Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Dota (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2278)

BeeLord 08-28-2007 13:22

Dota

Defense of the Ancients

Tudtommal elég sok hódítós játszik ezzel a nagyszerű játékkal. Így kísérleti jelleggel van bátorságom elindítani ezt a topicot.

Hogy mit is várok ide? Bármit, ami dota. Kedvenc hősök, itembuildek, észrevételek, replayek, érdekességek...

Még csak haladó szintet képviselek a játékban, úgyhogy remélem tanulhatok is egy-két fogást a jobbaktól.:)

És akkor kezdem én: kedvenc hősöm Furion. Sokoldalú, ha a játékos tudja használni, nagyon nagy hasznára válhat a csapatnak, de láttam már 20 killes Furiont is. Én Rendszerint pt-t rakok neki(elvégre van tp-je alapból), illetve sebzés miatt desolatort és mkb-t. Sokan hülyeségnek tartják, de szoktam neki venni a deso után egy soul boostert is. Ezzel lesz hp-nk és manánk is. Persze az öreg Penya erre már mondaná, hogy ez egy fél itembuild maximum, de általában em-t játszok és mire ezek a dolgok összejönnek, kb. be is fejeztük a meccset.

Remedy 08-28-2007 14:06

Na most jol utananeztem, es ugy lattam hogy ez nem egy jatek, hanem a warcaft III: FT-hez egy custom map. Jol lattam? :)

BeeLord 08-28-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 121048)
Na most jol utananeztem, es ugy lattam hogy ez nem egy jatek, hanem a warcaft III: FT-hez egy custom map. Jol lattam? :)

Jól. De elég sokan játszák.

Pax Hungaricum 08-29-2007 09:13

1. tanács. ne játsz -em-et. Állati nagy butaság. Ott nem lehet sem fejlődni, sem tanulni... 10 eprc alatt kirakom -em-ben az Aghanim Sceptert... Pff. Onnantól meg jó világ van.

2. sima -ar-t játsz. Tanulj meg minden hőssel.

3. aztán amikor minden léztező hőssel elgalább 50x voltál, kezdj el -ap-ozni. (em nélkül persze)

4. ha jó vagy legalább 10 hőssel, kezdj el csapatban játszani. Pl haverokkal. Tanuld meg figyelni a másikat. ne mindig magadat nézd a térképen.

5. ha már az első 4 pont megvan, jelentkezz klánba. Kezdő klánba ne menyj. Visszahúznak. Profiba nem fognak felvenni. Közepes klán jó. Csak arra kell, hogy a csapatjátékodat erősítsd.

6. közepes klánnak a klánnevét sose vedd fel accauntodba.

7. kezdj el pro meccsekbe járni.

8. pro klánt ne keress. Ha te mész oda, hgoy mennél hozzájuk, esélyed nincs. De ha jól tolod... ők fognak megkeresni, hogy felvennének Peonnak.

9. fogadd el...

10. játsz velük. játsz csapatban. nézz a neten replay-eket.

11. menyj a csapattársaiddal ultrapro meccsekbe. járjatok CW-re.

12. érdemeld ki, hogy a liga meccsekre felkérjenek, és beférj a kezdő 5-ösbe.

ui.: Ha gondolod, megadom a klánoldaunkat. A többi kérdésedre (pl item buildek, kedvenc hősök, stb) ott választ kapsz. :p:)

BeeLord 08-29-2007 09:51

Persze ez általánosítás, de a pro játkosokkal van egy nagy bajom: hihetetlen nagyképűek és idegesítő a stílusuk. Ha ideges vagyok, akkor természetes, hgy teli lesz a játékom hibákkal, másrészt ha egy játék idegesíti az embert, jobb, ha abbahagyja, elvégre azért játszik vele, hogy örömét lelje benne.

Ap proban már megfordultam párszor, de Ar-t azért nem szeretek vállalni, mert nem tudok még minden hőssel tökéletesen játszani. Ezeket először szvsz jobb megnézni, kipróbálni haladó emben, aztán erőltetni a normal modot.

