![]() |
szintlépéssel kapcsolatos kérdések, faji bónusz
Nemsokára szintet fogok lépni,de sehol nem tudom megnézni mi lesz a faji bónusz. A fajom törpe. A súgó nem írja le a faji bónuszokat. Kérem aki tud segíteni írjon.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én most ezt az egészet nem értem.
Először is a gyors csoportban vagy, ahova kifejezetten oda van írva, hogy kezdő játékosok NE jelentkezzenek. De ez most mellékes. A súgó fajokról szóló részében le van írva minden faj sajátossága. Azzal mi a probléma? Mi alapján választottál MOST fajt, ha ezt a részt nem olvastad? |
Quote:
|
én sem igazán, mert ha ezt nem olvasta, akkor a súgó részre még csak kattintani se kattintott:o
|
Quote:
|
Quote:
az elveszett csopiba:D:D |
sztem azt hiszi, hogy a kovi csoportban ujabb bonuszok vannak.
|
Quote:
|
vagy azt is hiheti h minden faj másképp lép szintet, v kap valamiféle bónuszt a szintlépésre, bár ez egy kezdőtől is elég cifra lehet:D
|
Vagy azt is hiheti, hogy a Föld lapos, és a Marson zöld emberkék élnek...
Az utóbbi pár hsznek mi értelme volt? :D |
Quote:
|
na ennek a postnak van értelme
olvasgatom a súgót de nem találom benne...
anno volt ilyen hogy minden plusz személyiségért jár -5% mindenre (harc, mágia, toli...asszem) így pl 5 személyiség már -20%... erről most nem találok semmit...eltöröltetett?? vagy van még ilyen? |
Quote:
|
Quote:
|
Ne ez az asher nekem való figura, annyira profi, hogy szívesen kitanítanám.
|
Quote:
Ha kiválasztod a mostani fajod, a törpét, és a mostani személyiséget, akkor ugyanazokkal a faji bónuszokkal fog rendelkezni az országod, mint a mostani szinten. Ezt csak 1x tudod minden szint kezdéskor beállítani, ezért jól gondold át. Mármint ha erre kérdeztél volna rá. :D:D |
Quote:
Érdekes egy hozzászólás ez:eek:valami kis kommentet írhattál volna hozzá.:) |
Quote:
lemaradtál róla:p |
Quote:
Utoljára Princ módosította Ma, 12:43-kor. Szóval írhatott volna Princ még valamit:) |
Quote:
Ha az se tudod, mi volt, akkor miot érdekel, hogy miért módosította? :) |
Quote:
Most csak szimplán kíváncsi lettem volna. Viszont mind1 ,ha törölte hát törölte:) |
Quote:
Csak arra gondoltam a hsz-ben, hogy talán Asher adta a tippet Vitkoferinek hogy történik vmi a bónuszokkal szintlépéskor. De aztán észrevettem, hogy nem teljesen ugyanarról beszélnek, ezért akartam visszavonni. Ám vmiért nem lehetett törölni a hsz-t, mert nem volt ott a gomb hozzá. :confused: Mostmár lehetett törölni, szvl vagy nem vagyok komplett, vagy a számítógép nem az. Legyen inkább az utóbbi. :p |
Quote:
Sose bízz egy gépben :D |
Quote:
|
Quote:
Lehetséges, hogy csak simán becsavarodtunk:p |
All times are GMT +1. The time now is 18:01. |