Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kéne egy kis handicap! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2273)

szajonara 08-26-2007 22:27

Kéne egy kis handicap!

Az előzőleg nyitott témám már régi keletű dolog volt csak kíváncsi voltam. Most viszont sokkal nagyobb gondom van, fenn vagyok az 5/U tetején 600 heki körül, várom, hogy leteljen az 1800 köröm, felettem már csak olyan orik vannak amik 1000-2500 heki körül lehetnek. Ami a gondom, hogy állandóan beütnek, pedig a távolbalátás alapján 16-30 körökre küldik ki a seregeiket, 20-30K lóval, az egyetlen ahogy vissza tudnék vágni, hogy lelopom a tekijeiket. Ami nem lehetséges sajnos, mert aki a legközelebb van annak is 25000 pont a különbsége tőlem. Mindhez bejutottam de sikertelenek az akciók. Ez így eléggé nem fair, nem lehetne a lopást úgy korlátozni, hogy csal lefele éljen a 10000 pont különbség? Sajnos junior member vagyok és nincs írásjogom a javaslatokhoz, de remélem Ati elolvasod és mondasz valami bíztatót. Emellet javaslatokat várnék a helyzet megoldására mert még 700 köröm van feljutásig, és elég unalmas így játszani. Ők üthetnek de én tehetetlen vagyok.

Toti 08-26-2007 22:59

megoldásként a max hekin való lépést javaslom. visszaviszed magad 600 hekire és lépsz. nem kell megvárni az 1800 topkört. vagy megoldásként átépülés, úgy hogy ki tudd védeni a támadót. ilyen távra azért lehetséges. viszont pénzigényes.

A felfelé való korlátozás nélküli lopkodás meg nagyon nem jó ötlet sztem. egy 20-50k, vagy esetleg 100k értékkülönbségű termelő orit lopkodni, akit egy tolis bármikor levesz, nem vmi fair dolog. üssék, és lopkodják az egy súlycsoportban lévő orik egymást.

szajonara 08-26-2007 23:20

Elösször is 600 hekin vagyok, másodszor a topkörök már rég letudva az 1800 az a minimun játék idő, nem tehetek róla hogy kezdő létemre 1000 kör alatt 18. helyre jöttem, és pont ez a bajom az innen max felvifető heki 600, ök meg fent vannak 1000-2500 hekin, nem lépnek szintet és beütögetik a szabályosan játszó normál hozzájuk képest kis országokat. Azért az szerintem fair lenne ha akárhol ilyenbe botlasz azt lehessen lopni, miután 2x-3x estleg 4x akkora orival beütött, mint a felvihető maximum, kivéve 1/A. Az átépítés meg lehetetlen, van elég pénzem hogy megcsináljam, de akkor csak tornyom és íjjam lehetne, így bárki 500 tolval lepona, nem is beszélve az ártó varikról. Még ha nem is lopni őket bár a bosszú édes lenne :), miután én nem ártottam nekik, de valmi fajta védelem, mert nincs ez így jól.

Grabi 08-26-2007 23:24

20k lovat nem fogsz meg 600 hekin mfként? ha meg nem mf, szövivel simán véded.

szomorúnak tartom, hogy cselekvés helyett a fórumra írogatsz. ati szokta ilyenkor azt mondani, hogyha problémát okoz a max föld közeli hekin fellépni, akkor egyszerűen ne ott lépj fel. ebben igazat adok neki.

szajonara 08-26-2007 23:47

600 hekin van 8k íjam toronyban 5k varim 6k tolim ennek ellenére beütnek. Akik meg a max heki közelében vannak tehetetlenek velem és a szövimmel szemben szemben, de ezek nem max körül vannak, örülnék ha valaki végigolvasná amit írok, mielött ilyeneket ír. "Szomorúnak tarom hogy egy 600 heki/oris szövivel nem tudod megvédeni magad egy 1500 heki/oris szövivel szemben" te hogy csinálnád okoska?

J.Ati 08-26-2007 23:53

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120776)
te hogy csinálnád okoska?

