Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1\A szintű játék, nem 1\A csopiba (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2151)

Pepa 07-23-2007 19:22

1\A szintű játék, nem 1\A csopiba

Estét a nagyérdeműnek.

A hóditó nem anarchos esetben két nagy csoportra oszlik: az 1\A-s szint és a többi csoport. Nem kérdést teszek fel, mert tudom a választ. Meglátásokra, észrevételekre gondolok, majd ebben a csopiban. Ugye az 1\A klánrendszere alapjába változtatja meg a szövetséget, még ha 4-es, vagy 1 fős szöviről is van szó. A helytartós klánraktár miatt mindenki úgy alakítja az orijátm ahogy ideje, vagy a klán engedi. Vannak-e olyan játékosok, akik A-s szintű játékot játszanak, nem A csoporba? Ebbe benne van a seregcsere, több száz millió, esetleg milliárd kp tartása, üres ori, kivéve vari, toli, napi 24 távol és csak támadás estén egység vásárlás, , etetős elf által karavánon keresztül 3-4 körös orkok, vagy más hadis fajok tartása.
Érdemes-e - megfelelő idő esetén- A-s szintű játékot vinni nem A csopiba?

Steve 07-23-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 111387)
Vannak-e olyan játékosok, akik A-s szintű játékot játszanak, nem A csoporba? Ebbe benne van a seregcsere, több száz millió, esetleg milliárd kp tartása, napi 24 távol , etetős elf által karavánon keresztül 3-4 körös orkok, vagy más hadis fajok tartása.
Érdemes-e - megfelelő idő esetén- A-s szintű játékot vinni nem A csopiba?

nálam ezek kellenek, mert úgfy gondolom ,hogyha a legjobbak között szeretnék eredményeket elérni, akkor készülnöm, gyakorolnom kell. Minden edz. Ráadásul nem szeretnék Aban elkezdeni csapatot verbuválni hogyha sanszom van addigra összeszokott bandában lenni :)

egyik vélemény, bár én bevallom A centrikus vagyok :)

Ati 07-23-2007 19:29

Ugyanazt nem tudod, hoszen nincs azonnali pénzátadás szövetségesnek, nincs azonnali nyersanyagátasád szövetségesnek, nincs rabolhatatlan klánraktár, nincs szövetségi támadás, ...

Steve 07-23-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111390)
Ugyanazt nem tudod, hoszen nincs azonnali pénzátadás szövetségesnek, nincs azonnali nyersanyagátasád szövetségesnek, nincs rabolhatatlan klánraktár, nincs szövetségi támadás, ...

azért részletezett belőle :P

merlin 07-23-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111390)

nincs szövetségi támadás, de a többi van, csak nem úgy hívják

Toti 07-23-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by merlin (Post 111399)
nincs szövetségi támadás, de a többi van, csak nem úgy hívják

A többi sincs. Azt karavánnak hívják, és időbe kerül. A-ban azonnali pénz-, nyersi-, és tekiátadás lehetséges. nincs körveszteség. És a klánraktárból az életben nem lop senki. onnan nem lehet elvinni semmit. Kizárólag a szövitagok ha kirámolják. de más ember nem fér hozzá.

Steve 07-23-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 111400)
A többi sincs. Azt karavánnak hívják, és időbe kerül. A-ban azonnali pénz-, nyersi-, és tekiátadás lehetséges. nincs körveszteség. És a klánraktárból az életben nem lop senki. onnan nem lehet elvinni semmit. Kizárólag a szövitagok ha kirámolják. de más ember nem fér hozzá.

okéls, evvel a témához szóltál érdemben, grat :)

Fefe013 07-23-2007 21:07

Én 1/A-ban még nem jártam, de az itt felsoroltakból a seregcserét használom, morált felviszem v fentebb lépek területben és utánna full íjj, míg beépítek, kp-t inkább a piacon tartom...
Rem erre gondoltatok:)

Burning 07-23-2007 21:17

én használom, de kisebb mértékben, és nem mindig...

Pepa 07-23-2007 21:24

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 111402)
Én 1/A-ban még nem jártam, de az itt felsoroltakból a seregcserét használom, morált felviszem v fentebb lépek területben és utánna full íjj, míg beépítek, kp-t inkább a piacon tartom...
Rem erre gondoltatok:)

Hasonlókra, bár a tartalék piacon tárolása csak akkor jellemző A-ra, ha forgatod, vagy több van mint 4.2 milliérd. B-ből senki sem lép lejebb területtel, mert a-ban csak a földnek van értéke. Egyébként elveszni csal építés alatt lévő terület veszik el, és azt már nem kell beépiteni.

merlin 07-23-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 111400)

nekem mások a tapasztalataim
bármikor szerzek pár milliárdot, bármely csopiba, ha gyomrom bevenné
csak az kell, hogy legyen még piacom, s legyen árú a piacon

