd utána megint jók leszünk :)

kiegyeznék egy döntetlennel:D

Gonoszkóp 09-08-2007 17:05

dzsudzsák az egyik legjobb.

Nanahara 09-08-2007 17:12

Lehet szeretni őket a hibáikkal együtt.
Sajnos egy jól felkészült komoly csapat ezeket a hibákat ki fogja használni.
De csak így tovább!

belas 09-08-2007 17:17

Én 86-óta nemnéztem focit.....most talán ,megint megszeretem:) hajrá fiuk ,csak igy tovább!!!

Gonoszkóp 09-08-2007 17:18

törököket csaljuk eger alá és nyerünk:)

Matest 09-08-2007 17:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 123690)
Sajna a jó játékot nem sikerült gólra váltani :o
Na majd legközelebb :)

Pedig voltak szép lehetőségeink... de azt hozzá kell tegyem, kaphattunk is volna...

belas 09-08-2007 19:16

Ezt a Gerát pl most Zidanékkal egylapon emlitenék,ha nemitt született vna.....

Kutyuleee 09-08-2007 23:54

Quote:

Originally Posted by belas (Post 123718)
Ezt a Gerát pl most Zidanékkal egylapon emlitenék,ha nemitt született vna.....

Hát igen azért volt 2 akkora bombája is, hogy az egyikbe a kapufa reccsent bele, a másiknál meg ha a kapus 5kilóval könnyebb labdával együtt a hálóban köt ki;)

engem nagyon az utobbi időben már nem érdekelt a magyar foci, mert folyamatosan a szánalmast surolta már a "teljesitmény" amit nyújtott, és elég rossz hatással volt az idegrendszeremre, hogy minden 5. rangú csapat megver minket.
de ez most valami más, végre rájött valaki (bár nem kellett volna sokat gondolkogni ezen eddig sem) hogy a fiatalokat kell játszatni. az elmúlt 2 meccsen bőven a nemzetközi szinvonalat megütő focit láttam,és annak is a szebb változatát:D Ha srácoknak lesz önbizalmuk, akkor nem lesz probléma már a következő nemzetközi tornával sem. és sztem a török meccs sincs leirva még:D

Steve 09-09-2007 09:33

A törökök máltában ixeltek! Na ezek most vagy nagyon ramaty állapotban vannak, vagy a kétmilliós közönség előtt rajtunk fognak elégtételt venni... :S

Gonoszkóp 09-09-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 123755)
A törökök máltában ixeltek! Na ezek most vagy nagyon ramaty állapotban vannak, vagy a kétmilliós közönség előtt rajtunk fognak elégtételt venni... :S

ha jól emléxem nem rég mi kikaptunk máltától:D:D:D:D:mad:

Steve 09-09-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123756)
ha jól emléxem nem rég mi kikaptunk máltától:D:D:D:D:mad:

Az rég volt, akkor még fiatalok voltak a srácok :D

Fefe013 09-09-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 123757)
Az rég volt, akkor még fiatalok voltak a srácok :D

Azóta tapasztalt vén rókák lettek:D:D:D:D:D

Nekem is tetszik, amit láttam az olaszok és a bosnyákok ellen is, persze hibák még vannak, de ezeket ki lehet javítani és akkor.........
Mindenesetre én nagyon bizakodó vagyok:D

Hajrá fiúk!:D

belas 09-09-2007 15:19

Na most megugrott az esélye,hogy legalább az eb-n résztveszünk:)

Synkel 09-10-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by belas (Post 123777)

Eddig 100%-os a bejutási esélyünk, kivételesen:)
Nem vagyok nagy focirajongó, de ha még pár ilyet összehoznak, tuti fogom őket nézni.

Az olasz meccset hálistennek kifigyeltem:)

Gonoszkóp 09-10-2007 16:14

Quote:

Originally Posted by belas (Post 123777)

hiába javulnak a fiúk,túl nagy a lemaradásunk.
ahhoz h bejussunk görögöknek és norvégoknak kéne lemenni a mi régebbi szintüknkre...drukkolok,de sztem csak a kövi eb-n leszünk ott...:(
de a kövi vb-n ott leszünk!!:):D

laci 09-10-2007 17:09

Tényleg jobban játszanak a fiúk, mint eddig, és végre úgy tűnik, jó úton halad a csapat, de azért ne felejtsük el, hogy ugyanezt a bosnyák válogatottat 3-1-re verte idegenben az a csapat, amelyet sokkal rosszabbnak tartottak a a mostaninál és amelyik nem sokkal azután kikapott Máltától, szóval ne a bosnyákok elleni hazai 1-0-tól szálljunk el és kiáltsuk ki Gerát a 2. Zidane-nak.

