Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ártó varázslatoknál honnan derül ki a támadó személye (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2282)

csofika 08-29-2007 15:09

Ártó varázslatoknál honnan derül ki a támadó személye

Sziasztok! Szeretek varis országgal lenni és az ellenfelek támadását földrengéssel megtorolni, vagy a tolikat írtani.

Az lenne a kérdésem, hogy egy ismeretlen ellenfél számára honnan derül ki, hogy ki idézi elő a földrengéseket és egyéb ártó varázslatokat.:eek:

Remedy 08-29-2007 15:10

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121228)
Sziasztok! Szeretek varis országgal lenni és az ellenfelek támadását földrengéssel megtorolni, vagy a tolikat írtani.

Az lenne a kérdésem, hogy egy ismeretlen ellenfél számára honnan derül ki, hogy ki idézi elő a földrengéseket és egyéb ártó varázslatokat.:eek:

http://forum.hodito.hu/showpost.php?...postcount=5236

Valezius 08-29-2007 15:14

Nem hiszem, hogy minden egyes alkalommal el tudod érni, hogy ne változzon a hírneved. Ha meg mégis akkor is előfordulhat, hogy magad alá rengeted az áldozatot, és akkor lebuksz.

Mert eddig azt írta ki, hogy alulról rengetted, aztán azt, hogy felülről.

Ha elég sokáig csinálod, úgyis lebuksz, ha olyan az ellenfél.
Ha meg csak kicsit, akkor nem sokat fogsz elérni.

csofika 08-29-2007 15:17

Én sohasem bántok egy országot sokáig, csak egy-két rengetési rohamot indítok, hogy borsot törjek az orra alá, akkor úgysem derül ki számára, hogy ki támadta.

A lényeg, hogy kiélem a rengetési hajlamom.

Fejlesztési javaslatként vetem fel, hogy az élőhalott is tudjon rengetést varázsolni.

Dragi 08-29-2007 15:18

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121234)
Én sohasem bántok egy országot sokáig, csak egy-két rengetési rohamot indítok, hogy borsot törjek az orra alá, akkor úgysem derül ki számára, hogy ki támadta.

A lényeg, hogy kiélem a rengetési hajlamom.

Fejlesztési javaslatként vetem fel, hogy az élőhalott is tudjon rengetést varázsolni.

az óriás meg gyújtogatni a gnóm meg tekit lopni bárkitől

Swiss 08-29-2007 15:18

A pontlistában a hírnév változásából lehet rájönni, ehhez az kell hogy, mentegesse a pontlistát, aztán ha éppen játszik amikor az ártó történik akkor megint lementse majd vesse össze a hírneveket. Akinek változott az a hunyó. Ha nem akarsz lebukni a hírnévvel, lehet palástolni a változását azzal hogy, egyszerre ártózól lefele ill felefele hasonló értékkülönbségű országokra
így ha ügyesen számolsz ártó szándékod fedve maradhat.

Hulla természetesen nem játszik ha hírnévről növeléséről vagy csökkentéséről van szó.

Kutyuleee 08-29-2007 15:19

Quote:

Nah pontosan ilyenek miatt, örülök, hogy Ati korlátozta a topic nyitást:D

Ati 08-29-2007 15:28

Quote:

Ez már kezd beteges lenni. Egy ideig jó poén volt, most viszont már szerintem érdemes lenne hagyagolni.

csofika 08-29-2007 15:30

Kutyulee, én viccként írtam az élőhalott-at, nem szabad mindent rögtön komolyan venni, mellre szívni, bepánikolni és végleg letiltani az írási és egyéb jogosultságomat.

Tudjátok, ez egy kicsit vicces fórum, ami egy játékra épül. A játék is maga egy nagy vicc, hogy írogatunk számokat, meg exceltáblákat szerkesztünk, utána meg örülünk egy kicsit. Hiba lenne az egészet véresen komolyan venni.

Csak azért írogatok, hogy mindenki boldog legyen.

csofika 08-29-2007 15:31

Kedves Ati! Mondjuk egy párbaj, vagy egy hétvégi játék, csak úgy alapjában véve nem beteges dolog egy kicsit?:)

Kutyuleee 08-29-2007 15:32

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121240)
Kutyulee, én viccként írtam az élőhalott-at, nem szabad mindent rögtön komolyan venni, mellre szívni, bepánikolni és végleg letiltani az írási és egyéb jogosultságomat.

