![]() |
Csofika
Elösször gondolkodtam, hogy a megbeszélések közé nyissam, vagy a hódos általános beszélgetések közé. de végülis itt biztos nem lesz senkinek sem útban.:D:D
Azért nyitottam ezt a topicot, mert szerény véleményem szerint, kezd már sok lenni csofikából. És nem azért mert az idegeinken táncol, hanem mert sztem elég negativ hatássa van a fórumon. Sztem nem a legjobb ha a kezdő hódosok idejönnek és azt látják mindenhol csofikától, hogy milyen jó mindenkit saját passzióból lerengetni, és még sokan azt is elhiszik, hogy ezt majd észrevétlenül tehetik, nem beszélve azokról akik ezeknek szenvedő felei lehetnek. A szabályokkal nem törödömségéről nem is beszélve. A játékon belül ez olyan mentalitást képvisel amit szerintem nem kéne terjeszteni, nem hiszem hogy ez a játék arról szólna hogy itt éljük ki eme perverzióinkat. Nem tudom kinek mi a véleménye erről, de erre várok hozzászólásokat, mert én nem látom szivesen, az ilyen gyerekes, értetlen, agresszív hozzáállást. És szerintem, nem a legjobb ha ezzel okoz magának örömet a fórumon, mert még poénnak is rossz amiket ír, nemhogyha komolyan gondolja. |
szerintem nyilvánvaló, hogy mások megbotránkoztatására és/vagy félrevezetésére írja azt, amit ír és szerintem egy kultúrált fórumon ennek nincs sok helye :)
|
Szerintem itézz petíciót Atihoz aláírásokkal megtámogatva, hogy bannolja innen csofikát. Esetleg bannolja mindenhonnan, kivéve a chat topicokból.
Támogatom:D |
Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ezen már elgondolkozott picit... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
engem is eléggé irritál, főleg ez a rengetős passziója, na meg az idióta hozzáállása, meg h elhiszi, h mindenkinél erősebb, és közben oltári nagy baromságokat ír:mad:
|
szerintem meg sajt és nem szeressük :p :)
|
Quote:
|
Én azt mondom intézzük el 5párbajjal :D
Ott majd kiderül, ki a király :D Mivel csofika a legnagyobb király, így valszeg örülni fog, ha a fórumozás helyett több ideje marad a játékra :) |
Quote:
|
Quote:
ha meg tényleg ilyen, akkor igen-igen retardált egy ember :) |
az igen, harcosok az osszes lehetosegre szavazott... :rolleyes:
|
De legalább lehet róla nyitni egy témát, ami pillanatok alatt el fogja érni a 374 oldalt :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Én beadtam az imbát és az utolsó pontra voksoltam.
De tekintve, hogy Csofika nevű kedves felhasználónk hozzászólásainak egyetlen célja a többi felhasználó idegesítése, így azt hiszem, ez a topic munkájának gyümölcseként is felfogható. Amúgy szerintem is "monnyon le". |
Maglyara vele!!!:mad: Kifejezetten utalom a stilusat, mondjuk o pont ezt akarja elerni, hogy irritaljon.
|
Te Bee... Az imbát itt kevesen értik :D Nem a kanin nevelkedtek, mint mi. :D
De csatlakozom. Mondjon le! |
Quote:
El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni! Fogadd ezt meg Csofika és lépj le:D! |
Quote:
Csak ne ide: Anglia, Németország, Hollandia, Spanyolország, Egyesült Államok, Japán. Ezekbe az országokba még szeretnék megnni. Pl ott van Banglades. Nagyon szép város. Költözz oda. :D:D:D:D |
Quote:
|
PSZT!!!
Banglades nem ország. Az egy város. Ne zavard össze csofikát.... És ne köpjél a levesembe. :D (Ha Banglades nevű városban tartózkodna, többé nem merülne fel az a vész, hgoy összefutsz vele... Szerintem már érted miért írtam azt, amit pirossal kiemeltél...) :D |
Quote:
|
Quote:
(ez lett volna a lényeg... amíg bóklászik, addig se netezik...:p) |
Quote:
|
Quote:
Új szenzáció! Csak itt, csak most! Önnek! Csofika Összes Művei - bővített kiadás... Csofika Teljes Hódító Univerzuma - limitált széria... Rendeljen a felsorolt remekművekből, a hatás garantáltan nem marad el! :D |
/Rendelését utánvéttel teljesítjük, fizetni VIP SMS-ben lehet nálam. 1 könyv 2 VIP, de ha egyszerre rendeli meg a 2 könyvet, AKCIÓS áron számítjuk fel! 2 könyv 3 VIP!/
|
:D A hülyének is megéri!
|
Quote:
|
Bőrkötetes van?És dedikált?Unokámnak lenne a nagy(száj) hőstól a hód bajnokától a "kikerülhetetlen" Csoppffikkátúl:DDD
|
Ha dobsz hozzaadasnak egy veder ampert is akkor veszek:D
|
Valaki fake-eli Csofikát, ő ugyanis több mint egy hónapja cselekvésképtelen.
Ime a bizonyíték: http://www.kepfeltoltes.hu/070907/cs...toltes.hu_.jpg |
Csofika miota banned? eszre se vettem....
|
Quote:
|
Quote:
Ati a nagy varázsló, eltüntette csofikát:D:D rosszul láttam, néhol még létezik, de nehéz volt a több mint 100hozzászólásából találni valamit, vagy csak én nem figyeltem?:confused: |
Melik hsz-e érdemelte ki a bannolást?
Vagy csak úgy általában történt, mert nem volt hajlandó pozitív fejlődést felmutatni? |
Quote:
|
Quote:
|
mik lennénk Csokibá nélkül:D:D:D
tudom, emberek:) |
All times are GMT +1. The time now is 20:07. |