Ráadásul ez a sovány 1-0 is egy abszolút kétesélyes meccs eredménye, még csak azt sem mondhatjuk hogy egykapuzott a válogatott, de csak egy ment be...

Én most a törökök elleni meccset várom, remélem, sikerül legalább egy döntetlen, és akkor végképp megnyugodhatok hogy megint van/lesz magyar foci :)

Dragi 09-10-2007 17:14

jobban játszunk mint 4 éve!!! :)

Gonoszkóp 09-10-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by laci (Post 123877)
Tényleg jobban játszanak a fiúk, mint eddig, és végre úgy tűnik, jó úton halad a csapat, de azért ne felejtsük el, hogy ugyanezt a bosnyák válogatottat 3-1-re verte idegenben az a csapat, amelyet sokkal rosszabbnak tartottak a a mostaninál és amelyik nem sokkal azután kikapott Máltától, szóval ne a bosnyákok elleni hazai 1-0-tól szálljunk el és kiáltsuk ki Gerát a 2. Zidane-nak.

Ráadásul ez a sovány 1-0 is egy abszolút kétesélyes meccs eredménye, még csak azt sem mondhatjuk hogy egykapuzott a válogatott, de csak egy ment be...

Én most a törökök elleni meccset várom, remélem, sikerül legalább egy döntetlen, és akkor végképp megnyugodhatok hogy megint van/lesz magyar foci :)

valóban,döntetlen nagyon jó eredmény lenne.de nem full ez a válogatott kapott ki máltán..

Gonoszkóp 09-10-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123879)

Hódító...jobban játszom,mint 4 éve:D:D

Gonoszkóp 09-10-2007 17:58

adnék neked zöldet,szamár,de nem megy:)

Dragi 09-10-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123883)
Hódító...jobban játszom,mint 4 éve:D:D

4 éve azt se tudtam mijjaza Hódító :p Az gáz ha most se ?:o:rolleyes:

Gonoszkóp 09-10-2007 18:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123885)

félelf harcosként nem:p

Kutyuleee 09-10-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123879)

Zöld esélyes beszólás, de a rendszer szerint még nincs itt az ideje;)

Nem is a csapat összetételében van óriási változás, hanem abban, hogy végre elkezdett összeszokni ez a friss csapat,de kecsegtetőek a jelek azért. Még közel nincsenek 100%-ra összeszokva a játékosok. azt se szabad elfelejteni, hogy többségük légiós ráadásul, így elég keveset jáccanak egymással, egymás ellen.
Erőnlétükben, és kitartásukban sincs már hiba mint eddig.
És ami a 2legfontosabb:
hogy elkezdtek bízni magukban.
És persze a másik, hogy visszanyerték az emberek bizalmát, és óriási szurkolói biztatást kapnak a srácok!

Gonoszkóp 09-10-2007 18:08

mentálisan és technikailag van még fejlődni való.mai újságban azt olvastam h többségük gyerekkoruk óta ismerik egymást és játszottak együt/ellen ezért egymásért is küzdenek...

Dragi 09-10-2007 18:13

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123887)
félelf harcosként nem:p

off látom sikerült átolvasni a külső fórumot :p:p:p

Gera a legjobb!!!! :)Kedvenc focistám :)

Kutyuleee 09-10-2007 18:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123885)

A hóditó kérlek szépen, egy interneten terjedő vírus. Veszélye abban rejlik, hogy nem magát a gépet támadja,hanem annak felhasználóját.
Alattomosan megbetegiti az agyad szürkeállományát, anélkül hogy észrevennéd. Ennek hatására olyan enzimek termelődnek,amik függőséget okoznak, és arra kényszeritenek, hogy egy hóditó nevü interaktív stratégiai játék elött ülj naphosszakat.

Tünetei:
-Bárhol vagy, mindig csak számolgatsz fejedben, taktikákon töröd az agyad. és minden lehetséges alkalommal számitógép elé ülsz, vagy a telefonod wapját használod
-Az alvásod több maximum 100perces ciklusra oszlik
-ha pénzről beszélsz, forint helyett aranynak nevezed.
-Ha éjszaka megszólal a telefonod, rögtön gép elé ugrasz.
és még nagyon sok hasonló tünete lehet.
vigyázni kell vele, fertőző!!!

