![]() |
Ártó varázslatoknál honnan derül ki a támadó személye
Sziasztok! Szeretek varis országgal lenni és az ellenfelek támadását földrengéssel megtorolni, vagy a tolikat írtani.
Az lenne a kérdésem, hogy egy ismeretlen ellenfél számára honnan derül ki, hogy ki idézi elő a földrengéseket és egyéb ártó varázslatokat.:eek: |
Quote:
|
Nem hiszem, hogy minden egyes alkalommal el tudod érni, hogy ne változzon a hírneved. Ha meg mégis akkor is előfordulhat, hogy magad alá rengeted az áldozatot, és akkor lebuksz.
Mert eddig azt írta ki, hogy alulról rengetted, aztán azt, hogy felülről. Ha elég sokáig csinálod, úgyis lebuksz, ha olyan az ellenfél. Ha meg csak kicsit, akkor nem sokat fogsz elérni. |
Én sohasem bántok egy országot sokáig, csak egy-két rengetési rohamot indítok, hogy borsot törjek az orra alá, akkor úgysem derül ki számára, hogy ki támadta.
A lényeg, hogy kiélem a rengetési hajlamom. Fejlesztési javaslatként vetem fel, hogy az élőhalott is tudjon rengetést varázsolni. |
Quote:
|
A pontlistában a hírnév változásából lehet rájönni, ehhez az kell hogy, mentegesse a pontlistát, aztán ha éppen játszik amikor az ártó történik akkor megint lementse majd vesse össze a hírneveket. Akinek változott az a hunyó. Ha nem akarsz lebukni a hírnévvel, lehet palástolni a változását azzal hogy, egyszerre ártózól lefele ill felefele hasonló értékkülönbségű országokra
így ha ügyesen számolsz ártó szándékod fedve maradhat. Hulla természetesen nem játszik ha hírnévről növeléséről vagy csökkentéséről van szó. |
Quote:
|
Quote:
|
Kutyulee, én viccként írtam az élőhalott-at, nem szabad mindent rögtön komolyan venni, mellre szívni, bepánikolni és végleg letiltani az írási és egyéb jogosultságomat.
Tudjátok, ez egy kicsit vicces fórum, ami egy játékra épül. A játék is maga egy nagy vicc, hogy írogatunk számokat, meg exceltáblákat szerkesztünk, utána meg örülünk egy kicsit. Hiba lenne az egészet véresen komolyan venni. Csak azért írogatok, hogy mindenki boldog legyen. |
Kedves Ati! Mondjuk egy párbaj, vagy egy hétvégi játék, csak úgy alapjában véve nem beteges dolog egy kicsit?:)
|
Quote:
|
Quote:
ne kérdezd meg h melyikben, 5perc alatt nem találtam meg, nem is fogom tovább keresni |
Quote:
Ha valaki folyamatosan húz másokat, az viszont úgy vélem, hogy már mások kárára megy. |
Sajnos a párbaj mások kárára megy. A múltkor kipróbáltam a párbajt, a szerelmem meg csak nézett, hogy elég jól vagyok-e, mert kicsit durva tempóban irogattam. Láttam, hogy lelkileg nehezen viselte a dolgot. Nem szeretném, hogy másokért is aggódjon a család.
|
Dittel találkoztál már amúgy?:)
|
Quote:
Amúgy persze, egyetértek azzal, hogy ha valaki minden hétvégéjét mondjuk hétvégi játékkal tölti, az nem túl egészséges, de ha ő így érzi magát teljesnek, akkor ne nevessük már ki ezért. Szerintem. |
Csak egyett áruljatok el: mi köze Csofi viccességének a rengetés felderítéséhez?
|
Quote:
Semmi, de hadd legyen már neki saját topicja, amit ő nyitott, magának:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én meg a megfelelő helyre raktam: a mellőzöttek közé :D |
Rettenet
Általában csak olvasgatom a fórumot,de ezt már nem bírom szó nélkül.