Az okoska nem tudom,hogy csinálná:D ,de én csak annyit tudok mondani ,hogy pehhed van sajna,hogy gyorsan felmentél maxra:(

Grabi 08-26-2007 23:57

szóval van szövid is, szuper. négy ország össze kell, hogy dobja a sereget egy körre, amikor állításod szerint 20 körökre jönnek ki, szóval jóval előre tudtok rá készülni. a hangnemedet meg kérlek mellőzd velem szemben.

mfként így csinálnám 45% barakk elittel 10% torony íjjal, szövibe nem tudom elhinni, hogy nem tudjátok megfogni, egyszerűen lehetetlen.

szajonara 08-27-2007 00:04

Bocs a hangnem miatt, de látom nem egy malomba öllünk, azt írtam 20-30k lóval jönnek, amikor ütöttek 14k íly volt az orimban ez a max amit mozgosítani lehet 50% segítségküldéssel, mi 1toli én, 1vari, 2 hadi felállásban vagyunk, ha volna annyi íly a szövibe hogy megfogjon 30k lovat mit amivel utoljára jöttek akkor a hadisok már nem lennének hadisok többé, és mint ahogy kiemeltem többször nem a max heki körüli emberekkel volt a gond hanem a max háromszorosával.

Grabi 08-27-2007 00:09

tisztában vagyok mindennel, amit írtál, ezért mondom, hogy szomorúnak tartom, hogy egy szövetség 600 hekin nem tud megfogni 30k lovat.

segítségül leírtam amit, hadikba 45-10, ha meg ragaszkodtak a vari/toli full íjjhoz, ami fentebb nem valószínű, hogy érdemes, akkor a vari is átnyomhatja beléd az íjjait. nem tudom h 600 hekin mennien ugranának rá azonnal, de a hadikból könnyebb. ha van sok pénzed, a full íjjad mellé veszel 1k elitet kv közbe, behívod a hadiktól az eliteket és kirakod a piacra az 1k elitet, így elitek is védik az országodat.
ennél többet nem tudok segíteni, sok sikert a védéshez!

szajonara 08-27-2007 00:41

Most csak azért vagyok így mert a rendes környékünkön(600) sok a gnóm vari és az átózásuk ellen építettem át magam ebbe a felállásba. Pár napja még több íj volt több toli és sokkal kevesebb vari. De itt a dilema viseljem a sokkal nagyobbak ütését vagy védjem a tolik gyilkolását ami egy félelfnél fontos feladat. Azért nyitottam ezt a topicot, mert a normál környékem nem probléma, csak kellemetlen amikor ekkora erőfölénnyel jócskán 1000 heki feletti orikkal közbeszólnak a játék rendes menetébe. A környékünkön rendesen megy az adok kapok, ki lehet játszani mindent, de ez kicsit mellbevágott. Ami a másik gond hogy a két hadisunk ló/íj felállásban vannak és ez normál körülmények között bőven elég. 600 hekin senki sem tudott eddig beütni engem és a varit, a hadisokkal előfordult de ők könnyen visszaszerzik. Amire célozni akarok, hogy 1000 heki felett már rég 3 ban kéne lenniük nem itt, megoldhaó hogy mi is felmenjünk annyira de akkor ha lépni akarok több hétre szabira kéne tenni az orit, hogy ne legyen több 600náll.

Valezius 08-27-2007 00:54

Nem kell szabira tenni, csak le kell bontani a 600fölötti területet. Ha zavar, akkor fel kell menni, és visszavágni.
Vagy elviselni, hogy levernek napi 18hektárt: kb 20milliós kár, na bumm.

Synkel 08-27-2007 00:55

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120784)
Most csak azért vagyok így mert a rendes környékünkön(600) sok a gnóm vari és az átózásuk ellen építettem át magam ebbe a felállásba. Pár napja még több íj volt több toli és sokkal kevesebb vari. De itt a dilema viseljem a sokkal nagyobbak ütését vagy védjem a tolik gyilkolását ami egy félelfnél fontos feladat. Azért nyitottam ezt a topicot, mert a normál környékem nem probléma, csak kellemetlen amikor ekkora erőfölénnyel jócskán 1000 heki feletti orikkal közbeszólnak a játék rendes menetébe. A környékünkön rendesen megy az adok kapok, ki lehet játszani mindent, de ez kicsit mellbevágott. Ami a másik gond hogy a két hadisunk ló/íj felállásban vannak és ez normál körülmények között bőven elég. 600 hekin senki sem tudott eddig beütni engem és a varit, a hadisokkal előfordult de ők könnyen visszaszerzik. Amire célozni akarok, hogy 1000 heki felett már rég 3 ban kéne lenniük nem itt, megoldhaó hogy mi is felmenjünk annyira de akkor ha lépni akarok több hétre szabira kéne tenni az orit, hogy ne legyen több 600náll.