Tudjátok, ez egy kicsit vicces fórum, ami egy játékra épül. A játék is maga egy nagy vicc, hogy írogatunk számokat, meg exceltáblákat szerkesztünk, utána meg örülünk egy kicsit. Hiba lenne az egészet véresen komolyan venni.

Csak azért írogatok, hogy mindenki boldog legyen.

Csofi, tudom hogy poénkodsz, de ettől egy idő után fárasztó már a humorod.

-Ede- 08-29-2007 15:48

Quote:

ha jól emlékszem Tdomo leírta csak neked, h hogyan is megy a dolog, de biztos akkor is csak a macskád fórumozott, és te spec nem olvastad:D
ne kérdezd meg h melyikben, 5perc alatt nem találtam meg, nem is fogom tovább keresni

Ati 08-29-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121241)
Kedves Ati! Mondjuk egy párbaj, vagy egy hétvégi játék, csak úgy alapjában véve nem beteges dolog egy kicsit?:)

Már miért lenne beteges az, hogy valaki jól szeretné érezni magát? Egész addig nem az, amíg ez nem mások kárára történik.

Ha valaki folyamatosan húz másokat, az viszont úgy vélem, hogy már mások kárára megy.

csofika 08-29-2007 15:57

Sajnos a párbaj mások kárára megy. A múltkor kipróbáltam a párbajt, a szerelmem meg csak nézett, hogy elég jól vagyok-e, mert kicsit durva tempóban irogattam. Láttam, hogy lelkileg nehezen viselte a dolgot. Nem szeretném, hogy másokért is aggódjon a család.

Burning 08-29-2007 16:05

Dittel találkoztál már amúgy?:)

BeeLord 08-30-2007 21:54

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121247)
Sajnos a párbaj mások kárára megy. A múltkor kipróbáltam a párbajt, a szerelmem meg csak nézett, hogy elég jól vagyok-e, mert kicsit durva tempóban irogattam. Láttam, hogy lelkileg nehezen viselte a dolgot. Nem szeretném, hogy másokért is aggódjon a család.

A játék függőséget okoz. Ez egyértelmű. Attól, hogy Te otthon nevetgélsz a beírásaidon, illetve az ezekre érkező vérkomoly válaszokon, attól ez még másoknak nem magától értetődő. Ha a szerelmed nem bírja, hogy hódítózol, Te meg nem akarod ezért elveszteni(már ez is hülyeségként hangzik, mindegy), hagyd abba a játékot. Ha úgy érzed, bármiben korlátoz a játék, de még ki tudsz belőle mászni, hagyd abba. De az nem a legszerencsésebb magatartás, hogy feljössz egy fórumra a függőkön röhögni. Ez ugyanolyan, mintha egy drogosnak, vagy egy alkoholistának megpróbálnád viccesen és utalgatva elmagyarázni, milyen rosszat is tesz magával.

Amúgy persze, egyetértek azzal, hogy ha valaki minden hétvégéjét mondjuk hétvégi játékkal tölti, az nem túl egészséges, de ha ő így érzi magát teljesnek, akkor ne nevessük már ki ezért. Szerintem.

Pepa 08-30-2007 22:05

Csak egyett áruljatok el: mi köze Csofi viccességének a rengetés felderítéséhez?

Synkel 08-30-2007 22:16

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 121580)
Csak egyett áruljatok el: mi köze Csofi viccességének a rengetés felderítéséhez?

Semmi, de hadd legyen már neki saját topicja, amit ő nyitott, magának:)

BeeLord 08-30-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 121580)

Ha jól sejtem, Csofi beírásainak úgy általában nem sok köze van a hódítóhoz.

Pax Hungaricum 08-31-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121247)

Ez nagyon durva. Szerintem sürgősen, közösen fel kellene keresnetek ezzel kapcsoaltban szakembert.... Már boccs, de ez abnormális, hogy egy párbaj miatt elszáll a családi élet... Na ez a beteges.

Pepa 08-31-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 121582)
Semmi, de hadd legyen már neki saját topicja, amit ő nyitott, magának:)

Tudom, hogy csak a féltékenység szól belőled;) Amikor én magamnak nyitottan topicot, azt megfelelő helyen és megfelelő címmel láttam el.

Valezius 08-31-2007 14:25

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 121694)
Tudom, hogy csak a féltékenység szól belőled;) Amikor én magamnak nyitottan topicot, azt megfelelő helyen és megfelelő címmel láttam el.

