![]() |
SZK-n lévő orik a pontlistában
Javaslom, hogy legyen elérhető a klán és az egyéni pontlista mellett egy úgymond SZK-s pontlista, mert iszonyatos zavaró, és (emelett számolni sem lehet vele) hogy nem látom és nem tudom hol vannak, illetve hova esnek orika pontlistában amikor hipp-hopp visszatérnek SZK-ról.
Az, hogy "vedd fel a listádba és láthatod", nem indok, mivel: 1. a nem vipeknek nincs ilyen 2. nem ismerem/ismerhetem az összes jelenleg SZK-s orit 3. vipként sem kereshetek rá azért 600k orira, hogy fel tudjam venni, azért az kicsit durva lenne... :) |
Jó ötlet, támogatom.
|
Ha valamilyen formában megoldható- úgy, hogy ne zavarja a játékot- én is támogatom.
|
Én is támogatom,egy olyan formában,h pl az összes szk-n lévö ori listáját megnézhessük egyszerre.Ez alista pl naponta frissülne csak,mert azért olyan sürün nincs ki-be ugrálo orik,h naponta 4szer váltana klánt.
|
Támogatom.
Jó lenne, ha még beleférne a mostani fejlesztésbe. |
Én külön listaként gondoltam, olyan formában mint ahogy váltani lehet klánról egyéni listára, és körönkénti frissítéssel.
|
én egy naponkénti frissitésű listával is megelégednék,de látható legyen az összes szk-s ori ne csak pl 200-200
|
A mélyszabis orik kb ugyanilyen cipőben járnak - persze nem a technikai oldalra gondolok itt.
|
Quote:
Egészen más tészta. A mélyszabis nem tud semmit a környezetéről, míg az szk-s igen. A szabis ha visszajön, részévé válik a pontlistának, akkor is ha rögtön vissza is szabizik. |
Quote:
De hagyjuk; végülis ez nem olyan fontos nekem. |
Quote:
Nem azt mondtam, hogy tetszik a jelenlegi mélyszabis rendszer:) Csak azt, hogy szerintem az egy másik témakör, nem kezelhető úgy mint az szk-n lévő orik. |
Quote:
|
Quote:
|
Én is támogatom ,de nekem jelenleg teljesen mind1,hogy tudok-e az [SZK]-s orikról vagy sem.
Talán egyszer hasznát veszem valamikor:) |
bocs sracok, de en nem tamogatom. ez csak 1 lehetoseg lenne arra, hogy 1 koveto prg nezegesse mi valtozik az szk-s listaban, hogy a hienak racsapjanak amint lehet.
az erdekes eset volt, amikor visszajottem szabirol es 10-15 percen belul 3 kulonbozo kapun at 3an tekiztek ki. el nem hiszem, hogy mindez csak a veletlen muve. hasonlo dolgot latok lelki szemeimmel az szk-s listaval kapcsolatban is. ezert nem voksolok mellette. |
Quote:
|
lehet, de en ezzel indokoltam, hogy miert NEM tamogatom az 5letet.
|
Quote:
|
Quote:
Visszajövök szk-ról és 5-en szétgyújtanak mondjuk. |
Quote:
|
Quote:
azonkivul a trukkos elfeket szepen be lehet gombizni ha latjak az szk-s listan. aki szk-n van az ugye nem igazan van jatekban, nem telnek a korei, igy sztem jogos, hogy nincs semmilyen listan fenn. sztem az csak a latszat, hogy vki mindenkeppen szeretne tudni, hogy a kornyeken kik vannak szk-n, leginkabb az a helyzet, hogy lehet figyelni/figyeltetni ki lep onnan ki es akkor lehet vele szemben varatlanul azonnal akciot indtani. amugy meg legyen csak nehany termelo oriba benne a felsz, hogy 1szercsak mellette belep 1 volt szk-s es szepen lecsapja hekire. ez benne az izgi. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De pl tudtuk h van itt ori aki jött fel csak a nevére nem emlékeztünk,akkor most ami hibánk h 600ori nevét nem jegyezzük meg? |
Én ezt annak idején felvetettem az angol A topicban. Én toborozni szerettem volna, de nem tudtam kik vannak szk-n. Kérdeztem, hogy ezt nem lehet-e kideríteni, vagy készíteni egy listát, hogy lássuk.
