![]() |
Wand topic. Topic Wandnak és azoknak akik szeretik őt :)
Igéretemhez híven meg csináltam a topicot és ezennel meg alapítom a Wand rajongói klubbot is :)
Itt lehet Wandot szeretni vagy éppen szapulni ha valakinek ahoz van kedve :) Szivesen várunk minden hódítóst ebbe a topicba :) |
Asszem, én rajongok érte... :D Könyörgöm: kaphatnék egy dedikalt fotot?! :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legaláb egy kicsit hatódj meg hogy saját topicot kaptál. |
Quote:
tudod amikor a gödörbe esik és a jótündér odarepülve azt mondja, neki, hogy kivánhat egyet és teljeseül. a válasz a gödörből: Dögölj meg! :D természetsesen ez nem Rád vonatkozik, csak a lekivilágom megértése végett írom :P (de azért köszi, mindig is ilynre vágytam! ;)) |
Quote:
Örülök hogy teljesült egy régi vágyad, már nem volt hiába való a mai nap. Ami a lelkivilágodat illeti az legyen a pszihiátered problémája :) Én a megértését nem kívánom felvállalni :) Agreszív kismelec verembe esik, arra jár a nyuszika, észreveszi és igy szól hozzá. -Várj kismalac, hozok egy létrát. -NEM VÁROK!!! |
Quote:
Csak gyors bekuksi, hiszen ezt nem hagyhatom ki. Szal, igen, nagyon-nagyon szeretjük Wandot, többek (de még milyen sokak :D ) között én is nagggyon szeretem. Fotót én se kapok? :cool: |
Quote:
Megnéztem, több mint egy éve. És Wand meg szewrénykedik hogy nem lesz túl forgalmas a topicja :) |
Quote:
És most is csak villámlátogatásban voltam, puszilok mindenkit! |
Quote:
nem :P |
Quote:
2006-07-13.-án volt az utolsó hozzászolásod :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gyula ez inkább Wandé mint a te érdemed:p Apropó Wand a feltünésed azt jelenti hogy elkezdel megint játszadozni? :D |
Quote:
saját topic, mi kell még?? :P |
Quote:
Mert Baba legutóbbi postja nem jöhetett volna létre, ha én nem csinálom meg ezt a rendkívül szépreményü topicot. |
Quote:
1. vagy nem ír senki 2. vagy váltig állítják, hogy egy mf nem tud szétszedni egy szövit mindezen tények konstatálása közben észleletem, hogy van itt nem hódos fórum is és elkezdtem az egyikbe irogatni, ennyi :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nofene, mesélj kit vertél szét, abban a tudtaban, hogy én vagyok?? :D
|
Quote:
|
Quote:
Itt az 1. nem igen fordul elő... A 2. még előfordulhat;) Megjegyzem elég lassan észlelted:p kitől tudtad meg? végül apropó fogadjunk h nem emléxel rám? :p |
Van aki Wandot nem szeret?:-o
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
persze tudom, hogy szeretnek, csak úgy csinálnak mintha nem is.. mondjuk néhányan egész jól tudnak úgy csinálni,minhta.. :rolleyes: de nem vernek át! :D |
Quote:
Ne légy illúzióromboló:) Hagyd a profikat érvényesülni:D:D |
Quote:
Nem hittem volna. Mizu veled, Mérivel? Nem tértek vissza? Képzeld én most fontolgatom, hogy megvetem a lábam az A-ba... |
Quote:
|
Quote:
sok sikert hozzá :D |
Quote:
|
Quote:
nem kell aggódni wand, nem bántunk:rolleyes:...még nem:D |
Quote:
|
mit érne az élet, ha nem lenne wand???
hát nem lenne túl jó, hiszen már most milyen rosszul vagyunk, hogy wand nincs itt:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nyafene, csak eddig szerettétek Wandot?:D
|
All times are GMT +1. The time now is 00:28. |