![]() |
Elfnek milyen személyiség?
Heló!
azt szeretném kérdezni, hogy milyen személyiséget választanátok egy ilyen elfnek: 200 hektár: 40 ház 60 kocsma 20 templom 30 barakk 30 torony 20 raktár és kihangsúlyoznám, hogy nem azt várom ide, hogy ki, hogy módosítaná az éplistát... én elsőre a tudóst és a túlélőt néztem, főleg mert nem vagyok annyira aktív(napi 5x-i belépés)... vélemények? |
ezt minek kérdezni? még jó, hogy tudós :)
|
harcos túlélő tábornok :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az az ő orijuk, ez meg a tied lesz ;) |
Quote:
nem:D...eddig te loptad az enyimet:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szóval akkor tudós...de ha véletlen el tudok oda juni(tuti ,hogy nem lessz ilyen eset, de azért megkérdezem) hogy lessz egy második személyiségem, akkor a tudós mellé a túlélőt válasszam?:)
|
Quote:
|
Quote:
amúgy meg elfet nincs értelme 10 körösre csinálni, ill jelen esetben ez az ori 11 körös, ha tudod használni rendesen az éheztetést :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sokkal nyugodtabban lehet aludni egy tanyás elf mellett :) ha még a képzésnek is lenne hely a barakkban, az egyenesen anyagi főnyeremény lenne ;) |
Quote:
ehh...nem éheztetek csak tanyafree vagyok:D...van 20 raktár ami 10 körre bőven elég kajának és én kb 10 órát alszom...szal pont jó;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ha 10 raki helyett 10 tanyát tartassz, továbbra is 10 körös maradsz, annyi apró különbséggel, hogy majd feleannyiba fog kerülni az etetés
no meg ha nem jutsz géphez, csak 68 embered fog elmenni a 123 helyett :D |
Quote:
az én számolásom szerint csak úgy 10 körös, hogyha 1 kört éheztetek...de igazad van mert lényegesen kevesebb a gabcsi...köszi;):) |
Quote:
|
Quote:
nem:D:D:D:D:D jó, elhiszem inkább:D:D:D |
Quote:
|
Ezt a témát teljesen feles leges volt feldobnod, mert eddig bárkit kérdeztem milyen személyiség mellett voksol:
tudós-tudós-tudós-tudós ... nem is értem miért van a többi személyiség...:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
én speciel kereskedő vagyok az elfemmel, merthát nem akarom ledarálni vele a csopit :)
|
Quote:
|
Quote:
egyébként a leggyakoribb személyiség amit választok, az a kereskedő, most néztem át gyorsan, 4 orim kereskedő, és csak 3 tudós :) |
ja és Dús, nekem soha egyetlen orim nem volt, és nem is lesz soha túlélő
nem túlélni jöttem, hanem játszani :D |
ezt felírtam mikor 9 személyiséges leszel :)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:56. |