![]() |
Szinlépéskor mi lesz a fent lévő varázslatokkal?
Az lenne a kérdésem hogy szintlépés előt felrakom a faji varázslatokat akkor az szintlépés után is fent lesz avagy elvész?
|
szerintem elveszik, de ilyet nem próbáltam, tehát az én szavazatom csak felet ér, míg alaki megmondja a frankót:)
utánna módosul egyre vagy nullára:o |
És ha szabira megyek akkor fent maradnak a varászlatok?
|
Quote:
|
Lépésnél nem figyeltem, de ha jól emléxem akkor elvesznek. bár ez csak 99,9%:D
Szabi alatt lejárnak a varik. Amúgy a lényegét nem értem a kérdésnek, ha csak nem ork vagy elf vagy ht nélkül |
Quote:
|
De szörnyű az a "lessz" a címben. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
nameg tdomo írását kiegészítve, nem csak alád pakolhatnak, ezzel a folyamatot egy újabb szabival meghosszabítva, hanem lehet változnak az árak abban a csopiban, ahova lépnél, tehát ha szabiról visszajössz azt is érdeklődd meg újból;)
|
Quote:
|
Quote:
de ez az ő csopijának az ár változása nem azé, ahova lépne;) vagy a végén az a: ennyi idő alatt az árak sokat változnak mondat arra a csoportra vonatkozott, ahova lépni fog:confused: |
Quote:
És még valami. Attól, hogy van olcsón kinnt egység, nem jelenti azt, hogy lesz annyi, amennyire neked szükséged van. Én nem javaslom, mert iszonyatos nagyot lehet bukni rajta. |
Miután szintlépés után újra kell fajt választanod, azaz nincs fajod, elég logikus hogy a lentebb felrakott faji varázslatok megszűnnek ;)
És én úgy is emlékszem, hogy szintlépés után semmilyen varázslat nincs fent, akármi is volt rajtam, akárhány körre. De ez még jól is jöhet, mert az ártó varázslatok is megszűnnek szintlépés után. Uff. |
Már megtalálta, de azért beledumálok:)
Minden vari megszűnik szinlépés után ártó és védő egyaránt, sőt ha beteg vagy az is!:p:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szintlépés után nincs rajad varázslat én úgy emlékszem, sőtt a katonáid is elfáradnak piszkosul a varázslók is lusták lesznek varázsolni. Megviseli őket a szintlépés.
|
Quote:
|
és hány körrig nem fogok tudni varázsolni?(asszem 3 de nem vagyok benne biztos szal megkérdezem) :)
|
Quote:
|
Úgy rémlik a varázslatnál nincs 3kör váróidő, de régen léptem olyan orival ahol kellett rögtön a fajivari...
|
De amikor fellépek varizni akarok azt fogja kiírni hogy varázslóid nagyon fáradtak ezért várj egy kicsit!Ez hány körig megy?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sztem se lehet azonnal varizni:) Off: Most már ne mentegetőzz, ezzel csak rontasz a helyzeten:D:p:D |
Na, a sok tökéletes helyesíró szétoffolja a topicot :p
|
Quote:
Szerintem és mások szerint is, nem fog kiírni semmit. De attól még lehet, hogy nem így van. (De a súgóban se szerepel, hogy nem lehet azonnal varizni ;) ) |
Quote:
|
Quote:
Az nem lehet, h nem volt készültséged? |
Quote:
Sztem nem mert nem nagyon variztam abban az időben de vasárnap megmondom nektek! |
Am sztem az első 3 körben nem fogok tudni varizni mert addig katikat se tudok képezni...DE vasárnap megmondom a tutit!
|
Quote:
|
Quote:
4 szint van és mindegyiket végig kell járni. Padawan-Jedi-Jedi lovag-Jedi mester On Elég élezett orid lehet, ha miután eladod a varikat és a tolikat még éhezne az orid. Nézd meg mennyivel termelsz kevesebb és tudsz-e annyi kaját tenni a rakikidba, hogy elég legyen. Ilyenkor ne feledd a 24 körös piackimaradást! |
Quote:
|
Quote:
Vannak erre érdekes trükkök azért. Pl újraképzed a tolikat míg nem tudsz piacra menni, védelem alatt úgyse lesz rájuk szükséged... |
All times are GMT +1. The time now is 23:02. |