Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Meddig tart? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2265)

Solam 08-24-2007 10:22

Meddig tart?

Tisztelettel kérdem-biztos a forum sem jó ahova irom.

Szóval letöltöttem a büntetésemet-mert csunyán irtam a forumon.
Többet biztos nem fordul elő.
Bár ez be is van biztosítva: nem tudok üzit vagy forumot használni-ez végleges vagy + még vmennyi idő?
Valami választ előre is köszönöm.

Valezius 08-24-2007 10:25

Quote:

Originally Posted by Solam (Post 120380)
Tisztelettel kérdem-biztos a forum sem jó ahova irom.

Szóval letöltöttem a büntetésemet-mert csunyán irtam a forumon.
Többet biztos nem fordul elő.
Bár ez be is van biztosítva: nem tudok üzit vagy forumot használni-ez végleges vagy + még vmennyi idő?
Valami választ előre is köszönöm.

Végleges, illetve visszavonásig tart.
Elvileg szépen megkérheted a supportot, hogy adják vissza az írásjogodat. De ez minden esetben egydi elbíráslás alá esik.

Írásjog nélkül lenni kellemetlen, de nem vészes, regizz egy anarchos orit, annak lesz írásjoga.

Swiss 08-24-2007 11:56

mielőtt írnál a supportra néhány tanács. (csak azért merek tanácsot adni mert hasonló cipőben járok és nem akarom hogy felesleges köröket fuss, illetve futtass a supporttal) Szóval mielőtt írnál nekik (megfelelő alázatos hangnem ajánlott) 1500 kör vippet tegyél az oridra, különben azt a választ kapod, hogy nem látják biztosítva a tartósabb játék feltételeit, így nem adhatják vissza mert lehet csak azért kéred vissza hogy megint valami csúnyát írj aztán törölj magadtól ha nem ők úgyis megteszik, a Vippet természetesen nem vonják le.
Az írásjog visszaadása csak egyszer lehetséges minden ország életében, úgyhogy ha visszakapod ügyelj miket és hová irkálsz. Sok szerencsét, kívánom hogy sikerüljön neked.

Swiss 08-24-2007 12:00

"Kedves Játékosunk!

Írási lehetőség visszaadására egyedi elbírálás alapján, egy ország életében maximum egyszer van lehetőség. Ehhez az szükséges, hogy biztosítottnak lássuk, hogy az írási lehetőséget nem csupán egy újabb nem elfogadható beírás erejéig szeretnéd használni. Ezt úgy teheted meg, ha az érintett ország VIP tagsága még minimum 1500 körig érvényes.

Természetesen ilyenkor ezt az 1500 kört nem vesszük el, ezt rendesen felhasználhatod a Hódítóban, ez csupán biztosíték a számunkra, hogy valóban hosszútávon komolyan gondolod a játékot.

Ennek a feltételnek a kikerülésére nincsen lehetőség."

Ha nincs 1500 VIP köröd az orin ezt a választ kapod te is szvsz

Ati 08-24-2007 12:00

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 120408)
mielőtt írnál a supportra néhány tanács. (csak azért merek tanácsot adni mert hasonló cipőben járok és nem akarom hogy felesleges köröket fuss, illetve futtass a supporttal) Szóval mielőtt írnál nekik (megfelelő alázatos hangnem ajánlott) 1500 kör vippet tegyél az oridra, különben azt a választ kapod, hogy nem látják biztosítva a tartósabb játék feltételeit, így nem adhatják vissza mert lehet csak azért kéred vissza hogy megint valami csúnyát írj aztán törölj magadtól ha nem ők úgyis megteszik, a Vippet természetesen nem vonják le.
Az írásjog visszaadása csak egyszer lehetséges minden ország életében, úgyhogy ha visszakapod ügyelj miket és hová irkálsz. Sok szerencsét, kívánom hogy sikerüljön neked.

Most magam ellen beszélek, de én nem ezt a sorrendet javaslom. Előbb írjon, hogy egyáltalán van-e lehetőség arra, hogy visszakapja, vagy nincs. Ha nincs, akkor csak emiatt felesleges rátenni a VIP köröket az országra. Attól nem fog más elbírálás alá esni abban az ügyben, hogy egyáltalán a LEHETŐSÉG megvan-e arra, hogy az írási lehetőséget visszakapja.

