![]() |
Ki mennyire utalja Remyt?
Sziasztok!
Ezt a temat foleg Sati kedveert hoztam letre. Itt minden velt vagy valos serelmet fel lehet hozni, es szerintem valaszolni is fogok. Igazabol azert csinaltam, hogy ne mar egy otletem legyen szetoffolva, csak azert, mert szemelyesen utal engem valaki, vagy valakik. Szoval ha lehet, ne tartsatok ezert is nagykepunek, hogy nezd mar, sajat magarol csinal topicot. :) Szavazast is csinaltam :) |
Hát mégha nme is nekem készült a topic, én azért utállak, mert szerintem egy okos tojás vagy :)))
|
Nézd már, saját magáról csinál topicot! :p
:D:D:D |
"Gyerekek, komolyan mondom, egyre hulyebb topicok nyilnak. Hihetetlen. Sikerul egyre jobban es jobban alulmulni magatokat Vagy ennyire unatkoztok? :P"
/Remedy/ ....:p:D:D:D |
Én nagyon utálom Remyt, mer' mindigéppen asziszi, hogy ő az okos, meg a spanyolviasz:D:D
Hozzáteszem, tök vicces, mikor komolyan poénkodni próbál |
Én azt hittem hogy utálom Remyt amiért megadta az utolsó lökést arra, hogy a Szkara végleg szétmenjen, de az éjjeli nyugodt alvás és a reggeli nyugodt kelés rádöbbentett, hogy mégsem utálom. :D
Bár a madzagosokkal szemben örökké előítéleteim lesznek. :p;) ( tudom sokak nem értik, elég ha Remy érti :) ) |
Elso adag :)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mit jelent az, hogy komolyan poenkodni probal? Quote:
|
Én még nem döntöttem el, h utálom-e vagy sem aszem a semleges zónában tartózkodom.
Persze a személyeskedéseket kifejezetten utálom, ha 1 témáról van szó, akkor arról kéne beszélni, pro-kontra nem egymásról... utoljára ovodába érveltem azzal, h azé ,mer te hüye vagy... |
En elvezem a beszolasait!
|
Quote:
egyenlőre... :) |
Quote:
általánosságba semmi problémám veled, sőt elég hasznos vagy (ha lehet ilyet mondani:D) mert ha te mondasz valamit az szinte mindig stimmel:) viszont van egy személyes problémám...már kb 2 hónapja próbálok veled kapcsolatot teremteni, mert szeretnék kérdezni tőled valamit időnként, és arra se méltatsz, hogy válaszolj:( lennél olyan szíves megmondani, hogy mi az oka, hatalmas hülyeségeket beszélek, véletlenül olyankor sose vagy ott, vagy egyéb:confused::o |
indok
"Engem abszolút nem érdekel a Remy"
De bizonyosan figyelni fogom a véleményeit és HSZ-eit. Azért mert végigolvastam azt a Topicot ahol Satival gixere volt. Érdekesnek tartom a hozzáálását a játékhoz. A miért pedig egyszerű:Az ő javaslata nem csak a jelenlegi 1/A-t érinti hanem minden lentebbi szinten az összes játékost!Hiszen mindenkinek az a végső célja-a szórakozáson kívül-,hogy kék számocskát szerezzen. Ezzel bizonyítva,hogy helyt tud állni a legmagasabb szinten is. De egyenlőre fényévekre vagyok ezektől a problémáktól,viszont nem szeretnék eleve esélytelenül indulni egy "igazságos" bár kemény versenyben. |
Quote:
Quote:
|
Amugy igy kellett volna kezdeni a topickot......"szélesebb a vállnál az arc" amugy nemismerlek nekem tetszik a topickod....:)
|
Én kedvelem Remyt :)
Nem fejtem ki részletesen, hogy miért is, de kedvelem :) *remélem nem akad meg a topik, amiért ide beírtam* |
Az eleje egyértelmű,nem kell még foglalkoznom veled mert messze vagyok 1/A-tól.
