![]() |
erőfölény
üdv. érdekelne hogy varázslatoknál + csatáknál számít-e hogy mekkora erőfölénnyel ütök be ? tehát pl van 15k varázslóm ellenfélnek 10k és első próbára megölök 300 tolvajt. Mondjuk minden marad ugyanez (morál, készültség stb...) de nekem 25k varázslóm van, akkor is csak 300 tolvaj döglött volna meg ? Csatáknál ugyanez a kérdés tehát ha nagyobb csapattal megyek be nagyobb lesz-e a zsákmány is ? előre is kösz a választ, ha már megvitattátok akkor bocs, de nem találtam sehol.
|
Quote:
3%-os.Ezt növeli a harcos személyiség 10%-kal.Ha fosztasz felfele ~66%-ot lefele ~33%-ot kapsz, de persze ezt is növeli 10%-kal a harcos személyiség. |
am variknál meg toliknál se számít hogy éppen hogy lopd/ártod vagy kétszer több varid van.Csak a tekercseket akarsz lopni, akkor csak olyanokat tudsz ami van neked.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Idézet a súgóból:"FONTOS! Csak olyan tekercset lophatsz, amilyennel Te magad is rendelkezel országodban. Az ellopott tekercsek típusának megoszlása megfelel annak az aránynak, ami a már országodban levő tekercsek között áll fenn."
Ez sztem azt igazolja amit én mondtam. |
Quote:
Most már remélem valaki megmondja a tutit. |
Quote:
|
Quote:
Nem voltatok még tolissal vagy mi?:) És azokból a tekikből ami neked nincs abból egy szálat se lopsz. |
Quote:
|
az ellen tekijének az 5%-át hozod el, de legfeljebb a saját tekercsed 10%-át vagyvalahogy így... lehet nálad is csak 5% ér, nem tudom pontosan - és az is lehet, hogy az ellennél hozol 10%-ot... de ilyesmi a rendszer :)
és az első a legvalószínűbb :D |
Quote:
On:Ezeket az adatokat hol lehet megnézni?:) |
Quote:
amúgy Ati gonosz volt és törölte mind a 7 gratulálós topicot :mad: :D:D:D |
Quote:
Akkor most mi lesz veled?:rolleyes::eek::D |
Quote:
legalább nálam nem fog beszólni Steve, hogy minek van ilyen topic :D:D |
Quote:
Amúgy maradjunk a témánál:) Te erőfölényben vagy úgyhogy nyiss magadnak topicot:D:D Vagy lopj sok tekit:) |
Quote:
Tehát red bármit ír a súgó, ez akko is így működik ;) |
Quote:
A súgó azt írja hogy ugyanakkora arányban lopsz tekiket amilyen arányban van nálad.Szóval ha az ellennek mindenból 8k-ja van neked haditekiből van 5k lakitekiből meg csak 2,5k akkor 2szer több haditekit lopsz mint lakitekit.Én meg se kérdőjeleztem Andrew állítását. |
Quote:
nem egymáshoz kell viszonyítani a tekercseidet, haenm ahhoz, hogy az ellenfélhez képest mennyi tekercsed van :) teszem azt, hogy ha kevesebb mint feleannyi tekercsed van, akkor arányosan kevesebbet lopsz ;) |
de a súgóban tényleg érdekesen van leírva :D:D
|
Quote:
Bármit is ír a súgó... |
Quote:
|
Quote:
|
sracok, tok 1szeru a helyzet. mind a 2 dolog befolyasolja. tehat az is amennyi a tolvajnak van es az is amennyi az aldozatnak.
az eredmeny csak akkor5 lesz sok, ha mind2 felnek sok van ugyanabbol a tipusu tekibol. az eredmeny akkor lesz keves, ha az 1ik felnek keves van belole. jo, persze a pontszambeli kulonbseg es az orias sziesztaja is befolyasolja (az aldozati oldalon) az eredmenyesseget. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sikerült szerezni 0 ipari, 0 gazdasági, 99 mezőgazdasági, 27.432 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 70 hadügyi, 0 mágia és 56 tolvajlási tudománytekercset. Amikor láttam, hogy a laki emelkedik, annyit a vettem a piacon amennyit csak tudtam. |
Quote:
|
Sikerült szerezni 2934 ipari, 3157 gazdasági, 5417
mezőgazdasági, 6931 lakáshelyzeti, 1811 bányászati, 7892 hadügyi, 7953 mágia és 8081 tolvajlási tudománytekercset. Akkor ,ha már itt tartunk! Ez az utcsó lopi volt. Az első húzáskor fele ennyi se jött ,mert kevés volt az adott tolvajnak. Ahogy növekedett a tolinál növekedett az elhozott mennyiség is;) |
Quote:
|
Quote:
Ezt is azért ,mert ekkorát még nem láttam:) |
rondán elkanyarodott a téma, de azért még had kérdezzek egy konkrét esetet (nem valós csak példa). naszóval van otthon 10k elitem, látom hogy jön felém mondjuk 20k, biztosan bejutnak, akkor teljes szívvel indíthatok a 10k elitemmel egy kontrát a támadó ellen mert semmivel sem lesz nagyobb a veszteségem hogyha nincs védőerőm annál mintha, otthon lenne a 10k elit ? sőt mészárlás esetén még jobban is járok ? Arról nem is beszélve hogyha a 10kval énis beütök a kis védelem nélkül hagyott országába.
|
Quote:
|
ok. ez szuper :D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:36. |