Hogy az első bekezdésemre egy példát említsek: egyszer mentem be haverokkal(3an voltunk) egy Ar proba. Amint beléptünk egyből elkezdtek velünk ugatni, hogy mit képzelünk magunkrúl, hogy belépünk, mert ők még soha nem láttak minket. Ennyi nekem elég is volt a nagytudású játékosokból. Úgyhogy lehet nem a legjobb módját választom a fejlődésemnek, de mindenképp olyat, amit élvezek is.

ui.: köszönöm az üzenetet, én is Kanin játszok. Remélem egyszer összefutunk.

Pax Hungaricum 08-29-2007 10:54

Igaz. Én is ugatok ilyenkor.
Tök természetes. Ne vedd sértésnek, nem annak szánom... De ha egyik oldalon van 5 profi, a másikon 2 profi és 3 haladó, akkor a meccset nem érdemes elkezdeni. Kb 18 perc alatt lehet nyerni.

Eddig a klánrekordunk 14 perc. Pedig azok nem is voltak kezdők sem meg haladók sem.
Mindenkit be lehet nyomni hamar. :p

Szóval a 2. és a 3. pontok szerint. Én ott azt írtam, játsz ar-ban anynit, hogy minden létező hőssel 50x legyél elgalább. Akkor már látni fogják páran a neved, és nem azonnal dobnak pro-ból...

De tudod mit?

Itt írd meg nekem üzenetben, hogy ki vagy kanin. Délután felveszlek friendlistbe, és játszunk párat. :)

Bogár 08-29-2007 23:29

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 121122)
1. tanács. ne játsz -em-et. Állati nagy butaság. Ott nem lehet sem fejlődni, sem tanulni... 10 eprc alatt kirakom -em-ben az Aghanim Sceptert... Pff. Onnantól meg jó világ van.

2. sima -ar-t játsz. Tanulj meg minden hőssel.

3. aztán amikor minden léztező hőssel elgalább 50x voltál, kezdj el -ap-ozni. (em nélkül persze)

4. ha jó vagy legalább 10 hőssel, kezdj el csapatban játszani. Pl haverokkal. Tanuld meg figyelni a másikat. ne mindig magadat nézd a térképen.

5. ha már az első 4 pont megvan, jelentkezz klánba. Kezdő klánba ne menyj. Visszahúznak. Profiba nem fognak felvenni. Közepes klán jó. Csak arra kell, hogy a csapatjátékodat erősítsd.

6. közepes klánnak a klánnevét sose vedd fel accauntodba.

7. kezdj el pro meccsekbe járni.

8. pro klánt ne keress. Ha te mész oda, hgoy mennél hozzájuk, esélyed nincs. De ha jól tolod... ők fognak megkeresni, hogy felvennének Peonnak.

9. fogadd el...

10. játsz velük. játsz csapatban. nézz a neten replay-eket.

11. menyj a csapattársaiddal ultrapro meccsekbe. járjatok CW-re.

12. érdemeld ki, hogy a liga meccsekre felkérjenek, és beférj a kezdő 5-ösbe.

ui.: Ha gondolod, megadom a klánoldaunkat. A többi kérdésedre (pl item buildek, kedvenc hősök, stb) ott választ kapsz. :p:)

12 egyszerű lépés, és máris világbajnok dotás vagy. sima ügy, nem? :D

tejjóég, és még azt hittem anno, hogy én vagyok az extra-függő dotás. még jó, hogy abbahagytam... amúgy még az első pontig sem sikerült eljutnom. :p

Pax Hungaricum 08-30-2007 07:26

Ha visszatérsz a játékba, felveszlek egy az egyik magyar TOP klánba :D:D:D:D:D
Az egyikben véletlenül chieftain vagyok, a másikban meg shaman. :D:D:D:D:D

Bogár 08-30-2007 10:03

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 121379)
Ha visszatérsz a játékba, felveszlek egy az egyik magyar TOP klánba :D:D:D:D:D
Az egyikben véletlenül chieftain vagyok, a másikban meg shaman. :D:D:D:D:D

ha megbeszéled az égiekkel, hogy adjanak nekem napi 15 órát bónuszba, akkor újratelepítem a w3-at. másképp nem látok nagy esélyt arra, hogy ezután valaha is a gépemen legyen.

