![]() |
Most akkor hány körig is véd az 1 körös szövihelp?
Kérem, mindenki olvassa el figyelmesen, mielőtt véleményt alkot.
Az egyszerűség kedvéért használjunk egész órás körváltásokat. No, mondjuk legyen egy szövi. Észreveszi egyikük 9.58-kor hogy megy rá egy sereg, ami 2 körre van. Mivel a szövijei is 2 körre, így elhívja a segítséget tőlük értelemszerűen 1 körre. 10 óra: A támadósereg és a segítség is 1 körre az országától 11 óra: Mivel a súgó szerint a help hamarabb ér oda, mint a támadó, így szépen pattintja a sereget. No és itt jön vmi. Tegyük fel, hogy 10.58-kor elindult felé még egy sereg 2 körről, ami 11 órakor van 1 körre. A Tanácsadó oldala azt írja ki neki, hogy ennek, meg ennek a szövijének a serege 1 körig segít az országban, tehát nála állomásoznak 12 óra. Odaér a második támadó sereg is, DE a súgó szerint: Az azonos körben történő seregmozgások időrendi sorrendje a következő: * Szövetségi segítő seregek megérkezése * Csata * Szövetségi segítő seregek távozása Akkor a kérdésem: Mivel a súgó szerint a segítők csak a csata után mennek haza, akkor az 1 körre hívott segítség védett a 11 és a 12 órás körben is? Vélemény? |
igen, így van, azok két körig védenek.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Akkor a jó cím talán az lett volna, hogy hány körváltást véd az 1 körös szövihelp
|
Quote:
Ezt megkérdezhettem volna akár msn-en is tőled Már ha meglenne az msn címed :D |
Quote:
|
Quote:
|
Na most már ezt is tudjuk :)
0-t nem lehet beírni? :) Off: Én a segítség kérésbe nyitotam volna. |
Quote:
Igaz, én is szokktam ott témát nyitni! :D |
Quote:
Én pl alig nézek ki a segítségre |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma éppen azt tapasztaltam, hogy - a súgóval ellentétben - lezejlott a csata, majd utána érkezett meg a segítség (így teljesen feleslegesen).
|
Quote:
Ha a következő körben érkezett, akkor pedig az nyilván késő már, egy körrel korábban kellett volna küldeni. |
Quote:
Ha viszont úgy, hogy az 1 körre van, akkor már csak a következő körben lesz nálad, mivel a segítségnek is minimum 2kör kell odaérni. Ha időben hívtál, akkor pedig csak az lehetett a baj, hogy még a segítséggel sem volt elegendő sereged ahhoz, hogy kivédd a támadást! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
biztos :) 0 körre kértem |
All times are GMT +1. The time now is 09:05. |