Akkor nekem Ati azt mondta, hogy egy ilyen lista felesleges (mellesleg, épphogycsak le nem lettem hülyézve, hogy minek nekem ilyen lista). Most meg úgy tűnik igény van rá? Kár, hogy Ati hülyének néz, mert így az ötleteim eleve halottak. Smooth, egy szk-n lévő ori bármikor meglephet egy játékban levő orit, akkor ez fordítva miért ne legyen igaz? Ha visszajön azonnal lehessen rá lecsapni. Hiszen ő is ezt teszi. Visszajön és lecsap. Ahogy te mondod, ez benne az izgalom. Szk-n vagyok, visszajövök és most levernek, lelopnak vagy nem? :-D Mondjuk az télleg nem jó, hogy gömbözni lehessen. De ez a szabisokra is igaz. Ott sem kéne, ha már kaput sem lehet rájuk nyitni, akkor gömbözni miért lehet őket? Úgy meg miért lenne félsz a termelő orikban, ha azt sem tudják van-e mellettük szk-s ori vagy nincs. Úgy már igen, hogy látják, hogy 3-an is meglephetik. Az meg hogy felveszem a listámra, cseppet nevetséges, mert tulajdonképpen minden A-s orit fel kellene vennem a listámra, mert mindenki lehet szk-s bármikor. Ha meg mindenkit felveszek a listámra, minek 2 lista? De bizonyos szempontból az szk-s oriknak lehet, hogy nem telik a kör, de bizonyhogy játékban vannak. Klántámiknál ki be ugrálnak. Nem beszélve arról, hogy egy szk-s ori ugyancsak követheti az eseményeket, míg az szk-s orikat ugyancsak nehéz követni. De lehet, hogy felesleges egy ilyen lista. Eddig is mindenki megvolt nélküle. |
Arwyl, amúgy nem kell olyan messzire menned. Már az angol is követhetetlen, pedig ott az Aba max 7-8E ori juthatott el eddig. Szerintem minimum 50szk-s ori ott is van és jó ha 10-15ről tudok.
|
Quote:
|
Támogatom én is!Hallottam legendákat régi top klánok nagy országairól de még sosem láttam őket.Másik hogy klántámadásoknál is segíség lehet mind a támadó mind a védekező klánnak ha tudja mennyi értékre tudja magát le vagy felvinni az ellen.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem ez a játék a tervezésről szól, ez is belefér ebbe a kategóriába. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Amúgy az SZK-s padig ha megfontoltan cselekszik, kicsi az esélye, hogy kitekizik klánbalépés után azonnal, mielött bármit is cselekedhetne. (Itt nem veszek figyelembe semmilyen figyelőprogit, semmit.) |
Quote:
Én nem játszom olyan régóta az A-ban, hogy a régi játékosok orijának tudjam a sorszámát, de szívesen körülnéznék, hogy kb kik érkeznének a környékemre, ha visszajönnek játszani. Szvsz ezért indult ez a topic, és nem arról kéne vitázni, h kit hogyan tekiznek ki, ha visszakerül a pontlistába. Akik 500k-1000k pontos országokkal szk-n vannak, azokat nem kitekizni akarják az aktív játékosok, ezért hülyeségnek tartom a további vitát a tekercsekről. Nem is értem, mi az oka, hogy bújkálhatnak az szk-sok. Támogatom Arwyl javaslatát. |
Quote:
De azért köszi, hogy ily "jómodorúan" figyelmeztettél arra, hogy nem ez a téma...;) Hogy a témához is hozzászóljak... Jó ötletnek tartom a külön pontlistát, csak nem igazán van elöttem hogy képzelitek el. Engem már sokszor az zavar, hogy a már most meglévő pontlisták közül válogatni kell, mi lenne, ha lenne még egy 3....:S |
Quote:
-szövi pontok -országonkénti pontok -SZK-s pontlista A program esetleg megjegyezhetné, hogy melyiket néztem utoljára és a pontok menüre kattintva az a fül jönne be. Bár ez nem fontos. |
Például a pontok oldalnak fülei lennének:
-szövi pontok -országonkénti pontok -SZK-s pontlista Én is így gondoltam! Lássuk már végre kik is vannak még a csopiban, mert tényleg kiszámíthatatlan 1-1 ori felbukkanása. |
Ez igazán a frissen fellépő 1300-2400 hekis vagyis a bőven top alatt lévő oriknak lenne érdekes. Az ötlet általam is támogatva van.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:42. |