mi az a chieftain és shaman? tisztára úgy hangzik, mint amikor 10 évesen szórakoztunk, hogy én leszek Superman, és te leszel Batman. :D de te itt egy személyben vagy Superman és Batman is. :D

Bogár 08-30-2007 10:09

hogy érdemben is hozzászóljak a témához: nagyon sok hőst kedveltem, de a 2 kedvencem Traxex és Silencer volt. :)

Pax Hungaricum 08-30-2007 12:48

Silencer nagyon durva lett pár ujj cuccal.... Traxi meg még mindig nagyon sebezhető, de kőkeményen lehet vele farmolni, és mivel hamar megvannak a jó cuccok, a gyengeségét gyorsan ellensúlyozni tudja. Jó kis hősök. :) Az én kedvenceim:
Ezalor, SK (sandking), VS, Veno, bambi, Slayer, abaddon, bucsi, gobo, tinker, qop, cica, THD... :D:D:D

zeust is szeretem, de az full primitív hős. PRO meccsen is lehet nyomni vele 37/2 statot. :D:D:D

BeeLord 08-30-2007 14:32

Gee, azt hiszem egyszerűbb, ha leírod, mely hősöket nem szereted.:D

Azt viszont elmagyarázhatnád nekem egyszerű halandó lénynek, hogy miért nem éri meg sentinelesként felmenni és miért van ott 1v2?

Tegnap mindkétszer, amikor elkezdtük a meccset, szépen kivette mindenki a hősét, aztán otthagytátok nekem azt a véget. Valami oka csak van.:)

Pax Hungaricum 08-30-2007 17:14

Igen. Razorral voltál. Azzal el kell imbulni! :D Magyarul te kétszer gyorsabban fejlődtél mint az a 2 lama, közben viszont aki középen 1v2-zött velünk, azt meg nem hagytuk élni... Így hamar mi kerültünk szintfölénybe. te felül, mi középen. Onnan már csak idő kérdése volt, hgoy mikor nyerünk... :D:D:D Ráadásul ezalorral votlam, amivel köztudottan gyorstolásra specializálódtam. 10. prcnél már második torony se nagyon volt. :D:D

BeeLord 08-30-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 121518)
Igen. Razorral voltál. Azzal el kell imbulni! :D Magyarul te kétszer gyorsabban fejlődtél mint az a 2 lama, közben viszont aki középen 1v2-zött velünk, azt meg nem hagytuk élni... Így hamar mi kerültünk szintfölénybe. te felül, mi középen. Onnan már csak idő kérdése volt, hgoy mikor nyerünk... :D:D:D Ráadásul ezalorral votlam, amivel köztudottan gyorstolásra specializálódtam. 10. prcnél már második torony se nagyon volt. :D:D

Félre ne érts, nem megsérteni akarlak, de Te gobóval voltál.:) Amúgy tényleg én lettem a legmagasabb a végére(bár azért érdemes lett volna végigjátszani a meccset), de akkor sem értem, miért ketten jöttek fel és miért engem hagytatok felmenni, mikor már az elején, közöltem, hogy mindannyiónk közül én tudok a legkevésbé játszani. Nekem az jött le, mintha a fenti torony valami lepratelep lenne, amit mindenki kerül.:)

Pax Hungaricum 08-31-2007 10:25

Először is nem sértettél meg, annak a meccsnek a remeccsén voltam Ezalor.. :)

Továbbá, azért merntek fel ketten, mert aki középre ment, azt hitte, hogy majd jól elfejlődik. Ez egy taktika, hogy nem 1-2-2 a felállás, hanem 2-1-2. Ez kb fél éve volt menő. Most már szar, mert aki felmegy, az tipikusan ultrabrutális hőssel van. Ergó, ha kicsit is tud játszani, megfog akár kettőt is. PRO meccsen meg aki középen van egyedül, (főleg Sniperrel...) nagyot szív, mert oda azért csak disablerek mennek..

