![]() |
Grat Pepanak a 382\486.-ik üzenetéhez!
Ilyen akár nekem is lehet:) Grat magamnak. Én csak 2 kockás szeretnék lenni.
|
én szülinapomkor akartam ezekhez hasonló témákat nyitni :)
|
neharagudj pepa, de ennek most volt értelme, hogy nyitottál egy ilyet:confused:
még, ha 400 vagy 500 értem, de 382, az még nem is kerek szám:p |
Quote:
|
szerintem attól még igencsak messze van (abból gondolom, hogy még nekem is kell egy pár, és ő mögöttem van jócskán még...), de biztos ezen szeretne változtatni:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
és szerintem nyugodtan lazíthatnál már, mert nem tudok róla, hogy bárki is mondta volna, hogy Synkel vagy Kutyulee különb nálad;) képzeld én se kaptam 1k-nál, mint még elég sokan mások, de nem érdekel, mert csak egy formalitás...hogy ezt egyáltalán számoljuk (az más kérdés, hogy engem érdekel:D) |
Pepa: Ati nem azért nyitott topikot Synkelnek meg Kutyuleeenak, mert nagy havero, hanem valszeg ez egy beépített modul a fórummotorban, ami nemrég került be. Ezért be lehetne fejezni az egymás piszkálását!
|
wehehehe
lol |
Quote:
|
én 32. vagyok a listán te meg 60. (tény, hogy igencsak nagyot léptél előre a listán...). nem mondom, hogy nem lesz 2 kockád, de egyelőre még kell egy pár pont, minimum 20-25.
|
Quote:
|
Ennyit melozni egy kis elismertségért... Egyébként gratszi Pepa!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gratula pepa;):)
|
bajom nincs veled pepa...tőlem még csak zöldet kaptál, szövim is voltál már, csak nem igazán értettem a topic indítatását:o
de gratula a 386 üzidhez;) de még egy kérdés: mit jelent a címben a 486??? vagy ennyi üzid van olyan topicocban, ahol nem számol? |
Quote:
|
Quote:
akkor jól gondoltam:) |
Nem kell itt variálni. Kutyulee meg én régi megbízható motorosok vagyunk nyalizás terén, szal kaptunk topikot, és ennyi:D:D:D
Pepa, ne irigykedj:) |
Quote:
|
Quote:
|
gratula Pepa:D:D:D
|
Grat Pepa:)
Csak így tovább;) |
Quote:
látom, már Te is ződben jársz ;) |
Quote:
pff:D:D Hát,ha rajtad múlik akkor tudod hol vagyok?:D Amúgy -28-at dolgoztam le nagyjából amit főleg Atinak köszönhetek ,de hát az élet már csak ilyen. Talán egyszer ad nekem egy +20-at érő elismertséget:D Ja és ezúton szeretném megköszönni minden kedves és kedvtelen embernek a sok pozitív elismertséget. Nagyon jó arc vagyok és azt hiszem így jobban nézek ki. Aki esetleg szeretné az áldásomat az nyugodtan lökhet még rám zőődet hisz én megáldok mindenkit,ha kell:D |
Quote:
erre itt elárultad a bajtársaidat... és zöld lettél, háát milyen dolog ez? :D |
Ennyire meleg van? :P
|
Quote:
Én nem fogok pirosat osztani csak szürkét egyenlőre,de nem tartom jó nevelési eszköznek ezt a fajta jelölgetést. És még így zöldként is vállalom amit akkor írtam! A pirosak vezére még mindig én vagyok és ha kell akkor támogatom őket. Az életben is aki egy kicsit rosszabúl áll abba nem belerúgni kell ,hanem támogatni! Sok embernek a stílusán szörnyülködök néha és a zöld pöttyeikkel se érnek semmit a szememben. Akinek nem inge.. |
Quote:
|
Quote:
|
Azért Pepa topicját ne offoljuk szét teljessen!
Itt csak pepának kell gratulálni és őt kell támogatni esetleg isteníteni:D:D |
Quote:
De egy szökét most menyertél;) |
Quote:
Remélem nem lesznek mellékhatásai az erőteljes áldásomnak. |
Quote:
|
Quote:
Erre nem is tudok mit mondai. Lebuktam:( |
Quote:
|
Akkor írj még :)