Ez a rész a fórumon az új játékosok segítésére lett kitalálva(címéből itélve). Egy komoly elmebeli gondokkal küszködő játékos segítséget kér a tapasztalt játékosoktól,hogy mint leírta kiélhesse rengetési hajlamát. Ezzel két problémám van: 1. A fórumon már kifejtette,hogy találomra kiválaszt egy orit és csak úgy megrengeti.(így léphet szerinte a pontlistán előre) Már a véletlenszerű rengetéssel sem lopta be magát a szívembe. 2. Most ahhoz kér segítséget, hogy mindezt titokban maradva tehesse.:mad: V.színűleg megtalálta valaki és visszakapta valahogy a kedvességet. Nem kellene kitanítani az összes trükkre,legalább vegye a fáradtságot és elejétől végéig olvassa el a Súgót,FAQ-t,Fórumot. |
Quote:
A választ itt megtalálod. Örülök, hogy vannak ilyen mentalitású emberek a játékban. De, hogy a fórumot minek használod, azt végképp nem értem. Arra, hogy a többieket hergeld? Tudod én csak nevettem rajta egészen addig, míg meg nem láttam ezt a témát. Abban a témában ahová a link mutat feltetted ugyanezt a kérdést, és három hszel később válaszoltam is rá. Csak olvasnod kellene tudni. Vagy ez már komoly elvárás? |
csak 1szer deruljon ki, hogy mi csofika orijanak a neve, asszem paran begozolnek es vegigmasiroznak rajta renges ide vagy oda. aztan megtudja, hogy milyen jo erzes is az, ha vki csak ugy szetdulja az orijat. varis leven ugyse tudja megfogni a hadisokat, csak azt hiszi hogy majd pattannak rola. beleharap ebbe-abba, aztan csak csodalkozik majd, hogy mindenfele ismeretlen ori megy be rombolni meg meszarolni, pedig nem is artozott iranyukba. es meg jksz-rol sem lesz szo, mert nem ugyanakkor fog tortenni, hanem teljesen varatlanul, amikor ismeretlen teruletre fedezi magat. amilyen az adjisten olyan a fogadjisten.
csofika, az alattomban ok nelkul piszkalodok rafaragnak. 1 kicsit olyan mint a bunozoknel. megusszak ezt az akciot, meg a kovetkezot, meg a ki tudja hanyadikat, aztan 1szercsak nem. es akkor lesz a legjobb, ha mindezt nem 600 hekinel tapasztalod meg, hanem mondjuk 1500-nal. ott mar nagyon ra lehet faragni alulrol a hadisokra. amikor 1 rombi lesz 70-80 epulet. es mire hazaersz a melobol vagy a sulibol bemennek hozzad 2en is mondjuk 2 hullamban. aztan csak pislogsz, hogy a kmoralod tart a minusz vegtelenbe, 240-250 epulet meg romokban. az oriasnak eleg draga mulatsag azt visszahuzni. mondjuk 5k ko, 3k fa es 2k agyag aron az ugy kb 800-900 milliocska ugye. aztan elhozod a segitseget a tobbiektol, hogy ne menjenek be hozzad megint, felmerik kivel vagy, kitol mennyi sereg van tavol - nem tudod megakadalyozni a felmerest ugysem, hiszen a szovijeid is varisok -, aztan a tobbiek kozul vmelyik kap 1szerre 3-4 sereget is ijaszok hijan. es akkor a tarsaid igen csunyan fognak nezni rad, esetleg benned is feldereng, hogy talan nem volt celszeru ertelmetlenul felhuzni nehany embert. arrol mar nem is beszelve, hogy az a csoportban - ha eljutsz odaig - 1 kalap szamocat sem fogsz erni az oriddal. szoval olyan nagyon ne bizd el magad a varijaiddal. serthetetlen ori nincs. a korso meg addig jar a kutra, mig el nem torik. 1 dologban biztos vagyok, hogy ezzel a taktikaval nem fogod tudni teljesiteni a kek szamert fordulas kovetelmenyeit, csak masok eletet teszed majd nehezze. azaz szimplan gonoszkodsz az arnyekbol. |
All times are GMT +1. The time now is 07:33. |