Mellesleg közlöm, hogy a fenti torony meg egy lepratelep...
Atom gagyi, nincs erdőben creep, nem tudsz erőzni, (ha senti vagy, mint a multkor) oldalról a fák közül 3 helyen be tudnak keríteni, a folyóból is mögéd tudnak menni, sőt, feltünés nélkül szinte a 2 torony között is hátba tudnak kerülni...

A fenti játékos a legsebezhetőbb ebből a szempontból.
Lent lehet bújkálni, ha nem bírod az ellenséget, ki lehet járkálni az erdőbe egy kis plusz pénzért meg XP-ért... könnyű kombózni, lehet szivatni az ellenséget... stb.
Középen dettó. Közel vannak az erdőcreepek, nehéz a hátadba kerülni, stb...

A fenti nagyon ki van szolgáltatva.
Oda brutál hősökkel szoktak menni most már csak.
Razor, Tinker, Zeus, Lich, Abaddon, Venomancer, nagy ritkán QOP, VS, Antimage...

Azért Te mentél fel, mert közölted, hgoy nem vagy anynira jó, mint a többi játékos. Viszont 2-en mentek ellened, te gyorsabban fejlődtél. Magyarul, még ha be is szorulsz a töröny mögé, és nem tudsz fejlődni, nem hagynak játszani, stb. addig is 2 ellenséget kötsz le, és ők sem tudnak fejlődni. Tehát közülük csak 3 fejlődött rendesen. Közülünk pedig 4-en fejlődtünk volna rendesen akkor is, ha Te bénázol, és nem bírod tartani...
Tehát taktikai húzás volt.

Viszont szerintem helyt álltál, szépen fejlődtél, és nem hagytad magad megölni. Nagyon jól megtartottad őket, úgyhogy nem csak mi lettünk brutálisak, de Te is.

;)

Szóval ez van. :p Jók vótunk váze! :D

BeeLord 12-31-2007 13:19

Néhány hete olvasgattam a dota.retech-en egy Yurnero-hoz írt leírást. Érdekes, tanulságos volt. Yurnero agilitys mivoltából való hp hiányát próbálta eleinte ellensúlyozni és a pörgésre építette a taktikáját...

De utána az egyik hsz-ben említették, hogy Yurnero-nak az attack speedjét kell feltornászni és akkor többet pattog az ultija, mint kellene. A kérdésem arra irányulna, hogy igaz-e ez, illetve a 6.49b mapon is működik-e?

Tudom, kipróbálhatnám én is, de a lustaság nagy úr.

[HTPA]GeeForce 12-31-2007 16:00

yurnero premium táp:

PT
Kulimáz
2 butter
2 BF

És ezzel a Te kérdésedre is választ adtam. :D

[HTPA]GeeForce 12-31-2007 16:01

főleg az új PT-vel...... :D

BeeLord 01-01-2008 11:49

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147725)
yurnero premium táp:

PT
Kulimáz
2 butter
2 BF

És ezzel a Te kérdésedre is választ adtam. :D

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147726)
főleg az új PT-vel...... :D

Gee, az ég áldjon meg, hányszor mondjam el, hogy nem vagyok pro?! :D

Már az problémát okoz, hogy melyik itemet hívod kulimáznak...

De nézzük: PT fontos, mert ad AS-t(bár a pörgés miatt lehet jobban adná az imbát a travel) és az új mapon agilityt.

Még a 2 butter is oké, hisz az is agit ad, meg az a némi evasion sem elhanyagolható(kérdés: ha két butterem van, akkor 60% lesz az evasionom, vagy ez nem adódik össze?)

A 2 battle fury már gondot okoz. Minek? Hp-regen feles(ha már van wardunk, használjuk egészséggel), mana-regen még csak-csak oké, de minek a térre sebzés? Mert most vagy pörögjünk online, vagy menjen a mask of madness és üssünk nagy critet két mkb-val mondjuk.