Elég ha elbontod a 600 heki feletti részt, és léphetsz

Stev 08-27-2007 01:06

Ártóznak a gnóm varik? Akkor miért nem állsz neki legyilkolni őket tolival? A gnóm vari az egyik legfinomabb csemege!:D

És bocs hogy ezt mondom, de nem véletlenül van a felhívás regisztrációnál, hogy "vigyázat, pörgős csoport kezdők kiméljetek"!

J.Ati 08-27-2007 01:12

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 120790)
Ártóznak a gnóm varik? Akkor miért nem állsz neki legyilkolni őket tolival? A gnóm vari az egyik legfinomabb csemege!:D

A tolizáshoz kicsit távol van a srác!Más megoldást kéne találni neki:)

Synkel 08-27-2007 01:19

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 120792)
A tolizáshoz kicsit távol van a srác!Más megoldást kéne találni neki:)

Nem. Azt írta, hogy a 600 heki környéki gnóm varik ártózzák. Azt meg félelfnek télleg tudni kell kezelni

J.Ati 08-27-2007 01:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 120794)
Nem. Azt írta, hogy a 600 heki környéki gnóm varik ártózzák. Azt meg félelfnek télleg tudni kell kezelni

Igaz!
Kicsit elbambúltam sorry-,
Akkor viszont több oldalról is kapja a tudást a srác.
Nem maradt más hátra ,mint az előre.
Addig meg próbálja meg a diplomáciai utat szerintem. :)

szajonara 08-27-2007 01:26

Stev.
Az oké nem is gond de négy is van a környékünkön, de már folyamatban, első körben rúnalopás utána a varink leártózta őket vihar/szárazsággal, másodikban tekilopás mert nem ment a könyvtárkulcs :) a másiknak sok rúnája volt szóval egy élyszakás szolgálatban mint most felgyújtottam vagy 30 házát, ez a kettő már szabira i ment :D, de ott volt a másik kettő azok ellen is védenem kellet magam, pár nap és ők is hidegen lesznek:D:D:D. Tudom gyos csoport ilyesmi de megállom a helyem, az elején említett delikvenseken kívül, de lehet felmegyek 1000 heki felé lerendezni a dolgot, még eldöntöm.

Stev 08-27-2007 01:41

Gnóm ellen akkor is időpazarlás a rúnalopás+készülit levinni ártóval! Szimpla varigyilok azt jónapot, a rúna tuti olcsó a varihoz képest, ráadásul egy varinak termelődik is míg a varázslót nem tudja olyan iramban képezni ahogy ölöd.

A pacis támadóknak mi a faja? Mert ha nem ork, még kb 3k íj és megfogtad. Ebből neked csak 1,5k-t kell toronyba tenni, ha a 3 szövid is tudna még adni ha neked lenne több. De ott van még az elites megoldás is, amit Hüpike írt.

szajonara 08-27-2007 02:08

Igazad van de az csak átmeneti megoldás a tekilopás egy gnóntol szerintem jó ötlet nem csak a varik mennek galyra hanem minden a lakáshelyzet miatt.
A támadóm ork 5 személyiségel :( amint lerendeztem a maradék gnómokat még lesz 3-4k íj. mondjuk lehet több kéne mert orkról beszélve szerintem tábornok,tudós és harcos biztos van a személyiségei között. Így 30k pacival durván 180000 el több a támadóereje mint nekem a védekezöm. :(

laci 08-27-2007 07:34

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120799)
Igazad van de az csak átmeneti megoldás a tekilopás egy gnóntol szerintem jó ötlet nem csak a varik mennek galyra hanem minden a lakáshelyzet miatt...(

Tekilopás gnómtól???? Jó kis gnóm lehet az, amelyiktől el tudod vinni a tekercseit :)

