![]() |
1\A szintű játék, nem 1\A csopiba
Estét a nagyérdeműnek.
A hóditó nem anarchos esetben két nagy csoportra oszlik: az 1\A-s szint és a többi csoport. Nem kérdést teszek fel, mert tudom a választ. Meglátásokra, észrevételekre gondolok, majd ebben a csopiban. Ugye az 1\A klánrendszere alapjába változtatja meg a szövetséget, még ha 4-es, vagy 1 fős szöviről is van szó. A helytartós klánraktár miatt mindenki úgy alakítja az orijátm ahogy ideje, vagy a klán engedi. Vannak-e olyan játékosok, akik A-s szintű játékot játszanak, nem A csoporba? Ebbe benne van a seregcsere, több száz millió, esetleg milliárd kp tartása, üres ori, kivéve vari, toli, napi 24 távol és csak támadás estén egység vásárlás, , etetős elf által karavánon keresztül 3-4 körös orkok, vagy más hadis fajok tartása. Érdemes-e - megfelelő idő esetén- A-s szintű játékot vinni nem A csopiba? |
Quote:
egyik vélemény, bár én bevallom A centrikus vagyok :) |
Ugyanazt nem tudod, hoszen nincs azonnali pénzátadás szövetségesnek, nincs azonnali nyersanyagátasád szövetségesnek, nincs rabolhatatlan klánraktár, nincs szövetségi támadás, ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én 1/A-ban még nem jártam, de az itt felsoroltakból a seregcserét használom, morált felviszem v fentebb lépek területben és utánna full íjj, míg beépítek, kp-t inkább a piacon tartom...
Rem erre gondoltatok:) |
én használom, de kisebb mértékben, és nem mindig...
|
Quote:
|
Quote:
bármikor szerzek pár milliárdot, bármely csopiba, ha gyomrom bevenné csak az kell, hogy legyen még piacom, s legyen árú a piacon |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Minthogy a klánraktár intézményét kihagytam a felsorolásból, így azon kár vitatkozni, hogy nem lehet olyan gyorsan. Lehet karavánolni és utalni is. Igaz az A légyege a klánraki.
|
Személy szerint a lent csoportokban nicsn szükség arra egy jól összeszokott szövink hogy ilyen eszközökhöz nyuljon. Én még pl sose koptattam lent csak hogy fogjak egy támadást. Nem érzem szükségességét.A max fellépési földet ugyis hamar el lehet érni.
Az A lényege meg a jó klán, amibe a tagokat lent bőven meg lehet találni...ERre tökéletes. Bár Stevv -vel ellentétben én ne mvagyok A centrikus. Lewnt jobb :) |
én nem szoktam "A szintű játékot" játszani lenti csopikban igaz még nem voltam A-ban de nagyjából tudom milyen ott a játék
|
Quote:
|
Quote:
A-n kívül nem lehet még így játszani... Ha ilyeneket csinálsz, beütnek, akármilyen szövid van. 4 fős szövetségben nem tudsz védősereg nélkül és többszáz millás vagyonnal megmaradni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:54. |