No meg ott van ugye az én kérdésem is, amire válaszoltál: nem értem, ekkora AS mellett(amit a rengeteg agiból kapunk persze) már többet pattog akkor az ulti?(elég, ha egy igent, vagy nemet dobsz erre, lehet hamarabb felfogom:D)

BeeLord 01-01-2008 11:58

Amúgy én általában rakok Yurneronak 3 bracert(vagy kettőt, kedv kérdése), utána mask of madness és bos, utána kirakom a travelt és a Sange&Yashát. De tény, hogy olyan igazán még nem sikrült eldurrannom vele(értsd, nem adta még be a 30-0ás imbát).

Pedig lehet vele aranyos dolgokat művelni: valamelyik nap, még tavaly, a fenti vonalra mentem vele scourge-ként. Egy tidehunter jött szembe. Miután úgyis megöltem, hogy felhívott egy sand kinget segíteni, kilépett a meccsből... Nesze nekem haladó game.

Tudom, most kapok a fejemre, hogy miért játszok -em-et és miért nem megyek skilles gamebe. Nos ennek csomó oka van. Nem szeretek normál módot játszani, mert nekem túl lassú, illetve haverjaimmal szoktam játszani és ők is az easy módot szeretik jobban. Pro-ba meg nem megyek, mert már akkor elküldenek a rákba, mikor köszönök. Persze, küzdjek meg az elismerésért, de most akkor kutyafalkát akarunk vezetni, vagy játszani szórakozásból?

[HTPA]GeeForce 01-01-2008 12:35

Na szépen haladjunk sorjában. A fegyverek tulajdonsága nem összeadódik, hanem minta hódban, szorzódik.

Tehát ha 30% evasiont ad a butter, akkor az úgy néz ki, hogy az első megadja a teljeset, tehát 30 evasion effect, a második meg a maradék 70% 30%-át, tehát csak 21%-ot.

Tehát a 2 butter nem 60, hanem 51% evasiont ad.

(Különben 4 butterrel sebezhetetlen lennél...)

Továbbá:
Kulimáz = Assault Cuirass
A többi asszem egyértelmű. :D

Battle fury értékes. Elmondom miért. A területi sebzése miatt. Egy ilyen yurneró akármilyen tömeget leb.sz 2 ütésből, egy 3. szintű torony meg mondjuk 5-6 ütés...

Ja és még valami: nincs ward.... csak 22. szinttől van ward. Előtte stat point van. ;)

Ekkora agival iszonyat nagyott pattan az utli. A válasz igen. De teljesen mindegy, hiszen az STR-es hősök kivételével mindenki elpusztul az ultid elején ilyen builddel... :D Tehát nem nagyon lesz olyan hero amin végigmegy. :D

[HTPA]GeeForce 01-01-2008 12:45

Bracer jó az elején.. adja az agit is kicsit meg tápolja a hpdat, én is rakok neki párat.. de amint kell a hely bf-nek, azonnal eladom. Jó befektetés, mert akkor már nem kell az a 6 str.

Nemm ondtam hyog menny proba... Bár azt gonodltam. :D Egyébként kinek mi a pro...

Én pl majdnem 2 hónapig nem játszottam. Egyáltalán. Mult héten nyomtam 2 meccset, akkora lag mellett, hogy volt amiko 4-5 másodpercet késett (szó szerint, tehát elszámoltam magamban 5-ig, mire megmozdult) Aztán mégis rongyá aláztunk mindnekit... Pedig hasonszőrűekkel voltam, mint én, tehát akik régen tolták, most meg már nem..

Az IIl-kkel nyomtam. Ap pro skilled izé nevű gémek voltak, aztán akkora konub sz.rok voltak bent, hogy majdnem elrepedt a rekeszizmom a röhögéstől... Olyanokat csináltak, hogy azt egy '-apem lamanuub' nevű szerverről is úgy kivágnám, hogy a lába nem éri a földet.
2 meccs alatt 7 BL.... :D

Ennyit a mostani 'pro'-król... :D Szánalmasan nevetségesek...
A normál prok nem nagyon tolják... A klánok szétestek, meg vizsgaidőszak is van...