Ati 08-27-2007 07:50

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120767)
Az előzőleg nyitott témám már régi keletű dolog volt csak kíváncsi voltam. Most viszont sokkal nagyobb gondom van, fenn vagyok az 5/U tetején 600 heki körül, várom, hogy leteljen az 1800 köröm, felettem már csak olyan orik vannak amik 1000-2500 heki körül lehetnek. Ami a gondom, hogy állandóan beütnek, pedig a távolbalátás alapján 16-30 körökre küldik ki a seregeiket, 20-30K lóval, az egyetlen ahogy vissza tudnék vágni, hogy lelopom a tekijeiket. Ami nem lehetséges sajnos, mert aki a legközelebb van annak is 25000 pont a különbsége tőlem. Mindhez bejutottam de sikertelenek az akciók. Ez így eléggé nem fair, nem lehetne a lopást úgy korlátozni, hogy csal lefele éljen a 10000 pont különbség? Sajnos junior member vagyok és nincs írásjogom a javaslatokhoz, de remélem Ati elolvasod és mondasz valami bíztatót. Emellet javaslatokat várnék a helyzet megoldására mert még 700 köröm van feljutásig, és elég unalmas így játszani. Ők üthetnek de én tehetetlen vagyok.

Erre azt mondanám, hogy kezdő játékosként nem a gyors csoportba kellett volna jelentkezni. Nem véletlenül van kiírva a regisztrációs oldalon, hogy NE A GYORS CSOPORTBA JELENTKEZZ! Ezt komolyan kell venni, nem utólag azon siránkozni, hogy ez így nem fair, és milyen unalmas.

A kezdő játékosoknak SEMMI keresnivalójuk a gyors csoportban.

Valezius 08-27-2007 08:24

Quote:

Originally Posted by laci (Post 120811)
Tekilopás gnómtól???? Jó kis gnóm lehet az, amelyiktől el tudod vinni a tekercseit :)

Gyorsban? Elég jó eséllyel lehet találni olyan időszakot, főleg éjjel, amikor nincs fenn a könyvtárkulcs.

Az már más kérdés, hogy akkor minek lett gnóm :)

szajonara 08-27-2007 09:55

Ha elolvasod amit írtam látnád, hogy miként sikerült megszerezzem a tekijeit, szerintem jól bejött runalopás-ártók, és utána már nem volt miböl feltegye a variját, ezért jutottam be, és büszke vagyok rá:D:D:D

Ati, nen siránkozok csupán érdekel meddig lehet egy csoportban maradni a felvihető heki sokszorosával, és büntetlenül bántani a max hekin lévőket?

Ati 08-27-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120821)
Ati, nen siránkozok csupán érdekel meddig lehet egy csoportban maradni a felvihető heki sokszorosával, és büntetlenül bántani a max hekin lévőket?

Rengeteg téma szól erről a fórumon, nem értem minek neki mégegyet nyitni.

csofika 08-27-2007 13:37

Üdv szajorana. Szerintem vagy tűrni kell az alázást, amit egy 2-3 szor nagyobb ország tesz veled, vagy neked is be kell áldoznod egy rakat lóvét arra, hogy felmenj magas hekire, utána meg vissza.

Az a meglátásom, hogy ha betámad hekire az ellenséges ori, mondjuk elvisz 18-20 hekit, akkor már messzebb kerülsz tőle és egy-két támadás után nem fog bántani, annyira messze leszel, hogy nem éri meg neki. Érdemes ezért a támadás után 550 heki környékén maradni, és amikor már csak néhány kör van hátra a fellépésig a limitidőből, akkor szerezni 50 hekit és beépíteni. Ezután ha látod, hogy támadnak, csak könnyedén szintet lépsz, piciny borsot törve az ellenfél orra alá, aki 18-20 körre kiküldte a seregét.

csofika 08-27-2007 13:41

Szerintem elég butaság lenne felvenni a harcot az ellenféllel, vagy a sok okos szerint megvédeni magad, esetleg lopkodni, mert egy kétszer nagyon ország úgy szivat meg, ahogy nem akar, főleg ha 5 személyiséges ork.