Vannak sajnos esetek, amikor nem adjuk vissza az írási lehetőséget. Időnként nagyon cifra üzenetek tudnak születni, amikre a Hódítóban nincs szükség.

Andrew 08-24-2007 12:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120411)
Most magam ellen beszélek, de én nem ezt a sorrendet javaslom. Előbb írjon, hogy egyáltalán van-e lehetőség arra, hogy visszakapja, vagy nincs. Ha nincs, akkor csak emiatt felesleges rátenni a VIP köröket az országra. Attól nem fog más elbírálás alá esni abban az ügyben, hogy egyáltalán a LEHETŐSÉG megvan-e arra, hogy az írási lehetőséget visszakapja.

Vannak sajnos esetek, amikor nem adjuk vissza az írási lehetőséget. Időnként nagyon cifra üzenetek tudnak születni, amikre a Hódítóban nincs szükség.

Ati, lehet érdekesen hangzik, de az nem lenne megoldható, hogy a szégyentábláról el lehessen érni ezeket a cifra üzeneteket? :o
lehet, hogy beteges dolog, de engem érdekelnek a magyar nyelv ezen 'remekei' :D

-Ede- 08-24-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 120412)
Ati, lehet érdekesen hangzik, de az nem lenne megoldható, hogy a szégyentábláról el lehessen érni ezeket a cifra üzeneteket? :o

jó ötlet lenne, bár én is csak a nyelvtani ismereteim bővítésére használnám:D

Swiss 08-24-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120411)

Elnézést nem akartam senkit félrevezetni a témában!

Először én is azt szerettem volna kipuhatolni, hogy egyáltalán van-e esélyem visszakapni az elveszett írásjogot erre jött az üzi hogy 1500 VIP kör aztán visszatérünk rá, én ezt úgy értelmezem, hogy számomra van esély csak a Vip hiányzik, de már az sem sokáig!

Mégegyszer bocsánat a témaindítójának!

Andrew 08-24-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 120413)
jó ötlet lenne, bár én is csak a nyelvtani ismereteim bővítésére használnám:D

engem speciel kifejezetten érdekel, mit képesek az 'okosok' összeírogatni :D

Ati 08-24-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 120412)

A Hódító célja, hogy kultúrált környezetet biztosítson mindenkinek. Ebbe a célba ez nem fér bele.

Ati 08-24-2007 12:12

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 120414)
Elnézést nem akartam senkit félrevezetni a témában!

Először én is azt szerettem volna kipuhatolni, hogy egyáltalán van-e esélyem visszakapni az elveszett írásjogot erre jött az üzi hogy 1500 VIP kör aztán visszatérünk rá, én ezt úgy értelmezem, hogy számomra van esély csak a Vip hiányzik, de már az sem sokáig!

Mégegyszer bocsánat a témaindítójának!

Ha ezt a választ kaptad, az azt jelenti, hogy van rá lehetőség a Te esetedben. Ha nem lenne, akkor már egyből megtudtad volna azt.

Andrew 08-24-2007 12:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120416)
A Hódító célja, hogy kultúrált környezetet biztosítson mindenkinek. Ebbe a célba ez nem fér bele.

Esetleg egy blogban összefoglalni? :D
És azokat az üzeneteket sincs lehetőség (névvel/név nélkül) megmutatni, ami miatt anarchba kerültek egyes delikvensek? :o pl.: jksz-re buzdító, vagy épp valami csalással dicsekvő emberek szösszenetei
gondolom az érintett felek nevének kitakarásával :p

Swiss 08-24-2007 12:21

A nem melyik része érthetetlen számodra? N az E vagy az M?

Andrew nem sérétsnek szánom úgyhogy ne vedd fel.

laci 08-24-2007 12:22

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 120418)
Esetleg egy blogban összefoglalni? :D
És azokat az üzeneteket sincs lehetőség (névvel/név nélkül) megmutatni, ami miatt anarchba kerültek egyes delikvensek? :o pl.: jksz-re buzdító, vagy épp valami csalással dicsekvő emberek szösszenetei
gondolom az érintett felek nevének kitakarásával :p

Aha, csámcsogjunk a szaftos beírásokon és borzongjunk a szörnyű bűnök láttán, indítsuk el a Hódítós bulvárt? :p

Szvsz ha törölték az üzenetet, mert szalonképtelen, akkor nem azért tették, hogy utána szépen összeszedve és kiválogatva közszemlére tegyék.