Hol van a ToG? Vagy akár a dcn? Vagy a bG? Vagy akár a saját nC klánom? Sehol senki, senki nem jár fel... A gimiseknek van ideje játszani, nekünk már nem annyira... Ha választanom kell a Dota meg a meló között, akkor dolgozom. Ha a dota meg a süli között, akkor sulizom. Ha a dota meg a bnő között, akkor a bnő...
Kinek van ideje játszani? Nekem már nincs. :( FUN-ból tolok pár meccset, de a kani színvonala annyira lecsökkent, hogy az ilyen atomgagyi f.sok pro-nak hívhatják magukat, mert akiből 5 másodperc késéssel kiverek egy 0-9 statot, az NEM pro. De még a kezdők között is a tehetségtelenebb fajta....

Na most ezek a prok a kanin.. :D Néha van egy két jó player, azokkal meg ventrin vagyok, és jót dumálunk meccs közben... akkor is ha ellenségbe van...

De elkalandoztam. Mindegy. A lényeg, hogy s&y szerintem nem kell neki.

Akkor már inkább butter meg basher. Butter mindenképpen kell neki.
Akár premium tápot építesz, akár nem. Az alapfegyver. ()Bár szerintem a BF is, de azt az itemet ugye a kanin lehurrogják... fogalmam nincs miért, atomdurva... Mindegy. Ők a pro-k. :D)

Szóval a lényeg, hogy most megyek és tolok egy dotát. :DDDDDDD Megjött a kedvem. :D

[HTPA]GeeForce 01-01-2008 12:50

A lényeg, hogy messze nem vagyok pro... És mégis alázunk a pro meccsekben. úgyhogy akár nyugodtan be is mehetsz. max akkor dobnak ki, ha valami tényleg régi durva arc a host... Mert oda régi nick kell, hogy beléphess.

Szóval csak az mehet be, akinek 40k alatti a 'sorszáma', nincs BL-en egyetlen másik bent lévő játékosnál sem, és a host legalább egyszer látta játszani...
Oda valóban nehéz bejutni. Mondjuk azoknak a meccseknek értelme is van, mert senki nem lép ki, és senki nem k..anyázik 2 órán keresztül...

Még egy dolog: Nem kell -em mód ahhoz, hogy gyorsan legyen vége... ;)
sima ap próba 17 perc az nC rekord. :D Csak toronybontó hősök kellenek... ;) Meg melléjük 2 olyan hős, ami távol tartja az ellenséget... ;)

Pl a két fantomlovas igen durva párosítás. :D Azt a golyót meg a villámot akár a folyó túloldalára is át lehet dobni, nem ngyon lesz creepje az enemynek.... :D

BeeLord 01-01-2008 14:24

Nagyon sokan fikázzák a kanit, hogy ilyen-olyan noobok játszanak ott. Van netán valami normális szerver, ami akár még magyar is?

[HTPA]GeeForce 01-01-2008 16:25

Az nC klánnak volt saját szervere, elméletileg még mindig van... Darmadeus-t keresd ezügyben, ő futtatja.

Egyébként meg eredeti. :D Mi is átszoktunk szépen lassan oda. :D

Játszható magyar törtszervert nem nagyon tudok. Talán a Nitro, de az olyan Kani2... Szóval én nem ajánlom. Nem is tudom, hogy megy-e még.

Hozzáteszem ez az 1.111 -dik hozzászólásom.... :DDDDD

BeeLord 01-01-2008 19:26

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147873)
Az nC klánnak volt saját szervere, elméletileg még mindig van... Darmadeus-t keresd ezügyben, ő futtatja.

Egyébként meg eredeti. :D Mi is átszoktunk szépen lassan oda. :D

Játszható magyar törtszervert nem nagyon tudok. Talán a Nitro, de az olyan Kani2... Szóval én nem ajánlom. Nem is tudom, hogy megy-e még.

Hozzáteszem ez az 1.111 -dik hozzászólásom.... :DDDDD

Nem azt mondtad, hogy a ti szerveretek csak akkor megy, ha a kani nem? Az eredeti meg kizárva, mert nem akarok játékra költeni, márpedig ha jól sejtem, ahhoz meg kéne vennem a Warcraft 3-at. Viszont ha gondolod, valamikor játszhatnánk egy-két meccset, ezen a héten úgyis itthon vagyok.