Akárhogy is számolok, ez még egy betonelfet is lealázna, nemhogy egy fél-elfet. Úgyhogy inkább maradj 550 heki körül, mert nemcsak az orktól kell megvédeni magad, hanem a közli oriktól is és egyoldalú íj-torony felállással csak felörlődne a mágikus és toli védelmed is.

szajonara 08-27-2007 14:41

Kösz én is ilyenen gondolkoztam, csak a tüske ami bánt. Igaz nem szabálytalan amit csinálnak csak a tiszta játék szellemét sérti szerintem. Valószinüleg az lesz amit mondasz, de léptetés után lehet orit inditok full hadis felállásban szöviket toborzok és nekik ugrok. :)

Valezius 08-27-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120883)
Kösz én is ilyenen gondolkoztam, csak a tüske ami bánt. Igaz nem szabálytalan amit csinálnak csak a tiszta játék szellemét sérti szerintem. Valószinüleg az lesz amit mondasz, de léptetés után lehet orit inditok full hadis felállásban szöviket toborzok és nekik ugrok. :)

Gondolj bele a másik oldalba is, nekem is német 4L-ben lefelé kellett ütnöm 10körrel. Az összes többi ori vagy szövetséges volt vagy MNT-s.
És valahogy csak kellett menni felfelé. Nem voltam rá büszke, de ha levertem az ellenről napi 20hektárt, azzal nem érte valami nagy kár. Igaz nem voltam kétszer akkora, kb. 50hekivel lehetett többem.

Ráadásul ha a sereg úton van feleannyit eszik, mintha otthon lenne összességében.

szajonara 08-27-2007 17:45

Én megértem a te esetedet az nem túl nagy különbség, de csináltam épületlistákat, összeadogattam, és a legnagyobb 2000 heki felett volt, ez szerintem kicsit sok egy 600 as fellépöjü csoportban, ráadásul minden nagyon drága a piacon szerintem ök vesznek meg minden olcsón és teszik vissza drágán, ezt sem tartom fair dolognak. Mindenesetre kibirom valahogy a fellépésemig, beleszámolom az onnan jövő ütéseket, de csak a környékemre koncentrálok.

demian 08-27-2007 21:41

Te is nyugodtan felmehetsz 2000 hekire és ott játszhatsz velük :), az a 600 heki csak annyit jelent hogy köv szintre annyit vihetsz fel, semmi többet mikor kezdtem én is baromira furcsáltam mit keresnek 5ös szinten 150k ponton a top 1-4, de azóta már tudom :)
Amúgy az ilyen elhúzott orik védelmére: ők termelik a kp 70% át min a csoportnak úgyhogy lehet őket szídni :D, és ahogy mondod hogy magasan tarják az árakat, ezzel nemigazán értem mi a bajod ragd ki a sajátod az övék alá pár arannyal és úgyis megveszik tőled, te meg szépen keresel rajta :P

Steve 08-27-2007 23:54

Szajonara: az, hogy te tolis vagy az nem jelenti azt, hogy amennyiben a környék úgy kívánja, nem épülhetsz át. Bonts kocsmát, helyére íjat + barakkot és a csúnya gonosz hadisok nem ütnek át. Nagyoin fontos dolog a hódítóban az alkalmazkodóképesség, mindig a környék orijaihoz, a csoport piacához. Ha ezt valaki jól csinálja általában nagy játékos lesz belőle. Sok sikert a fejlődéshez! :)

szajonara 08-28-2007 01:03

Látod pont ez a gond, a környékemhez vagyok alkalmazkodva -8 körig ami még belefér a 10k pontkülönbsébe van 12 tolis rajtam kívül. ha átépítek ezek szétszednek engem, sokra nem mennék a barakokkal ha közben teki ugrik pénz ugrik, varikat leölik, gyúlytogatnak,stb. darabokban hevernék, annyit meg nem ér az a pár ori ami 1000k felett van hogy hadjam szétszedni magam. A környéken pont ezért jó a szövink én vagyok a legerösebb toli,nálunk van a 2.legjobb vari akinek besegítek az 1. varijainak a legyilkolásával és a két legerősebb hadis. Ha azt nézzük ők max egy nap egyszer tudnak ütni, mert 20 kör nekik az út, míg itt közel vagyok mindenkihez.