Andrew 08-24-2007 12:24

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 120419)
A nem melyik része érthetetlen számodra? N az E vagy az M?

Andrew nem sérétsnek szánom úgyhogy ne vedd fel.

Az írásom melyik fele nem érthető? :D
Amikor poénból rákérdezek mégegyszer, vagy amikor teljesen más tartalmú dolgokról beszélek? :D:D

Andrew 08-24-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by laci (Post 120420)
Aha, csámcsogjunk a szaftos beírásokon és borzongjunk a szörnyű bűnök láttán, indítsuk el a Hódítós bulvárt? :p

Szvsz ha törölték az üzenetet, mert szalonképtelen, akkor nem azért tették, hogy utána szépen összeszedve és kiválogatva közszemlére tegyék.

őőőőmm, itt már szó sincs szalonképtelen üzenetekről

Solam 08-27-2007 07:35

Nem jött össze

Nos köszönet a segitségért.

Mindenesetre irtam.nem adják vissza a jogot-biztos túl nagy volt a bűnöm..
Hozzáteszem az első volt-elveszetettem a fejem-de az utolsó is egyben:)
Azért elolvastam a dolgokat ott irták az első baki szabálysértés figyelmeztetnek aztán szankcionálnak.Nos ez persze igy gyorsabb.

Mindenesetre mindenkinek további jó játékot kívánok.

Sziasztok.

Ati 08-27-2007 07:52

Quote:

Originally Posted by Solam (Post 120812)
Nos köszönet a segitségért.

Mindenesetre irtam.nem adják vissza a jogot-biztos túl nagy volt a bűnöm..
Hozzáteszem az első volt-elveszetettem a fejem-de az utolsó is egyben:)
Azért elolvastam a dolgokat ott irták az első baki szabálysértés figyelmeztetnek aztán szankcionálnak.Nos ez persze igy gyorsabb.

Mindenesetre mindenkinek további jó játékot kívánok.

Sziasztok.

Értelemszerűen a figyelmeztetés APRÓ bakiért jár, nem azért, ha valakinek a felmenőági rokonait kezded például emlegetni. :) Az alapból maximum tiltást eredményez, az ilyenre nincs szükség a Hódítóban.

Solam 08-27-2007 08:41

Elfogadom igaz.Teljesen tiszta.:)
Nem kötekedek most-csak kérdem nincs 2. esély?Bár a support üzenet egyértemü volt.:(

Ati 08-27-2007 08:56

Quote:

Originally Posted by Solam (Post 120818)
Elfogadom igaz.Teljesen tiszta.:)
Nem kötekedek most-csak kérdem nincs 2. esély?Bár a support üzenet egyértemü volt.:(

Nem tudom melyik országról van szó, úgyhogy csak általánosságban beszéltem, nem tudom, hogy konkrétan Te mit írtál.

Solam 08-27-2007 10:39

Konkrétan csúnyát irtam mert elborultam:D:o Igy a bünti jogos volt.igazábol a mértékén borultam ki-mert kicsit meglepett.Most csak probálok csenben játszani -de ez az irás megvonás nagyon zavar ill ennek véglegesítése.
Mert arra már rájöttem nem az 1 hetes kitiltás volt a bünti hanem ez:)
Summa summarum nem ágállok csak kérdeztem a 2. esélyt:)
Ez a hivatkozási szám.A supportnál-remélem nem hiba hogy bemásoltam ide?
[HODITO-20070824-000014]

Remedy 08-27-2007 11:11

Tudom, hogy nem az en dolgom, de ha valakinek egyetlen egyszer borul el az agya, es utana elnezest ker, en _vegleges_ bunteteskent semmikepp nem valasztanam az irasjogmegvonast, _barmit_ is ir....

