![]() |
segítség hívás módosítása
Sziasztok!
Tényleg csak egy apró módosítást szeretnék javasolni. Ha a szövim segítséget hív XY elleni támadáshoz, akkor kiírhatná az én eseményeimnél úgy, hogy pl: "Szövetségesed ... segítséget hívott .... elleni mészárláshoz." Magyarul, hogy egyből az eseményeknél lássam, hogy miért is megyünk -földre, puszti, mészár v. fosztás-. Ezzel spórolhatnánk 2 klikket, meg egy halom görgetést. :) |
Hát én támogatom az ötletet.
Sztem gondot senkinek sem okozna, én nem is a saját lustaságom miatt támogatom, hanem mert wapon, picivel hosszadalmasabb utána járni, meg ez azért sporolás is lenne. |
Szerintem felesleges, mivel ha segitseg hivsz akkor azt kozosben megbeszelitek h mire megy ki a szovid. Ha meg nem vagy jelen akkor meg tok nyolc mivel amikor ujra belepsz es vege a csatanak akkor egybol latod h mire ment ki a szovid. Velemenyem szerint feleslege
|
Quote:
|
szerintem jo 5let, nem biztos hogy minden szoviben elore megdumalnak vmit. irja csak ki a progi. tamogatom.
|
Quote:
Velemenyem szerint azert ez mar 1 kicsit gaz ha seregelvetelkor elotte nem beszeled meg a szovikkel, h viszed es mire. On: |
Quote:
|
Nem kéne sokat változtatni az eddigi kiíráson és kényelmi funkciónak megfelel.
Támogatom. |
Quote:
Szal énis támogatom. |
Quote:
elég rossz h a legnagyobb rohanásba a szövetségeshez is nézni kell.. persze már javult szitu amikor egységesítve lett a szövetséges fő és tanácsadok oldala:) mert még ott is félre lehetett könnyen klikkelni rége.. |
no, ez egy jó javaslat
praktikus, és hasznos, ha már azt kiírja, hogy kire megy a sereg, azt is nyugodtan írhatná, hogy miért megy hosszabb sem lesz tőle a szöveg, cserébe lesz benne egy extra infó :) támogatom |
Tenyleg jo otlet! Remeljuk Ati is igy gondolja.
|
Én is támogatom;)
Nehogy összeessen:) |
Jó ötlet! Ráadásul ha wapon vagyok benn, még meg sem tudom nézni a szövim tanácsadójában.
|
Jó javaslat támogatom!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de megkovetlek es kiegeszitenem, hogy vannak olyan esetek amikor nem kell szolni *fejet hajt* |
Quote:
hadd dontsuk el a szovitagok 1mas kozt hogy mi hogyan szoktuk. es mint a peldambol is latszik vannak olyan helyzetek amikor nincs lehetoseg tereferere. ettol fuggetlenul a masik tag akar a kovi korben belephet es akkor rogton latja mi a palya. na mind1. |
Quote:
Nem mondtam, hogy megbeszélés nélkül nem lehet kiaknázni a jó lehetőségeket, ha nincs ott senki. A fórumra ennek ellenére én be szoktam írni (gondolom nem vagyok ezzel egyedül). Máris nem a tanácsadók oldaladon kell néznie a szövinek, hogy mi a helyzet. |
Quote:
|
Támogatom, de mi általában megszoktuk beszélni mivel megyünk rá a célpontra.
|
Tetszik az ötlet! Támogatom. Ez egy kényelmi javítás lenne csak, nem több, de jó ötlet.
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy az utóbbi évben látványosan csökkent a felesleges kattintások száma. Miközben az átlag játékosszám és az össz-oldalletöltésszám folyamatosan emelkedik, addig az egy ember átlag letöltésszáma csökken. Ez összességében jó, hiszen ugyanazt a feladatot sokkal rövidebb idő alatt, és sokkal kisebb daatforgalom mellett el lehet végezni. |
Ha már ez bekerült, a végeredménynek is látszania kéne...
Így fest most: Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
A fosztásnál már az isproblémát jelent, hogy a támadónak kiírja, amikor a csata megtörténik. Hogy ezt a problémát még megháromszorozzuk, és ezentúl a szövik is reklamáljanak, hogy nem kapták meg, ami ott írva van, az kizárt. :) |
Quote:
2008-02-28 A zsákmányból Te is részesülsz, 4.000.973 arany, 8.041 rúna és 92 bála gabona a részed. Az eredeti felvetést pedig támogatom, (olvastam, hogy már született döntés) és Hmm..Satival kell egyetértenem, ha a szöviben ki van adva a fő csapásirány akkor miért is kellene a szövifórumon egy nap akár háromszor megbeszélni, hogy a hadisok mit csináljanak? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
támogatom!!!:rolleyes:
|
az ötlet teljesen jó
hiába játszom erős és megbízható partnerekkel, mindig megnézem, hogy mire is ment ki a sereg, így pár letöltést spórolnánk |
All times are GMT +1. The time now is 19:36. |