[HTPA]GeeForce 01-01-2008 19:29

remek. holnaptól ráérek délutánonként.

Hát elméletileg csak akkor ment, de aztán a vége felé összevissza, amikor éppen Darmadeusnak volt kedve bekapcsolni...

Igen, meg kéne venni, de már elég nevetséges. Leárazáskor 1999-ért láttam valahol (talán media markt??) warcraft 3-at The Frozen Throne kiegészítővel együtt, tudod, ilyen összecsomagolt verzióban...

Szóval 2k-ért mehetnénk eredetire. Mindegy. Holnaptól egy kis dota nekem sem ártana meg Kanin, vissza kéne rázódni, nagyon kijöttem a gyakorlatból....

Meg majd újra telepítem a gépet, hogy ne lagoljak. (Vicces, hogy 8 megás korlátlan netem van, és olyan delayom van, mint még soha :DDD Asszem vírusos még mindig a gépem... Majd egy format rendbe teszi. :D)

Penya 01-01-2008 23:17

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 121035)
Defense of the Ancients

Sokan hülyeségnek tartják, de szoktam neki venni a deso után egy soul boostert is. Ezzel lesz hp-nk és manánk is. Persze az öreg Penya erre már mondaná, hogy ez egy fél itembuild maximum, de általában em-t játszok és mire ezek a dolgok összejönnek, kb. be is fejeztük a meccset.

Heh csak most látom a topicod Méhi. Minek a soul? Ha skadinak megy akkor asszem a 2 orb a desoval üti egymást. Szval tényleg nem jó. Meg minek skadi? Van 5 sec disabled, nem kell lassitas. Rakj inkább Heartot.

Ja és ha jól akar játszani bárki akkor az emet hanyagolja. Nem véletlen EASY mode. : )

Deni 01-02-2008 07:48

én eddig azt hittem, hogy nem csak szeretem a W3-at, hanem ismerem is.. de ezt a topicot olvasva el kell mondjam, hogy lövésem sincs miről beszéltek :rolleyes:

BeeLord 01-02-2008 11:00

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 148018)
Heh csak most látom a topicod Méhi. Minek a soul? Ha skadinak megy akkor asszem a 2 orb a desoval üti egymást. Szval tényleg nem jó. Meg minek skadi? Van 5 sec disabled, nem kell lassitas. Rakj inkább Heartot.

Ja és ha jól akar játszani bárki akkor az emet hanyagolja. Nem véletlen EASY mode. : )

Skadit soul boosterből elég nehéz összerakni. Abból max aghanimot, de mivel a furion ulti nem sok mindenre jó(talán creepelésre, vagy last hitre, de még mindig jobb, mint az eredeti ultija:D), ezért azt nem rakok eki. Viszont a soul ad 450 hp-t és 400 manát és csak 3300 aranyba kerül. Ez után meg mehet az mkb. Az újnak úgyis jobbak a hozzávalói.

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 148034)
én eddig azt hittem, hogy nem csak szeretem a W3-at, hanem ismerem is.. de ezt a topicot olvasva el kell mondjam, hogy lövésem sincs miről beszéltek :rolleyes:

Ez egy w3 map. Van két csapat(sentinel és scourge), amelyek 5-5 főből állnak. Minden játékos kap/választ gy hőst(összesen valami 90 hős van, mindnek más-más tulajdonságai vannak.) és megy a gyilok. 3 vonal van a játékban, ezen mennek npc-k, az ún creepek. Mindkét táborból bizonyos időközönként indulnak ilyenek és ahol találkoznak, összeverik egymást. Lényeg, hogy egészen a másik csapat fő tornyáig kell jutni és azt lerombolni.

Bővebben olvashatsz róla itt.

BeeLord 01-02-2008 11:03

Penya, szerezz majd egy 2.1.4-es ventrilot(ha jól emlékszem, annak idején ez volt a szóbeli kommunikálásunk akadálya meccs közben) és játszhatnánk is pár meccset.