Gonoszkóp 09-10-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 123890)
off látom sikerült átolvasni a külső fórumot :p:p:p

Gera a legjobb!!!! :)Kedvenc focistám :)

nem:D
sajna anno gömböztelek:)

Smooth Scroller 09-10-2007 18:18

volt amikor meg az is szegyen volt, ha nem jutottunk ki a vb-re. ma mar ez odaig fajult, hogy az ebre is eselytelenek vagyunk. micsoda szegyen. nem jutunk tul az eb selejtezon sem. szanalmas.

en megszuntetnem magyarorszagon a "profi" labdarugast, mert ezeket az eredmenyeket amator focival is siman lehetne hozni (most en itt nem az utolso meccsre gondolok, hanem jopar ev atlagara), es akkor a lumpolo, lusta, nagypofaju gagyi magyar futballistak nem azt neznek, hogy mennyi a love havonta, meg a nyert vagy vesztes meccsek utan, hanem ujbol dicsoseg lehgetne bekerulni a valogatottba es illetmeny nelkul kene focizni, csak ugy, lelkesedesbol, fociszeretetbol, gyozni akaras miatt.

es akkor lehetne 1-1 jelentosebb GYOZTES meccs utan osztani 1 kis lovet jutalom gyanant. az edzes meg melo utan lenne, nem helyette. fizetes nuku, igy mindjart kiderulne ki az aki focizni akar es ki az aki csak penzt.

nem kellene szetzavarni a klubbokat, de fizetest csak az ott dolgozok kapnanak, a labdarugok nem. sztem ez hosszutavon helyrehozna a magyar labdarugast.

Gonoszkóp 09-10-2007 18:22

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 123893)
volt amikor meg az is szegyen volt, ha nem jutottunk ki a vb-re. ma mar ez odaig fajult, hogy az ebre is eselytelenek vagyunk. micsoda szegyen. nem jutunk tul az eb selejtezon sem. szanalmas.

en megszuntetnem magyarorszagon a "profi" labdarugast, mert ezeket az eredmenyeket amator focival is siman lehetne hozni (most en itt nem az utolso meccsre gondolok, hanem jopar ev atlagara), es akkor a lumpolo, lusta, nagypofaju gagyi magyar futballistak nem azt neznek, hogy mennyi a love havonta, meg a nyert vagy vesztes meccsek utan, hanem ujbol dicsoseg lehgetne bekerulni a valogatottba es illetmeny nelkul kene focizni, csak ugy, lelkesedesbol, fociszeretetbol, gyozni akaras miatt.

es akkor lehetne 1-1 jelentosebb GYOZTES meccs utan osztani 1 kis lovet jutalom gyanant. az edzes meg melo utan lenne, nem helyette. fizetes nuku, igy mindjart kiderulne ki az aki focizni akar es ki az aki csak penzt.

nem kellene szetzavarni a klubbokat, de fizetest csak az ott dolgozok kapnanak, a labdarugok nem. sztem ez hosszutavon helyrehozna a magyar labdarugast.

a mentalitás a léyneg.nyugaton is rengeteget keresnnek.de hiába sztár nem teljesít kispad!és akkor becsületből verekedi magát vissza kezdőbe nem a pénzért.

Dragi 09-10-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 123892)
nem:D
sajna anno gömböztelek:)

hűűűű mér ki is vagyol te ?:o
és mér sajna ?

Drága Blájen barátom ehhh :p romlik a színvonal :p

Gonoszkóp 09-12-2007 20:36

minősíthetetlen bírói teljesítmény!!!!!4
szegény fiúk,profik és remélem nem zuhannak ettől össze!
Büszke vagyok erre a válogatottra!
Vesszen ez a skót és a partjelző

Kubbi 09-12-2007 20:53

Quote:

Originally Posted by Gonoszkóp (Post 124223)
minősíthetetlen bírói teljesítmény!!!!!4
szegény fiúk,profik és remélem nem zuhannak ettől össze!
Büszke vagyok erre a válogatottra!
Vesszen ez a skót és a partjelző

Nem láttam. Mi történt?
Már tudom :(
http://www.nemzetisport.hu/db/05/BB/...ba4eb7db8c.jpg
Ez a "szabályos" szerelés, amiért Gerát kiállították.

Synkel 09-12-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 124226)
Nem láttam. Mi történt?

Jobban jártál...

Gonoszkóp 09-12-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 124227)
Jobban jártál...

az igazi magyar balszerencse.
végre egy normális,ígéretes válogatott erre tőrt döfnek bele...
ez nem normális kis baki volt

All times are GMT +1. The time now is 23:36.