![]() |
Szabadság idejének változtatása.
Nem tudom, hogy jó helyre irom ezt az ötletet, da ha olyan olvassa aki illetékes a témában legyen szives válaszoljon:)
Megvalósítható lenne a szabadság 48 órára való csökkentése pl egy sms áráért. Mint a VIP sms ára. A nyár miatt nagyon jó lenne csak a hétvégére szabira tenni az orit és nem 3 napra. Ez támogatási szempontból is jó lenne a Hóditónak szerintem:) |
Ez az álltalános beszélgetések itt nem tudsz javaslatokat feltenni és valószínűnek tartom,hogy ezt amúgyis elvetnék:)
|
már többször fölmerült, az elvetett javaslatok között megtalálható...
de a szabadság idejét Ati sosem engedte megváltoztatni :) |
Szerintem sokan élnének a lehetőséggel.
|
És akkor nyári szünet után meg állítsák vissza?
Télen meg legyen még több kör:) Olvass vissza az elvetett javaslatok között;) |
Nem véletlenül nem tud a javaslatok közé írni. :) Ennek nem is ott a helye, az elvetett javaslatok között már szerintem több példányban is megtalálható.
Beszélgetni lehet róla, de a szabadság minimális ideje a 72 óráról nem lesz lecsökkentve. |
Félre értettél, nem kéne vissza állitani, a normál szabi maradna 72 óra:)
Ez csak egy emelt díjas sms árárért müködne:) |
Quote:
Az úgy más! A sima vip sms az nem emelt díjas? Vagy egy emelt emelt díjasra gondolsz?:D pl.:650Ft ?? |
Ja és akkor hétvégékre mindig perkálsz 650-et mondjuk,hogy szabizhass:)
Biztos jó lenne:D |
|
Quote:
|
Ok, köszönöm mindenkinek a gyors reakcióját:)
Látom feltaláltam a sajtban a lukat:D Nem 650 Ft-osra gondoltam:p |
Quote:
Amúgy mennyire gondoltál? Őszintén:) |
Mint a VIP sms az beleférne.
Igy is elmegyek szabira ingyen csak nem játszom 3 napig vagy a szövi tagok etetik a népet:) |
Quote:
Nem fogsz. De ha fizetni akarsz, akkor kérd meg Atit, hogy csak neked engedélyezze a 2napos szabit. :) |
Most jött az üzenet, hogy nem kivételeznek senkivel, és nem kérnék ilyet soha.
Egyszerüen csak megfordult a fejemben. Remélem nem jár fejvesztés terhével. De simán talánék 50 embert.:) |
Quote:
Egyrészt nem hiszem, hogy találnál 50 embert aki hajlandó lenne minden hétvégén egy külön vipet fizetni a 2 napos szabiért, főleg több oriban. A másik, nekem pl nem is tetszik az ötlet. Ha hétvégén nem tudsz játszani, akkor építs olyan orit ami kibírja nélküled is, vagy szabizz le a jelenlegi rendszer szerint 72 órára legalább. Így is túl sok a szabis ori az egyes csoportokban, ha az aktív állomány fele elmenne minden hétvégén, akkor sok helyütt eléggé meg lenne ölve a játék. |
Quote:
7 orit máris tudnék, és ezek csak a saját szövijeim:) Valszeg a történelem folyamán rengeteg olyan dolog létre jött amit sokan elleneztek és ma viszont élveznek, pénzért vagy ingyen:) |
Quote:
Egy szóval nem mondtam, hogy gáz lenne amiért nem értünk egyet:) Nekem nem tetszik a rövidebb szabi, neked igen, és ennyi:) |
én biztos nem vennék magamnak 2 nap szabadságot :) és a szövijeim sem :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*rövid :confused:* |
Quote:
|
Quote:
Meg most egy kicsit ellentmondásba keveredtél, ha sokan élnének vele akkor mégis csak lenne rá igény? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ha belegondolsz, hogy pl. aki dohányzik az naponta két sms árát is elszívja.(ha nem többet:S) A többi megszokásról ne is beszéljünk:D Ha innen nézed akkor már nem is olyan sok az összeg:) |
Quote:
Quote:
vagy nem munkahelyi netezés miatt kellene a szabi hétvégére? :o :D:D Quote:
|
Quote:
Már bocsi, de a sokan élnének, és a sokan visszaélnének vele közt óriási különbség van, semmi ellentmondás nincs benne. Ráadásul a VIP sms áráért megveszem a VIPet, és akkor egy életképes ori el van 40-50 óráig a helytartóval, max a szövimnek fizetek egy sört, hogy figyeljen az etetésre karavánnal. Ráadásul szombat reggeltől vasárnap estig csak 36óra telik el, az meg tényleg átvészelhető gond nélkül egy VIP orinak. Arról nem beszélve, hogy ha már ennyi pénzem van sms-t küldözgetni, akkor valszeg olyan telóm van, amiről wapon el tudom érni a Hódot. Szóval összességében értelmetlen, felesleges, és Ati ráadásul egyszer csökkenti minden évben a szabi min. időtartamát 3 nap alá az ünnepek alatt akkor is ingyen és bérmentve. Ha valaki 2 napra megy nyaralni az kibír még fél-fél napot előtte/utána hogy szabin van az ori. |
Quote:
Erre a válaszra reagáltam, ez pontosan a visszaélés szó, ugye?:) Nem az ori fentartása, etetése miatt lenne jó nekem a 2 napos szabadság, hanem mert hétvégenként nem maradok a fővárosban, hanem vidékre távozom. Mivel nem rendelkezem olyan telefonnal amiról ezt megoldhatnám ezért kérdeztem erre rá:) Ja és a hétvége nekem nem szombat reggel kezdődik:P |
Quote:
lassan összejön egy weapos telóra a lóvé... |
Quote:
mert ha péntek reggel elrakod az orid szabira, nyugodtan meg tudod oldani a hétvégéhez még a teendőket aztán go, utazás, hétfőn reggel meg kényelmesen visszalépsz, ez pont 72 óra... de én elhiszem, hogy kényelmesebb lenne a 48 óra, te meg hidd el nekem, hogy tapasztalatból beszélek, amikor azt mondom, hogy visszaélnének vele, mert van aki a 72 órás szabit sem sajnálja egy csiki csuki játékra, a 48 órás meg még jobban jönne neki.... |
Quote:
De igazából türelmes lélek vagy, havi 1400 Ft-ból jövő karácsonyra már össze is jönne :P |
Quote:
De értem amit pedzegetsz a csiki-csukiról:) |
köszönöm :-)
|
All times are GMT +1. The time now is 17:14. |