![]() |
elf fajivari
Kerestem a témákban ,de nem akadtam rá hogy lenne-e ilyen szóval elnézést ,ha lenne már.
A fantomsereg varival a napokban volt egy érdekes élményem. Szabin voltam pár napig és amikor vissza jöttem szabiról rögtön legömbőlt egy ori persze miután visszajöttem szabiról felraktam a fantomsereget ,de küldött egy zöldet a srác amiben elküldte a szabin levő szép kis orimat jól látható adatokkal meg a szabiról visszaérkezett és láthatatlan orimat. Mellékelt hozzá egy kedves üzit is és akkor gondolkodtam el azon ,hogy tök jó a faji varija az elfnek csak szabizni nem kéne,mert az aki aktív létemben nem mert felém nézni az,majd amikor szabin vagyok akkor fog próbálkozni.Volt már valakinek emiatt rossz tapasztalata vagy ez nem egy égető probléma szerintetek? Védekezni sajna nem lehet amíg az ember sazbin van:( |
Quote:
|
Ehh, könnyű a megoldás: mielőtt szabadságra mennél, árulj ki. Akkor mindenképpen üres országot fog látni a gonosz gömböző (max. néhány egységet, ami visszajött), és amikor visszajössz, lesz elég pénzed azonnal visszavásárolni mindent, amit eladtál.
|
Ha egy elf szabira megy, én is szívesen meggömbölöm újra ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Szabi előtt tegyél ki a piacra mindent az íjjakon kívül /esetleg azokat is/ és akkor csak azt látja, h kp-d van sok, de h mid van még azt nem, persze ne 5-ös szinten mert ott a katipiac érdekesen alakul néha....
|
Laci beelőzött:(
|
Quote:
|
Quote:
Tehát nem mindenhól müxik ez a megoldás. |
Quote:
Én is mindig furcsáltam, h ha az országban minden áll a varik meg lemennek, az elfet ez télleg hátrányosabban érinti mint bármelyik másik fajt.....:( |
Quote:
|
Quote:
És amikor szabizok ki kell árulni az orit ,hogy béke legyen.. Szerintem a nem magyar nyelvű verziókban sehol nem megoldható a sereg eladása szabizáskor és a magyar hódban is van jó pár üres piac tehát nem néhány csopiról van szó;) |
Quote:
Most csak 2 elfem van és én is szeretem ölni az elfeket,de gömbölni kár őket,mert fantomsereg, viszont szabiznak és akkor lehet ugrani:D Ez lenne a hátrányuk szegényeknek,de miért:confused: |
Volt ez már téma a megbeszélésekben is, de sajnos átkerült az elvetett ötletekhez. :(
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=151 Amúgy ez a specvari tényleg kilóg a többi közül ilyen szempontból. szóval marad a piacos megoldás, már ha van piac. :cool: |
Quote:
Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás ,de ahol piacolni nem lehet…:( |
Szerintem meg ha a katipiac olyan amilyen, akkor nincs más hátra, a békésen éldegélő elfet békén kell hagyni. Valószínű a kutya nem jön rá, hogy épp nem lépkedsz be. Én egyszer kényszerből 9 napig hagytam magára az elfemet, és semmi gondja nem volt a végén. Igaz, rosszabb pillanataimban idegeskedtem miatta, de amúgy semmi komoly:)
|
elfel készülni kell a szabira olyan csopiba, ahol nincs kati piac
szabi elött 19 körrel újra kell képezni az egységek x százalékát, akkor a szabi alatti gömbök valótlan egységeket mutatnak |
Quote:
Van már ilyen téma, még annak idején Ven indította a megbeszélésekben, most talán az elvetett javaslatok közt van. Mivel szabi alatt is lejárnak a varázslatok, ezért a szabis elfet érdemes gömbözgetni. |
Quote:
Megoldás egyszerű : ne menjen szabira! :) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Szerintem egy éplist és a fajivarinak löttek;) Különben meg olyan megoldást ne javasolj,hogy ne menjek szabira ,mert szerintem ez hülyeség! Érdekessen nézne ki az elfem pár hét után:( Amit javaslok mindenkinek és én is fogok alkalmazni: Quote:
köszi merlin:) |
Hogy? Ha nem tudják, hogy nem vagy, akkor mi történne? Esetleg megkéred egy ismidet, hogy naponta egyszer nézzen már rá. (illetve azért arra az időre egy vipet rádobni nem árt)
Én már hagytam itt országot szabi nélkül 7-10napra, és nem lett semmi baja :) |
Quote:
Egy szónak is száz a vége nem fogom egyik orimat se csak úgy otthagyni. Aki bevállalja ,hogy ott hagyja annak sok sikert hozzá;) |
Quote:
|
Quote:
Szóval lehet, hogy nem fair, hogy így van, de együtt lehet vele élni :) |
Quote:
Nem alakítanám át az orimat egy nyaralás miatt. Meg tuti kattognék,ha csak úgy otthagynám az orim és nem lenne nyugodt a pihenésem:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy kár túlragozni egyszerűen lefokozok ezt azt és várok 18 kört mondjuk aztán szabi. Nem kell az összes egységet eltünteni. Bőven elég nekem,ha szabizásom után nem élcelődnek azzal ,hogy zöldben küldik el a gömbömet,mert az úgyse a teljes képet mutatja ,majd;) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:13. |