Toti 07-23-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by merlin (Post 111411)
nekem mások a tapasztalataim
bármikor szerzek pár milliárdot, bármely csopiba, ha gyomrom bevenné
csak az kell, hogy legyen még piacom, s legyen árú a piacon

Az is idő. Ott meg egyből lehet csoportosítani a készleteket. mert az szinte lehetetlen, hogy amíg én átveszek a szövitől mondjuk 1 milliárdot, azalatt az idő alatt Te megteszed a piacon ugyanezt.

merlin 07-24-2007 11:15

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 111432)
Az is idő. Ott meg egyből lehet csoportosítani a készleteket. mert az szinte lehetetlen, hogy amíg én átveszek a szövitől mondjuk 1 milliárdot, azalatt az idő alatt Te megteszed a piacon ugyanezt.

félreértesz, én nem mondom, hogy a piacon szerzem a lét azonnal, csak ott költöm el (illetve költeném, ha hozzányulnék nemtelen eszközökhöz)

Toti 07-24-2007 22:30

Quote:

Originally Posted by merlin (Post 111504)
félreértesz, én nem mondom, hogy a piacon szerzem a lét azonnal, csak ott költöm el (illetve költeném, ha hozzányulnék nemtelen eszközökhöz)

Én sem arra gondoltam, hogy ott szerzed meg a pluszt...

Pepa 07-24-2007 22:59

Minthogy a klánraktár intézményét kihagytam a felsorolásból, így azon kár vitatkozni, hogy nem lehet olyan gyorsan. Lehet karavánolni és utalni is. Igaz az A légyege a klánraki.

Alba 07-25-2007 14:28

Személy szerint a lent csoportokban nicsn szükség arra egy jól összeszokott szövink hogy ilyen eszközökhöz nyuljon. Én még pl sose koptattam lent csak hogy fogjak egy támadást. Nem érzem szükségességét.A max fellépési földet ugyis hamar el lehet érni.

Az A lényege meg a jó klán, amibe a tagokat lent bőven meg lehet találni...ERre tökéletes. Bár Stevv -vel ellentétben én ne mvagyok A centrikus. Lewnt jobb :)

Isti 08-05-2007 20:17

én nem szoktam "A szintű játékot" játszani lenti csopikban igaz még nem voltam A-ban de nagyjából tudom milyen ott a játék

Pepa 08-05-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Isti (Post 115247)
én nem szoktam "A szintű játékot" játszani lenti csopikban igaz még nem voltam A-ban de nagyjából tudom milyen ott a játék

Nem kötekvés képpen, de ha nem voltál A-ba és csak halottál róla akkor nem tudod milyen az A-s szintű játék, max az ottani játékmenetről lehet valami fogalmad. Hallani róla és ott lenni egészem más dolog.

kuku 08-06-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 111389)
nálam ezek kellenek, mert úgfy gondolom ,hogyha a legjobbak között szeretnék eredményeket elérni, akkor készülnöm, gyakorolnom kell. Minden edz. Ráadásul nem szeretnék Aban elkezdeni csapatot verbuválni hogyha sanszom van addigra összeszokott bandában lenni :)

egyik vélemény, bár én bevallom A centrikus vagyok :)

Nehogy azt mondd, hogy több száz millás vagyonod van, közben pedig nincs semmi harcosod, csak varik és tolik...

A-n kívül nem lehet még így játszani... Ha ilyeneket csinálsz, beütnek, akármilyen szövid van. 4 fős szövetségben nem tudsz védősereg nélkül és többszáz millás vagyonnal megmaradni.

Andrew 08-06-2007 14:08

Quote:

Originally Posted by kuku (Post 115395)
Nehogy azt mondd, hogy több száz millás vagyonod van, közben pedig nincs semmi harcosod, csak varik és tolik...

A-n kívül nem lehet még így játszani... Ha ilyeneket csinálsz, beütnek, akármilyen szövid van. 4 fős szövetségben nem tudsz védősereg nélkül és többszáz millás vagyonnal megmaradni.

már miért ne lehetne? rádjönnek, kiszúrod és beveszed a sereget - gond egy szál se :D

Pepa 08-06-2007 16:00

Quote:

Originally Posted by kuku (Post 115395)

Napi 24 távolnak hívják a megoldást, aktív szövinél simán.

tdomo 08-06-2007 16:15

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 115396)
már miért ne lehetne? rádjönnek, kiszúrod és beveszed a sereget - gond egy szál se :D

Már persze, ha nem éri meg nekik befektetni kicsit támadás előtt és a katipiacot felvenni előttetek. Némelyik csoportban ez nem nagy mutatvány.

Andrew 08-06-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 115441)
Már persze, ha nem éri meg nekik befektetni kicsit támadás előtt és a katipiacot felvenni előttettek. Némelyik csoportban ez nem nagy mutatvány.

és ott nem is kell így játszani :D:D

All times are GMT +1. The time now is 20:54.