![]() |
Építés és képzés
Az lenne a kérdésem ha az épület azonos körben épül fel mint amikor befelyeződik a képzés a képzettek elmennek vagy számukra már biztosított a hely??? Magyarul a körváltákor milyen a sorrend?
Először épület utána képzés vagy fordítva?:confused: |
nem tudom, hogy melyik van hamarabb, de ez nem is lényeges, ha minden igaz
mert amennyire én tudom, hamarabb épülnek föl az épületek, mint hogy ellenőrizné a férőhelyeket - tehát ha igazam van, akkor a képzésnek is lesz helye ilyenkor, ráadásul kv előtt is föl lehet tölteni a beérkező barakkokat, így egy csatánál már védhetnek |
Quote:
|
Quote:
-beérkező épületek -beérkező képzés -csata -hazaérkező seregek -el nem férő csataok eltávolítása |
Quote:
|
Quote:
a csata elött elmennek már az elnem férő egységek. |
Nagyon köszönöm!
|
Quote:
|
"
Quote:
Az itt leírtak is helytállóak? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hát engem tegnap félrevezetett:D:D Na azóta én nem bízom benne:P |
Quote:
|
Quote:
Na akkor mutasd meg 400vipből te tudsz-e csinálni 4órásat:D Én még sose láttam olyat:D Komolyan nem lehet:P:P |
Quote:
Persze ha 1körben 2szer támadnak, akkor ha az 1. csata után túltöltésed lesz, ezek az egységek már nem védekeznek a 2-ban. |
Quote:
|
Quote:
Ugyanakkor nem hiszem, hogy jobban tudnám rombolni a hírneved, mint ahogy te tetted a saját topicoddal :D Te neked nem volt meg a két zöld kocka? :eek: |
Quote:
|
Egyébként mindannyian félreértettetek:
Jön be 20 barakk, kint 500 lovas és képzésből is jön 500 kati. Kv van, bejön a 20 barakk, bejön az 500 kati, bejön egy puszti és elvisz 10 barakkot, megjönnek a hazaérkező seregek és el is mennem, mert nem tudnak hova hazajönni, tehát már utközben elmennek, ami éppen a hazaérkezés köre volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csata után nincs seregelmenetel, csak a következő körváltáskor vagyis, ha van mondjuk 1k helyed, jön be még 20 barakk mondjuk, meg 500 kati beléjük. és kint van mondjuk 500pacid meg otthon 500 ijjad. akkor -jön be 20barakk -jön bele 500kati -csata, mondjuk elpusztul 10barakk -hazaér az 500lovad -így van 250katid aminek nincs helye, de az csak a következő körváltáskor fog elmenni Ráadásul azt már nem is részletezem, hogy a hazaérkező sereged haza is jön mindenkép, mert elösször otthonról mennek el a katik, és csak a legvégén kintről;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a hely ellenörzés a csata elött van, vagyis a csata után hiába nincs hely és kint van 500pacid, hazafognak jönni, és otthonról sem megy el 1 kattancs se. csak 1 kör múlva. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És ha jól emlékszem, amikor végrehajtottunk egy nagyobb pusztítást, akkor mind a csata előtti, mind a csat utáni gömbön ugyanannyi ember volt. Pedig abban a körben értek haza az egységei is. (tehát kísérés volt) Szóval ameddig rajtad kívül nem tapasztalta ezt senki, akkor inkább azt feltételezem, hogy te tévedsz. |
Quote:
Ha kísérsz, akkor igen. Pepának akkor van igaza, ha szembemenetel történik. Férőhelyellenőrzés, pusztítás, kövi kör. A sereg 1 körre van otthonról. Újabb körváltás, férőhelyellenőrzés- a tarthatatlan helyzet miatt dezertál x lovas- hazaér a sereg. |
Quote:
|
Quote:
Hol itt a bibi?:) Én mondjuk belekavarodtam már a leírásokba ,de a lényeg az itt van kiemelve. |
Quote:
Igen, azt mondom, mert úgy van:) Nekem úgy jött le, hogy Pepa ilyen téren van időzavarban. Ha nem így volt, akkor bocs. |
All times are GMT +1. The time now is 21:15. |