Off

Én meg a megfelelő helyre raktam: a mellőzöttek közé :D

webesc 08-31-2007 23:44

Rettenet

Általában csak olvasgatom a fórumot,de ezt már nem bírom szó nélkül.
Ez a rész a fórumon az új játékosok segítésére lett kitalálva(címéből itélve).
Egy komoly elmebeli gondokkal küszködő játékos segítséget kér a tapasztalt
játékosoktól,hogy mint leírta kiélhesse rengetési hajlamát.
Ezzel két problémám van:
1. A fórumon már kifejtette,hogy találomra kiválaszt egy orit és csak úgy
megrengeti.(így léphet szerinte a pontlistán előre)
Már a véletlenszerű rengetéssel sem lopta be magát a szívembe.
2. Most ahhoz kér segítséget, hogy mindezt titokban maradva tehesse.:mad:
V.színűleg megtalálta valaki és visszakapta valahogy a kedvességet.

Nem kellene kitanítani az összes trükkre,legalább vegye a fáradtságot és
elejétől végéig olvassa el a Súgót,FAQ-t,Fórumot.

tdomo 09-01-2007 07:40

Quote:

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=936&page=10

A választ itt megtalálod. Örülök, hogy vannak ilyen mentalitású emberek a játékban. De, hogy a fórumot minek használod, azt végképp nem értem. Arra, hogy a többieket hergeld? Tudod én csak nevettem rajta egészen addig, míg meg nem láttam ezt a témát. Abban a témában ahová a link mutat feltetted ugyanezt a kérdést, és három hszel később válaszoltam is rá. Csak olvasnod kellene tudni. Vagy ez már komoly elvárás?

Smooth Scroller 09-01-2007 08:52

csak 1szer deruljon ki, hogy mi csofika orijanak a neve, asszem paran begozolnek es vegigmasiroznak rajta renges ide vagy oda. aztan megtudja, hogy milyen jo erzes is az, ha vki csak ugy szetdulja az orijat. varis leven ugyse tudja megfogni a hadisokat, csak azt hiszi hogy majd pattannak rola. beleharap ebbe-abba, aztan csak csodalkozik majd, hogy mindenfele ismeretlen ori megy be rombolni meg meszarolni, pedig nem is artozott iranyukba. es meg jksz-rol sem lesz szo, mert nem ugyanakkor fog tortenni, hanem teljesen varatlanul, amikor ismeretlen teruletre fedezi magat. amilyen az adjisten olyan a fogadjisten.

csofika, az alattomban ok nelkul piszkalodok rafaragnak. 1 kicsit olyan mint a bunozoknel. megusszak ezt az akciot, meg a kovetkezot, meg a ki tudja hanyadikat, aztan 1szercsak nem. es akkor lesz a legjobb, ha mindezt nem 600 hekinel tapasztalod meg, hanem mondjuk 1500-nal. ott mar nagyon ra lehet faragni alulrol a hadisokra. amikor 1 rombi lesz 70-80 epulet. es mire hazaersz a melobol vagy a sulibol bemennek hozzad 2en is mondjuk 2 hullamban. aztan csak pislogsz, hogy a kmoralod tart a minusz vegtelenbe, 240-250 epulet meg romokban. az oriasnak eleg draga mulatsag azt visszahuzni. mondjuk 5k ko, 3k fa es 2k agyag aron az ugy kb 800-900 milliocska ugye.

aztan elhozod a segitseget a tobbiektol, hogy ne menjenek be hozzad megint, felmerik kivel vagy, kitol mennyi sereg van tavol - nem tudod megakadalyozni a felmerest ugysem, hiszen a szovijeid is varisok -, aztan a tobbiek kozul vmelyik kap 1szerre 3-4 sereget is ijaszok hijan.

es akkor a tarsaid igen csunyan fognak nezni rad, esetleg benned is feldereng, hogy talan nem volt celszeru ertelmetlenul felhuzni nehany embert.

arrol mar nem is beszelve, hogy az a csoportban - ha eljutsz odaig - 1 kalap szamocat sem fogsz erni az oriddal. szoval olyan nagyon ne bizd el magad a varijaiddal. serthetetlen ori nincs. a korso meg addig jar a kutra, mig el nem torik.

1 dologban biztos vagyok, hogy ezzel a taktikaval nem fogod tudni teljesiteni a kek szamert fordulas kovetelmenyeit, csak masok eletet teszed majd nehezze. azaz szimplan gonoszkodsz az arnyekbol.

All times are GMT +1. The time now is 07:33.