Synkel 08-28-2007 04:39

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120975)
Látod pont ez a gond, a környékemhez vagyok alkalmazkodva -8 körig ami még belefér a 10k pontkülönbsébe van 12 tolis rajtam kívül. ha átépítek ezek szétszednek engem, sokra nem mennék a barakokkal ha közben teki ugrik pénz ugrik, varikat leölik, gyúlytogatnak,stb. darabokban hevernék, annyit meg nem ér az a pár ori ami 1000k felett van hogy hadjam szétszedni magam. A környéken pont ezért jó a szövink én vagyok a legerösebb toli,nálunk van a 2.legjobb vari akinek besegítek az 1. varijainak a legyilkolásával és a két legerősebb hadis. Ha azt nézzük ők max egy nap egyszer tudnak ütni, mert 20 kör nekik az út, míg itt közel vagyok mindenkihez.

Akkor meg minek a sírás, ha minden király? Már bocs...

Steve 08-28-2007 07:05

Quote:

Originally Posted by szajonara (Post 120975)

Tied a legerősebb szövi de kéne egy kis hendicap? Akkor te most sírsz, hencegsz, vagy mindkettő? :)

laci 08-28-2007 07:22

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 120977)
Akkor meg minek a sírás, ha minden király? Már bocs...

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 120980)
Tied a legerősebb szövi de kéne egy kis hendicap? Akkor te most sírsz, hencegsz, vagy mindkettő? :)

Azt mondta, hogy a környéken a legerősebbek ("A környéken pont ezért jó a szövink"). Ez viszont nem jelenti azt, hogy náluk 3-4-szer nagyobb területű szövetségeknél is erősebbek.

Synkel 08-28-2007 13:17

Quote:

Originally Posted by laci (Post 120982)
Azt mondta, hogy a környéken a legerősebbek ("A környéken pont ezért jó a szövink"). Ez viszont nem jelenti azt, hogy náluk 3-4-szer nagyobb területű szövetségeknél is erősebbek.

Eddig minden tanácsot azzal ütött el, hogy ők azt nem csinálják, mert annál jobbat tudnak, és tulajdonképpen nincs semmi bajuk, mert ők a legerősebbek. Tanácsot arra fel kért, hogy mit tud tenni a nagyobb országok ellen. Nos, aki nem hajlandó se átépülni, se sereget a szöviben átszervezni- mellesleg nem tudom mitől erős egy szövi ahol a tolis és a varis eliteket, míg a hadisok lovakat tartanak-, az mit várt el? Cheat kódot, amitől az íjai 15 pontot védenek torony nélkül is?

csofika 08-28-2007 14:54

Nagyszerű, ha valamilyen kódot tudtok, amivel gyorsan lehet haladni, meg rengetni úgy, hogy nem csökken a készüli, írjátok meg:)

Ati 08-28-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 121053)
Nagyszerű, ha valamilyen kódot tudtok, amivel gyorsan lehet haladni, meg rengetni úgy, hogy nem csökken a készüli, írjátok meg:)

Miért kéne már mindenképpen rengetni?! Ez valami perverzió?!

szajonara 08-28-2007 16:10

Ez a téma egyre kacifántosabb, a legtöbb ember szerintem nem fogja, hogy miről beszélek, hála istennek egy páran igen. Az átépülés nehézségei korábban leírtam, de most már ott tartunk hogy páran teljesen félrebeszélnek.Synkel te pl. hol olvastál olyat hogy elit véd? Mindenhová íj/ló felállást írtam. Igaz valaki tanácsolta a piaci csalást és hogy kérjek elitet a szöviktől de akkor is elmondtam, hogy elit nincs! Ezek után megint ott tartunk hogy többség nem tudja miért írtam csak próbálnak fikázni és költenek mindenféle dolgokat. Szeretném lezárni ez a témát már bánom, hogy megnyitottam.
Viszont köszönet: lacinak, csofikának, Valeziusnak és Attilának, ti legalább megértettétek amiről írtam, és igy a dilemám eldölt. Nem érdekel hogy napi 18 hekit tudnak ütni, olyan magasra nem akarok menni, viszont a jelenlegi környékem fontosabb, nagyobb károkat szenvedhetek ha arra nem figyelek.

Cassandra 08-28-2007 16:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 121054)
Miért kéne már mindenképpen rengetni?! Ez valami perverzió?!

Az, még nem tünt fel?:)

All times are GMT +1. The time now is 23:39.