Persze ez csak az en velemenyem :)

-Fegya- 08-27-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 120829)
Tudom, hogy nem az en dolgom, de ha valakinek egyetlen egyszer borul el az agya, es utana elnezest ker, en _vegleges_ bunteteskent semmikepp nem valasztanam az irasjogmegvonast, _barmit_ is ir....

Egyetértek. Annyit tennék hozzá, ha megint hülyeséget csinál. akkor az összes összekapcsolt oriját azonnal törölném.

Megértem Atit, ha nem akar külön szívességet tenni senkinek sem. Tudok több olyan esetről is, amikor megbocsájtott valamikor valakinek valamit, majd az illető megint szabálytalankodott.

Ati 08-27-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by Solam (Post 120827)
Konkrétan csúnyát irtam mert elborultam:D:o Igy a bünti jogos volt.igazábol a mértékén borultam ki-mert kicsit meglepett.Most csak probálok csenben játszani -de ez az irás megvonás nagyon zavar ill ennek véglegesítése.
Mert arra már rájöttem nem az 1 hetes kitiltás volt a bünti hanem ez:)
Summa summarum nem ágállok csak kérdeztem a 2. esélyt:)
Ez a hivatkozási szám.A supportnál-remélem nem hiba hogy bemásoltam ide?
[HODITO-20070824-000014]

Próbálkozz pár hónap múlva. Ez nagyon friss kitiltás még.

Ati 08-27-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 120829)

Vannak olyan emberek, akik nem valók a Hódítóba. Ezen nem kívánok változtatni. (Megintcsak általánosságban beszélve.)

Solam 08-27-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120844)
Próbálkozz pár hónap múlva. Ez nagyon friss kitiltás még.

Azért köszönöm hogy megnézted:)Mindenképpen irni fogok.A halottak türelmesek:o.
Nah még 1x köcce.

Smooth Scroller 08-27-2007 19:13

sztem torold az oridat, regizz ujat es ezzel mar legyel turelmesebb. igy megint lesz irasjogod 24 ora mulva. :)

Pepa 08-27-2007 20:02

Én csak annyit szólnék hozzá, hogy elég kellemetlen tud lenni az, ha valaki ír egy levelet és azt az automata választ kapja: Az ország megkapja, de nem tud válaszolni, mert nincs írásjoga.

Gyula 08-27-2007 20:06

Hát remélem nem baj hogy itt leírom, de páran biztos emlékeznek rá hogy a tavalyi év nagy részében nem volt itt írásjogom, utolsó esetben véglegesen el lett véve. Szerencsére nekem Ati vissza adta. Ismételten köszönöm, mert én szeretek itt fórumozni.

Halkan megjegyzem, nekem is néha eldurran az agyam, olyankor minden mindegy, ennek ellanére mégsem vagyok pszihopata és egész kulturáltan tudok viselkedni.

Még halkabban megjegyzem, hogy a belső fórumon, mióta nincsenek moderátorok elég sokszor találkozom a fórum etikettbe ütköző hozzászólásokkal.

Ati 08-27-2007 20:18

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 120949)
Még halkabban megjegyzem, hogy a belső fórumon, mióta nincsenek moderátorok elég sokszor találkozom a fórum etikettbe ütköző hozzászólásokkal.

Hát akkor azt tessék jelenteni. :)

Én azt látom, hogy sajnos a szokásosnál sokkal több embert kell kipakolni az utóbbi napokban/hetekben. Remélem, hogy az iskolakezdéssel ez a nagyráérő ideje elmúlik azoknak, akik most abban látják életük értelmét, hogy káromkodás-versenyt tartanak. :-/

Pepa 08-27-2007 20:20

Modtam már Neked azon nagyon zavaros napon is, hogy ez egy ilyen utólsó balhé szeptember előtt, amiről lehet beszélni.

Ati 08-27-2007 20:22

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 120952)
Modtam már Neked azon nagyon zavaros napon is, hogy ez egy ilyen utólsó balhé szeptember előtt, amiről lehet beszélni.

Jaja, emlékszem arra... :) Jól követhetőek az év eseményei néhány kirívó viselkedésen, illetve ezek aktuális gyakoriságán.

All times are GMT +1. The time now is 04:26.