De mint írtam figyelgetni fogom mit írsz, hogy jobban megismerjem az indokaidat. Vannak akiknek a HSZ-eivel eggyetértek vannak akiével nem. A te 1/A hoz való hozzáállásodat elég eggyoldalúnak tartom.Nem vagy szubjektív. Nyilvánvaló érdeked fűződik bizonyos változásokhoz és nem biztos,hogy érdekel téged a nagy többség.(Gondolok itt az összes 1/A allatti csopira) |
Quote:
na, de két hónapig:eek: |
Quote:
|
Quote:
Burning, Remyt valóban nehéz elérni :) Én felhívom ha beszélni akarok vele. Remy, hogy én hogy utállak pfujjj, micsoda ember vagy. de tequila van, és ez a lényeg :DD |
Én nem ismerem,tehát nem is mondhatom,hogy utálom.
Néha nem értem,ennyi.:confused: |
Én nem ismerem.Nekem is az okostojás az első ami eszembe jut róla:D
Ügyes is nem vitás de néha eléggé lekezelő amire nincs mentség. Tény hogy vagy valahol az oriddal oda ahova nekem nincs sok kedvem.De nem értana ha nem minden 2. szavad az lenne hogy olvass sugot meg nem volt klántámadásod stb hanem elgondolkodnál és reálisat írnál.... |
Quote:
" Egy: törj az égig! Kettő: tarts ki végig! Három: nevess, ha fáj!" :D |
Én még nem nagyon ismerem REmyt, de szerintem ő nem kedvelem engem, amiatt, hogy jobban értek a játékhoz, de ezzel még sokan vannak így.
|
Quote:
Legalább önbizalomban nincsen hiány :) |
Quote:
|
Quote:
:D:D |
Add meg istennek ami az istene a csaszarnak ami a csaszare Allah az egy igaz isten es Mohamed azaz Remy az o profetaja :DD
|
:eek:
Quote:
asszem mindjárt lehidalok :-ooo |
Rettenthetetlen
Quote:
Csofika még a végén lerenget 1/A-ból.:D:D:D:D:D A kék számocska pedig csak annak a rétegnek a célja akik mostanában kezdenek el hódítani.Van róla kimutatás,hogy milyen arányban állnak azok akik szeretnék és azok akik nem?:confused: És az,hogy 1/A-n kívül mást nem érint erős túlzás.Nem hinném,hogy sokak célja lenne mondjuk a 2/B közepe.Akik komolyan kezdenek neki a gaménak azok ki szeretnék próbálni magukat igazi profik ellen is.Így az ott végzett változtatások idővel érinteni fogják őket is.;) |
Quote:
|
Quote:
Egy szavazást megérhet. De próbaképp ültess le 10 embert a számítógép elé,olvassák el a Súgót,FAQ-t és egyebeket,na meg a leírást.És ezután kérdezd meg őket: Ha elkezdenék a játékot mi lenne a hosszútávú céljuk? Sz.tem a kék szám 1. vagy 2. helyen lenne.;) De emberből vagyok tehát tévedhetek.:) Na meg az is igaz, hogy magamból indulok ki.:D:D:D |
Quote:
Viccet félre téve semmi bajom vele,mert alig ismerem:) |
ééééén azééé utálom a Remyt me jó hogy bele nem lépett :)
|
Remy szivem en szeretlek remelem kolcsonos az erzes :D Bujjunk ossze :DDDD
|
Hihi, paranoid skizofréniás:D:D
Ne törődj vele Remi, én is féltem míg éltem:rolleyes::rolleyes: |
Én Utálom. Csak. Mert ez így jó.
|
Quote:
|
Melegedjünk össze Remy:)
|
Quote:
okés, mostantól mellőzöm ezt a témát:D:D:D:D |
Lehet én nem értem a topicot de mintha arról szólna ki mennyire utalja Remy-t ha utalja nem arról ki akar ágyba bújni vele....Akik igen legalább ismerik?:p
|
All times are GMT +1. The time now is 13:37. |