BeeLord 01-02-2008 11:14

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 148057)
Ez egy w3 map. Van két csapat(sentinel és scourge), amelyek 5-5 főből állnak. Minden játékos kap/választ gy hőst(összesen valami 90 hős van, mindnek más-más tulajdonságai vannak.) és megy a gyilok. 3 vonal van a játékban, ezen mennek npc-k, az ún creepek. Mindkét táborból bizonyos időközönként indulnak ilyenek és ahol találkoznak, összeverik egymást. Lényeg, hogy egészen a másik csapat fő tornyáig kell jutni és azt lerombolni.

Bővebben olvashatsz róla itt.

Na nézz ide, mit kreáltam.:) A körök és négyzetek tornyokat jelentenek.

http://beelord.uw.hu/kepfeltoltes/dota.jpg

Deni 01-02-2008 14:50

tyűűűű :)
így már kezdem érteni, majd mindjárt átböngészem a linket is :)
köszi ;)

[HTPA]GeeForce 01-02-2008 16:14

www.dota-allstars.com

ennyi. :D

Na de vissza a lényeghez: Bee, ma akkor tolunk ugye? :D (Ne röhögj te ott a monitor előtt, DotA-ra gondoltam.)

Egyébként a kavics hülyeség szerintem is. Hozzáteszem egyáltalán nem csak linkent lehet kitenni belőle... :D

És azt is hozzáteszem, hogy a skadi és a dezo tökéletesen működik együtt.... Aki nem tudja megcisnálni, hgoy működjön együtt, az ÍGY JÁRT!!!! NOOB :DDDD :P:D:P:D

Deni, én meg tégedet egyre jobban imádlak :D

BeeLord 01-02-2008 19:47

Reméltem is, hogy nem egy warburgra gondolsz mondjuk. Fél tízkor kezdünk haverjaimmal, majd írj rám kanin, hogy mi a prés.

[HTPA]GeeForce 01-02-2008 19:49

Fél tíz? :O Vazze, én holnap melózok... :D Korán kelek. :D

Najó.. :P legyne fél 10. :D
(De most épp nincs is kani. legalábbis én nem tudtam belépni, úgyhyog most azonnal ugyse tudnánk)

BeeLord 01-02-2008 19:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 148199)
Fél tíz? :O Vazze, én holnap melózok... :D Korán kelek. :D

Najó.. :P legyne fél 10. :D
(De most épp nincs is kani. legalábbis én nem tudtam belépni, úgyhyog most azonnal ugyse tudnánk)

Beenged az, csak erőszakosnak kell lenni. Mostanában előfordul, hogy nem sikerül elsőre belépni, de pár próbálkozás után már írhatod is a jelszód.

Viszont mi összesen 4en vagyunk. Úgyhogy pro-ban nem férünk el(elég nyűg az, ha csak én rontom az egyik csapatot). Szóval egy-két meccs erejéig igazán lereszkedhetnél az amatőrök szintjéig(nyugi, nem noobot játszunk term.) Dobhatnál egy 40-0át vagy valamit.

[HTPA]GeeForce 01-02-2008 19:56

Alap 1, hogy én megyek "le", bár ismétlem: nagyon sokat kihagytam, egyáltalán nem vagyok jó formában, úgyhogy próba nem mennék most veletek. (És nem miattatok.;):D) Nem akarlak égetni titeket. :D (Tényleg.:D)

Na felveszlek ezzel a nickemmel is friendbe, aztán majd minnyá rádírok.

BeeLord 01-02-2008 20:07

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 148201)
Alap 1, hogy én megyek "le", bár ismétlem: nagyon sokat kihagytam, egyáltalán nem vagyok jó formában, úgyhogy próba nem mennék most veletek. (És nem miattatok.;):D) Nem akarlak égetni titeket. :D (Tényleg.:D)

Na felveszlek ezzel a nickemmel is friendbe, aztán majd minnyá rádírok.

Akkor lassan realizáljunk valamit belőle, mert mindjárt fél 10.:D

[HTPA]GeeForce 01-02-2008 20:34

megyek, csak még midnig szarakodik velem a kani :(

All times are GMT +1. The time now is 17:44.