![]() |
zombi vs. ork
heló
arra lennék kiváncsi ki szerint melyik faj az erősebb? az ork? vagy a zombi? |
Quote:
fórumot olvasgatva (vagy játszva a játékot) egyértelműen kiderül, hogy az ork messze erősebb mint a hulla :) |
Költői kérdésnek érzem :D:D:D:D
|
egyedül annyi van a zombi javára, hogy sok vizet nem zavar nála ha kitekizik.. az orknál azért szoktam szívni a fogamat emiatt :D de utána úgyis Deni büntet... :rolleyes:
|
Mer Deni a kegyetlen:) De az ork akkor is lényegesen erősebb, ha épp kitekizték, ha ártók mennek rajta, és ha a tulaj egy hete be se lépett:) Ha meg mégis báncsák, hamar visszaszerzi amit elvesztett.
Alapvetően én is költőinek érzem a kérdést;) |
szerintem is egyértelműen az ork a jobb...
|
Lukika, ha azért kérded, mert nem tudsz dönteni, akkor a fentiek mellett (az ork SOKKAL erősebb) azt is vedd figyelembe, hogy az orhoz nagyon sok játékidő kell, napi 1-2 belépéssel hozzá se fogj, mert nem lesz sok örömöd benne ;)
Én kezdetnek sem az élőhalottat, sem az orkot nem javasolnám. |
Quote:
Ha egy kezdő nyomja az orkot akkor az nem biztos ,hogy jól fog elsűlni viszont egy profi egy hullával is eltud érni sikereket. Bár kicsit tanulgatva a játékot rájön az ember,hogy az ork jobb egy cseppet:D |
Az orkot át lehet építeni tolisra/varisra, a hullát meg nem :D:D:D
|
Attól függ mit szeretnél.
5. szinten a hullával gyorsan végig lehet menni (max. erre jó). Az orrkal sokkal nagyobbat lehet ütni, és ez a legjobb hadis faj, viszont könnyen kitekizik, és ha nem vagy sokat gépnél, akkor nagy lehet a veszteség. Tényleg jobb, ha az óriást, vagy a gnómot használod inkább, ha ritkábban vagy :) |
Nincs ritkábban csak kiváncsi volt melyik a jobb faj.
Egy hullával is lehet csodákat művelni meg kilehet használni az előnyeit. Én sose játszanék hullával azt azért hozzáteszem! Max hv-ban:D |
Valóban van 1-2 jó előnye a hullának, de sok hátránya is :)
Én sem játszanék vele, bár az első orim hulla volt, amit töröltem... :) |
A hulla rossz.
nem varizhat, nem tolizhat....:mad: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
köszönjük, hogy ezt megosztottátok velünk :D:D:D holnap is számíthatunk valami hasonló infóra? ;) |
Quote:
|
Ork az szuper faj, hullának már a neve is árulkodik magáról... :rolleyes: Erről ennyit ;)
|
Quote:
amúgy meg szuper faj, egy játszani tudó aktív szövis embernek...egy kezdő ha orkkal kezd, lehet itt hagyja a játékot:o |
én mivel nem vagyok nagyn profi játékos, de szeretek nagyot ütni, orkt játszok 24 körösen.Tom hogy akkkor inkább jáccak más fajt de nekem tetszik így.
|
Quote:
|
Quote:
amúgy azt egy minimum értéknek írtam, tehát az egy-két körös még jobb:) |
Elnézést az offért csak azt szeretném kérdezni 1 ien orkal el lehet-e boldogulni?
Ork tábornok 200 hektár Férőhelyek: 38 Ház 19 %: 2470 ember 98.38 %-os foglalkoztatottság 107 Barakk 54 %: 5564 katona 16Templom 8 %: 2080 varázsló 14 Kocsma 7 %: 728 tolvaj 12 Őrtorony 6 %: 624 íjász fér el 13 raktár 6 % Ételfogyasztás: hiány, körönként 1666 bála / 8 körre elegendő |
Quote:
viszont nagyot üt az tény:D egyébként a kérdésedre a válasz: lehet, ha jól játszol;) |
Quote:
|
Quote:
200 hekin jó lehet, mert nincs akkora veszély, de feljebb tartanék minimum 8%-ot, de ez csak a saját véleményem:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Lehet akkor még építek 1 kis tornyot meg házat is. Tényleg nem vok mindig 24 körváltásnál ott. Meg még az a kérdésem lenne a temlom meg a kocsma az naggyából elég-e( mert inkább hadi beállítottságú orik vannak a környéken)?
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm mindenkinek a segítséget majd gondolkodok rajtuk.
|
Quote:
|
na ja vannak finomságok, hogy a haditekit mindig beütés előtt bevenni...ezekhez valójában nem árt pénz:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az orknak szerintem talán meg picit sok a templom meg a kocsma amit irt.
Azt hogy meglopjak vgy bevarizzák ugye fogja akkor meg felesleges belőlük olyan sokat tartani. Én inkabb toronyra tenném házra meg raktárra. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:36. |