![]() |
hsz-ek száma
Üdv!
Arra lettem figyelmes, hogy néha vannak olyan személyek akiknek több hozzászólásuk van, mint amit jelez a rendszer(a "posts" felirat melletti számra gondolok). pl.: ennek a témának a nyitója az elején és a végén is hozzászólt, az 2, de csak 1-et jelez a rendszer.: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2237 valaki megmagyarázná miért van így?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legalább ma is tanultam valamit:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mindennap tanul újat az ember:):o
|
Quote:
|
Na egy topicom se maradt, szép :p
Ati kezdhetnél ezzel az X. hozzászólás dologgal valamit :) |
Quote:
|
Akkor kénytelen leszek hosszan kifejteni a gondolataimat, hogy majd számítsanak is valamit. (gondolom ennek mindenki örül)
De majd megerőltetem magam, hogy Ati is lássa, tudok én okosságokat is írni. |
Quote:
És szerintem Andrew se csinálta ezt. Bár ha nem lesz, nekem nem fog hiányozni :) |
Quote:
|
Érdekes, tegnap megvolt a 3k hsz-em, azóta írtam még egypárat, most meg mégis elég messze vagyok tőle. Ez miért van?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Utánakeresek, hátha megtalálom:) Csak akkor is fura, mert 50 hsz az azért nem kevés:) |
Ja, akkor nem keresek, ha már így leleplezted a titkot:)
|
Hö-hő!!! eltünt kb 200hsz-em ha eddig megvolt akkor ezt miért lkell törölni???? Nemhiszem el,ha eddig vmi müködött és megvolt mi a .....kell törölni?? Megint vkinek szurja a szemét némi apróság!?...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Már,csak ezt a hsz-t dobom ide: Miért kell vmit,ami eddig működött egy gombnyomással elintézni!?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Attól meg, hogy lezárják nem csökken a hszeid száma. |
De mi a jelentősége a hsz-k számának? :confused:
|
Quote:
legalábbis tudtommal ez be lett vezetve :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem akartam új topicot nyitni :o
Az mér van hogy fél évig nem látszott hogy member vagyok, nem látszott a member listben hogy van Steve, az mára már látszik,de ma meg a torta mellől hiányzik a nevem? :( Pedig eddig mindig látszott... |
Quote:
|
Ezt direkt megnéztem, és úgy van beállítva. Most kicsit hülyén érzem magam, mert csak köszönni mentem a szülinapos forumba :)
|
Display age and full date of birth. Szerintem jól van beállítva. De mondom, én egy fantom vagyok a rendszerben :)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:45. |