![]() |
háború menüpont bővítése
egy aprócska kis ötlet.
szeretném ha bekerülne a háború menüponthoz a második oldalra, amikor az egységek számát kell megadni, hogy ami otthon van(első oszlop) a számra kattintva azt a számot írja be, mint támadási mennyiség. szóval ha van otthon 2k elitem, erre ráklikk és nem kell bepötyögni a 2000-ret, hanem csak egy klikk. egyetlen hátránya, hogy véletlen a maxot küldöm el, holott nem annyit akarok, ezért szeretném, hogy hozzászólnátok, hogy ez a hátrány mennyire van egyensúlyban az ötlettel. |
Olyasmi mint karavánál "mindent bele":D
Sztem ez egy felesleges dolog,azt a pötyögést azt + kibirom;) |
én támogatom:D
majd holnap írok egy indoklást is lehet csak msot álmos vok:D |
En egyelore nem latom a hasznat... ugyis elore be szoktam irni a tamadosereg nagysagat :)
|
haszna kizárólag kényelmi...egy fokkal könnyebb támadni sok egységgel vagy egy nagyobb klántámadásnál
|
Én ezt inkább olyan formában tudnám elképzelni, mint a klántámadásnál, %-os ablakkal. Eleve legyen beállítva 100%, ha meg mégis darabszámot írsz, akkor annyi menjen ki.
|
Támogatom az ötletet, nem egyszer megszívtam, hogy elgépeltem egy számot, és pl. 3200 elit helyett csak 320 elit ment el háborúzni.
Minden sok melett egy "Összes" gomb". sokat segítene |
hát most már akkor 100%-ig biztos vagyok h bekerül a játékba :)
|
Quote:
Amúgy valóban, ez már elkészült, és várja a 7-es verzió élesbe kerülését... :) |
Csak abban a variációban,hogy összes vagy darab.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:47. |